Убиецът на Николай Йорданов съжалявал, но за себе си

31-годишният Адриан Ангелов, който бе задържан и обвинен за жестокото убийство на 22-годишния софиянец Николай Йорданов, не съжалява за стореното, а по-скоро за това, че е заловен.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на Николай Йорданов съжалявал, но за себе си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този изверг трябва да бъде осъден на смърт и жив изгорен на клада! Да се върне смъртното наказание. Най-ниската присъда за непредомишлено убийство да стане доживотен затвор без право на обжалване.

Тоя умопомрачен човек трябва да бъде жив изгорен,пред очите на народа!За назидание!!!

Този убиец и садист от хитлеристки тип трябва да стане визитна картичка на ГЕРБ. той най-точно изразява същността на режима и държавата. Това е резултатът от 23 години пропадане и развал на страната. Това е новата българска младеж. Така се разбира тук демокрация, свобода и капитализъм. Прекрасен пример за резултата от деъвостта на управниците ни от Държавна сигурност. Пак гласувайте за ГЕРБ.

Дайте го този изрод на приятелите му,те знаят какво да го правят.

Ами тук много хора писаха за Софийското жителство. Не става въпрос да е само Софийско, ясно е че в днешния ден няма как да стане. Ама да стане като в някой европеиски държави. Като се регистрираш при някого и после като му дойде на него автомотично известие че трябва да ти плати данък смет, данък за почистване на улиците и улично осветление и като започнат да му идват всичките призовки от кат, и каквото още има да получава ще видиш как всичките тия 5-10 човека ще ти се извинят и ще ти откажат да се регистрираш при тях.

Бързо разкриване на едно жестоко убийство - защо не?! Точно така трябва да се работи! Съдбата на убиеца? - Стол; на него седнал той; ток и ...... Това е най-справедливото наказание в този конкретен случай!!!

И аз това си помислих,как така за 1 ден анализи,самопризнания и доказателства,но нали съм от провинцията......

Стопили са му лагерите от бой,докато признае.Има методи забранени,но не отменени!

как така толкова бурзо стана тоя днк анализ при условие че в българя няма такава лабораторя за днк анализи? и дори в наи добрата лабораторя този анализ става за около месец? и не лаите много утре може у вас да намерят кърпа с петната от кръв на някои убит...

Да,така е,проблемът е,че повечето хора се изживяват като"страшният съд",криминални психолози"и коректори на съдебната система,просто изпускат парата,в погрешна посока.....

Това не е нормален човек ,а по-скоро изруд .И не трябва да се допуска нито да семейстото му нито до обществото но за съжаление няма закони в нашата държава .Такива да ги у биват...това ще е най-справедливото наказание

Не разбирам защо на един "холивудски" криминален случай се отделя толкова медийно и интернет пространство и се пришиват допълнители главни герои?

Ами защото е убито едно младо момче - по зверски начин. Защото той е бил обикновен човек като мен и Вас, предполагам. И защото никой от нас не е застрахован. Дори и децата ни, за жалост. Та за това...

Различното ще е това, че човек, който не е анонимен, който познава и държи на семейството, съседите и близките си, той просто не би извършил такова нещо. Вие замисляли ли сте се, защо голяма част от пришълците въобще не се регистрират адресно никъде. Защото повечето са криминално проявени и така си прикриват следите.

ТОЧНО ТАКА-АЗ СЪМ ЗА СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО!!!

ХОРА,МИНЕТЕ САМО ЗА 5 МИНУТИ В МАЛКИТЕ УЛИЧКИ ОКОЛО ЖЕНСКИЯ ПАЗАР-ТАМ КАКВИ МУТРИ И ФИЗИОНОМИИ СЕ СРЕЩАТ НЕ Е ИСТИНА-СТРАШНО,ПОВЕЧЕТО СА НЕГРАМОТНИ,ОСКОТЯЛИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ВЕЧЕ И БЪЛГАРСКА РЕЧ Е ТРУДНО ДА СЕ ЧУЕ ТАМ.ЗА КАКВО ГОВОРИМ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ.СОФИЯ СТАНА ЕДНО ГОЛЯМО ГЕТО.

на един мой познат му откраднаха пилето от хладилника.

към Диди, че ако беше от София,кое е ще по различното в случая???!!!!

Ами какво друго да очакваме, като в големите градове се надовлякоха всякакви измети. Преди време дори не си заключвах къщата, а сега ме е страх в собствения ми дом - около мен се настаниха пришълци от Плевенско, Врачанско и от майна си райна. Нито работят нещо, нито учат, само се озъртат какво да откраднат и от сутрин до вечер седят на трапези на двора. Знаеш ли ги какви са? Да не би кметовете и полицаите да не ги знаят тези неща? Докато не се въведе ред - щом нямаш работа или не учиш, чий го търсиш в София - дошъл си да крадеш и да убиваш. Разбира се, че има и свестни хора, тръгнали да си търсят препитанието, но за съжаление повечето от придошлите селяндури са маргинали и потенциални престъпници.

Мила Диди, разбирам те, но според мен живееш на неподходящото място! Аз продължавам да не си заключвам къщата и нищо не се е случило от години наред. Живеем на 5 км. от един от големите градове на България. Просто няма цигани и няма и да има. Няма и неграмотници и оскотели хора. Те отиват в София! :) Между другото - когато ходя при някой от населеното място, където живея, не звъня на звънеца! Няма такъв! Отварям вратата и влизам. При нас в къщата е същото. Както човек си нареди нещата! Според мен.

Разбирам и твоята гледна точка. Но аз живея в София - тук съм родена, тук създадох семейство. Въпросът е - трябва ли да се "изселя", за да оставя тук на спокойствие да вилнеят "неграмотните и оскотели хора"?

дано само не го изкарат "НЕВМЕНЯЕМ" дано !!!!

Аз като министер ше ти кажа какво ше стане- невменяем, после към лудницата и след 1-2г навън...... Ше се оправим вие само гласувайте!!!

Има един академик Николай Левашов.Книгите му са на много високо ниво.Част от тях са преведени и на български език.Позовавайки се на науката,използвайки основно физиката,доказва че от човека след неговото заминаване остава нещо като запис на постъпките,чувствата и мислите.Горе всичко се знае.А за убийците,то те се връщат с хиляди години в своето развитие.Между другото тоя академик,беше и независим кандидат за президент на Русия.

И какво от това?

след като жена му е помагала да изгорят откраднатата плячка и тя е за зандана.Мързеливи гадове неможеш да се движеш спокойно по улеците.за такива само смъртно наказани е за е какво ще ги храни държавата.

на коплене и да почетем паметта на жертвата. а за убиеца смарт и само смарт......

Сега да помълчим за жертвата и оплюем убиеца! Така до следващото брутално убийство, защото нищо не правим срещи причините и причинителите

Аз пък съжалявам, че Адриан Андреев не живее в Тексас или Аризона. Вместо да го осъдят на 10-тина години и да го пуснат след 5, както сигурно ще стане, щяха да го друснат нормалните хора с 1500 волта да му изпекат мозъка или да му набият смъртоносната инжекция - хем да отърват света от него, хем и той да не се измъчва от самосъжаление...

Явно и ТИ ,,К" не си на ред ???? Умопромачение било,ако е твоето дете друга песен ще пееш. До къде стигнахме ,за 1000 лева да да човек парче по парче.

става въпрос за 2000 лв давате ли си сметказа какво говорим -това е много опасна тенденция.

всеки разъмен човек си дава сметка защото както е трагнало и за по един хляб ще се избиват по ълиците няма нито садебна власт нито правителство сас справедлива соцялна политика има само премиер и магистрали и забравени предизборни обещания *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

така е политика не са прави от мутри .манекенки и грандомани- защото само чевек ,който разбира начина им на мислене знае ,че там дори желанието за успех е егоцентрично.

Доживотен затвор,смъртта е отърване от, случилото се,трябва да живеят ,но затворени до последния миг.И да се отворят наново урановите мини.

СЕГА И ТОЙ НА ПАРЧЕТА И В СЛДВАЩАТА КОФА.НЕКА ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ЗАКОН........НО НЯМА.

Законодателството трябва да се промени. Смъртно наказание за целия матреял, особено за пенсии, които само ядат от милионите на ББ и Гроб, че и се заяждат отгоре на фсичко... Любоф към култовите личности, с Ф - като фтичка!!! Така ами няма да се излагаме, де?

Като гледам коментарите, истинските ненормалници сте вие. По кръвожадни и примитивни животни от вас не съм виждал. То не бяха средновековни разкъсвания, мъчения и инжекции с адреналин за поддържане живот... Болни сте точно толкова, колкото и убиецът от статията. Най-страшното е че убийството на Николай не е доставило удоволствие на Адриан, убицът си е просто луд, изпаднал в умопомрачение... докаво вие изпадате в екстаз фантазирайки си тези долнопробни и примитивни сцени.

Дали ще напишеш същото ако Ники беше твое дете??????

Не, разбира се, че не бих написал същото. Лицемерно е, да. Но в този случай аз нямаше да бъда допуснат да бъда и съдия, нали? А всички тези хора тук - Ники тяхно ли дете е? Я си ги представи като съдии - целия свят ще се погнуси от нас и ще ни заклейми като долнопробни троглодити, с нищо по различни от престъпниците, които съдят.

Може и да не се е кефил, наистина - важното е, че животът на Николай за него не е имал никаква стойност.

До пушача Дали ако някой убие твоето дете, така ще разсъждаваш. Докато не се върне смъртното наказание за такива престъпници няма да има справедливост. Ако знае че и него го чака същото ще си помисли дали да отнеме човешки живот. Що за закони, които защитават само богатите. Те си имат охрана.

Не правя разлика за моето дете или за нечие чуждо. Смъртта е отърване. А въпроса кого защитават законите е друг въпрос. Разбира се, първата ми реакция би била да хвана и пречукам убиеца, обаче няма никаква логика. Око за око и зъб за зъб е твърде опростено решение, твърде лесно измъкване за престъпника.

Отърване е да! На света от един изцяло ненужен елемент!

До всички идиоти защитници на смъртното наказание: Смъртното наказание никога не е възпирало някого от извършване на убийство, но не е там въпросът. Практиката обаче показва, че има доста осъдени невинни. И как се поправя подобна съдебна грешка? Освен това смъртта въобще не е наказание, за убиеца всичко свършва в един миг и напоследък по доста "хуманни" начини. Мъченията също не биха донесли някакво трайно и значително задоволство на близките, освен ако не са садисти. Смятам, че по-добре ще е убиеца да прекара остатъка от живота си в работа която нормалните хора избягват, в полза на обществото и близките на убития. Може би е време да се възстановят каторгите от миналото.

Гениално! Сега трябва да конкретизираш коя е тая нежелана работа, че при тая безработица не се сещам коя е.

Ами например пътищата са потънали в мръсотия. Ти искаш ли тази работа? За каква безработица ми дрънкаш? Наистина ли ти се работи каквото и да е? При това без пари и при "най-приятни" условия.

Абсолютно точно.Каторга,и труд до смърта и то не само за такива физически убийци,а за всички копелдаци които с терор и силови методи тероризират държавата.Същото трябва да е и за тези които продадоха националните интереси и заробиха българския народ през последните 30 години.

Смъртното наказание може да не е наказание за убиеца, но е спасение за останалата част от обществото. В България никой не се задържа задълго в затвора. А, убийците когато излязат навън могат да убият отново с още по-голяма лекота, понеже вече нямат никакви задръжки и страхове.

Излизането от затвора предсрочно на който и да било е подигравка с обществото. Говорейки за каторга и отричайки смъртното наказание имам предвид едно хипотетично справедливо законно общество, което обаче не съществува и дори да се върне смъртното наказание ефектът ще е нулев. Докато законите са "демократични' и съществуват адвокати и съдии тълкуващи ги както им изнася, така ще е - няма да има справедливост и правосъдие за никого, освен за хората с пари и връзки.

Пълни глупости! Смъртното наказание има изключително възпиращ ефект. В страните или щатите (в Америка) където има смъртно наказание, престъпността е сравнително много по-ниска от тези където няма смъртно наказание. Къде са данните за многото осъдени невинни - няма такова нещо! Ако е имало осъдени невинни, това са много големи изключения и в никакъв случай не са много. Що се отанся до доживотен затвор, той никога не излиза доживотен наистина - все ги пускат по някое време. А наказанието с работа до живот в полза на обществото и близките е направо смешно - никак възпиращ ефект! И искам да видя един човек който ще иска такова наказание ако някой се е гаврил така със сина му.

Както показва опитът на отделни щати в САЩ, които през либералните 60-70 години са отменили смъртното наказание и после са го въвели пак през 80-те, смъртното наказание ИМА ВЪЗПИРАЩО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, една екзекуция предотвратява от 1.5 до 2.5 убийства и от 3 до 5 други тежки престъпления против личността (разл статистика в отделните щати). Но добре че са продуханите мозъци на такива като тебе, та либерастите да си садят отровната пропаганда в тях...

Законодателството трябва да се промени. Смъртно наказание е ясно че няма да има, но в момента престъпника лежи най-голямата присъда за всички извършени престъпления. Например осъден 5 години и следваща присъда пак за 5 години. Дефакто той не лежи 2-та присъда. Трябва да се натрупват присъдите както е в САЩ, където много често чуваме за 3 доживотни присъди например.

..........Убиеца,имал бил дъщеря та затова видите ли трябва да го пуснат,че да се грижи за нея...........Точно затова не трябва да го пуснат,какво възпитание ще даде този изверг на това дете от тук нататък?!Дори не трябва да му дават да припари до дъщеря си.Идиот!!!!Не мога да си представя,какво сърце трябва да има този изверг и как е разчленявал трупа при цялата тази гледка......направо не ми го побира акъла?!..В един филм от Втората Световна Война,един войник за пръв пьт уби човек и после започна да повръща.Нещата не са съпоставими в случая,защото на война,ако не убиеш,ще те убият,друга е нагласата.Но този убиец,за да извърши всичко това без да му мигне окото,значи че садист и изпечен убиец.За такива няма място сред обществото.

Аз съм за смъртното наказание, защото обществото трябва да се изчиства от подобни лоши гени.. същия този може да създаде поколение, а от къде да знаем че няма да прехвърли тези кофти гени на поколението си? Ами възпитанието на децата?

Да го пуснат за 5 мин. с приятелите , които лепеха снимката на Ники по спирките и колите си . Че се издирва-в неизвестност.

Не знам дали знаете, но в Ислямската република Иран се прилага правилото - око за око, зъб за зъб и колкото и да ви е странно на всички тук, престъпността е изключително ниска. Наскоро, преди няколко месеца жена беше залята с киселина и ослепя с едното си око. Наказанието за извършителя беше същото, даже му предложиха упойка

Браво!!! Хем справедливо, хем хуманно!!!

Интересно как наказват прелюбодейците ако следваме логиката ти. Може би предлагат на измамените съпрузи да отмъстят с див и неангажиращ секс помежду си?

Това е резултатът от набиваното през последните десетилетия присмехулно отношение към морала и ценностите като цяло. В резултат расте психопатско поколение, ето този идиот е типичен пример за вече поотрасналото психопатско поколение от моята възраст между 30 и 40 години. То от своя страна се плоди и множи точно по свой образ и подобие - като това, което "създава" е още по-деградирало и от него. Типичните черти на психопата лъсват при всеки такъв емблематичен случай - пълна липса на емпатия, на чувство за лична вина и т.н. Обществото се изражда с такива темпове, че ме е страх да мисля какво ще бъде след 20 - 30 години.

Много ми хареса Вашето мнение . Точно и смислено.

Психолозите от МВР са невероятни! Явно Цв.Цв. освен с техните становища няма с кого да си измива очите. Къде са ти оперативните работници, физкултурнико? Къде са ти криминалните експерти? Защо само ни набутвате психолози с дипломи от Симеоново? Анализ трябва на ужасната ситуация в страната, липсата на превенция, възпитание и ценности.

Работа на оперативните работници не е на показ. Заслугата за разкриването на престъпленията е 100 % тяхна, но "овациите" ги обират Цветанов, все още Борисов /по стар навик от секретарството си, не изтърва такава възможност/ и по някога психолозите от МВР, когато им разкрият извършителя.

А какво ли биха казали тези психолози за човек, който е обсебен от някой политик и винаги намира повод да коментира него? :)))

СН все ще спре някой и затова трябва да го има.Може и да не се изпълнява често, но действа профилактично.Не всички убийци са изроди като този. И накрая да те питам: 1.Ти този изрод за човек ли го смяташ? 2.Тези, които премахнаха смъртното СН от човеколюбие ли го направиха? 3.Какво му е лошото на лесното и евтиното?

Безработен, но както се вижда доста затлъстял. Не е гладувал тоя изрод никога. Имал дъщеря, ама зарязал всичко и дошъл и той софиянец да става. Сега се сетил,че има семейство...Никаква пощада за тоя!

като слушах сутринта психолога от МВР и разследващия, си помислих че там работят хора които не могат да намерят друго по- добро попривще за познанията поради това че не са над средното равнище на компетентност. Психологът направи портрет, в който нямаше много психологизъм, а горкият симпатичен следовател не можа да обясни просто и ясно как са стигнали до предполагаемия убиец. То и журналята задаваха едни въпроси, да те досмешее. ..Може би трябва да минават и едно подготовка за публична изява или да имат подготвени пресаташета за това.

Да ти имам проблемите, че психолога не представил нещата в подходящия за теб вид...Май ти убягва същественото.

Тези хора, на които се присмиваш ежедневно се сблъскват с убийци, садисти и извратеняци. Възхищавам се на здравата им психика. Те не са учили журналистика, нито актьорско майсторство, за да представят хода на разследването по твой вкус. А утре ,ако изчезне детето ти, ти ще си първата, която ще ги гледа в очите с надежда да ти върнат отнетото.

не се напъвай. В този трагичен случай случайността е помогнала на МВР да разкрие убиеца. Кофите с останките са изплували. Е, това не значи че рано или късно може би щяха да го идентифицират ама да ви припомня случая Белмейски, случая с тази от Борисовата...случая с онзи който беше обвинен в убийството на майка си брат си и баща си....и колко ли още.

Едва ли ще се съгласите с вашите пари да лежи този човек по затворите и да го хранят и гледат, и аз мисля, че заслужава смъртно наказание. Не искам от мойте данъци да се храни такъв изверг с години. Време е да се наложат по строги закони за такива изроди като този.

Правилно!...Знаете ли ,че издръжката на един затворник е около 600лв! А аз работя един месец за по-малко!Защо трябва да разбираме всички престъпници?...Които между другото автоматично се разболяват от каквото ти дойде наум!

Излиза, че в България е грешка, ако си възпитаваш детето да е добро, учтиво, отзивчиво, културно...Защото накрая ще ти го затрие някой,като тоя изрод - тлъст, мързелив, невъзпитан, необразован. Хващам бас, че убиецът си представя идеала за живота си като мутра с 5 чалга-кифли покрай него. И естествено никога нищо да не работи, парите да валят отнякъде. Пълен изрод с претенции без покритие.

За този изверг средновековно мъчение - да го разфасоват жив!!! Да се въведе смъртно наказание за изверги!! Няма друг начин да се спре тази животинска агресия. Хората станаха по-зли от най-кръвожадните животни.

Всъщност с какво си по различен от него? И като не си с какво право ще искаш да го разфасоват?

Различен е разбира се.Не е психопат тръгнал да краде и убива деца, нали така. Човека е нормален и иска справедливост-това е човешко! Ако твоето дете беше разфасовано по кофите,така ли щеше да мислиш? Ти да не би да си застрахована срещу нападение и посегателство?

Гражданке, ако не дай си Боже се случи на твое дете, какво би искала да му се случи на изверга?! С какво би била по-различна?

Хората винаги са били по-зли от най-кръвожадните животни! И защо трябва да обиждаме животните? Те убиват само за да се нахранят, не се крият и не се чувстват виновни, а и не са. Човекът е най-отвратителното животно на този свят, но не се брои за животно, използува термина "животно" като нещо обидно, счита се за нещо повече. Истината е, че всички ние сме еднакви в същноста си, но не всички се изявяваме еднакво. Всеки от нас е готов да убие, но при определени условия - да не го хванат, да го прави в името на закона, или родината, или партията, или под какъвто и да е предлог който му се струва оправдателен. Но убийството си е убийство, независимо под какъв предлог се извършва

Прав си! Извинявам се, че обидих животните! По-гадни и гнусни от хората няма!

"да го разфасоват жив!!!".. и..."Няма друг начин да се спре тази животинска агресия." Ама много е лесно да видим животинското у другите. И за корупцията пишем по същия начин а същите сме хаймани. Хайде споляй ти "противнико" на животинската агресия.

Надявам се че може да лъсне и друго престъпление извършено,от този сатрап.Има резон в това,да се върне смъртното наказание.По добре е управниците да спрат да крадат с две ръце от държавните пари,а да започнат да работят за повишаване на жизнения стандарт на обикновенните хора.Иначе боклука си е боклук,той пак ще гледа да открадне,и да убие

Искал да се грижи за детето си,а това дете дето затри..... Това НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧОВЕК,това е ИЗВЕРГ.Колкото и каквито и проблеми да имаш, и дори да си без работа всичко може да се оправи ,но не и да се върне човешки живот.

Призовавам за референдум за връщане на смъртно наказание ! И изпълнение на смъртни присъди ! В противен случая жална ни майка !

Аз мисля също, че трябва да се върне смъртното наказание. Откъде-накъде ще го хрантутим този изверг? На него никога няма да му проговори съвестта.

Ми щом съжалява , а и си е признал що не вземе нашия европейски съд да го пусне в къщи да си почива под домашен арест.