17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали загубиха изборите,дори само с машини ги загубиха. Какво пак искат.

КОЙТО ИСКАШЕ ДА ВИКА НЕВОЛЯТА , СЕ СБРА НА МЕГДАНА ПРЕД Н. С. ! Г О Л Е Е Е М О " МНОЖЕСТВО !

как не се спряха с тия протести. Аман вече 33 години !

Аман бееее. Що народ, що нещо се е събрало. Хаааааах

Черепа да не свърши парите? Защо само 50 селтака?

Е скръндза.Субсидята я прибира само за себе си.Обръща я веднага в евро.А Бялата Златка е бездоходен.

Кучетата лаят, кервана си върви............

Когато качвахме на комшията новия диван, бяхме повече, хаха.

"Българските" политици работят срещу България, и не представляват населението и. Референдуми - за всички важни въпроси!

Къде има честни избори?

У ВАС С БУЛКАТА !

Вероятно платен протест. По същество - бой за кокъла между полит-"елита" ни, иначе казано сборище от тарикати.

мишоци привикани срещу някой цент от посолството на ФАЩ и вещото ръководство на Простото и Мравояда.

Кирчо Простото не ви ли обясни,че знае кода бе лумпени?Скоро Гешев ще го вика,а вие си ревете на площада,лошо няма.

Този сайт преди години бе супер добър. А сега тук пишат някакви манипулатори само.

Kalin

Едните умеят да фалшифицират хартия другите флашки и сега си мерят п......ките!Някой вярва ли че у нса е имало или ще има честни избори?Аз не

Диктатура на жълтопаветниците или диктатура на пролетариата си е все диктатура.

... колко овце са ?

Алабала, не можеш да ограмотиш хора ,на които им липсва мисъл,а им налагат мнение отвън! Те нито плащат сметки,нито ходят в магазина. Ядат като Кирето боровинки за 13000 на месец! За тях демокрацията е НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ и нарушаване на Конституцията! А в Канада как гласуват Кики? Дечица на ДС....уф...!

Кирето е в ужас. Без манипулация на машините нямаше да са в парламента

Кире, стига вече с лъжите. Идвай при нас. Чакаме те с любов да те правим булка

След 12г ГЕРБ, преход на СДС и ДБ... Викам време е да идва редовната турска сбирщина и да закрием България. Може 1/10 за Украйна да запазите, умно красивите.

Не е ясно може или не може да се контролира вотът при машините, но ГЕРБ му намериха цаката. Кметовете им просто придружават възрастните хора пред машината и гласуват за тях. Дотам е стигнала фалшификацията, купуването, манипулирането . Наричайте го както искате

Поредната опорка на Пълен Провал!

Какво им е на ПП? Боко Тиквата съвсем наскоро искаше да се коалира с тях, преди Петков да го отсвири с 200 :))

Много точно.+++

Бесният трол незнам си какъв-ОРИГИНАЛ троли под всеки пост в тая статия, като си мисли, че е някакъв фактор за нещо. Пълен нещастник! Първо - да си види плюсовете и минусите! И второ - не може да не осъзнава колко са жалки мизерните платени и организирани жълтопаветници, “протестиращи“ тази вечер - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - протестиращи срещу връщане на правото на българите да гласуват и с хартиени бюлетини. Който иска с машина, който иска с бюлетина!

Плюсовете и минусите, а? Герберастието изведнъж почнахте да вярвате на електронното гласуване, хахахаха! И нямаше да мога да отговарям на всеки пост, ако гербопитеците не се бяхте наредили като всеки ден да плювате от злоба, хаха!

Ако в България имаше демокрация,тези които 12г.ни управляваха поне половината трябваше да са в затвора за ограбването на един народ.Изводите всеки може да си ги направи...

Не си никакъв реалист, а платен трол на Пълен Провал!

Точно по този начин Вождът ви си заработи две присъди за клевети. И е на път към трета :))

Протест на американското посолство и шайка укронацисти

Демокрацията е система от принципи, заложени в Конституцията. Тя не зависи от бенгалски огньове и Фб герои - еднодневки. Истинската демокрация е в мисленето - зачитане на правата правата на всички, гарантирани от основния закон.:))) Прекрасно е формулирал решението си Конституционния съд на Германия относно машинното гласуване. Редно е всеки демократ да го прочете и след това да залита по бутанска или венецуелска демокрация:))) Мотивът на КС на Германия е еднозначен: Демократичния принцип на вота е в прозрачността и контрола на процеса. Партиен и граждански контрол на всеки етап от вота. При машинките цял етап е затворен в софтуер и машина и не подлежи нито на партиен, нито на граждански контрол. Поради това - хартиена бюлетина. Далеч по-склонен съм да вярвам на КС на Германия, отколкото на мотивите на бутанската демокрация. С всички негативи на хартията, с всички очевадни купувания на гласове и манипулации - те могат да бъдат засечени и изобличени. За разлика от софтуер, затворен в машина. Това е демокрацията и това са принципите. Без принципи няма бъдеще. Може да има пороци, може да има злоупотреби, но принципите не са отменени от никого.Повтарям се, извинявам се:)) Струва ми се важно да го прочетат предимно демократите, за да могат да се наричат такива:)))

Много точно.+++

Просто трябва да престанат да бунят държавата всеки път, когато не стане на тяхното. Една шепа хора искат да наложат мнението си над мнозинството. Ако улицата решава, за какъв ....правим избори?

Някой помни ли в БГ политическия живот по-голям ненормалник от Кирето Меко казано Неумния. Този човек има определено психически проблеми. Да оставим настрана че е адски нагъл и лъжи като дърт ром. Ококорения и той е измамник, ама поне е по-нормален, говори и се държи по-нормално и логично. Слави извърши толкова тъпотии за 2 години. Но евала че поне дръпна шалтера на този загубеняк. Представете че този шматорок беше останал министър-председател няколко години. Тогава трябваше да я закриваме тази държава. Ето и сега с тези кодове. Аз лично не вярвам този елементарен човек да има някакви кодове за машините. Но той е толкова тъп, че въобще не знае какво говори и какви са последствията от нещо което каже. За 7-8 месеца какви дивотии изрече само този неграмотник. Невероятно.

В интерес на истината, редно е и тук да спомена, че промените в Изборния кодекс са внесени от БСП. Това е коалиционния партньор на ПП и ДБ, дето със Славчо управляваха само преди няколко месеца:)))) Само да го имат предвид милионите протестиращи на жълтите павета:)))) И апологетите на машинките тук:)))) БСП е партията, която даде на Кирчо шанс да е премиер, след като чичко Радев го роди:)))) Леля Нинова, дето сложи Кирчо на трона и след това го изрита - тя поиска хартиената бюлетинка. Леля Нинова е от КОАЛИЦИЯТА:))) Беше вице на Кирчо. Даваха я по телевизора с Кирчо как управлява. Строга. Устремена и много делова леля:)))))) Тя и за кодове някакви говореше от оня ден. Ако си спомняте, де....Коалиционен партньор, така да се каже:))))))))) Та.... Да се юрне многомилионната тълпа от жълтите павета и да обсади Позитано:)))) Там да блокират:)))))

ПП като им харесва повече да протестират на улицата по-добре да не се явяват на парламентарни избори изобщо

Леле, ма те много бе - хиляди, не - десетки хиляди, не - стотици хиляди... Ма тва цяла България, бе!!!!

Много рехаво

Прав си за демокрацията,но тя не е тук,а в западна Европа.Там няма манипулиране на хартиения вот,за разлика от България.В нашата мила Родина на избори се фалшифицират от 150000 до 350000 гласа,на базата на подправените от мутрите протоколи.Поне на машинния вот съдбата на България няма да я определят неграмотни цигани,турци и нагли мутри.

И сега като бърникат по сорс кода и флашката, по-спокоен ли си? Вече даже няма нужда да търчат след цветнокожите

Питай Кики Кривата уста

Сам се похвали. Няма к'во да го питам...., с тая голямата, лъжлива уста

Сега всичко е в ръцете на интеУигентните хакерчета.

Ясно е как Подпираме по Парапетите станаха 2ри

Тия Правосъдие за всеки не бяха ли едни подкрепящи джендърите?

Аз искам да гласувам с бюлетина като всеки европеец и площадните лумпени няма как да я отменят.Това е демокрация-избор,другото е диктатура.

Лайковете говорят сами за себе се бе "сложен"ПП-раст и коментарът е излишен.

ДАЛИ СА ЗА ИЛИ ПРОТИВ ХАРТИЯТА ... ДА СИ ПРАВИШ "ПРОТЕСТИ" ПОД КОНЯ, КАКТО ПРАВЕШЕ И КРЕМЪЛСКИЯТ КИРТАК, ЗНАЧИ НЕ СЕ САМОВАЖАВАЩ КАТО БЪЛГАРИН, И СИ ПЪЛЕН БОКЛУК ! СРАМОТА ! СРАМНА ПСЕВДО-ДЪРЖАВИЧКА, КЛАНЯЩА СЕ 140 ГОДИНИ НА ПАМЕТНИК НА ЧУЖДЕНЕЦ ! ЩЕ ПОВЪРНА ! СРАМНО Е ДА СЕ ВОДИШ "БЪЛГАРИН" !

Ако гласувате против хартиената бюлетина ви давам кодовете на машините Пред 20 човека Нали цереушника щеше да заведе дело срещу Свиленски? Защо не го завежда? Боклук продажен

Кодовете кога???

жЪлтопаветни боклуци.

Като видите в интернет имената на управителите на това НПО, то веднага ви става ясно едно: Грантаджии на САЩ.

СЪД ЗА Инициативата "Правосъдие за всеки".

Изпитваме големи затруднения при гласуването с машинките Искаме си ратията

Викаш по-добре е Киро-олигофрена да открадне изборите или да гласуват 30%?

Смешници! Ами то аз ако изляза с приятели и роднини, ще събера повече хора.

Но демонстрацията не е многолюдна, т.е. 20 ,до 30 гладни масовки на терена

Не може ката се съберат повече от 25 гьотферена на едно място да го обявявате за протест!

на Путинските Подлоги и ДеБилите изпълняват задачките на олигарсите. Разбра се, че машинките са гласували за тях, а не хората.

Нали приехте украинските закони, подложихте се на РСМ и правите каквото ви наредят кравари?! Май... ви, да одвао орките от Анадола и да ви почват

И аз съм против хартиената бюлетина!!! Ама няма кой да ми даде някой лев, за да изляза на протестите. Егати скръндзалъка...

Така кажи :) Дай тел. ..

Пиши ми на лични, ще дам.

И няма ли кой да ги изрине тези боклуци?

Тъпотии само вместо да протестират, че общината им обмисля такса задръстване и са дали 70 000 за обществена поръчка да се измисли как всеки който кара кола в София да плаща те тръгнали за хартиени бюлетини, машини и други глупости , че то в цял свят са с хартия с машини са в отделни държави или провинции на държави това е измислен проблем да отклонява вниманието от подобни недомислици които ни се готвят

Много сте дребно число простите които ги бръщолевите тези нелепици. Вече и дечурлигите в предучилищна възраст ви се подиграват и викат "Кико е търговец на кодове, ха ха ха! Ела си купи-и-и..."