След ”обстрел” с домати, боя, яйца по НС - сблъсъци и арести (снимки)

Протестиращи и полицаи влязоха в сблъсъци пред парламента. Недоволните срещу новия Закон за МВР замеряха НС с балони с боя, пиратки, камъни, бомбички, домати и яйца, ритаха металните заграждения и хвърляха по тях запалени вестници и парцали. 8 души са отведени в РПУ-та.

Обратно в новината

Коментари - След ”обстрел” с домати, боя, яйца по НС - сблъсъци и арести (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе престъпници, не се ли видяхте колко сте? Запитайте се дали народът е прост като не ви подкрепя или вие нещо сте сбъркани и бягайте да работите, ако сте искренни в желанието си да промените нещо. С циркове по улиците, тарикатлъци и лъжи държавата няма да се оправи!

Докога една шепа безделници ще продължават да рушат, а ние ще плащаме за всичко? Кога тая измет ще бъде вкарана в затворите? Наистина ще ни писне на нас, дето си седим по къщите и чакаме "да им мине" на тия терористи и ще излезем да раздадем правосъдие щом няма полиция и съд!

Абе тези безделници още ли са студенти. Време е да са в кауша.

Били протестирали вместо мен...Заради моите права. Без дори да се интересуват дали съм на същото мнение като тях...Ще им го кажа направо - тяхното е психопатско самовнушение и пълна идиотщина!

Притеснява ме модата на полицаите - трябва да ги облекат хубаво и да ходят като на модно ревьо.

трябва дясното да се обедини, иначе пак това ще е, турци да управляват бг естествено с комунистите(те са несменями)

ЧЕРВЕНАТА ЧУМА Е КАТО ЧАЛГАТА - С ВРЕМЕТО ИЗЧЕЗВА. ВСЕ ОЩЕ Я СЛУШАТ БЕДНИТЕ, СЕЛЯНИТЕ И ПРИРОДНО ПРОСТИТЕ. ЛОШОТО Е , ЧЕ ТРЯБВАТ МНОГО СИЛНИ ЛЕКАРСТВА, ДОСТА БОЙ И ОЩЕ ВРЕМЕ СЪВСЕМ ДА ОТМИНЕ. НО СКОРО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ. ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТ И БЕДНИТЕ, И СЕЛЯНИТЕ, И ПРИРОДНО ПРОСТИТЕ. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ОБАЧЕ НЕ СЪМ СЪВСЕМ СИГУРЕН !

Така е! ГЕРБ бавно, но сигурно си отива завинаги!

Глупако, докато черната чума, към която и ти принадлежиш, продължава да краде българския народ и да се гнуси от него, че не е разбрана, няма как да изчезне червената чума, Вярно е, че трябва силно лекарство. И колкото повече крадете, толкова по силно ще е то в крайна сметка - с вили, мотоки, тояги, ножове, ще бъдете пометени от простите, бедните и селяните.

КУКОВЦИ

НЕ сме ги видяли. Не искамe и да ги виждаме тези анархисти.

тия стувентчета са срам за нацията! Да се арестуват и да се накажат принудително да боядисат сградата и да заплатят ремонта. Да се зябрани на тия гаменчета "правото" да ми пречат на придвижватнето. Тъпи са никой не им иска мнението!

Вчера влязох в един магазин на Била. Доматите бяха по 1.99 лева за килограм. 3 домата бяха над 1 кг. Помислете си, "бедните студенти", дето ревяха за материална помощ колко пари са потрошили за обстрела и кой им ги е дал.

На тези псевдостудентчета им трябва един гоооляяяям хубав бой!

Може би полицаите трябва да посрещат сганта с баници?

Ха, ха, ха... При ГЕРБ било полицейщина.

Браво на студентите

При 8 000 командировани от провинцията полицаи и 2 500 000 лв. похарчени за настаняването им в софийските хотели се отчита ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОС вработата на МВР--арестувани 2-ма ранобудни студента!?!?!?! "браво" на МВР- за това ли ви издържаме с данъците си???? Глупаци!!!!!

ПРИЧИНАТА ЗА БОКЛУЦИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА Е ОТПАДАНЕТО НА СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО ТЕЗИ ДЕТО ХВЪРЛЯХА СНОЩИ НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ ДОСКОРО СА ТИЧАЛИ С ПРАСЕТО И КОКОШКИТЕ ПО ДВОРА НА СЕЛО И СЕГА НЕ ЗНАЯТ РЕДА В ГРАДА А СТУДЕНТИТЕ ДА НЕ ПЛАШАТ С ЧУЖБИНА НЯМАТ ДАННИ ДА УЧАТ ТАМ

Всички към терминал 2!Нека тука останат тука само цигани и пенсионери и техния Велик предводител Орешарски и посраната му свита!!!Ама тогава откъде ще идват парички а?Бай мангал не внася данъци а пенсионерите с промити мозъци ще си искат пенсиите и с право !!!Правителсво което гони собствения си народ в чужбина не заслужава и да се изплюеш върху него!!

а кой те чака на другия край на терминал 2 - англичаните, холандците или Сорос

Беж към "светлото" си бъдеще като ратай в чужбина!

Абе, нагъл келеш ! Много ти е беден речника, бе ! Всичко 18 думи. Вземи да прочетеш нещичко, пък след това се напиняй да пишеш !

Бъдеще за тази държава няма, това е истината! Не сме единни, ние сме овце, ние сме роби, ние сме калта на Европа. Ние не заслужаваме тази територия на която живеем и скоро ще ни превземат. Управляват ни турци, а циганите скоро ще станат повече от нас. Необразованите българи се продават за жълти стотинки и се остават да бъдат духовно изнасилени от който дойде, не им пука хич дори. Една Украйна, която не е в ЕС показа дух и единство и ще се пребори за целите си. 10 000 стоят денонощно на площада и се бият с полицията щом трябва. Ние тук 500 човека ходим като мухи без глави по улиците и скандираме, а другите ни подкрепят от дивана в хола пред телевизора. Е няма как да стане хора. Аз не се чувствам част от това общество и напускам страната скоро. Самолетните билети са купени, просто чакам да дойде денят. Моите деца не трябва да израстват тук в тази гнусна държава.

дкми

Аз тук не виждам студенти. Виждам група лумпени, които блъскат заграждения, хвърлят камъни, бомбичк, цапат и рушат. Откровено провокират полицаите, някои от "студентите" са и с маски... Това не са студенти, това са лумпени, които си нямат друга работа, и да се продали за по 30 лева на ден. Дано тези малоумници не постигнат нищо повече в живота си от това, да са платени викачи.

Протестът от едно мина за друго. Това го компрометира. Показва непоследователност. Интелектуалните протоберанси с домати без сериозен повод показват отчаянието на участниците в анимацията. Защо не се показват сериозните доводи за оставка на тази власт? Защото нейни съучастници правят протестите, пичове! Тези протести са пълен фарс. Който има закона за МВР ще види, че е като старият и онези младежи говорят наизуст и неподготвени. Проблемите са много по- тежки, а сериозна опозиция няма.Има само съучастници на БКП .

Относно доматите,ами щото са турски и са твърди като гума,са счупили прозорците,ако си бяха нашенски,меки и вкусни,щяха да се размажат.ама то и доматите не са като на хората:)

Властта трябва да падне, но по съвсем други причини.Тя е изначално негодна да управлява държавата. Не се стимулира оборота на фондовата борса,сделки няма, няма производство, но техните икономисти могат само инфлация да правят и така да си измислят ръст чрез обедняване на народа. Те съществуват, само защото има валутен борд, а онези нещастници от университета две думи на кръст не могат да вържат и един сериозен довод нямат. трябва истинска опозиция на тази бездарна сбирщина самоназована политическа класа. ГЕРБ съсипаха търговския закон като позволиха оод с 5 лева капитал и само това стига , за да не помиришат никога повече политическа изява негодниците прости! БСП допринася за връщане на режима на отчуждаване и посегателство върху собствеността- сиреч те не са реформирана партия, а чисто продължение на БКП. Всяка година бюджетът се допълва с дълг от половин милиард и така държавата съществува. Това е антиполитика, а онези вият за закон за мвр!? Били чупили стъкло на Народното събрание, ами от парите от данъци ще се поправя.Иначе казано чупят своите пари и депутатите могат даже да не обръщат внимание,както и става. ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака трябва да бъдат забранени и да не извършват политическа дейност, защото нямат грам идея как да направят хората да печелят пари и да си плащат сметките.

И за жалост,тези така наречени ранобудни студенти са бъдещето на България.На такива индивиди ако им се даде малко сила и власт сигурно ще стреля и коли наред,защото се вижда колко са злобни,завистливи и агресивни.Пази боже от такива като тях.

Точно така,комунистическо подлого,само комунягите не са агресивни,те са психопати убиици,но в никакъв случай не са агресивни.

Ами разгледай снимките бе, умник, и клипове има колкото искаш - освен откровена агресия от страна на "студентите" друго не се вижда! И явно не познаваш това, което според теб е "комунизъм" - ако го имаше, тези "ранобудници" вече щяха да имат по 15 денонощия за дребно хулиганство и да лъскат площадите. Впрочем, защо не отидеш да изчистиш кочината, която оставя след себе си този "цвят" на младите? Поне да има някаква полза!

ВСИЧКИ РАНОБУДНИ ДА СИ ВЗЕМАТ ДОМАТИТЕ, ВСИЧКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ И БЕЖ КЪМ УКРАЙНА . ТАМ ИМАТЕ ПО ГОЛЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПРОЯВИТЕ И ПО ГОЛЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ПОЛИЦИЯТА ДА ВИ ПЛАТИ ПОДОБАВАЩО.И СЛЕД ТОВА РАЗБИРА СЕ АКО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕТЕ И ДА СИ ЗАВЪРШИТЕ ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ ,ЧЕ ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ.ТУК МНОГО РАНО СЕ НАУЧИХТЕ ДА ИЗКАРВАТЕ МРЪСНИ ПАРИ. НА ТОВА СЕ КАЗВА - ХОРА БЕЗ МОРАЛ И СЪВЕСТ. УСТАТА ВИ СА ЗАПЪЛНЕНИ С МРЪСНИ ПАЧКИ И ОТ ТАМ БЛИКА ПОКВАРА И ПОГНУСА . ДАЛИ СЕ ГЛЕДАТЕ ВЪВ РЕПОРТАЖИТЕ КАКВА СМРАДЛИВА СГАН СТЕ. СЪВЗЕМЕТЕ СЕ ! ОПОМНЕТЕ СЕ! ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ БОЛНИТЕ СИ МОЗЪЦИ!

Да живеят ранобудните студенти,последната надежда на потъпканото и обезличено българско общество!!!!

Няма дълго да изкарат руско-турските лайнари...София е под обсада на полицията месеци за да могат те да ходят на работа....

Не само те да ходят на работа, уважаеми, но и всички останали живеещи тук.И не само на робота, но и на училище, болница, детска градина или просто на разходка.

Браво на протестиращите! Шапка им свалям и ги подкрепям напълно.

Шапката ти готина ли е??

Преди шапката ... да не си си свалила нещо друго?

няма ли кой да озапти тя хулигани

няма:)

И Нелсън Мандела вече не е между живите ...

"Недоволните срещу новия Закон за МВР замеряха НС с балони с боя, пиратки, камъни, бомбички, домати и яйца, ритаха металните заграждения и хвърляха по тях запалени вестници и парцали. " Кажете ми, има ли друга държава, в която такива вандалщини да биват наричани 'мирни протести'......

За съжаление тази паплач си "мисли", че именно това е "мирен протест". Но не разбирам защо тогава не приемат "мирните арести", а се тръшкат, че са им нарушени правата.

kavga

Някой знае ли къде се загуби ИРЕЧЕК

Уважаема госпожо/ице Мишева, Уважаеми редактори на ДИР.бг, До Кога, ще определяте на страниците на вашата медия, хулиганските и вандалски прояви на 200 300 човека за мирни протести. Обидите, ругатните, вулгарните закани към депутатите, блъскане и дърпане на полицаи, хвърляне на бои, яйца, домати и... по сградата на парламента. До Кога уважаеми, ще наричате вандалшината и насилието, мирен протест? До Кога господа, ще определяте безхаберието и анархията като интелигентна изява? Безпартиен, към умерен Националист.

я ми кажи ,просто ей така от любопицтво,една учтива дума с,която ти би се обърнал към депутат от сегашното нс!!!???

ВС кат отПредиХриста ли чета ? (че Вие сте от 'наште'-там лай..тит-тиит)

Утре - кофите,парцалите,четките и да се почисти!

Колеги студенти, да благодарим на най-активните днес, всичко мина отлично. Утре ви чакаме на касата, да си оправим сметките. Мислим за вас, тъй като празникът наближава! "Ранобудните" Уточнение: Не идвайте преди 11,00 часа. Спим!

Къде е секачът на дърва? Да не се е разболял?

kavga

Мръзне на площада, ползва друг ник.

Лошо, ще се върне с една бездънна торба впечатления, ще вади скоби, тирета, удивителни, въй-мъй, пляс-тряс. Последният му преводач емигрира и ще си остане неразбран, но не и озаптен.

не, диша още.

Тези кретени, които днес търсят конфликт с полицията трябва да си получат заслуженото.

Полицията трябва да измете от площадите тези няколко десетки платени безделници, които за пари биха направили всичко.

Като отнеха част от правомощията на президента, веднага след това се задействаха агресивните студенти. Това сигурно е случайно.

МВР - от нашите данъци по нашите глави.

След като ГЕРБ започна да се разпада, веднага бе платено на студентите да направят провокация.

ivo10

Излязохте от дупките си и пак почнахте да гризете, червени плъхове.

Платени лумпени, не студенти са това.

ivo10

Знаем, знаем, всички са маскари. И Ботев и Левски да живееха в днешно време и тях щяхте да изкарате маскари. Идиоти.

Мутра, не свършиха ли парите.

няма ли най-сетне да престанат с дивотийте си?! Не се държат като студенти, а като примати. Видят накъде по света да правят нещо и те веднага като маймуните бързат да повторят същото. Правят го защото нямат ум и могат само да подражават. Примати. Като такива се показват.

Този шум, наречен не знам от кого, и по каква причина "протест" придобива все по-жалък образ. Отвращава и отблъсква. Чалгата, пошлото, елементарното се изсипа на жълтите павета пред НС.

Само да попитам съфорумците! Добре!Студентите -пияници,протестиращите -протестъри и платени.Доган -патриот,новите заселници -благословия за нашата популация и така нататък. Все "опорни точки " . Както и да е ,ама сега оставяме Станишко с про турската си партия на власт. Спираме протестите!Оставяме да се вее байракът за който се платиха толкова много пари.... Когато след година две се види , че тия "убавци" са ни доизточили ,КВО ПРАИМ?!?!?! Къде ще сте всички тия дето сега ви дават по 2-3 лв за пост във форумите?И по-точно ,как ще спите ?С какво ще се храните?Понеже ,тия дето ви плащат сега ,ще са и на вилите ,я в Хаваи,я в Кариби ,а вие си оставате същите "гладуващи" и както е казано във филма "Гладуващите си гладуват солидарно с тия срещу които са писали !Понеже са си похарчили паричките от платените постове ,за чалга и евтини питиета." Проблема е за България ,а "писателчетата" ще си умрат от глад!

Смесваш нещата. Протестът не среща подкрепа, защото няма съдържание. Поне в този момент. Ако това, за което говориш се случи, бъди сигурен, че на улиците ще има не само "ранобудни", "полузаспали" и т.н., а и вече бивши привърженици на това правителство. През м. февруари ръка за ръка, рамо до рамо имаше симпатизанти на различни политически сили, но те бяха обединени от едно-загриженост за бъдещето си. Е, впоследствие лоялността им към партиите надделя. Но е възможно отново да са рамо до рамо, ръка за ръка! И бъди сигурен, ако това, което пишеш стане, ще ме видиш на протестите!

ЩО НЕ ПУСНАХТЕ ХОРАТА В ПАРЛАМЕНТА , ЧЕ ДА РАЗЦЕЛУВАТ НАРОДНИТЕ ХРАНТУТЕНИЦИ. А МА ВЪТРЕ ДА СА И ВСИЧКИТЕ МИНИСТРИ.СЛЕД ТАЗИ ЛЮБОВНА СРЕЩА ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД-ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ. Ц. Йовчев ОСТАВИ НАРОДА ДА РАЗЦЕЛУВА ТЕБ И НАРОДНИТЕ ХРАНТУТЕНИЦИ.

ЧЕ СА МИНАЛИ ПРЕЗ СЕРВИЗА "ПИРОГОВ" ТО ЩЕ Е ЗА АВАРИЕН РЕМОНТ-ОСТАВКА.

Кой и как успя да накара ранобудните да изглеждат днес като наркотизирани шизофреници? Ритащи заграждения идиоти - и от това печели единствено БСП. Защото обществото се дистанцира от ранобудните дивотии и вандализъм.

Трябва ли задължително да ставаш рано, за да те наричат ранобуден или това е само за пред хората?

Я да те питам нещо! А добре ли е да се поизлежаваш в леглото и после да си напишеш коментара .А след това по някое време да провериш дали са ти превели паричките за поста?!