Коментари - Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян | Днес.dir.bg

Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян

Пребитият от полицаи на 14 април Радослав Божинов е бил във видимо нетрезво състояние и е оказал съпротива на полицаите, обясни по време на парламентарния контрол министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян | Днес.dir.bg

Коментари

Добре де, обяснете къде е разликата между принудителното изпълнение исканията на милицията (наш'та си е такава) и пребиването на пиян човек! Кога трябваше да спрете с боя и защо не го сторихте когато трябваше?! Не че пияндето не си е заслужавало шамара.

Откъде си сигурен, че е имало бой? И от едно малко по-грубо посегателство над човек могат да се получат леки наранявания по гърба и гърдите. А малко кръв от носа е достатъчна да кажеш, че целия си бил в кръв. защо трябва да се вярва на момчето? Или пък на полицаите. Хана е права само си чешем езиците, без да знаем фактите.

Милиционерска социалистическа държава с безконтролна власт на т.н. правоохранителни органи. Как може цивилни ченгета, с цивилна кола да пребиват човек и то пред свидетели? Ами ако нямаше свидетели, те можеха и да го убият. Няма спасение от тези уроди. Младите да бягат по нормалните държави, тук оправия няма.

Установено ли е наличие на алкохол в кръвта му и спазена ли е процедурата по установяване на концентрацията? Първата версия на МВР не беше ли, че че момчето е било с дълга коса и е било "подозрително"?! Цялата тази история смърди!!!

Цв. Цв. признава за полицейската държава наречена България и ни чака още много бой! Да ни е честито с тези малоумни управляващи!

малко му е бил боя на тоя хулиган. че и нагъл, само бой и друг път ще спазва законите и правилата. за всички се отнася, включително и за управляващи и политици. На тях пък всеки ден по сто тояги профилактично, на Фидосова по двеста

А сега и хулиган бил? Това Цецо-лъжецо ли ти го каза? Така и разбрах за какво точно е оковано с белезници и пребито това момче???

като пием една ракия дома фърлям ключа през балкона и си сипвам още една...оти ми е шубе че като потропат и не отворя- ще ме бият за сапротивата...я да сипем още една-ще боли по малко........

Ако българите сме народ с достоинство трябва да скочим до един и да изметем този измет наречен министър на МВР.Утре може спокойно да убият нашите братя и вашите деца.Съда раздава присъди,а не Цветано и некадърните недоносчета дето ги набута в МВР.

Има един основен принцип в правораздаването наказанието да не е по-тежко от нарушението. Тук обаче възниква въпросът е дали полицаите имат право да наказват. Отговорът е че нямат такова право. Изводът следователно е че са пребили човекът при самозащита. ПОЛИЦАИТЕ НИ СА ПЪЛЕН ФАРС. НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ. От напълно пасивни (пушещи) до вживяващи се в ролята на шерифи.

Не обичам полицията кой знае колко. Но това момченце не му е чисто "досието" ми се струва. И мене са ме проверявали и пиян и трезвен ама когато се държа кротко и мирно, никой не ме закача. Дават ми съвет да се прибера по скоро че да няма гафове и си казваме довиждане. Никога не са ми се представяли а и не е имало причина да се заяждам с тях.

Сънувал си, хане Путку. Това е нормално след хапчета, съдържащи литиеви съединения.

Полицията намери начин за отказване от алкохола - трябва да го патентова!

еи такива л---а провинциалисти дошли да живеят в софия,малко са го били,

комунистичеески хорица пак не коментирате същината .без значение какво е направил на полицията работата е да го прибере в ареста няма право да бия като някакви говеда дето са охрана на дискотека

Полицията бие пийналите, полицията не може да плува за да спаси едно дете, полицията нехваща престъпниците, полицията е в услуга на МАФИЯТА - няма пролиция!

А добър ден :)

Хич не ги обичам куките, особено оня физкултурника дето им е наело и се мисли за велик, ама ако някое леке е безчинства трябва да го спрат. Проблемът е, че горките са толкова тъпи, че много често не знаят как да го направят. И често първо се хващат за тоягата...

Явно този е бил пиян като кирка и е предизвикал полицаите. Да би мирно седяло, не би чудо видяло - бой и е...не не се връща!!!

Напълно съм съгласен,но полицаят преди да поиска документ за самоличност трябва да се представи кой е,във този случай това не е направено.

Във форума се вихри комсомолската надежда. 100 годишната. Хубавото е, че все пак уцелват клавишите. Излезте в шумата, и не се връщайте изобщо. В мандрите вече бият. А и СССР май го няма вече.

Този боклук Божинов от много отдавна го познаваме като "десен" млад човек и агитатор към сините партеии на ДСБ и СДС!!!!!! А той си е обикновеин дрогиращ се пияница, при това май и обратен...

От толкова "ум" в главата ви съвсем сте изтрещяли......и сте запознати с житието и битието на всички за които има нещо по статиите..."Ясновидец 1" на България

Човека е ял пердах,това е безспорно.Но...не бил бит!?...Хм,значи САМ се е набил?Ама,че мазохист!И поради туй-арестуван?Бре,бре...Значи,като оня,дето го осъдили 20 год. за...самоизнасилване???

"И когато пол. се лигитимира дори цивилен е противозаконно да не му се представи такъв за това се съставя АКТ по същия закон. " Били ми разтълкувал това изречение? Като искате да пишете сред нормалните хора първо се научете да го правите свързано. За смислено е трудно да се надяваме. Освен това законът не важи ли и за двете страни?

значи всеки който се напие бой в полицията?иначе и от алкохола акцизи се прибират...

Абе, господа и госпожи коментиращи, вие четете ли статиите, които коментирате, или им хвърляте по едно око и....започвате да се сърбите, там където си ви сърби, пък и там, където не ви. Не мога да коментирам конкретния случай, но съм убедена, че българинът трябва да спазва правилата и законите. На полицай съпротива не се оказва, ако не искаш да пострадаш. Всичко друго е в сферата на субективните интерпретации.

Несъмнено не се оказва съпротива. Ако разбереш че полицаят е полицай, обаче. Ако мене ме задърпат някакви цивилни люде, в някакава необозначена трошка, а аз в суматохата не успея да им видя добре документите, защото целта им е да не ми ги покажат, ще се сражавам до последен дъх. Това, че случайни хора са се притекли на помощ и за малко да стане всенародно въстание, нишо ли не ви говори, ма госпожо? Че примерно всички са сбъркали полицаите с бандити? Странно що ли? КОгато полицаите престанат да мязат и да се държат като такива, тогава няма да стават подобни сакатлъци. По тази логика всеки подпийнал човек на улицата следва да бъде завлечен в районното и пребит? Защото не е помахал за такси с нужната координация и просто ей така, за да уважава закона? Това не ви ли прилича на нещо от което си мислех че сме се отървали? Хайде вървете да ви почешат, ако има кой, а аз лично с любопитство ще чакам да видя какво ще кажат в Страсбург.

Госпожо,принципите са си принципи.Нека да ти се случи полицай да си реши личен проблем с теб, използвайки служебното си положение.И пак пиши за принципи.

Госпожо,в България най добрият полицай е само мъртвият.

добре казано!

Хана, ако двама цивилни с видимо мутренски вид се опитват да те качат с шутове и юмруци в цивилна кола ти дали ще си помислиш, че са полицаи или ще помислиш, че те отвличат?

при съпротива на полицай отиваш на съд в белите държави . нямат право да те бият като куче . не сме в северна корея

Хххахахах,тия ги знаем,никаква съпротива или 20 лева!:))))

ти във всички форуми пишеш едно и също, че нямало какво да се коментира. нещо като пълнеж правиш?!

Интересно ми е защо от 2 години все повече хора наричат "родната полиция" МИЛИЦИЯ?

Много ви се иска. Искате само да ви подслушват и да ви дописват досиетата, без да ви бият. Така ли?

ми тоя е някав наркоманш даже е с дълга коса!!!? какво очаквате да му направят кафе ли полизаите???

хубавото поне е че всички които са коментирали са наясно че младежа е бил бит

Щом са били пияни е трябвало да бъдат задържани БЕЗ да бъдат пребивани.

Тоя на снимката пребит ли ти се вижда? не си виждал пребит човек... да пази Господ.

милиционер е моят татко -милиционер шъ стана и АЗ!!!!!!!!!

каже че е бил пиян, значи е пиян. Ако каже че сам се е набил, занчи пак е права.

г-н Цветанов, как пък веднъж полицаите не сбъркаха или пък не са били в нетрезво сътояние. В тази връзка какво стана с тези снимани с мобилен телефон рано сутрин пиещи водка с униформа и оръжие на бензиностанция Еко /мега незаконна/ до завод Електроника в София?

е, че какво може да се очаква от умствено ампутирани идивиди, каквито са над 90 процента от роднитер ни полицаи, но нека не обиждаме профецията полицай, това са едни жалки недоучили комплексари, и на всичкото от горе с мания за велуичие и недосегаемост, срам ме е че това са уж пазителите на закона, а всъщност са най големите му нарушители

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

а нас от теб да пази аман от луди на свобода

Идват избори. Да изхварлим милиционерската пасмина от властта. Изберете интелекта пред полицейщината.

не вярвам и грам на тия мошеници

Хора, внимавайте по празниците, да не пийнете, че нали се сещате! Всеки АГРЕСИВЕН ПОЛИЦАЙ може да Ви опука и ще бъде извинен от Цветанов!!!

И да ревете и да не ревете-взимаме и президентството, след това и съдебната власт!!!

па като ги вземете си ги наврете там където слънце не ви огрева

Ще ги "вземете", защото ще фалшифицирате изборите. Това го знаят вече и наивниците в България.

Бой на всеки употребил алкохол.Хан Крум Борисов да нареди това.Не може да се говори с полицаи без да последва бой. Молчать и не россождать.

Какви хора стават полицаи ???- """двама цивилни мъже, след като му заявили, че са полицаи, му поискали личната карта, която той им показал, но отказал да им даде. """ ... Ако тия полицаи са били без полицейска униформа, значи наистина са искали да го отвлекат. Сигурно в извънработно време, тия полицаи заработват като бандити.

цветанов изкаш един як пердах.... ама такъв дето бият в махалата че да разбереш от каде духа вятъра и на къде отива.... ама и това ще стане всеки си намира маистора ...

Малко му е бил боя на тоя. Полицаите му виновни, че не може да пие. Ударил две бири и станал безсмъртен. Изкарал е късмет, че се е спречкал с полицаи. Ако беше с друг пиян студент, сега щеше да бере душа.

Като му гледам вида едва ли е точно тип побойник, за да си търси сам боя!

сега е редно момчето да ги осъди по европеиски стандарт както му е реда... наи вече цветанов които не е правоспособен и "малоумен" за поста си... на вънка полицаите нямат право да бият.... имат право да озъптяват пияните и да ги арестуват но само при сапротива... и при подобна ситуация като тази на момчето веднага се съдят и може и да им се отнеме правото на полицаи

боико борисов е пич и мисли за народа а комунистите да си е.... ма.амата .новия президент ще се казва росен плевнелиев и герб остава на власт колкото и да не ви са иска на всички дето много плюете ..ае ша си говориме пак след изборите а? и друго да ви кая ..там в бг .една здрава тояга ви трябва на целия народ да се оправите малко че много са ви охлабени юздите съвсем сериозно го мисля спрямо това дето виждам тук в германия..просто постараите се да се стегнеете малко

Абе ти като не си в България какво се изказваш, като се върнеш тук да живееш при тези условия, тогава се изказвай по нашите проблеми. Момчето изглежда интелигентно, учи в МЕИ в София, където се влиза с чететене и следва сериозно учене. Не може някой да ти иска на улицата документи и да не се легитимира. Държавата ни е достатъчно престъпна, за да ги е страх хората. А не знам откога е престъпление да си пийнал вечер. Едва ли момчето е било пияно при положение, че си спомня всички детайли от случката.

Куките са света вода ненапита!Те са върха!Най-добрите! НЕВИННИ! А иначе-плюскат НАШИТЕ пари!Но...спокойно,народе,ясно е как ще свършат/след 10-ина год./ всички,дето сега го раздават шефове/цецобойковци и пр.гЪрбери/...-арест като военния министър и обесване с главата надолу/при съответния разпит в любимите им "учреждения"/ !

Как някакви цивилни ще те спират и ще ти искат документи и ще те карат да влизаш в кола ?! Само пълен глупак ще се подчини. То по тая логика сега някои отива при Цецо казва му давай личната карта аз съм полицаи , влизай в колата :]. Ако са цивилни да сивушат там разузнаването но да спират хора по улицата да бият и да очакват че всеки им вярва е нагло.

Не знаех, че да си във видимо нетрезво състояние е престъпление в България! Имам няколко въпроса към Цв. Цв. - 1) какво е наложило изискването на лични документи от цивилни полицаи на лице във видимо нетрезво състояние? 2) нормално ли е лице във видимо нетрезво състояние да е пребито, защото се е уплашило и това ли е бил единствения изход от ситуацията? 3) разполага ли българската полиция с оборудване за бързо укротяване на буйстващи хора без нанасяне на телесни повреди?

Полицаите НИКОГА не са виновни!Аз съм чувала от мой приятел полицай ,че при такива случаи идва някой от началниците казва на полицайчетата какво да кажат и готово всичко е наред .ТИ си виновен и това е ,те са невинните.А и отделно ,че в България цари апсолютен безпорядък ,но това е друга тема...Успех на младежа в борбата с ПОЛИЦИЯТА!

Коментари - Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян | Днес.dir.bg

Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян

Пребитият от полицаи на 14 април Радослав Божинов е бил във видимо нетрезво състояние и е оказал съпротива на полицаите, обясни по време на парламентарния контрол министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Няма виновни за пребития от полицаи студент - бил пиян | Днес.dir.bg

Коментари

Добре де, обяснете къде е разликата между принудителното изпълнение исканията на милицията (наш'та си е такава) и пребиването на пиян човек! Кога трябваше да спрете с боя и защо не го сторихте когато трябваше?! Не че пияндето не си е заслужавало шамара.

Откъде си сигурен, че е имало бой? И от едно малко по-грубо посегателство над човек могат да се получат леки наранявания по гърба и гърдите. А малко кръв от носа е достатъчна да кажеш, че целия си бил в кръв. защо трябва да се вярва на момчето? Или пък на полицаите. Хана е права само си чешем езиците, без да знаем фактите.

Милиционерска социалистическа държава с безконтролна власт на т.н. правоохранителни органи. Как може цивилни ченгета, с цивилна кола да пребиват човек и то пред свидетели? Ами ако нямаше свидетели, те можеха и да го убият. Няма спасение от тези уроди. Младите да бягат по нормалните държави, тук оправия няма.

Установено ли е наличие на алкохол в кръвта му и спазена ли е процедурата по установяване на концентрацията? Първата версия на МВР не беше ли, че че момчето е било с дълга коса и е било "подозрително"?! Цялата тази история смърди!!!

Цв. Цв. признава за полицейската държава наречена България и ни чака още много бой! Да ни е честито с тези малоумни управляващи!

малко му е бил боя на тоя хулиган. че и нагъл, само бой и друг път ще спазва законите и правилата. за всички се отнася, включително и за управляващи и политици. На тях пък всеки ден по сто тояги профилактично, на Фидосова по двеста

А сега и хулиган бил? Това Цецо-лъжецо ли ти го каза? Така и разбрах за какво точно е оковано с белезници и пребито това момче???

като пием една ракия дома фърлям ключа през балкона и си сипвам още една...оти ми е шубе че като потропат и не отворя- ще ме бият за сапротивата...я да сипем още една-ще боли по малко........

Ако българите сме народ с достоинство трябва да скочим до един и да изметем този измет наречен министър на МВР.Утре може спокойно да убият нашите братя и вашите деца.Съда раздава присъди,а не Цветано и некадърните недоносчета дето ги набута в МВР.

Има един основен принцип в правораздаването наказанието да не е по-тежко от нарушението. Тук обаче възниква въпросът е дали полицаите имат право да наказват. Отговорът е че нямат такова право. Изводът следователно е че са пребили човекът при самозащита. ПОЛИЦАИТЕ НИ СА ПЪЛЕН ФАРС. НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ. От напълно пасивни (пушещи) до вживяващи се в ролята на шерифи.

Не обичам полицията кой знае колко. Но това момченце не му е чисто "досието" ми се струва. И мене са ме проверявали и пиян и трезвен ама когато се държа кротко и мирно, никой не ме закача. Дават ми съвет да се прибера по скоро че да няма гафове и си казваме довиждане. Никога не са ми се представяли а и не е имало причина да се заяждам с тях.

Сънувал си, хане Путку. Това е нормално след хапчета, съдържащи литиеви съединения.

Полицията намери начин за отказване от алкохола - трябва да го патентова!

еи такива л---а провинциалисти дошли да живеят в софия,малко са го били,

комунистичеески хорица пак не коментирате същината .без значение какво е направил на полицията работата е да го прибере в ареста няма право да бия като някакви говеда дето са охрана на дискотека

Полицията бие пийналите, полицията не може да плува за да спаси едно дете, полицията нехваща престъпниците, полицията е в услуга на МАФИЯТА - няма пролиция!

А добър ден :)

Хич не ги обичам куките, особено оня физкултурника дето им е наело и се мисли за велик, ама ако някое леке е безчинства трябва да го спрат. Проблемът е, че горките са толкова тъпи, че много често не знаят как да го направят. И често първо се хващат за тоягата...

Явно този е бил пиян като кирка и е предизвикал полицаите. Да би мирно седяло, не би чудо видяло - бой и е...не не се връща!!!

Напълно съм съгласен,но полицаят преди да поиска документ за самоличност трябва да се представи кой е,във този случай това не е направено.

Във форума се вихри комсомолската надежда. 100 годишната. Хубавото е, че все пак уцелват клавишите. Излезте в шумата, и не се връщайте изобщо. В мандрите вече бият. А и СССР май го няма вече.

Този боклук Божинов от много отдавна го познаваме като "десен" млад човек и агитатор към сините партеии на ДСБ и СДС!!!!!! А той си е обикновеин дрогиращ се пияница, при това май и обратен...

От толкова "ум" в главата ви съвсем сте изтрещяли......и сте запознати с житието и битието на всички за които има нещо по статиите..."Ясновидец 1" на България

Човека е ял пердах,това е безспорно.Но...не бил бит!?...Хм,значи САМ се е набил?Ама,че мазохист!И поради туй-арестуван?Бре,бре...Значи,като оня,дето го осъдили 20 год. за...самоизнасилване???

"И когато пол. се лигитимира дори цивилен е противозаконно да не му се представи такъв за това се съставя АКТ по същия закон. " Били ми разтълкувал това изречение? Като искате да пишете сред нормалните хора първо се научете да го правите свързано. За смислено е трудно да се надяваме. Освен това законът не важи ли и за двете страни?

значи всеки който се напие бой в полицията?иначе и от алкохола акцизи се прибират...

Абе, господа и госпожи коментиращи, вие четете ли статиите, които коментирате, или им хвърляте по едно око и....започвате да се сърбите, там където си ви сърби, пък и там, където не ви. Не мога да коментирам конкретния случай, но съм убедена, че българинът трябва да спазва правилата и законите. На полицай съпротива не се оказва, ако не искаш да пострадаш. Всичко друго е в сферата на субективните интерпретации.

Несъмнено не се оказва съпротива. Ако разбереш че полицаят е полицай, обаче. Ако мене ме задърпат някакви цивилни люде, в някакава необозначена трошка, а аз в суматохата не успея да им видя добре документите, защото целта им е да не ми ги покажат, ще се сражавам до последен дъх. Това, че случайни хора са се притекли на помощ и за малко да стане всенародно въстание, нишо ли не ви говори, ма госпожо? Че примерно всички са сбъркали полицаите с бандити? Странно що ли? КОгато полицаите престанат да мязат и да се държат като такива, тогава няма да стават подобни сакатлъци. По тази логика всеки подпийнал човек на улицата следва да бъде завлечен в районното и пребит? Защото не е помахал за такси с нужната координация и просто ей така, за да уважава закона? Това не ви ли прилича на нещо от което си мислех че сме се отървали? Хайде вървете да ви почешат, ако има кой, а аз лично с любопитство ще чакам да видя какво ще кажат в Страсбург.

Госпожо,принципите са си принципи.Нека да ти се случи полицай да си реши личен проблем с теб, използвайки служебното си положение.И пак пиши за принципи.

Госпожо,в България най добрият полицай е само мъртвият.

добре казано!

Хана, ако двама цивилни с видимо мутренски вид се опитват да те качат с шутове и юмруци в цивилна кола ти дали ще си помислиш, че са полицаи или ще помислиш, че те отвличат?

при съпротива на полицай отиваш на съд в белите държави . нямат право да те бият като куче . не сме в северна корея

Хххахахах,тия ги знаем,никаква съпротива или 20 лева!:))))

ти във всички форуми пишеш едно и също, че нямало какво да се коментира. нещо като пълнеж правиш?!

Интересно ми е защо от 2 години все повече хора наричат "родната полиция" МИЛИЦИЯ?

Много ви се иска. Искате само да ви подслушват и да ви дописват досиетата, без да ви бият. Така ли?

ми тоя е някав наркоманш даже е с дълга коса!!!? какво очаквате да му направят кафе ли полизаите???

хубавото поне е че всички които са коментирали са наясно че младежа е бил бит

Щом са били пияни е трябвало да бъдат задържани БЕЗ да бъдат пребивани.

Тоя на снимката пребит ли ти се вижда? не си виждал пребит човек... да пази Господ.

милиционер е моят татко -милиционер шъ стана и АЗ!!!!!!!!!

каже че е бил пиян, значи е пиян. Ако каже че сам се е набил, занчи пак е права.

г-н Цветанов, как пък веднъж полицаите не сбъркаха или пък не са били в нетрезво сътояние. В тази връзка какво стана с тези снимани с мобилен телефон рано сутрин пиещи водка с униформа и оръжие на бензиностанция Еко /мега незаконна/ до завод Електроника в София?

е, че какво може да се очаква от умствено ампутирани идивиди, каквито са над 90 процента от роднитер ни полицаи, но нека не обиждаме профецията полицай, това са едни жалки недоучили комплексари, и на всичкото от горе с мания за велуичие и недосегаемост, срам ме е че това са уж пазителите на закона, а всъщност са най големите му нарушители

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

а нас от теб да пази аман от луди на свобода

Идват избори. Да изхварлим милиционерската пасмина от властта. Изберете интелекта пред полицейщината.

не вярвам и грам на тия мошеници

Хора, внимавайте по празниците, да не пийнете, че нали се сещате! Всеки АГРЕСИВЕН ПОЛИЦАЙ може да Ви опука и ще бъде извинен от Цветанов!!!

И да ревете и да не ревете-взимаме и президентството, след това и съдебната власт!!!

па като ги вземете си ги наврете там където слънце не ви огрева

Ще ги "вземете", защото ще фалшифицирате изборите. Това го знаят вече и наивниците в България.

Бой на всеки употребил алкохол.Хан Крум Борисов да нареди това.Не може да се говори с полицаи без да последва бой. Молчать и не россождать.

Какви хора стават полицаи ???- """двама цивилни мъже, след като му заявили, че са полицаи, му поискали личната карта, която той им показал, но отказал да им даде. """ ... Ако тия полицаи са били без полицейска униформа, значи наистина са искали да го отвлекат. Сигурно в извънработно време, тия полицаи заработват като бандити.

цветанов изкаш един як пердах.... ама такъв дето бият в махалата че да разбереш от каде духа вятъра и на къде отива.... ама и това ще стане всеки си намира маистора ...

Малко му е бил боя на тоя. Полицаите му виновни, че не може да пие. Ударил две бири и станал безсмъртен. Изкарал е късмет, че се е спречкал с полицаи. Ако беше с друг пиян студент, сега щеше да бере душа.

Като му гледам вида едва ли е точно тип побойник, за да си търси сам боя!

сега е редно момчето да ги осъди по европеиски стандарт както му е реда... наи вече цветанов които не е правоспособен и "малоумен" за поста си... на вънка полицаите нямат право да бият.... имат право да озъптяват пияните и да ги арестуват но само при сапротива... и при подобна ситуация като тази на момчето веднага се съдят и може и да им се отнеме правото на полицаи

боико борисов е пич и мисли за народа а комунистите да си е.... ма.амата .новия президент ще се казва росен плевнелиев и герб остава на власт колкото и да не ви са иска на всички дето много плюете ..ае ша си говориме пак след изборите а? и друго да ви кая ..там в бг .една здрава тояга ви трябва на целия народ да се оправите малко че много са ви охлабени юздите съвсем сериозно го мисля спрямо това дето виждам тук в германия..просто постараите се да се стегнеете малко

Абе ти като не си в България какво се изказваш, като се върнеш тук да живееш при тези условия, тогава се изказвай по нашите проблеми. Момчето изглежда интелигентно, учи в МЕИ в София, където се влиза с чететене и следва сериозно учене. Не може някой да ти иска на улицата документи и да не се легитимира. Държавата ни е достатъчно престъпна, за да ги е страх хората. А не знам откога е престъпление да си пийнал вечер. Едва ли момчето е било пияно при положение, че си спомня всички детайли от случката.

Куките са света вода ненапита!Те са върха!Най-добрите! НЕВИННИ! А иначе-плюскат НАШИТЕ пари!Но...спокойно,народе,ясно е как ще свършат/след 10-ина год./ всички,дето сега го раздават шефове/цецобойковци и пр.гЪрбери/...-арест като военния министър и обесване с главата надолу/при съответния разпит в любимите им "учреждения"/ !

Как някакви цивилни ще те спират и ще ти искат документи и ще те карат да влизаш в кола ?! Само пълен глупак ще се подчини. То по тая логика сега някои отива при Цецо казва му давай личната карта аз съм полицаи , влизай в колата :]. Ако са цивилни да сивушат там разузнаването но да спират хора по улицата да бият и да очакват че всеки им вярва е нагло.

Не знаех, че да си във видимо нетрезво състояние е престъпление в България! Имам няколко въпроса към Цв. Цв. - 1) какво е наложило изискването на лични документи от цивилни полицаи на лице във видимо нетрезво състояние? 2) нормално ли е лице във видимо нетрезво състояние да е пребито, защото се е уплашило и това ли е бил единствения изход от ситуацията? 3) разполага ли българската полиция с оборудване за бързо укротяване на буйстващи хора без нанасяне на телесни повреди?

Полицаите НИКОГА не са виновни!Аз съм чувала от мой приятел полицай ,че при такива случаи идва някой от началниците казва на полицайчетата какво да кажат и готово всичко е наред .ТИ си виновен и това е ,те са невинните.А и отделно ,че в България цари апсолютен безпорядък ,но това е друга тема...Успех на младежа в борбата с ПОЛИЦИЯТА!