Коментари - ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи | Днес.dir.bg

ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи

Социологически екип „Институт за модерна политика“ оповести резултатите от проучване, отразяващо моментната картина на електоралните настроения.

Обратно в новината

Коментари - ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи | Днес.dir.bg

Коментари

ИМИ е компрометирует от секретаря на Гиньо ганев-беспартиен комунист като питат не над 1000 а само 827 познать Това не е институт а менее

Това е нагласено и не отговаря на висшата математика.За БСП ще гласуват 58% а за ГЕРБ каквото остане.

Вярвам само на проучвания, които лично съм фалшифицирал.

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ МАЙ НЕЩО ФАЛШИВО СЕ ГЛАСЯТ , УЖАС АКО ВЛЕЗЕ И ТАЯ ОРЕЛКА !

пореден шут, от които ще дигат пушилка следващите 4г.

СЕФТЕ СЕ ЛЪЖЕМ,ТА НЯМА ДА СИ ВЯРВАМЕ?

ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ"! К*Р ЗА ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ СОЦ. ПРОУЧВАНИЯ И ТЕХНИТЕ АГЕНЦИИ!

АКО ИМАШЕ ПОЛЗА ОТ ИЗБОРИТЕ, ТО НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА! ВСИЧКО ОТНОВО Е НАГЛАСЕНО!

Има нужда от малка промяна в управлението... Пък ако се изложат другарите... бързо ще бъдат сменени... Хората вече не са толкова търпеливи... Искат реални промени, искат резултати...

Е точно пък в БСП ли припознахте хората способни на промяна?!?

Не съм партиец на никоя партия,преди гласувах за ГЕРБ,но този път ще дам шанс на БСП,както се казва,трябва да гледаме напред.

към "Института за модерна политика" : Електоралните настроения и нагласи са за ПП"Възраждане"N14-68%, защото няма да позволим на престъпниците БСП(БКП)&ГЕРБ да ни излъжат пак!!!!

Резултатите, ако са верни, са притеснителни. Но явно паметта на Народа е доста къса. БСП(БКП) не може да управлява. Политиката им е сбъркана. Не можеш да вземеш от богатите и да дадеш на бедните. Така се стимулира мързела. За да има пари за социална политика, те трябва да дойдат от бизнеса. А за да има бизнес, трябва да има предпоставки за него - ниски данъци, лесен достъп до регистрация на фирми, ниски такси, добро обслужване от страна на държавния апарат и т.н. С премахването на плоския данък тотално ще секнат инвестициите в страната. От къде тогава пари за социална политика? Който и да е, само да не е БСП. Издъниха се вече достатъчно.

Стига троли бе, РъБатко. Види се че може и да не видите парламента. От промените до сега всеки управлява както си може и обявява "След мен само потоп". ГЕРБ с неговите полумандати, какво беше - само хвалби и шуробаджанащина. Даде Боко на рамадан-куневицата министри и пак нищо впечатляващо. Така че само Патриотите може да наложат нещо по-революционно. БСП или ГЕРБ, със или без коалиция, едва ли ще има изненади в упралението.

да България даже и на картинката не искате да я покажете.... нито в новината... явно това е верния избор+++++

напротив. Показана е на втората снимка. Резултатът е 1.7%.

Кухи и напомпани прогнози ,изненадите ще са много стресиращи ...,хората не пасат трева ,кроят им шапката .....!

Много искам да си прав - а дано !

комунистите са виновни И ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТ Е ВИНАГИ ЗАДКУЛИСНА !

очаква ни голям ужас...

Курни се чекнеше на черен кон,а на 26.03.2017 г. бат Бойко ще отиде след изборите в НДК на бял кон.

Бедния бял кон!Бойко ще му счупи гръбнака!По-добре да му купят бял слон!

Герб 27%, БСП 18%, Воля 12%, Патриоти 8%, РБ 6%, ДОСТ 4%, ДПС 3%, останалите под 2%.

да бе :) това да не идва от сънищата на БХ?

АНКЕТА За кого ще гласувате? 37% Коалиция Нова република 18% Коалиция Движение Да България 15% ПП ГЕРБ 9% Коалиция БСП за България 4% Коалиция Реформаторски блок 3% Няма да гласувам 2% Не подкрепям никого 2% Коалиция Обединени патриоти 1% Коалиция Обединение ДОСТ 1% Друга партия/коалиция 1% ПП ВОЛЯ 0% 0% ПП ДПС 0% Коалиция АБВ-Движение 21 Общо гласували: 14802

Колко прос трябва да си за да гласуваш за тия партии

В ГРЕШКА СТЕ ,ПО ПРОСТОТИЯ БОКО И НЕГОВИТЕ ХАХОВЦИ ВОДЯТ С 2 %.

Днес празнуват стругарки, тъкачки многомащиннички, текезесарки и буля Корна

То ако мутрата се покаже още няколко пъти по телевизията с просташкото си арогантно поведение ще отблъсне още повече от избирателите си ! Ако герб иска да има малко повече гласове от бсп (докъде я докараха само, а имаха двойно повече преди време) - мутрата трябва да се скрие до изборите ! То и друг да излезне от неговият "екип" все същото - гледаш едни безволеви марионетки с празни погледи от послушното целуване на ръка ма мутрагена ... грозно !

Абе айде да си гледат работите тия платени агенции!Не вярвам на никого и на никоя партия!Всички са трашшшшшшш!

Начии, ако пак гласувате за БСП и ги върнете, честно, не ви познавам! Пак ще трябва да се излиза по улиците.

кажи кога излизаш за да си взема бира и пуканки ??

И като излезеш какво?Ще повикаш,ще поскиташ па накрая ще се прибереш!

ПАК СА СЪЩИТЕ! Гласувайте: не подкрепям никого...

Герджиков много се постара. Вярвам, че добре са му платили.

с това ще си останем - Дунав мост, арена Армеец, пречиствателни станции, магистрали - ама не е много, ама толкоз за ШЕСТ години, а БСП-то за 18 - унищожи всичко - кой приватизира - Костов и Виденов. Питам какво направи БСП-то - ами милионери а за нас мизерия Искам БСП да спечели да гледам отдалеч как ще се гърчите като червеи. Да бе да - социалната политика на Първанов - на него хотели - на вас - социално бедни.

КИЛОМЕТЪР МАГИСТРАЛА: - В САЩ 2, 5 МИЛИОНА ДОЛАРА - В КАНАДА 3 МИЛИОНА ДОЛАРА - В РУСИЯ 800 000 ДОЛАРА - В ГЕРМАНИЯ 1.3 МИЛИОНА ДОЛАРА ..... В БЪЛГАРИЯ 1.8 МИЛИОНА ДОЛАРА :)))

изтегли БХ ? 26 млрд. лева !!!

Но забраби да кажеш че БСП може да е малко но даде на хората и нали външният дълг,сравнение със 16 милиарда а хората не видяха и стотинка.

искаме си комунетата, тези които ни държаха в затвор, тези които живееха в София, а за нас провинцията, тези които ни казваха - ще работиш на село три години - там ти е мястото, тези които ни тровиха при Чернобил, а те ядяха и пиеха екологично, тези с безбройте привилегии, а сега милионери. Колко прекрасно беше и ще бъде ДА БЪДЕ1

ПОСЛЕДНО ЩЕ ИМА ЛИ ДЕБАТ МЕЖДУ ПОЛКОВНИК НИНОВА И ОЛИГАВЕНАТА РЪЧИЧКА :)))

Кой нормален ще гласува за добре познатите партии???

Но в резервата за бежанци и цигани - българия нормалните са твърде малко! Така че електорат ... дал господ!

Моят кошмар е БАЙ ХУЙ и КУРнелия. Това ще е ОБЕДИНЕНАТА МАФИЯ срещу народа български. "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", това е заключителното изречение от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на тайния московски ционистки конгрес 1988 г. на "Световния еврейски конгрес".

Защо ми слагаш минус, бе? Кое не е КРИСТАЛНО ЯСНО: -демографската криза на българския етнос -разорението на индустрията и разсипване на Природата -наличието на чуждоземни военни бази -престъпност от "висшия управленски ешелон", та до редовия ром ... -КОЛОНИАЛНОТО НИ ЗАРОБВАНЕ ОТ РУСИЯ, ТУРЦИЯ, САЩ, НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ-ЕС

Много българомразци, ей?! Че такива, дето си им спасил живота от Хитлер, за благодарност искат от корен да те унищожат. АНАТЕМА!

Мафията е една, макар, че има две имена ГЕРБ И БСП!

АБВ

Ей тези, анкети се плащат, хем от Герб, хем и от Бсп, ако примерно Патриотите бяха не на 3 място, където завършиха на 13.11.2016, а на 1, съм на 1000% сигурен, че агенциите и сайта, щеше да се закрият, поне не в този вариант, щяха да работят !

Бихте ли избрали "Възраждане" или "Българска пролет"?

Ако ще ме възражда проста мутра - не, благодаря!

Мислете и решавайте това ли е верният избор! Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени. Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения). Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов. Счита, че е специален и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус. Изисква прекомерно възхищение. Има чувство за вродена правота. Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си. Липсва му емпатия (съчувствие към останалите). Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат. Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително. Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder). За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да притежава поне пет от деветте симптома.

Б.Х. !

...за да угоди на егото си или на страховете си..

поданиците гласуват ли ...:)

Кой е този Институт за модерна политика, кой го финансира и ми покажете лицата на неговите представители, ще ви кажа дали е вярна неговата прогноза.

Герберунгели ще висите по дърветата .. 'кат прани гащи! Добре че ''началника'' ви излезе дори още по тъп отколкото изглеждаше , че да направи осравка и да ни оттърве от рапонската си мутра! Ще сънувате вече кокал ... ама няма да го близнете!

Е сега кой ще ме руча ?

Само си представете как всяка вечер калинките на герб роптаят вожда си за дето подаде оставка и развали рахата им.

КОМУНДЕНЦЕ, НЕ ПЛАЧИ! ИДЕ СКОРО БОЙКО 3.

Е и да дойде - ще си отиде като бойко 1 и 2 ! Сложно ли ти е ? Няма изкаран мандат нито като премиер нито като кмет - за боклука е вече ! Плачи - имаш защо !

И ако спечели БСП - какво ? И ако спечели ГЕРБ - какво ? Ще заживеете ли по-добре ? Ще се промени ли нещо ?

Др. Първанов явно е развързал кесията, за да може неговата партийка да влезе в прогнозата. АБВ за съжаление няма никакъв шанс. Ако бяха подкрепили Радев да, ама след простотията която сътвориха не. БСП ще бие с много ГЕРБ. Патриотите ще влязат, ДПС също. Дали Марешки ще влезе зависи от пенсионерския вот, най-вероятно да. Правителство след изборите няма да има, нови предсрочни до дупка.

Тези луди ли са?

Споко, моряци, корабът на БКП (БСП+ГЕРБ): - потъва нормално; - брегът е по-далеч от дъното; и - вода ще има за всички. Ще далдисаме (ще се удавим) ли пак, или не съвсем?

Ще плуваме.

Добавка: Ще плуваме "Плувец шампион"-е, но в собствен сос.

"Социологически" проучвания много от фирма ГЕРБ....а Нинова е на кон!!! ;-) ХО ХО ХО

Късно е, няма обратен път назад. Късно е, всеки живее в собствен свят. Късно е, наша несбъдната мечта, невъзможен порив се оказа властта.

Коментари - ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи | Днес.dir.bg

ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи

Социологически екип „Институт за модерна политика“ оповести резултатите от проучване, отразяващо моментната картина на електоралните настроения.

Обратно в новината

Коментари - ИМП: ГЕРБ и БСП с изравнени електорални нагласи | Днес.dir.bg

Коментари

ИМИ е компрометирует от секретаря на Гиньо ганев-беспартиен комунист като питат не над 1000 а само 827 познать Това не е институт а менее

Това е нагласено и не отговаря на висшата математика.За БСП ще гласуват 58% а за ГЕРБ каквото остане.

Вярвам само на проучвания, които лично съм фалшифицирал.

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ МАЙ НЕЩО ФАЛШИВО СЕ ГЛАСЯТ , УЖАС АКО ВЛЕЗЕ И ТАЯ ОРЕЛКА !

пореден шут, от които ще дигат пушилка следващите 4г.

СЕФТЕ СЕ ЛЪЖЕМ,ТА НЯМА ДА СИ ВЯРВАМЕ?

ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ"! К*Р ЗА ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ СОЦ. ПРОУЧВАНИЯ И ТЕХНИТЕ АГЕНЦИИ!

АКО ИМАШЕ ПОЛЗА ОТ ИЗБОРИТЕ, ТО НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА! ВСИЧКО ОТНОВО Е НАГЛАСЕНО!

Има нужда от малка промяна в управлението... Пък ако се изложат другарите... бързо ще бъдат сменени... Хората вече не са толкова търпеливи... Искат реални промени, искат резултати...

Е точно пък в БСП ли припознахте хората способни на промяна?!?

Не съм партиец на никоя партия,преди гласувах за ГЕРБ,но този път ще дам шанс на БСП,както се казва,трябва да гледаме напред.

към "Института за модерна политика" : Електоралните настроения и нагласи са за ПП"Възраждане"N14-68%, защото няма да позволим на престъпниците БСП(БКП)&ГЕРБ да ни излъжат пак!!!!

Резултатите, ако са верни, са притеснителни. Но явно паметта на Народа е доста къса. БСП(БКП) не може да управлява. Политиката им е сбъркана. Не можеш да вземеш от богатите и да дадеш на бедните. Така се стимулира мързела. За да има пари за социална политика, те трябва да дойдат от бизнеса. А за да има бизнес, трябва да има предпоставки за него - ниски данъци, лесен достъп до регистрация на фирми, ниски такси, добро обслужване от страна на държавния апарат и т.н. С премахването на плоския данък тотално ще секнат инвестициите в страната. От къде тогава пари за социална политика? Който и да е, само да не е БСП. Издъниха се вече достатъчно.

Стига троли бе, РъБатко. Види се че може и да не видите парламента. От промените до сега всеки управлява както си може и обявява "След мен само потоп". ГЕРБ с неговите полумандати, какво беше - само хвалби и шуробаджанащина. Даде Боко на рамадан-куневицата министри и пак нищо впечатляващо. Така че само Патриотите може да наложат нещо по-революционно. БСП или ГЕРБ, със или без коалиция, едва ли ще има изненади в упралението.

да България даже и на картинката не искате да я покажете.... нито в новината... явно това е верния избор+++++

напротив. Показана е на втората снимка. Резултатът е 1.7%.

Кухи и напомпани прогнози ,изненадите ще са много стресиращи ...,хората не пасат трева ,кроят им шапката .....!

Много искам да си прав - а дано !

комунистите са виновни И ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТ Е ВИНАГИ ЗАДКУЛИСНА !

очаква ни голям ужас...

Курни се чекнеше на черен кон,а на 26.03.2017 г. бат Бойко ще отиде след изборите в НДК на бял кон.

Бедния бял кон!Бойко ще му счупи гръбнака!По-добре да му купят бял слон!

Герб 27%, БСП 18%, Воля 12%, Патриоти 8%, РБ 6%, ДОСТ 4%, ДПС 3%, останалите под 2%.

да бе :) това да не идва от сънищата на БХ?

АНКЕТА За кого ще гласувате? 37% Коалиция Нова република 18% Коалиция Движение Да България 15% ПП ГЕРБ 9% Коалиция БСП за България 4% Коалиция Реформаторски блок 3% Няма да гласувам 2% Не подкрепям никого 2% Коалиция Обединени патриоти 1% Коалиция Обединение ДОСТ 1% Друга партия/коалиция 1% ПП ВОЛЯ 0% 0% ПП ДПС 0% Коалиция АБВ-Движение 21 Общо гласували: 14802

Колко прос трябва да си за да гласуваш за тия партии

В ГРЕШКА СТЕ ,ПО ПРОСТОТИЯ БОКО И НЕГОВИТЕ ХАХОВЦИ ВОДЯТ С 2 %.

Днес празнуват стругарки, тъкачки многомащиннички, текезесарки и буля Корна

То ако мутрата се покаже още няколко пъти по телевизията с просташкото си арогантно поведение ще отблъсне още повече от избирателите си ! Ако герб иска да има малко повече гласове от бсп (докъде я докараха само, а имаха двойно повече преди време) - мутрата трябва да се скрие до изборите ! То и друг да излезне от неговият "екип" все същото - гледаш едни безволеви марионетки с празни погледи от послушното целуване на ръка ма мутрагена ... грозно !

Абе айде да си гледат работите тия платени агенции!Не вярвам на никого и на никоя партия!Всички са трашшшшшшш!

Начии, ако пак гласувате за БСП и ги върнете, честно, не ви познавам! Пак ще трябва да се излиза по улиците.

кажи кога излизаш за да си взема бира и пуканки ??

И като излезеш какво?Ще повикаш,ще поскиташ па накрая ще се прибереш!

ПАК СА СЪЩИТЕ! Гласувайте: не подкрепям никого...

Герджиков много се постара. Вярвам, че добре са му платили.

с това ще си останем - Дунав мост, арена Армеец, пречиствателни станции, магистрали - ама не е много, ама толкоз за ШЕСТ години, а БСП-то за 18 - унищожи всичко - кой приватизира - Костов и Виденов. Питам какво направи БСП-то - ами милионери а за нас мизерия Искам БСП да спечели да гледам отдалеч как ще се гърчите като червеи. Да бе да - социалната политика на Първанов - на него хотели - на вас - социално бедни.

КИЛОМЕТЪР МАГИСТРАЛА: - В САЩ 2, 5 МИЛИОНА ДОЛАРА - В КАНАДА 3 МИЛИОНА ДОЛАРА - В РУСИЯ 800 000 ДОЛАРА - В ГЕРМАНИЯ 1.3 МИЛИОНА ДОЛАРА ..... В БЪЛГАРИЯ 1.8 МИЛИОНА ДОЛАРА :)))

изтегли БХ ? 26 млрд. лева !!!

Но забраби да кажеш че БСП може да е малко но даде на хората и нали външният дълг,сравнение със 16 милиарда а хората не видяха и стотинка.

искаме си комунетата, тези които ни държаха в затвор, тези които живееха в София, а за нас провинцията, тези които ни казваха - ще работиш на село три години - там ти е мястото, тези които ни тровиха при Чернобил, а те ядяха и пиеха екологично, тези с безбройте привилегии, а сега милионери. Колко прекрасно беше и ще бъде ДА БЪДЕ1

ПОСЛЕДНО ЩЕ ИМА ЛИ ДЕБАТ МЕЖДУ ПОЛКОВНИК НИНОВА И ОЛИГАВЕНАТА РЪЧИЧКА :)))

Кой нормален ще гласува за добре познатите партии???

Но в резервата за бежанци и цигани - българия нормалните са твърде малко! Така че електорат ... дал господ!

Моят кошмар е БАЙ ХУЙ и КУРнелия. Това ще е ОБЕДИНЕНАТА МАФИЯ срещу народа български. "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", това е заключителното изречение от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на тайния московски ционистки конгрес 1988 г. на "Световния еврейски конгрес".

Защо ми слагаш минус, бе? Кое не е КРИСТАЛНО ЯСНО: -демографската криза на българския етнос -разорението на индустрията и разсипване на Природата -наличието на чуждоземни военни бази -престъпност от "висшия управленски ешелон", та до редовия ром ... -КОЛОНИАЛНОТО НИ ЗАРОБВАНЕ ОТ РУСИЯ, ТУРЦИЯ, САЩ, НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ-ЕС

Много българомразци, ей?! Че такива, дето си им спасил живота от Хитлер, за благодарност искат от корен да те унищожат. АНАТЕМА!

Мафията е една, макар, че има две имена ГЕРБ И БСП!

АБВ

Ей тези, анкети се плащат, хем от Герб, хем и от Бсп, ако примерно Патриотите бяха не на 3 място, където завършиха на 13.11.2016, а на 1, съм на 1000% сигурен, че агенциите и сайта, щеше да се закрият, поне не в този вариант, щяха да работят !

Бихте ли избрали "Възраждане" или "Българска пролет"?

Ако ще ме възражда проста мутра - не, благодаря!

Мислете и решавайте това ли е верният избор! Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени. Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения). Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов. Счита, че е специален и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус. Изисква прекомерно възхищение. Има чувство за вродена правота. Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си. Липсва му емпатия (съчувствие към останалите). Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат. Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително. Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder). За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да притежава поне пет от деветте симптома.

Б.Х. !

...за да угоди на егото си или на страховете си..

поданиците гласуват ли ...:)

Кой е този Институт за модерна политика, кой го финансира и ми покажете лицата на неговите представители, ще ви кажа дали е вярна неговата прогноза.

Герберунгели ще висите по дърветата .. 'кат прани гащи! Добре че ''началника'' ви излезе дори още по тъп отколкото изглеждаше , че да направи осравка и да ни оттърве от рапонската си мутра! Ще сънувате вече кокал ... ама няма да го близнете!

Е сега кой ще ме руча ?

Само си представете как всяка вечер калинките на герб роптаят вожда си за дето подаде оставка и развали рахата им.

КОМУНДЕНЦЕ, НЕ ПЛАЧИ! ИДЕ СКОРО БОЙКО 3.

Е и да дойде - ще си отиде като бойко 1 и 2 ! Сложно ли ти е ? Няма изкаран мандат нито като премиер нито като кмет - за боклука е вече ! Плачи - имаш защо !

И ако спечели БСП - какво ? И ако спечели ГЕРБ - какво ? Ще заживеете ли по-добре ? Ще се промени ли нещо ?

Др. Първанов явно е развързал кесията, за да може неговата партийка да влезе в прогнозата. АБВ за съжаление няма никакъв шанс. Ако бяха подкрепили Радев да, ама след простотията която сътвориха не. БСП ще бие с много ГЕРБ. Патриотите ще влязат, ДПС също. Дали Марешки ще влезе зависи от пенсионерския вот, най-вероятно да. Правителство след изборите няма да има, нови предсрочни до дупка.

Тези луди ли са?

Споко, моряци, корабът на БКП (БСП+ГЕРБ): - потъва нормално; - брегът е по-далеч от дъното; и - вода ще има за всички. Ще далдисаме (ще се удавим) ли пак, или не съвсем?

Ще плуваме.

Добавка: Ще плуваме "Плувец шампион"-е, но в собствен сос.

"Социологически" проучвания много от фирма ГЕРБ....а Нинова е на кон!!! ;-) ХО ХО ХО

Късно е, няма обратен път назад. Късно е, всеки живее в собствен свят. Късно е, наша несбъдната мечта, невъзможен порив се оказа властта.