Отново протести срещу бежанците в Харманли

В лагера в Харманли, където вече са настанени над 3000 души започна изграждането на нови помещения. В центъра на града стотици хора се събраха на протест.

Обратно в новината

Коментари - Отново протести срещу бежанците в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия роди Путин, Маджария роди Орбан, а Софийското равно поле ражда тикви. товарете арабите на частен транспорт до Турската граница ,а там им показвате пътя към Одрин с по една дряновица.

Путлерастките тролчета пак подхванаха хибридната война. Събрали се шепа рубладжии и правят протест. Ние сме в Европа и ще помогнем на хората бягащи от апокалипсиса на Путлер в Сирия. Ще направим добро, което ще ни се отплати. Хем ще помогнем на тези страдащи хора, хем те с техните семейства ще заселят пустеещите ни земи и ще допринесат за държавата. Ще направим България, като преди 44г. Китна преуспяваща държава, а не като по комунизма, разпадъща се, с унищожено образование, наука и медицина.

колко шекела ти плаща дядо Шорош бре мекере пъпчиво??

Ей, Спиритус, ти съвсем си се спиртосал.

Още ли не сте разбрали, че Тиквата и компания ни продадоха за жълти стотинки? И това сега е само началото.

Хората се страхуват, а защо ли? - Защото нямаше изнасилвания в Европа? - Защото нямаше обири в Европа? - Защото нямаше тероризъм в Европа? - Защото хора снимали се с детски глави не получиха европейско гражданство? - Защото хора без документи нахлуха насила в нашият дом? - Защото тези хора уважават нашият начин на живот и религия? - Защото са образовани и работливи и ще плащат данъци у нас? - Защото не източват бюджета на България и ЕС?

Манипулаторите от DIR-а ми скриха коментара, че с парите за годишна издръжка на 20000 бежанци преживяват 1 година 200000 пенсионери с минимална пенсия. Не било по темата.

Мамицата им джагалска!

Препоръка: Харманлиици, не си губете ентусиазма и времето, а тръгвайте към София. С "мирни намерения". Ние, "столичани в повече", ще ви подкрепим!

Или веднага изтрии коментара,в който пише :СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ,или ти обещавам,че ще имаш сериозни проблеми с ДАНС и заинтересуваните служби !! Направих screenshot на цялата страница и наистина ще го пратя където трябва.

Тук ДАНС не ни трябва.Нека си пишат. По- добре ще бъде, ако Пловдив си върне Централата за телефон 112, който ДПС и Ахмед Доган ОТКРАДНАХА и пратиха в село Кърджали. И там Доган с слага роднините на държавна работа. Доган, ако иска да ходи в Турция, там да урежда роднините си на държавна работа.

Тези протести са организирани от националистическите партии и са чисто предизборни. След изборите няма да има протести. На това се вика популизъм...

Повярвай ми, не са! Иди да се разходиш в харманли след 8 вечерта по центъра!...

Трябва закона за лаже мажеството да се въведе незбавно от 3 до 5 и бежанците при лаже мажете да се размножават. Култ ра незабавно трябва да смени ционистките цености ( цивили ЗА ЦИОН Аналните)

Може да се каже със сигурност, че последното поколение на белите деца, влизат в числото на хората, за които се отнася на нашия план. Сред задачите на нашите комисии се има такива, които контролират насаждането на расови предразсъдъци , принуждавайки белите жена да се омъжат за хора на тъмните раси и белият човек да се ожени за черна жена. Тогава бялата раса ще изчезне, тъй като смесването на расите означава край на белия човек и тогава нашия най-опасен враг ще остане само в спомените ни. Когато това стане, управлението на богатството ще бъде наше и нашата раса ще владее цялата вселена безспорно. Нашата интелигентност ще бъде в състояние да доминира навсякъде над цветните раси. Всички научни открития на белия човек ще се обърнат срещу самия него. В пресата и радиото ще се излъчват нашите желания, а продуктите на тежката промишленост като оръжия и други материали ще се обърнат срещу него. Ние ще запазим еврейските обреди и обичаи като привилегия, за да укрепваме нашата управляваща класа и нейните закони. На никой евреин няма да бъде разрешено да се жени извън нашата общност, нито да приема чужди сред нас. Сред нашите интереси във Вашингтон е приемането програма за значително индустриално развитие на страните от Третия свят и ние ще направим това, което е необходимо, за да може след време бялата раса да не е в състояние да се противопостави на огромни маси от хора от Третия свят, които ще имат техническо и индустриално превъзходство. , Трябва да се насърчи разоръжаване на белите цивилни граждани и насърчаване на масовата имиграция на цветни елементи сред белите народи.

Тъмнооките не могат да се борят срещу световното джудейско зло единственият шанс са белите.Ще разпостраним содомията сред вашите синове Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи навсякъде, където има мъже, заедно. Вашите деца ще станат наши сървъри и ще следва инструкциите ни. Те ще се моделират според нашия имидж. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат оттеглени. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секс между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското си лице на нашия опорочен хетеросексуални враг.

През вековете робство турците са заселвали на поробените Балкани мюсюлмански заселници по подобен начин. Последното такова заселване тогава предизвиква масови протести и недоволство и е една от причините за възникване на Априлското въстание. Сега в освободена България колониалните ни власти отново под диктовката на Турция заселват ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ чужди изселници под до болка познатата форма на бежанци. Българските колониални власти (правителство и парламент) трябва да си дават ясно сметката за престъпната и антибългарска политика, която водят под чужд диктат и заплащане. Прошка няма да има никаква.

Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират. В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.

Той и Иван Шишман като теб не е виждал нищо лошо в това, даже синът му Александър е пристанал на османците и е вилнял наравно с тях срещу българите. За след това се сещаш, да не ти разказвам, че е дълъг разговор.

Не виждаш нищо лошо защото не си в Харманли. Ела да видиш какво става тук.

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо момиче и да имат много деца.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!! Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм. Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини. Ще възродим България.

В Харманли си имат достатъчно цигани, не им трябват повече..

Те Харманли са си цгани и без това.

Симеоновград, Харманли, Любимец - много мангал, много нешо...Въобще - много е лошо там надолу...

to Stara Zagora i Kazanlak sushto sa pulni s mangali... bili sme tam dosta puti

АРЕ СТИГА БЕ, ВАС КАТО ВИ ДОМЪКНА ОНЯ С КОНСКАТА ОПАШКА ОТ АЗИЯТСКИТЕ СТЕПИ, КАКВО???!?!?!?!?! КОНСКИ ФШКИИ И СЛАВЯНСКА СВОЛОЧ. НА МАМА БЕЛИТЕ ХОРА ТЕ!!! ОТДЕЛНО, КОЙ ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ ВИ ТЕГЛИ ПО ЕДНА ЧУРКА. ГЕНЕТИЧНО НАЙ-ЧИСТИТЕ БИЛИ, БОЖЕЕЕЕ, САМО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ АЗИЯТСКИТЕ МУЦУНИ В ОГЛЕДАЛОТО!!!!

Ти изглежда си истински ариец, щом тъй добре ни познаваш!? А забравяш презрения си, колибарски произход и цялата си рода, които са "сбъркана мая"...Много добре знам кой си!

Абе къде е оня педи, който ще ни дава на прокурор за насаждане на омраза? Я да сезира прокуратурата за Харманлийци :D

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.

Ами заведи ги у вас и ги пусни при жена ти и дъщеря ти.

и през него да минат де. :-) уж наред , а го прескачаш

Госпожо, съсскърцащи от глад черва са нашите родители, баби и дядовци, който умират от глад и болести, поради недоимък, 2 милиона български пенсионери живеят под прага на бедността, с пенсии по 200 лева, а вашите арабски нерези са здрави и млади мъже и е срамота да ги хрантутин и да лежат на гърба ни, още повече, че те не са никак бедни, защото плащат хиляди долари за да се докопат до социалната Европа. Те не идват тук за да работят, а за да паразитирАт. В петък вечер в центъра на София, на паметника на Св.София една група от вашите приятели със скърцащите черва, облегчаваше физиологическите си нужди пред погледа на смаяните граждани. Няма никаква полиция и жандармерия. Не на арабските узроди и афганистанските талиебани. Да вървят в Саудитска Арабия, Йордания, Кувейт, Арабските емирати Дубай,.. които са много по богати от нас и родственици на паразитите. А вие гиспожо Халилова също се пръждосвайте, България не е ваша родина, вие сте я предали.

Моля, Моля... бабите и дядовците години наред гласуват за БСП и всякакви там форми на БКП, които неколкократно ни докарват криза, включително сега да плащаме и два милиарда за дупката в Белене (да не говорим, че и преди това са похарчени за нея милиарди - помня че преди 10-12 години се говореше за 800 милиона дадени само за разчистване на площадката). Отделно с великите и прословути Марици се каза, че Р.Овч е предподписвал договора в ущърб на Народа. За по-големи пенсии да се обърнат към Първанов, Станишев, Царя, ген. Радев!!!

Не трябва да ги тъпчат по лагери. Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца. България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи и снежанки" и ги гоним.

Преди 5-10 години в Турция излезе в многомилионен тираж роман който разказва как турция в съюз с Русия окупира Европа , като завършва със забиването на турското знаме над РАЙХСТАГА ! Какви мечти ? Райхстага се е превърнал в символ на Европа в лицето на враговете ни ! Романът не е случаен - той подгатвя турското общество , не случайно книгата се купуваше като топъл хляб . Не започва ли да се изпълнява написаното в романа ? Пакта Путин - Доган не започва ли да действа ? И ако някой ми каже , че свалянето на руския самолет не е договорено , че всичко което се случва сега и което ще се случи в най-скоро време не е отдавна планирано ..... ЛУКАВИТЕ ПАК СА НИ СПРЕТНАЛИ ГОЛЯМА ИЗМАМА

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!! СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!! И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях. Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа. Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

Що не вземат да направят една тайна газова камера в новите помещения и да ги изкъпят наведнъж.

Срам ме, срам ме е, срам ме е, че съм българка!!!!!!!!!!! След такива срамни сцени в центъра на Харманли ми идва да се скрия вдън земя и да не се покажа навън никога... Кой ги организира тези хора? Кой ги влачи с автобуси от западналите села, махали и колиби? Това е един купен протест. Подплатен с евтини цвърчащи кебапчета и дебела филия бял, висококалоричен хляб, намазана брутално с дебел слой гнусна свинска мас! "Протестиращите" се продават отново на крайни националисти и върли атакисти за 5 лева и чаша ракия-менте... Хора, не позволявайте да ви използуват като политически прооститутки-протестърка срещу бедни, окъсани и невинни хора. Не се възправяйте срещу хора, напуснали род и родина, със скърцащи от глад черва, бял и черен дроб! Носите портретите на стожера на Добротата Васил Левски, който е казал, в България трябва да живеят сгодно по комшийски всички представени нации - и турци, и цигани, евреи, арменци, казълбаши, каракачани, далета, лингури... Аз бих добавила с ръка на трептящото си сърчице: и афганистанци, и иранци, и иракци, и индийци... Душичката ми е разтоврена широко за всички хора и мъже, търсещи подкрепа и утеха! Бъдете и вие като мен. Разтворете широко душите и сърчицата си!

Мелиха, признай че това не си го измислила ти, а ти е подадено на листче хартия М ????!!! :-))))))

Ами скрий се някъде. Като ти гледам името може да отидеш и до Израел да обмениш малко опит как се правят тези рабпти. Не вярвам там да имаш смелостта да те е срам.

хортензио, пълниш ми душата, джанъм. научи немски и ще станеш най добрата кабаретистка в германия.силно ще те поощрят от пегида. не немците, българите трябва да приютят всички изстрадали хора по света.

ТРЯБВАТ МАСОВИ ПРОТЕСТИ!

Докато ЕС дава пари за това ще идват все повече паразити и все повече лагери ще се строят , касае се за сериозна далавера без да се мисли за бъдещето на държавата. След като искат да отглеждат паразити управляващите би било умно да ги отделят в някакви безлюдни местности където няма да имат никакъв контакт с местното население. Сложете яка охрана , дайте им алкохол и ножове и те ще се самоунищожат без чужда намеса. Но разселването им в градове и села обрича местното население на гибел. Ако всичко продължи така след 10-20г тук няма да има бели хора.

Тая власт няма ли поне да накара скакалците да си отработват хляба, дето го зобат. И да си чистят кенефите!

Разбира се, че ще си отработва- в Афганистан си отработват с наркотици. Да и е честито на България още по- голямо зарибяване за поколения напред. То семейството Столтенберг оставиха дъщеря, сестра за младия Столтенберг да умре от наркотици, та какво за българите ли ще се безспокоят.

Тази раобта няма да стане с протести.

А с руснаците ко ши прайми и тех ли ши ги гоним

заедно с Ердоган ще пращаме турците в Русия, за да си вземат обратно Крим..

Руснаците ще тепат такива диванета като теб, а ние които ги обичаме .... ще шибаме красивите рускини ...

Значи руснаците ще мрат за вас, а вий ще им ебете жени после... Ебати любовта дето я имате към руснаците! :)))))))) Не случайно руснаците ви мразят! :))))))))

Аз с моите данъци издържам правителство и 2ч0 путати, а те не правят нищо да спрат ислямското нашествие. По тази причина семейството ми е изложено на опастност

Сънародници!! С нас се гаврят, принасят ни в жертва и искат да ни погубят!!ДА ПУСНЕМ ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ СРЕЩУ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ, КОИТО НАГЛО НАРИЧАТ БЕЖАНЦИ, И ДА ГИ ПРИНУДИМ ДА ОПРАЗНЯТ ЗЕМЯТА НИ ОТ ТЯХ!! ДОЛУ ГЕРБ И ДЕБЕЛОВРАТИЯ ШКЕМБЕЛИЯ, КОЙТО СЕ ГАВРИ С НАРОДА И НИ ПРОДАВА И НА ТУРЦИ , И НА ТЪПАТА МЕРКЕЛ, ПЪЛНИ ГУША НА НАШ ГРЪБ, А НИЕ ЩЕ ХРАНИМ И ИЗДЪРЖАМЕ НАГЛИ РЕЗАНЯЦИ!!!

В случая си прав. Но следя от дълго време твоите коментари и всичките бяха само проамерикански. Е, то и Павел като стигнал до Дама аск се преименувал на Савел.

питай орбан !

Референдум като в Унгария и всички мюсюлмани от където са пак там да се връщат, а може и Българските политици заедно с тях,

Вън тази ннапаст от България.

Ама ганъо, то не става така, да скачаш като украинците по площада от радост че е ставаш европеец, а после да се оплакваш от поетите си задължения, пабили те и за мигранти.

затворете в затвора главите на тези мизерници,насаждащи етническа омраза за да се разбере че тук има закони и фашизма не се търпи.мигранти ще приемем,хора сме ще помагаме

-1

Чудно ми е как през тази граница, която се пази толкова добре, че я показвахме на цял свят, само за 6 дни успяха да влязат 520 нелегални ? И след като е ясно, че не могат да излязат от България, защото никъде не ги пускат, какво ще правим ние с тях ? Как да изберем за кого да отделим пари- за бедните, болните и старите българи, за болните деца или за яките, здрави, тъпи, нагли, неграмотни , нахални и мързеливи афганистанци ?

Илияна Йотова (БСП) или Андрей Ковачев (ГЕРБ) от списъка на надеждните приятели на сорос!?

Готвят разселването на ислямски терористи из цялата страна ! Трябва да се обединим срещу безродните продажници . Целият Български род ! Един за всички - всички за един ! Утре може да е късно...

Много е странно че в София още никоя партия не е организирала протестен митинг срещу цялата тази нелегално проникнала напаст. Правят се малки протестчета в малки градчета на които управляващите не обръщат никакво внимание. Нужен е митинг в София пред НС и МС за да реагират някак, както беше срещу Орешарски.

Срещу Орешарски протеста беше докато вземем власта. Сега тези мутанти заплашват само ВАС, ние сме на власт и това не ни касае.

8000 :):) В България има най-малко 200-300 000 мигранти. Повечето са нелегално разбира се.

Днес полубежанци ,утре цели бежанци!

Днес в Харманли, утре в друг град и така до като станат повече от българите! Харманлийци не са сами! Това е кауза за България! Всеки политик който не я подкрепи е срещу нас - народа!

Айде подай пример първо ти, велик диванен генерале! Че е лесно да се пише легнал на диванчето..

Аз бях там, ти си далече и физически и морално!

да ги пращат в парламента. има всякакви условия за живот поне на 1000 мюслита. на Дондуков 1,2 също може.

Протеста в Харманли добре. Но ако не почнат яки протести и бунтове в София като онези дето свалиха ББ от власт, целия Афганистан може да дойде в БГ.

Тревогата на Харманли, а и на цяЛа България я изрази Каракачанов само с две думи: РОДИНАТА Е В ОПАСТНОСТ. Решението е просто. Трябва да подкрепим на изборите националистите.

дА АМА ТЕ СА РУСКИ КАВАЛИ КАК ДА ГИ ПОДКРЕПИМ