17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неуважаеми кретени от МОН, Освен да се учат тъпотиите списвани във вашите учебници и да набивате в главите на децата, че единственото нещо е да учат за да могат да бачкат и печелят пари, в този живот хората имат нужда и от свободно време, в което да общуват, да се занимавт с любимото си хоби, да четат любими книги, да спортуват, да пътуват, да се смеят, да обичат, ама вие тия неща не ги разбирате бе кретени такива! С тези безумни програми децата не знам ка не са почанли да спят по 24 часа в училище. Е това живот ли е? Произвеждате олигофрени, които скоро и за общи работници няма да стават. Отвратихте деца и родители от училището. Всеки родител брои годините, които остават на детето му с нетърпение за да се отърве от идиотизмите ви, които ни подлудиха!

Вие лятото.на.родители и ученици ли желаете да унощожите?

Не е реформа когато променяш дати само. Ама не им стиска да направят правилното .Увеличена учебна година да,но материала и подготовката в у-ще.У дома не.Кога ще спортува/нали трябвало/,кога ще има време за хоби или дори за нищоправене?

Не зная кога са се обучавали, къде и как тъй наречените експерти в МОН! Ако въобще може да се именува това място с нещо близо до думата "образование". Некомпетентни, кариеристи, незачитащи нуждите и възможностите на подрастващите, без мисъл за перспектива в развитието на образованието, тотално неуважение към учителите и невъзможност да разберат ролята им. И така още дълго мога да пиша, все негативно. Стигаме до извода, че съвсем съзнателно биват поставяни на ръководни длъжности лица, които са некомпетентни, но затова пък изляти от непресъхваща жажда за власт. Освен отвращение към обучението, какво друго мислите, че ще постигнете с това безумие! От години и родители, и учители, и ученици говорят и доказват, че не е този начинът за провеждане на реформа. Но вие се връщате отново и отново на тези "идеи". Е, как да не се затвърди мнението, че има поръчка за унижението и унищожението на българското образование?

Няма нищо по-лошо от некадърен и работлив началник.

"Допустими са дейности, свързани с научни изследвания, включително широко разпространение при неизключителни и недискриминационни условия на резултатите от изследванията, които да се извършват в други държави."

МОН, вижте че няма едно положително мнение. Премислете си добре предложението. Нямате подкрепата на родителите!

Според ведомството така седмокласниците ще имат възможност да усвоят повече учебен материал преди изпитите, съобщи БНТ.КАКВО БЛАГОРОДСТВО ЛЪХА ОТ СТАТИЯТА.

ОбразУванието в България отдавна е на СМЪРТНО ЛЕГЛО. Още 2-3 ,,РиФОРМИ" и за него ще се говори в МИНАЛО време.

tor1

Абе МОН, кво става бе. То няма и едно положително изказване. Тоя Сорос ептен Ви изпи акъла.

Жалка работа. Съветвам ви да обмислите по- добре предложенито си. Не изнервяйте родителите и децата допълнително и съвсем необмислено.

Да, бе! А ако изтеглите кандидатстването след седми клас да е през зимната ваканция на следвашата година, да знаете колко още ще напреднат с материала! Когато се изтъкват аргументи, трябва да има смисъл, а не просто да се пише нещо.

На това ли му се вика реформа, да смените няколко дати и да съкратите ваканциите на децата?Че така и аз ставам за министър на просветата.А наскоро Турция, която смятаме за Ориент и един вид извън Европа с нейните "ценности", забрани домашните на децата.Те смятат, че децата трябва да се подготвят напълно в училище, независимо дали ще е само в часовете или със занималня.Това се казва ггрижа за подрастващите, за да имат те и свободно време, а да остане и за спорт. А нашите умници, ако не знаят какво да правят, поне през плета да надникнат у комшиите, за да не стават пълен резил!

Кретени прости!

На маймуни ли искате да ни направите! В МОН само некадънищи ли работят?

Къде ще качите за обсъждане малоумното си решение, да видите с каква помия ще ви залее народа. Тъпонари прости.

Герберастите съвсем изтрещяха. Как така до август ще се занимаваме с кандидатстване. Малоумни идиоти. Не мога да ви понасям, некадърници такива. Омитайте се, крайно време е!

Изгъзици до безкрай! Да живее необразованите население! Малоумници са всички в МОН!

Пълна дивотия. Що за КРЕТЕНИ го измислиха това! Незабавно прекратете тази глупост!!!!!!!!!!!! Искате да отнемете спокойствието на учениците и родителите им почти цялото лято ли? Малоумници!!!!!!!!!

А промени в назначенията на учителите-пенсионери ще има ли? Навършват пенсионна възраст и си налягат парцалите в училищата, едновременно с това не се изморяват да мътят водата на своите млади колеги. Учител пенсионер или лекар трябва да имат право да работят единствено в своята ФИРМА, като предлагат частни платени здравни и образователни услуги, а не както е сега - залепени като гербови марки на държавната хранилка. В същото време държавноплатената образователна форма на обучение върви и създава армия от завършващи педагози, които губят професионалните си теоретични знания и навици, и работят каквото им попадне - от келнери до шофьори. Що за парадокс? До момемнта не виждам никакви образователни реформи -дори и козметични. Всичко е само на приказки -докато булките си простират прането.

На маймуни направиха и деца и родители. Вие малоумници в министерството сте на климатици и клатите крачета, а питате ли в тия жеги децата как учат в напечените стаи в тая горещина! Какво ви пука. Важното е да им се набиват в главите тъпотиите от безумния материал, който всяка година достига до неизмерими висоти по некомпетентност и непрофесионално списване. Писна ни! Явно целта е да се шизофренират децата. Детскиянорганизъм има нужда от активна почивка, която няма как да се осигури с тези реформи. И не ми обеснявайте как било в Европа. Там главната цел е да могат ридителите да бачкат за големите капиталисти и да не мислят, кой да гледа децата.

МОН решава кардинални проблеми! В коя друга страна изпитите се провеждат преди да е свършила учебната година?И половин месец след това какво ще правят?За това време няма ли предвиден учебен материал,за кой то се плаща на учтелите?

Чуда се и се мая,защо губят времето на учениците между междучасията!Господ да пази България!

ГЕРБерастките некадърници тотално изтрещяха!

Защо заблуждавате хората с продължителност на ваканциите като при всяка броите събота и неделя за такава.В събота и неделя почиват всички.Бройте реално работните дни.

Това вече е пълно малоумие, неграмотност или му се казва отчитане на дейност, образованието, като цяло трябва да се промени, а не ваканциите, тъпанари такива, Боже ела ги прибери тези, дето не зная какво да се правят!

Идиоти нещастни! Заради такива малоумни нововъведения образованието не е на тоя хал! Едно време се присмивахме на американчетата, че нищичко не знаят - е, сега ги стигнахме и задминахме. По необразованост. И то не защото децата ни са тъпи или не искат да учат, а защото нито материалът е правилно структуриран, нито е съобразен с възрастта им, нито преподавателите (повечето от тях) са достатъчно кадърни да го преподадат правилно. Но пък за сметка на това, учениците нямат достатъчно време за почивка. Че кому е нужно?! От сън спомени няма!

Голяма дейност развиват. Много се трудят хората. Така се правят реформи. Сменят се дати и се намаляват ваканциите. Могат и по-добре. Например да обявяват на първо число всеки месец, кои дни ще се почива. Може да ги смятат и в часове.

побъркахте ги децата с измишльотините си, научете ги на основните неща, а не им пълнете учебниците с безсмислици, които не могат дори да осъзнаят

Аман от умници! Докога ще си правят експерименти с децата?

Догодина - на 31 декември на училище! Ужас!