Коментари - Надзиратели подкрепят протеста на полицаите | Днес.dir.bg

Надзиратели подкрепят протеста на полицаите

Около 100-150 надзиратели от затворите в страната ще се включат в днешния национален протест на служителите в МВР за по-високи заплати, предаде "Фокус", като се позова на председателя на Синдиката на служителите в затворите в България Иван Петров.

Обратно в новината

Коментари - Надзиратели подкрепят протеста на полицаите | Днес.dir.bg

Коментари

+1

Браво,само некадърници които са умирали да стамат полицаи ама не са станали злобеят и плюят полицията,вече ме е жал за тия глупаци,

Егати колко си прав, за съжаление . . .

Eй сега минавам покрай районното и гледам трима си лафят лежерно на стълбите .. голямо натоварване голямо чудо !!! Колко ли биха издържали един истински физически тест ? Аз ако съм на Цветанов това бих направил - физически тест и който не издържи да си търси друга работа поради непригодност . Така съвсем законно може да бъдат съкратени голяма част от раздутите щатове. В градовете се прескачат , а на село няма и помен от полицейско присъствие. За психическия тест видяхме оная седмица , че няма негодни...

алооо като лапате баниците поне вижде и yтриите мyцyните си и yниформите - хората ви гледат и чудат що за пасмина са половината от полицаите ама искат пари за още повече баници задрустеняци смотани

Ти верно си много смахнат майна! Лесно се плюе и обижда скрит зад компа! Ама ако попаднеш в една по рискова ситуация, сигурно ще напълниш гащите пръв! Явно правителството успя да настрои олигофрените и простите злобари срещу МВР!

Защо ще карате полицая да напуска бе? Кои сте вие, че да решавате кой какво да работи? Нека си протестират хората, имат това право! А вие дето ви е страх даже да кихнете без разрешение от шефа си, ходете да се перете! Аз също подкрепям полицаите в техните искания! Евала за тяхната отговорна и рискова професия!

Не те знам какъв си ,но прочети какво ще ти кажа аз. Ченгето не се е родил такъв. Така, станал е полицай, защото друго не може(извинявам пред офицерския състав, не говоря за тях )гащите му висят тежи 50 кг. Ами от кого ще ме пази бе, Мене който плащам данъци и то не малки,а?

Как не те е срам бе глупак,плащаш данъци да ,но полицая и той плаща,вечер лягаш и спиш,полицая отива на сигнал и не знаее какво ще намери там,през деня си работиш спокоината работа,,полицаят конвоира престъпници не ги знае какви са болни ли са ,здрави ли са,решаваш да си разработиш бизнес,за да имаш ей тъй страничен доход,полицаят няма това право.Полицаите нямат тези привилегии и уважение от народа както е било по време на комунизма.Друго не всички полицаи работят в кат и взимат подкупи,и между другото не е толкова лесно да съанеш полицаи,заплатата нс полицаите трябва да бъде поне 900 лв.помислете си какво ще стане в българия,ако за 10 мин.изчезне полицията,страх ме е да си помисля,така че малко уважение към тях ако обичате

Хммм като им е толкова натоварена работата откъде ще намерят сили да работят и допълнително в частния бизнес ??? Нагледхаме се през 90-те на полицаи мутри , охранители на мутри и прочие... не съм чул за някой да кара такси или да шие почасово гоблени например :-)

Ще отречеш за връзките с които се влиза в МВР и това , че всеки захапал кокала стиска и не пуска ? Mного ясно , че като си вътре в системата така ще говориш. За спецификата на труда ... ами много други дейности имат специфика , но полицаите винаги са били сред най-облагодетелстваните. Като видиш как поне половината са със шкембета до коленете ... Съкращения и тогава увеличение на останалите , както стама с болници , училища , БДЖ ... Намаляване на броя им в градовете за сметка на селските райони. Орязване на тия 20 заплати компенсация до максимум 6 . Който не е съгласен да подпише договор при тия условия да си търси друга работа . Лесно е...

и защо е тази омраза към полицаите? Не само на тях, на всички българи доходите са мизерни! Това е проблема! А като толкова им завиждате, станете и вие полицаи, кой ви пречи! Стига противопоставяхте хората едни на други...Не сме народ и това си е

ти кат си патрулен полицаи защо не напуснеш маина и да идеш на борсата - не тистиска шото си галфон сас средно образование с мизерен пуц хаха гаден простак, лапач и нехранимаико

Аз съм патрулен полицай с 15 години стаж в МВР и вземам 860 лв. заплата с всичките класове, категории, пари за храна и т.н. Не зная от къде ги взимате тези 1000 - 1300лв. заплата в МВР? Ако има някакво увеличение то ще е % върху основната заплата( 600лв. ). Хайде със здраве, че отивам на протест!!!

Те където са 900лв. там са и 1000лв.Аз също имам 15г.стаж куп кфалификации и професии,но работя за 660лв.Когато аз започна да взимам 1200лв. тогава и ти ще можеш.В противен случай нашите доходи трябва да бъдат намалени вследствие на повишените осигуровки за да може вие да получавате повече,нещо като обърната пирамида която ще се срути много бързо.

Не може полицаите да получават ДВА ПЪТИ повече от учителите и лекарите. Това е абсурд. След като средната учителска заплата стане 1300 лв. Тогава да стачкуват за 25% увеличение! Тогава и аз с удоволствие ще си плащам данъците, защото сега плащам данъци, които отиват само за храна на мангали и ченгета, докато гледам как учителката на дъщеря ми ходи с кърпено сако от 'преди демокрацията'. Нека не впрягаме, за пореден път, каруцата пред коня!

И учителите, и лекарите, и полицаите имат допълнителни доходи! Частни уроци, частни кабинети, за полицаите също всички знаем...Идеята обаче е друга - работещите в която и да е област трябва да получават достойно заплащане! Просто полицаите излязоха на улицата! А Вие защо не излезете там, за да заявите Вашите искания? Защото във форума е по-лесно, нали?

Като гледам чорбарската емблема, много бой си ял по мачовете от полицията! От там идва и омразата ти към МВР! А такива тунеядци като теб себе си не могат да изхранят, камо ли МВР!

Идете сутрин да ги видите пред районото в Слатина / Гео Милев. Лапат мазните банички, после се мятат на държавните коли и отиват да си изкарат нещо странично. Увеличете заплатата на полицайти като ги намалите...по - малко полицай, но по - качествени

Тролове, стига сте злобели! И да лаете и да завиждате пак ще останете с пръст в уста, а полицейската работа е достойна за уважение . Бачкайте си в частния сектор и бъдете доволни от мизерното си съществуване! Полицай не е професия, а е призвание и начин на живот! Подкрепа за служителите на МВР !

Убийци такива! Убихте невинното момиче, а то дори се оплакваше от вас при вас. Мръсни разбойници...

Публична тайна е , че в МВР се влиза само с яки връзки дори за сержантско място . Ако има тук някой служител на МВР нека си сложи ръка на сърцето и си признае. Занм го от първа ръка , като лично познавам хора които платиха подкуп , други с познанства , а трети просто ги отрязаха.Щом тази работа е толкова привлекателна едва ли е толкова лоша ;-) Хубаво нека съкратят едно поне 10-15 % от тия 60 000 служители (общо с администрацията) и да увеличат заплатите на другите. В МВР това е напълно невъзможно , защото случайни хора няма. Всеки е човек на някого - кой роднина , кой съпръг/супруга , дъщери , любовници. Цели семейни кланове по трима -четирима човека работят там и това никой не може да отрече. В моя вход има едно семйство с трима служители на МВР и още едно с четирима - мъжът квартален полицай/жена му в паспортен отдел/дъщерята в счетоводството/зетя в КАТ!!! Това сигурно щото е много лошо в МВР ;-))) Доколкото помня синдикалният лидер беше полицай от Ловеч. Нещо не го чух да взема отношение по случая от миналата седмица с разстреляното момиче в неговия град ... аха чичото на полоцая убиец бил някакво важно ченге в София. П.С. Не е вярно , че плащат осигуровки. Плаща им ги бюджета дори и здравните вноски. Имат минимални удръжки за други неща. Малко били отпуските и имали 24 часови дежурства ( разбирай в 90% от времето чоплене на семки и четене на вестник в патрулката) А защо не кажат колко почивни дни имат компенсация за всяко такова дежурство и в края на месеца колко часа реално им се събират ???

еииии па немат грам срама ва тез дебелоочи полицаи ва , докоги ша ги рантути всеки данакоплатец вааа , шопари нагли - заплатата и'м заплата, обезщетенята хиляди ееее кво още ааа ? даите пари на децата и пенсионерите ,а не на тези гадове които са много нагли

Тия само дигат пушилка,никакъв протест не могат да организират.Кой страхлив полицай би посмял да протестира когато го заплашат с уволнение.Къде такъв тъпунгер би получавал 1000лв.заплата.

Разбира се, че ще искат по- високи заплати, защо все се вижда че работата на един полицай е лесна и имат привилегии, а не се покажат и отрицателните им страни. Служители на МВР пътуват със собствен превоз до работните си места на 200 км. на смяна и това им е техен разход, а не изплаща от МВР институцията. Не е вярно, че не си плащат осигуровки. Както обикновения служител и той си плаща осигуровките. И в другите държавни предприятия има изплащане на заплати при пенсиониране, така че не гледайте в другия на работата. Как може един току що назначен сержант да е с заплата колкото един учител, но за тях нищо не се коментира, че искат увеличение на заплатите, и че техните отпуски са 60 дни.

аззз

еййййй лошо се научиха значи...........

Пълна подкрепа за служителите на МВР! Успех момчета !

Трябва да им се намалят заплатите и да им се отнемат привилегиите! Защото са супер корумпирани и безлични хора! Как нямат поне малко свян и срам!?

По - високи заплати за тия тюфлеци ли!? Нямат срама...корумпирани дерибей

полицаите имат наи много привилегии и бонуси и не могат да искат допалнителни на фона на всеобщата криза и мизерия. това е неетично и неморално.

Коментари - Надзиратели подкрепят протеста на полицаите | Днес.dir.bg

Надзиратели подкрепят протеста на полицаите

Около 100-150 надзиратели от затворите в страната ще се включат в днешния национален протест на служителите в МВР за по-високи заплати, предаде "Фокус", като се позова на председателя на Синдиката на служителите в затворите в България Иван Петров.

Обратно в новината

Коментари - Надзиратели подкрепят протеста на полицаите | Днес.dir.bg

Коментари

+1

Браво,само некадърници които са умирали да стамат полицаи ама не са станали злобеят и плюят полицията,вече ме е жал за тия глупаци,

Егати колко си прав, за съжаление . . .

Eй сега минавам покрай районното и гледам трима си лафят лежерно на стълбите .. голямо натоварване голямо чудо !!! Колко ли биха издържали един истински физически тест ? Аз ако съм на Цветанов това бих направил - физически тест и който не издържи да си търси друга работа поради непригодност . Така съвсем законно може да бъдат съкратени голяма част от раздутите щатове. В градовете се прескачат , а на село няма и помен от полицейско присъствие. За психическия тест видяхме оная седмица , че няма негодни...

алооо като лапате баниците поне вижде и yтриите мyцyните си и yниформите - хората ви гледат и чудат що за пасмина са половината от полицаите ама искат пари за още повече баници задрустеняци смотани

Ти верно си много смахнат майна! Лесно се плюе и обижда скрит зад компа! Ама ако попаднеш в една по рискова ситуация, сигурно ще напълниш гащите пръв! Явно правителството успя да настрои олигофрените и простите злобари срещу МВР!

Защо ще карате полицая да напуска бе? Кои сте вие, че да решавате кой какво да работи? Нека си протестират хората, имат това право! А вие дето ви е страх даже да кихнете без разрешение от шефа си, ходете да се перете! Аз също подкрепям полицаите в техните искания! Евала за тяхната отговорна и рискова професия!

Не те знам какъв си ,но прочети какво ще ти кажа аз. Ченгето не се е родил такъв. Така, станал е полицай, защото друго не може(извинявам пред офицерския състав, не говоря за тях )гащите му висят тежи 50 кг. Ами от кого ще ме пази бе, Мене който плащам данъци и то не малки,а?

Как не те е срам бе глупак,плащаш данъци да ,но полицая и той плаща,вечер лягаш и спиш,полицая отива на сигнал и не знаее какво ще намери там,през деня си работиш спокоината работа,,полицаят конвоира престъпници не ги знае какви са болни ли са ,здрави ли са,решаваш да си разработиш бизнес,за да имаш ей тъй страничен доход,полицаят няма това право.Полицаите нямат тези привилегии и уважение от народа както е било по време на комунизма.Друго не всички полицаи работят в кат и взимат подкупи,и между другото не е толкова лесно да съанеш полицаи,заплатата нс полицаите трябва да бъде поне 900 лв.помислете си какво ще стане в българия,ако за 10 мин.изчезне полицията,страх ме е да си помисля,така че малко уважение към тях ако обичате

Хммм като им е толкова натоварена работата откъде ще намерят сили да работят и допълнително в частния бизнес ??? Нагледхаме се през 90-те на полицаи мутри , охранители на мутри и прочие... не съм чул за някой да кара такси или да шие почасово гоблени например :-)

Ще отречеш за връзките с които се влиза в МВР и това , че всеки захапал кокала стиска и не пуска ? Mного ясно , че като си вътре в системата така ще говориш. За спецификата на труда ... ами много други дейности имат специфика , но полицаите винаги са били сред най-облагодетелстваните. Като видиш как поне половината са със шкембета до коленете ... Съкращения и тогава увеличение на останалите , както стама с болници , училища , БДЖ ... Намаляване на броя им в градовете за сметка на селските райони. Орязване на тия 20 заплати компенсация до максимум 6 . Който не е съгласен да подпише договор при тия условия да си търси друга работа . Лесно е...

и защо е тази омраза към полицаите? Не само на тях, на всички българи доходите са мизерни! Това е проблема! А като толкова им завиждате, станете и вие полицаи, кой ви пречи! Стига противопоставяхте хората едни на други...Не сме народ и това си е

ти кат си патрулен полицаи защо не напуснеш маина и да идеш на борсата - не тистиска шото си галфон сас средно образование с мизерен пуц хаха гаден простак, лапач и нехранимаико

Аз съм патрулен полицай с 15 години стаж в МВР и вземам 860 лв. заплата с всичките класове, категории, пари за храна и т.н. Не зная от къде ги взимате тези 1000 - 1300лв. заплата в МВР? Ако има някакво увеличение то ще е % върху основната заплата( 600лв. ). Хайде със здраве, че отивам на протест!!!

Те където са 900лв. там са и 1000лв.Аз също имам 15г.стаж куп кфалификации и професии,но работя за 660лв.Когато аз започна да взимам 1200лв. тогава и ти ще можеш.В противен случай нашите доходи трябва да бъдат намалени вследствие на повишените осигуровки за да може вие да получавате повече,нещо като обърната пирамида която ще се срути много бързо.

Не може полицаите да получават ДВА ПЪТИ повече от учителите и лекарите. Това е абсурд. След като средната учителска заплата стане 1300 лв. Тогава да стачкуват за 25% увеличение! Тогава и аз с удоволствие ще си плащам данъците, защото сега плащам данъци, които отиват само за храна на мангали и ченгета, докато гледам как учителката на дъщеря ми ходи с кърпено сако от 'преди демокрацията'. Нека не впрягаме, за пореден път, каруцата пред коня!

И учителите, и лекарите, и полицаите имат допълнителни доходи! Частни уроци, частни кабинети, за полицаите също всички знаем...Идеята обаче е друга - работещите в която и да е област трябва да получават достойно заплащане! Просто полицаите излязоха на улицата! А Вие защо не излезете там, за да заявите Вашите искания? Защото във форума е по-лесно, нали?

Като гледам чорбарската емблема, много бой си ял по мачовете от полицията! От там идва и омразата ти към МВР! А такива тунеядци като теб себе си не могат да изхранят, камо ли МВР!

Идете сутрин да ги видите пред районото в Слатина / Гео Милев. Лапат мазните банички, после се мятат на държавните коли и отиват да си изкарат нещо странично. Увеличете заплатата на полицайти като ги намалите...по - малко полицай, но по - качествени

Тролове, стига сте злобели! И да лаете и да завиждате пак ще останете с пръст в уста, а полицейската работа е достойна за уважение . Бачкайте си в частния сектор и бъдете доволни от мизерното си съществуване! Полицай не е професия, а е призвание и начин на живот! Подкрепа за служителите на МВР !

Убийци такива! Убихте невинното момиче, а то дори се оплакваше от вас при вас. Мръсни разбойници...

Публична тайна е , че в МВР се влиза само с яки връзки дори за сержантско място . Ако има тук някой служител на МВР нека си сложи ръка на сърцето и си признае. Занм го от първа ръка , като лично познавам хора които платиха подкуп , други с познанства , а трети просто ги отрязаха.Щом тази работа е толкова привлекателна едва ли е толкова лоша ;-) Хубаво нека съкратят едно поне 10-15 % от тия 60 000 служители (общо с администрацията) и да увеличат заплатите на другите. В МВР това е напълно невъзможно , защото случайни хора няма. Всеки е човек на някого - кой роднина , кой съпръг/супруга , дъщери , любовници. Цели семейни кланове по трима -четирима човека работят там и това никой не може да отрече. В моя вход има едно семйство с трима служители на МВР и още едно с четирима - мъжът квартален полицай/жена му в паспортен отдел/дъщерята в счетоводството/зетя в КАТ!!! Това сигурно щото е много лошо в МВР ;-))) Доколкото помня синдикалният лидер беше полицай от Ловеч. Нещо не го чух да взема отношение по случая от миналата седмица с разстреляното момиче в неговия град ... аха чичото на полоцая убиец бил някакво важно ченге в София. П.С. Не е вярно , че плащат осигуровки. Плаща им ги бюджета дори и здравните вноски. Имат минимални удръжки за други неща. Малко били отпуските и имали 24 часови дежурства ( разбирай в 90% от времето чоплене на семки и четене на вестник в патрулката) А защо не кажат колко почивни дни имат компенсация за всяко такова дежурство и в края на месеца колко часа реално им се събират ???

еииии па немат грам срама ва тез дебелоочи полицаи ва , докоги ша ги рантути всеки данакоплатец вааа , шопари нагли - заплатата и'м заплата, обезщетенята хиляди ееее кво още ааа ? даите пари на децата и пенсионерите ,а не на тези гадове които са много нагли

Тия само дигат пушилка,никакъв протест не могат да организират.Кой страхлив полицай би посмял да протестира когато го заплашат с уволнение.Къде такъв тъпунгер би получавал 1000лв.заплата.

Разбира се, че ще искат по- високи заплати, защо все се вижда че работата на един полицай е лесна и имат привилегии, а не се покажат и отрицателните им страни. Служители на МВР пътуват със собствен превоз до работните си места на 200 км. на смяна и това им е техен разход, а не изплаща от МВР институцията. Не е вярно, че не си плащат осигуровки. Както обикновения служител и той си плаща осигуровките. И в другите държавни предприятия има изплащане на заплати при пенсиониране, така че не гледайте в другия на работата. Как може един току що назначен сержант да е с заплата колкото един учител, но за тях нищо не се коментира, че искат увеличение на заплатите, и че техните отпуски са 60 дни.

аззз

еййййй лошо се научиха значи...........

Пълна подкрепа за служителите на МВР! Успех момчета !

Трябва да им се намалят заплатите и да им се отнемат привилегиите! Защото са супер корумпирани и безлични хора! Как нямат поне малко свян и срам!?

По - високи заплати за тия тюфлеци ли!? Нямат срама...корумпирани дерибей

полицаите имат наи много привилегии и бонуси и не могат да искат допалнителни на фона на всеобщата криза и мизерия. това е неетично и неморално.