Пуснаха отново под парична гаранция 18-годишната Диана, помела 5 коли в София (снимки)

Пред съда тя заяви, че много съжалява за всичко и случилото се няма да се повтори, но според прокуратурата деянието е с висока степен на обществена опасност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

якичко е детето, щом е счупила волана! дано да няма матура по български, защото с този изказ си е за никъде!

Затвор трябва и да плати всички щети. Няма друг начин.

Всъщност родителите и трябва да съдят за лошо възпитание. Коя нормална майка ще разреши дъщеря и да е по комбенизон съвсем гола из интернет? Вярно е,че на днешно време всички искат да са "моделки", но родителите са тези, които учат на редно и не редно, правилно и грешно..... Гледам майка и я е облякла да не блещи гол задник ,ама сега, когато вече белята станала!

То си личи, че урвето е навъртяло доста километраж с вирнати крака. Ама и "Люлин" ми пада в очите, както и Перник. Стара слава. Изнежиха се. Едно време щяха да излязат от входа и да я правят с перманентен грим. Пикасо да я ползва за модел. Сега чакат на полиция и съд. Файда няма. Другия път "друсалката" ще прегази дете на пешеходна пътека.

През 1900 г. София е била 20 000 души, а перник 14 000. Първата електроцентрала в България заработва в гр. Перник, там светва и първата електрическа крушка в България. Люлин е друга история. Също проектирана и изпълнена перфектно! Там идеята беше във всеки блок да има 2/3 българи и една трета роми или помаци. След "промените" всичко отиде на майка си в шутката. Нарочно.

Просто казвам истината. Едно перничанче пребиваше хората наред. Помните ли? вече забравихте. А аз мислех, че там има силни мъже, които да го вкарат в правия път /но без прекалено и неоправдано насилие/. За "Люлин" също е говореше, че са малко встрани от София, но пък твърди хора. Не ги обиждам. Просто си мисля, че и те се изнежиха и очакват съда да въздаде справедливост.Няма да стане. Не съм искал да обидя някого и не намеквам, че са прости и неуки хора. Познавам и уважавам двама колеги, родени в Перник.

Истината е относително понятие. "Кореняк" софиянец съм. Но! И аз работя със и познавам доста хора от Перник и Люлин. :-D Пък те и жените им четат тоя форум, че и децата им. И не е гот да ги тролят на общо основание. Жив и здрав и приятна вечер! :-D

Шматка се през живота като гламава овца. От нищо не разбира, ама била някога журналист във в. "24 часа". Какво е научила там? Сигурно много. Но вече го е забравила, горката. Иначе има самочувствие. Няма лошо. Одобрявам! И тя ще дойде за сервитьор при мен някой ден!

Добри хора са съдиите, момичето им каза, че иска да си учи уроците и има матури и те я пуснаха. Почти се разплаках от умиление .....

Моите съученички едно време изглеждаха като шестокласнички в сравнение с днешните 12-то класнички

Ако сега пуснат тая парцалеса, следващия път може и човек да убие ... За такива примати пощада не трябва да има!

Тази шмърфиета е опасна! Ще има и следващи поражения. Трябва да си понесе вината. Трябва сериозно наказание! Синьото и отива!

Валерка пуснаха котето за юбилейа, мяуууу

малейййй,верно ли тоя дзвер е само на18 години?!Ами че тя изглежда поне като 40 годишен курволяк. Ама то ако всеки ден фиркаш, друсаш се и жулиш катерицата до посиняване няма как да изглеждаш млада

ай у сливенския и да плаща щетите! Адваоката да и носи криви краставици са чеши

Сега да отива да работи ,,нощна смяна'', докато изкара пари да плати на хората щетите. И една яка глоба плюс това. Като я гледам, че ѝ хареса :)

Бях в едно очилище с нея преди 2 години. Държи се грубо, идваше доста рядко и е здрава чалгаджийка. Винаги ми идва наум когато трябва да опиша типичната чалгаджийка.

Май не си бил от силните Оченици в това Очилище.

Колко ли струва този съдия който освободи този боклук.

Сега прокуратурата ли е виновна или съда? Къде, всъщност, трябва да се фокусира реформата?? Малко сълзи, повече кинти и ги пускат! После чакай да, се поправи!

В КЪЩИ ОСНОВНО

От тази пикла човек не става.

добро курве другата седмица е за Плаза - там има всичко бело- виски -и т.н.

Познавам я. Доста се е нагримирала и на снимки изглежда по-добре отколкото е в действителност. Гарантирам ти.

Въпросът не е колко е взел съдята, а защо взима.

Колата нямала ГО!!! Що не го осъдихте глупачето да изработи щетите. Знаете ли колко бързо щеше да и дойде акъла :))) И защо от отдела не я питат кой и е про(дал) наркотика и да се заемат с него? Или може би знаят....

Плюйте по САЩ, но там ако полицията не я беше разстрляла на улицата като куче, то щеше да лежи в затвора за около 10 години. (Там не само чернилки разстрелват при първа възможност, всякакви отрепки го отнасят, но чернилките продават повече рекламно време на медиите им.) След като излезе никой нормален работодател няма да я вземе, оставяйки единствено проституция или порно индустрията като валидни проспекти. И най-важното - минимален шанс пак да се качи в кола пияна. А сега, в тази кенефска дупка, следващия петък познайте какво ще прави. Заслужавате си мизерията.

ти па голем разбирач от Сащ стана много филми с Стефчо сегал си гледал или джеки чан :)

Боклуци - и отрочето, и родителските тела. Съжалявала... Е, и?!?!

ОТКЪДЕ КУПИ КОКАИНА?? ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ???

Предизвиква катастрофа докато е дрогирана и я пускат на свобода!!!!! Това само в Бълхгария може да се случи!!!

Пускат я от предварителния арест, защото полицията има право да я задържи 24 ч. Прокуратурата до 74 ч. Само съд може да я задържи за постоянно и да и наложи мярка за неотклонение. Първо разследващ полицай или прекратява предварителното производство, или праща материалите на прокурор. Той пък преценява дали има основания да образува дело. Ако прецени - образува се дело. После делото се гледа на първа, втора и трета инстанция от съд. пп: Всякакви тъпи книжки четете, например "Шифъра на Леонардо", а не можете да прочете НПК?

курвичка изглежда изтървано племе това си е Кат ша спира ? кое бре ша спре Халеевата комета !!! само да стоят на вход -изход на Студенски градд-ша хващат всеки ден по 40 души

Демокрацията ни отне много, но за сметка на това ни дари с върховна простота.

хаххахахаххаххаха за 1ви път ми е ! нема е последен де имам да Живея още много бело+ виски = купон

семена при чичко Негър..

Тя не е виновна ! Родители са виновни ! Тях да вкарат в ареста !

То, заради това си има в НК "Развращаване на малолетни". Тълкуванието не спира само до секса. Не е само до секса. Говорим за алкохол, наркотици и всичко, което непълнолетен човек не може и не бива да решава сам.

Като влязат в ареста после ще намерят време за нея ! А тя като остане без доходи ще схване , че по-добре тя да е в ареста !

И това не е лошо. Но момичето е младо. Три пъти ще става нов човек. Веднъж като започне сериозна работа, втори път като стане майка и трети път като стане баба. Ако реши да се поправи, разбира се.

Народа е казал ! Акъла е като мензиса ! Не дойде ли на време , никога няма да дойде !

Как са я пръкнали, тогава?! Да не правят и раждат деца - да си вземат куче и по-малко бели ще им прави от това ку..е!

Аме наевали са се.

Разбирам го съдията. А и тъпкача й добре е разкешил. Баща й е цървул и тя е от цървуланско семейство. Ученичка за пример. Сигурно е, че повечето от нейния клас вече събират за силиконови цици, джуки, татуировки, пиърсинги и първа награда в някой конкурс за плеймейтки! :-D Лилия Чалева, както винаги, се излага като амбулантен кифладжия с правопис, стил, пунктоация, словоред... Манджите! Манджите! Там ти е силата, душа! :-D P.S.: Даскалото, школото там, няма ли да вземе мерки - например да я изключи дисциплинарно. В този клас това ще й е най-неприятното наказание. Щото от съд - най-много административно наказание глоба по чл. 78а от НК до 5000 лв. А тъпкача ще я плати.

Боклук!

Жената е на годините на баба ти! Прави каквото може.

Следващият боклук на улицата... Това ражда демокрацията.

Реално няма причини да е задържана. Нанесени са материални щети, а за щофиране в нетрезво състояние (за първи път) максималното наказание е 1 година от която тя е излежала 3 месеца вече. Имала е късмет и дано си е взела поука. Все пак е по-добре един 18 годишен да си вземе поука, отколкото да влезе в затвора и да излезе деградирал и без бъдеще.

Ходи да лъжеш другаде! Какви три месеца, като катастрофата е станала преди две седмици бре!? Законите са за всички! Без изключение!

Първите два стоп патрона в баджаците, оттам те почвам с палката. Ама вече има много камери. :-D Та ще те милвам нежно по кухата кратуна! П.П.: Зависи къде, очаче! Ако ми паднеш в тъмното... Може и песничка да ти изпея. А песнички да пеят, лоши хора не умеят! :-D

ако Щофирайки беше намачкала твоята кола дали тази песен щеше да пееш а?

УТРЕ ПАК ЩЕ СЕ НАДРУСА И УБИЕ НЕ ВИНЕН

Супер...пиеш 3-4 водки,шмъркаш една линия и се мяташ на автомобила на мама да отидеш на матура...!!! Тази е готова парцалеса!

Добре бе, колко е сложно да ѝ отнемеш книжката за 10-15 години и колата ѝ да се конфискува, ако е на родителите - екстра, няма да ѝ поверят скоро друга. На много от тези надрусани лекета им се разминава само защото още не е прегазено синчето/щерката на някой депутат/мастит "бизнесмен"...

Откъсано курве от долното ниво

Добре, де, това, че няма мъртви е направо случайност. Как може да го пускат тоя парцал!?

Сега 18 - годишната, следва да благодари на състрадателните прокурори и милозливи съдии ! Ура другарки и другари за настоящето правосъдие в България !!!

Пък на всеки да му е як гърбазъ при следваща среща на пътя с тази другарка.

Таз нещо се оригва на сперма...

И на тая патка и е за първи път. Нищо ще има и друг шанс да се поправи и да настигне батките. Тука е така.