Папата: Търсещите проститутки са престъпници с ”болен ум”

Папа Франциск помоли днес за прошка заради всички християни, които купуват секс от жени.

Обратно в новината

Коментари - Папата: Търсещите проститутки са престъпници с ”болен ум” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присмял се хърбел над щърбел : Ти едва сега ли го разбра бе изкуфял дядка ? Слушай,бе дърт педофил с деменция : Погледни се ти самия на какво мязаш,толерираш всякакви престъпления,че си намерил тук да правиш квалификации .Айде лекувай се,че заради старостта ти света ще загине !

Верно е. Казва ви го неженен мъж. Много неженен. Май никога не бил женен. И те така те!

Интересно ми е също какво мисли папата за жените, които се женят за някой, който да ги издържа, а не участват равностойно в издръжката на семейството. С моята жена например се запознахме на кораба, на който работех. За нея е унижение да чака на парите на някой. Заедно направихме няколко рейса , и заедно емигрирахме. Въпреки, че има имоти, и е доста по - стабилна от мен в материално отношение, тя правеше по 9 месеца на кораба, а там ( който е ходил знае) работата никак не е лека. И така на много жени живота им минава в едно чакане на готово някой да им донесе пари и просто да ги издържа, а те да се моткат по разходки. След което се оплакват, че мъжете им не ги уважават. За мен няма никаква разлика от това дали проститутката продава тялото си, и някоя друга, която чака някой да я издържа ( не е задължително да е само един , един е за пред хората ).

Папата нищо не казва за жените, които благодарение на телата си се издигат в службата, а и в живота като цяло. Имам една позната , която като се домъкна във Варна от малък провинциален град. Почти цялата ни служба мина през нея, за да може да остане във Варна. Има и други, които не дават на всеки, а само на онези, които могат да ги издигнат на местата, на които искат, няма значение, че нямат нито знания нито квалификация. Да не говорим, че има и такива мъже. Сещам се за един, който от треторязряден продавач на бира стигна до депутат, познавам го и него лично. Колкото до проститутките - това са най - честно изкараните пари. Въпросът е защо се подминава останалата проституция, която е прикрита.

То половината са престъпници а другата половина мухльовци

Защо няма конвенция против проституцията? Защо тя е узаконена в някои държави(пр.Холандия)? Къде са НПО- тата

Аз не познавам жена, която някога през живота си е лягала с мъж по друга причина, освен по чиста и искрена любов. Оф, сетих се, имаше една, която дава на началника си. Ааа, и още една, за да и дадат роля в театъра. И още една, за да я почерпят в ресторанта. Бе май и една, дето не и стигаха 20 лева за маратонки. Е, и една, дето изневеряваше на мъжа си, защото той се бил заглеждал в друга. А, и няколко, които стоят на магистралата и махат с ръце. Че то, други останаха ли.....

Ако вникнете малко повече в понятието проституция, ще се сетите, че икономиката ни е същата работа. Около половината фирми в България проституират. Падат под достойнството си и се предлагат на безценица и едва кретат. Това им уронва престижа и води до скоростно самоунищожение, отрязва всякакви бъдещи перспективи. Но иначе фенове и ползватели - бол.... То нали там е идята. Да си дадеш г-за евтино и да направиш мръсно на честната конкуренция. Ха ха. Я си признайте колко пъти заради една ч-кия сте си оставили жената на сухо? На стабилните мъже жените им цъфтят, а вашите рано вехнат изоставени, заради вашето порно и проститутки. От 100 километра им личи на такива като вас колко сте мъже.

ани ( нерегистриран ) 19.0з.2018 21:10 каквито и думи да използвате,за да успокоите гузната си съвест, е точно така- търсещите проститутки са болни животни................??????? ясно че неразбираш от тези неща и другите от женски пол .................платения секс е сравнимо с това жената да се гримира и разхубавява не заради мъжа ами заради другите жени ..........не на последно място за жената е по важна целувката отколкото това между краката а за мъжа е обратното ........така че нас ни устроива така или иначе

Ани е права, че сте болни животни, както и самите проститутки са. Болни с болни животни се събират. Нормална жена и проститутка са 2 несъместими понятия. Ти даваш ли си сметка каква неудачница трябва да е една жена и никакъв друг начин на живот да не може да изнамери, за да стигне дотам? А знаеш ли, че за да издържат и да не получат психически срив, се налага да вземат наркотици? Което ги превръща в развалини и допълнително ги изтласква вън от категорията човек. Да посегнеш на жена, пропаднала в отчаяна нужда просто да оцелее, да се възползваш от нейната безизходица - е извратеност, граничеща със садизъм, равносилно е на това да злоупотребиш с дете, стар човек или психично болен.

И какво сега, да я оставиш да стои гладна ли? Това дали е по християнски?

му комтомго кажа тава швесерче хяс ку та рспорам пудир мен ша одиш имса ублисфаш бе пендел

а албанците с бардаци в холандия са бизнесмени с здрав уйм

Както пееят 1 мьдри бг рапьрчета Знам как са става мьж от пьрволак навираш са гол в наи-големия бьрдак Каква мьдрост какво прозрение има в песните на местния фолклор толкова малки а вече мьдреци без да ги галят 3 ма папи по главите

бе то ина папата не знам колко му е ума, много глупости приказва напоследък

Че папата кога започна и от проститутки да разбира ...

Точно така му заповядва неговия бог израилев - жената е стока и разплодно животно. За разлика от българските народни обичаи, където Жената е Изначална, Божественна и Равна на мъжът. Там Богородица е Богиня Майка.

Друго си е да ПЕДОФИЛ ида бленуваш и да желеш да поквариш малки МОМЧЕНЦА А наи- праведно е да имаш БАНКА/И.О.Р/ и да переш парите на Мафията от Турски ХЕРОИН и аржентински КОКАИН

каквито и думи да използвате,за да успокоите гузната си съвест, е точно така- търсещите проститутки са болни животни

Е ако не са женени да се перат сами ли. Или да перат такива като тебе.

Такава е мъжката природа,виж колко стават агресивни,като стане на въпрос за това. Не могат да живеят без да се " перат". Не им е лесно и на тях.

само 1-2 от тези, които са писали минуси на Ани са посетили проститутка. Останалите карат на ръчна, иначе на теория нямат нищо против.

Проституция (и престъпност, между другото) е имало мнооого преди въобще човек да измисли която и да е религия, ще има и след като всички религии изчезнат. Се ла ви, както казват французите...

Немчугите и белгийцитее!Водещите европейции ,ха хаааа честитоооо!

Точно католическата църква е един прекрасен ролеви модел, в който идеално се следват всякакви морални ценности... Хайде няма да припомням онзи гнусен виц "...как можеш да накараш двама католически свещеници да се сбият...".

Ако един мъж няма кинти, то това му личи отдалеч. Личи по дрехи, маниери, самочувствие, излъчване. Личи по колата или нейната липса. Такъв мъж остава абсолютно незабелязан от госпожи жените, ако ще да е най-красивия убосник. Т.е. иначе прилични момичета, на които и през ум не им минава, че би могло да са проститутки, гледат срещу какво да се отдадат (продадат). Даже има специални женски теории по въпроса-парите показвали кой мъж имал качества, бил решителен, умен и креативен. Но нещата пак опират до пари, нали. Нямаш ли пари, закъсаш ли финансово, край с "любовта". Не я "привличаш" (друга женска дума). И са толкова категорични госпожи дамите по финансовите сметки, че са готови деца без баща да оставят заради същото. Твърдя, че всяка интимна връзка с жена е форма на проституция. Без изключение. И е така, откакто свят светува. Нямам негодувание към жените, живота или Бог. Просто Животът така работи. Негодувам обаче срещу лицемерието. Т.нар. "проститутки" са обществена необходимост, вид услуга, стока. Харесва ли ви или не, е точно така. Колкото "изтезавам" фризьорката или продавачката, толкова и проститутката. И понеже не им е приятно, услугите са скъпи. За разлика от труда ни, който също е неприятен, но е зле платен. Ние всички сме проститутки на работното си място, като сутеньора ни експлоатира за трохи. Е, има и солови

Взе ми думите от клавиатурата :D. Подкрепям изцяло.

Споделям напълно мнението ти. В този смисъл всеки е експлоатиран по един или друг начин,. Къде с повече, къде с по-малко желание.

Мой познат, барман. От млад се движи в среди на "лоши" момичета. Свикнал да си плаща на жена срещу интимности до такава степен, че когато един ден си хвана гадже "добро" момиче, се видя в беля. Не му ставало онова нещо ако не си платял. Чувствал се като "цървул", комуто подхвърлят нещо. Разбирането му е, че стойностните неща се заплащат. Можело да те почерпят, но това било промоция. Ако купиш четири бири, петата е безплатна, но няма как цял живот да пиеш безплатна бира. Ожени се за приятелката си. Но се разбраха така. Всеки път, когато я докосва, дава 100 лв. Жената може би е била "обидена" отначало, но е "свикнала" бързо. Наскоро го срещнах и го питах още ли плаща на жена си. Да, казва. Иначе не ми става.

бошкей-мъж мечта. хем щедър, хем потентен.

не си съвсем прав. пробвай се с някоя лелка па твой вкус. да има, така, десетина години повече от теб. много са благодарни.

Супер разсъждения.Ама май пропускате да уточните,че под "жените","госпожите" и т.н. имате предвид само атрактивните такива,а невзрачните въобще не са предмет на такива взаимоотношения.Е няма как за всички господа да има от най-качественото,макар че всички са със самочувствие и претенции.

Пуси ейнт фрии, лет ми тел ю брадъ! Ю пей фор дат шед, уан уей ор ънада!!!

защото не искат смислен разговор, а само хейт по Папата. Нищо, всички се връща.Никога не мисли,че чуждите проблеми няма да те застигнат.

В наши дни няма безплатен секс. А професионалните проститутки обикновено излизат по-евтино от брак с проститутка-аматьорка. П.П. Същото важи не само за хетеросексуалните човеци, но и за всякакви видове човекоподобни с извратени мераци.

търси си сериозна, порядъчна жена и си контролирай напълно страстите преди да се ожениш. старомодно, но полезно.

На тоя увисналия джендърите не му пречат.

Абе този папа забрави ли къде натириха предния папа и заради педофилия и то безплатна.

Iivanov84

А педофилите зад завесите на ватикана,които са насилвали деца няколко десетилетия какви са бе "изроди папски"

Защо "са насилвали", смяташ, че вече са чисти като капчици роса?

Папчо,ти сигурно простата нямаш та незнаеш,че трябва да се освобождава поне на 15а дни веднъж,или я караш на чикии/или на мъжко/

Aпраскащите малки момченца в г*за какви са? Щото повечето там сте такива мамицата ви продажна.

видяхте ли бе а ние които висим пред земеделието сме жертви

Баси ... този папа полудя :)))

Папи, ами да питаме проститутките дали определят "професията" си, така както вие я определяте . . . ? И един въпрос. Нещо по отношение на гейовете и джендърите да кажете, че при вас май стават все повече . . . .?

ето на, проституцията си намери защитници. после се оплаквате, че ви обиждали били...

папата отдавна се опредили като член на лобито с аркоириса. И за поробването на християнските народи. Защото тази дженджър конвенция е точно това -- редактирана от салафисти версия на това как мюсюлманите да се държат с християните. Християнките като сексуални робини (безплатни) а мъжете като безправни роби.

Търсещите политици - от мъжки и женски род, включва ли в сметките?!

Всъщност аз смятам, че поддържам малкия бизнес като ползувам такива услуги, което си е много либерално от моя страна.В същото време не изнасилвам, принуждавам или мамя някого за да получа секс:)А и излиза най-евтино сравнено с брак или любовница:)

Попето откри света.

Папа Франциск в кой свят живее? Почти всички жени продават секс за пари. Дали ще ти е жена, дали лубовница, дали проститутка или гадже все понякакъв начин си плащаш.

Те си падат по момченца католиците и джендъри

Ами в света на свалените и бракувани самолети. Иначе за тъпите му твърдения -- повечето проститутки стават такива, защото не могат по друг начин да си изкарат хляба или така получават повече. Ней-добре да не обижда най-старата професия. То католическите свещенници са известни клиенти на тези заведения.

става дума за всички политици в ролята на проститутки .но те не са платени от християни и това е ясно на всички .ние гоите ще настояваме за Божието възмездие-никакви прошки за покупко-продажните мошеници на човешките души !

Отче само от време на време пак ли е грях? А и кво да направим да влизаме в манастир ли като няма наоколо нищо за без пари?

И това го казва най голямата педофилска организация

Папата: Търсещите проститутки са престъпници с болен ум Ами то те такива управляват света.И ние имаме 240 търсещи с болен.

кат нИ дават по друг начин, за пари само искат. имат ИК. стачка праят