17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този, който пише статията е изключително тъп. 1, 26 млн са общо постовени дози, а не брой ваксинирани хора. Ваксинираните са под милион. Ама така написано манипулира хората, че балъците са повече от реалното им число .

Е добре, но кой ще каже какъв е процентът на положителните проби на хората със сичптоми и хората, които са контактни с ковид болни. Никой, защото лабораториите такава информация не събират а и здравното министерство явно няма готовност да я получи и обработи. Всичко в кюпа.

Грипът отстъпва. Като миналата година през топлите месеци. И като всички предходни ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

Абе туй за стерилен май не е така. Поне за А.З. Ергените да внимават! Не замества презерватива.

Грип, грип, докато не умрат няколко млади и здрави твои близки. После вече Бойко е виновен...

Както казах във фитнеса когато беше най-зле, там където живеех: предпочитам да умра здрав и силен, отколкото болнав. Е, не умрях. Записах се доброволец, като имаше над 1‰ болни. Бил съм го бил минал, още тогава, както ми казаха като изведнъж са три дни след ваксината се появиха специфични антитела. Само след един епизод, като пренасяхме едни болни се авртоваксинирах. И не съм нито толкоз млад нито толкоз здрав. Така че това, че измрели млади и ЗДРАВИ...

За гриповете може да е така, но не и за корона вирусите. Те не са сезонни. Регистрирани заболели от Ковид19 юни 2020 - над 1000 души, а за юли - над 6000. Това са фактите. Видимо слънцето и топлото време не му пречи чак толкова.

Махай маските за БЪлгари !!! Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Маската не те пази даже от миризмата на пръднята, тя какво остава от вируса. Напротив, колкото повече маски, толкоз повече белодробни зарази. Което е естествено, няма чуст въздух. Трябва да се махне извънредното положение, променяйки законите и правилата за да може да се наложи граничен контрол на всеки. Чужденците трябва да се поставят под карантина, особено идващите от страни, които имат интерес в България да има епидемия. И ми се струва че най-заинтересован от мерките е Радев. Но след изборите. Да може да си наложи военната диктатура и "пропагандата с пищов както му оттърва.

А в Турция, където съм сега, маските са задължителни за всички навън, освен по плажовете, басейните на курортите и по време на хранене. От 21:00 до 05:00 има полицейски час, но забележете: само за турските граждани, които задължително показват QR на телефоните при влизане в моловете. Чужденците се причисляват към категория "туристи" и за тях няма комендантски час! Да ходят и да харчат пари на воля в Турция! А тъпаци като теб искат чужденците с маски и да се гърчели. Ще се гърчим ние, защото без туризма много яко го закъсваме.

Писна ми от стъкмистиката с ваксините и нарочното изопачаване на данни, с цел завишаване на бройката. Ето пълните и коректни данни към 20 май: Общ брой поставене ДОЗИ - 1 230 000 ЛИЦА с поставена поне една доза - 746 125; 10,6% от населението ЛИЦА - напълно ваксинирани - 479 469, 6,8% от населението. Разликата между 1 230 000 и 746 125, т.е. 483 875 е изкуственото надуване на бройката. Напишете 'ваксинация ковид данни' в гугъл и ще видите графиката с тези данни. Не им прави чест да изкарат човек с две дози за двама ваксинирани.

България със зелените коридори постига най-голямо спиране на заразата на поставена ваксина. Дотолкова ефективно, че вече не става за определението епидемия по нито един критерий. Просто се ваксинираха хората, които имат най-много контакти и са най-застрашени, но не са толкова зле че да не могат да понесат ваксината. А това е достатъчно за спиране на епидемията. Жалко че Радев, като представител на глобалистката сиросоидна мафия, успя да установи диктатура, използвайки ситуацията.

Ти си просто глупак. При това платен.

Странно е защо при толкова малко случаи продължават да правят толкова много тестове. А ни убеждаваха че тестовете зависят от броя на болните.

Това са пътуващи в чужбина, които трябва да си направят PCR. Или работещи например като охранители, които задължително си правят антигенен всяка седмица. Изобщо си е измама и мярка за налагане на терор. Жалко за фалшивите положителни, които не падат под 1,5%. Миналото лято тогавашните PCR имаха 4% фалшиви положителни. И след протеста на една група, разработваща ваксини, намалиха итерациите от 41 на 3 та станаха 1,2% на хартия.

Опа, на 31 итерации, не на 3.

За сравнение само: Във ваксинираната Сърбия, където са шампиони по ваксинации за разлика от нас и би трябвало там да са много по-добре (за да се докаже че от ваксините има полза) броят новозаразени е 391 при направени 9928 теста, което прави 3,9%. Нека всеки сам да си направи изводите - има ли полза от тези ваксини, няма ли. Другите числа обаче показват значителна разлика - хоспитализирани са 1879 души, на респиратори са само 67 души, а починали са само 13 души. Само изнасям фактите. Друг нека ги коментира.

Че нали половината заразени са в резултат на ваксинирането. Ама на овцете им обясняват, че не са спазвали карантина и непосредствено след ваксинирането са се заразили.

Сега ако обясниш защо само някои ваксинирани ги хваща щом ги заразяват с ваксините? В момента има около 500 милиона ваксинирани по света пък не виждам да се препълват болниците с тях...

Много се радвам, че вече се пише починали С ковид, а не ОТ. Което е правилното.

Браво! Сега се пребори да започнат да пишат и починали с катастрофа, починали с рак, починали с грип и тн...

По тази логика да пишат и починали от хемороиди , от далекогледство, от артрит.

Браво тт. Браво! Рак и хемороиди, грип и далекогледство - в една категория! Поклон!

Кой е убиецът? Човекът натиснал спусъка, пистолетът, куршумът или загубата на кръвта? Защото жертвата реално е починала от загуба на кръв. Като си отговориш правилно на този въпрос ще схванеш донякъде що е то причинно следствена връзка. И защо се употребява "от" , а не "с".

Айде стига вече с тоя ковид. Вярвайте на реалността около вас, а не на манипулациите, които драстично намаляха откак няма щаб. Няма мерки - не измряхме. Много починаха и това трябва да се разследва, основно защото болниците се оказаха безпомощни, а останалите без болнична помощ оцеляха. Усложнения има при всеки вирус.

Къш да правиш писиари на работниците ти, че скатават иначе...

Правя квото трябва, за да са спокойни хората ми, които вие разстроихте психически и върнахте години в развитието им.

Гледам, че ги караш и плюсове да ти цъкат. Много им е разклатена психиката явно...

Събота е почивен ден, продажни гербаджийски подлоги. Няма как никой нищо да накарам. Сега си дайте сметка, колко ви е пошла пропагандата и методите за влияние на общественото мнение щом да броите плюсове и минуси докарахте, а не аргументи.

Карантина за влизащите в Германия от Великобритания. Нали бяха ваксинирани, нали бяха защитени ? С ваксина, без ваксина пак в кошарата.

Това е заради милионите индийци в UK. И докато заработи сертификата за ваксинация.

После ще е заради нещо друго.

То щом е индиец (в Индия или Великобритания), значи разнася индийския щам. Тъпи подлоги!

Иване, иванеее, ... който та фане... Демек индийците в Англия не си ходят до Индия и не мъкнат индийския щам от там? То ако щамовете си стояха там където са възникнали досега да бяхме забравили за тоя вирус...

Ми този Ковид-10 ще да е или много стар щам или регресивна мутация на Ковид-19. Няма изнесена информация колко е по-опасен!

другаря крадлив-лъжлив ботокс, пак квичи от ранна утрин по ТВ

И служебният мин на здравеопазването са оказа поредният плъшок!

Че има нещо, има със сигурност ! Дали е вирус или бактерия, тепърва ще се разбере. Аз , като човек живял в бивша Югославия, все още следя какво се случва и там, понеже на балканите нещата са свързани. Странното нещо което ми прави впечатление е : от момента в който обявиха пандемията, във всички държави имаше по 3-5 случаи. Измислиха щабовете в един и същи ден. Във тези щабове нямаше нито един вирусолог или имунолог. Цифрите движат в една и съща в посока във всички държави , когато е нагоре навсякъде е нагоре и обратно. Много странни неща , много съвпадения. Да не говорим че реториката беше същата, че ще се мре яко, за чували с трупове итн итн. Надявам се на честно правосъдие и един ден всички да отговарят.

От един център са командвали операцията. И Мутафчийски беше изненадан- веднага си промени мнението за вируса.

го спускат от политбюро на ЦК на "новият ред" - сектата на кукувиците на кабало- темплиеро-масоните и египетските "жреци"

Вирус или бактерия? Боже, прибери си вересиите...

Заразата ГЕРП-БСП-ДПС ги няма и всичко взе да си идва на мястото

А по каква причина 14000 човека са решили да си напрарвят тестове? Вероятно, за да пътуват. Утре ако се направят 30000 теста, защото започват ваканциите, същите 300 открити заразени, ще са 1%.

Много фейк е. Един поп го писали положителен и после един човек се приближил до него на погребение и му казал, че той му е правил теста и е бил отрицателен, но имали бройка да достигат и го моли за прошка. Това е случай разказан в телевизионно предаване от професор уши, нос, гърло.

Една жена каза....

Вероятно можеше да са по-малко починали те ако не затваряха под домашен арест всеки с положителен тест. Но целта не е била тази!

Дано планът на глобалистите-сатанисти които пуснаха вируса да се провали!

Нещо аз ли не разбирам или грешно се интерпретира статистиката за ваксинираните. Имаме 1 250 000 дози сложени, от които 750 000 човека с 1 доза и 500 000 с две дози (напълно ваксинирани). Това обаче не значи, че има 1,250млн души ваксинирани, защото хората, които получават 2ра доза са вече част от статистиката с 1 доза. Липсата на ето такива елементарни статистически познания резултира в грешни анализи и подвежда хората… Реално имаме 750 000 души ваксинирани, а не 1 250 000. Затова и най-най-реалната остава статистиката в %, а той е 6,8% или близо 500 000 човека имаме ваксикирани. Вие преценете това малко или много е. Въобще няма да обсъждам неадекватните ограничения, които се опитват да налагат за зелените коридори, докато в другите държави ваксинират даже в моловете.

По изнесената от Вас статистика ,реално имаме /държавата/ 500 000 ваксинирани.

В случай, че както готвят бизнес плана да има 3 дози, тогава са 333000 ваксинирани...

Извинявам се. Пропуснал съм да напиша 1ва и 2ра доза. Има 750 000 души с 1 доза и близо 500 000 напълно ваксинирани (с 2 дози). Те данните са публични. Пишете “България ковид” в Гугъл и излиза статистиката. Тези тълкувания по новинарските сайтове са видимо неточни.

т.нар. "ваксина" не е отрова, а наистина ваксина, нейното поставяне, ще ми промени мисленето и изобщо ще ме промени ?! от къде е тая грешна логика, не разбирам ?! чомеке НЕ се променя, разберете го! Твърде е къс живота на даден човек, за да се счита, че той "ще се промени" през него! не! какъвто си се родил, генерално такъв си оставаш ! така, че спрете с тия "ваксини" и желание за контрол, прекарана през фалшива "грижа за човека", ... едно време беше "за партията и за народа" ! хич не ви пука за отделният човек , а за самите себе си! ако ви пукаше за другите, нямаше да ги крадете и да им използвате енергията за лични изгода!

Маските завинаги ли остават? Нормално е лятото като при всеки вирус да намалеят заболелите! После на есен пак ще се увеличи... Ака не беше паниката всявана умишлено чрез медиите щеше да си бъде нормален грип!

Надявам си и Ви пожелавам да нямате починали близки и роднини от Ковид. Хубав ден

Нормален грип ,с висока смъртност .Е, и така става, въпрос на разбиране и трактовка

Нали? Тоест те само 1200 умряха като при нормалния грип, другите 15000 се тръшнаха докато медиите предаваха брифингите? Прост народ - слаба и бедна държава!

Поинтересувай се колко умират от пневмония... Ще останеш изумен!

Ами така ще е ,при народ ,който е извел като поговорки няколко сентенции."Ба он ,че ми рече на менека ,язека дека го знам"", но има един емблематичен израз на персонаж на Елен Пелин "Дъската и хлопа на моята каруца ,господин съдия ,плещи кат учен човек" и се стигне до върхът на философското проникновение на средно-статистическият българин "Не сакам я да съм добре ,сакам съседо да е зле"".Е, това вече никой чужденец не може да го разбере.Демек европеец

Льольо, пневмония се предизвиква от нещо - вирус, бактерия, гъбичка, химически дразнител, алергени. В случая от вирус (ковид), с наслагване на бактерии след това. Тези с ковид умират и от пневмония, но тя се предизвиква от вируса. Бахти неграмотниците прости сте!

Трол, Уотсън!

отдавна паднаха така, че е късно да ги слагате ! знам, че ме знаеш кой съм, но и ние ви знаеме кои сте и какави сте!

Някак много срамежливо съобщават броят на починалите ,ей така- между другото.Добре е да се каже ,че броят на """"Между февруари и април тази година смъртността за 70- до 89-годишните е била 124,5 на 100 000 в Англия в сравнение с 421,4 на 100 000 в България.""""."""Гардиън": България спасява икономиката за сметка на човешките животи Страната поставя икономиката пред поколението на най-уязвимите граждани""""""""".Толкова за грижите положени от последното правителство на Борисов

Извадки от произволно време могат да докажат всичко. Всъщност за цялата пандемия смъртността на установените с коронавирус в България е с 500 на милион повече от UK. Да не забравяме, че в България имаше известни съмнения дали някои починали не се "записват" с коронавирус, без да е бил установен при тях. У нас никой не е разменял животи за икономика. Просто икономиката ни е зле, както и здравеопазването. Явно толкова си можем и докато не се стегнем да премислим нещата ще е така. Но точно от UK акъл в случая не е много смислено да взимаме, тъй като точно те направиха едни от най-нелепите издънки в тази пандемия. Хем седяха затворени месеци наред, хем измираха горе-долу като в България. А в Швеция, например, смъртността е почти наполовина от UK - те какво за какво заменяха в такъв случай?!

Според нашата статистика средната продължителност на живота в държавате е 75 г. за жените и по-малко за мъжете. Нормално е ( според нея) да имаме по-голям брой починали над тази възраст....

Пландемията е организирана още преди десетилетия, за да се намали населението и глобално да се въведе полувоенен режим и според мен (дано да греша!) наесен пак ще ни разкатаят фамилията от мерки и простотии.

Доста глупав ще да е бил този, който е измисли така да се намалява населението. Всъщност поради седенето вкъщи раждаемостта ще се увеличи и вероятно още тази година, най-късно догодина, загубите на човешки животи ще се компенсират от повишената раждаемост. Сигурно е интересно човек да се увлича по теории на конспирацията, но не е лошо и да се мисли понякога.

Е да ама бе стана. Едно е да мислиш че нещо ще стане, друго е да стане, трето е да улучиш и причината.

И не е лошо да се образоваш, ама трол се става без приемен изпит

Като се върнат ГРОБ ще оправят стъкмистиката.

До кога ще ни тормозят с тези парцали. Много иглички и парцали има за харизване. Веднага да се спрат парите за Ковид и всичко ще изчезне. Сага се вижда ,че нещата са раздути като балон.

За маските, както и за останалите мерки впрочем, трябва да се сложи точна дата, на която да отпаднат. Вече има достатъчно ваксини, за който го е страх от вируса. За който го е страх и от ваксините, нищо не му пречи да се самоизолира. Все пак има хора, които изпитват панически ужас и от вируса и от ваксините или пък не могат да се ваксинират, въпреки желанието си. За тях може да се остави временно един час през деня, в който в хранителните магазини и аптеките да се пазарува с маски от уважение към страховете или болежките им. Но вече трябва да се сложи край на мерките. В света има милиард и половина ваксинирани, колко трябва да станат, че хората да се стегнат и да се ваксинират, ако ги е страх от вируса?! А който не го е страх, него маска не му трябва така или иначе.

Видя ли бре Бойко,новото правителство още не са зпочнали и вече се справеха с вируса !

То и Бойко така миналото лято.

Два милионна София с 65 заразени. Пандемия страшна.

те си знаят ;)

6 милионна България с 18000 починали (официално, реално сигурно са 30000). От грип умират максимум 1500 на година. Не, въобще не е страшно... Само като умрат най близките ти, тогава е страшно...

Закръгли ги на 100 000, по драматично звучи ;)

Лично познавам поне 50 човека, които изкараха вируса без да се тестват. От тях двама много възрастни починаха у тях си. Никой не ги писа с коронавирус. А аз не познавам много хора. Ти смятай...

Ти и себе си не можеш да познаеш

Няма никакъв драматизъм. Само като умрат майка ти и баща ти на по 60 години ти става малко тегаво. Всъщност ти може и да се зарадваш - ще наследиш някой имот и ще живуркаш спокойно и неграмотно няколко години...

Миналата година под 8000 ги писаха с ковид, като това е без аутопсии и с тестове, които си променят показанията към положителен с повече центрофугиране на пробата. Починалите от друго в повече са повече от тези с ковид с всичките манипулации. Те починаха от неадекватна и липса на здравна грижа, забранена от правителството на гроб, починаха и от страха и ужаса всяван от медиите, който отделя хормана Кортизол, който води до спаднала имунна система и слаба памет. Но всички това е планирано и изпълнено от слугите по света на тези, които повечето са в САЩ и манипулират света.

До мда... И аз мислех че щаба са затворили здравните заведения. Оказа се че не е този щаб а препоръките на еврогейския. Препоръки, ама ако не ги спазваш ти спират карането. Та май всичко беше за да се махне Бойко, че беше много самостоятелен.

Ай троле, лично ти познаваш 50 болни, а си бил познавал малко хора. Ами че ти половина София познаваш май.?

с него и Пандемията! Алилуйя!

Явно е отишъл в Индия, щото там пандемия колкото искаш... Прости, прости, колко да сте прости...?

Теб

Маските - кога? Ще чакаме есента да видим, юе има ли вълна? После - пролетта...