Прокуратурата проверява има ли унищожени дюни на "Албена"

Ако бъде установено, че е унищожена част от защитената територия, това се наказва с пробация или лишаване от свобода до три години, както и с глоба от 2000 до 10 000 лева.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакъв багер не е копал..реката сама си променя пътят всеки сезон. Но разбира се, по-интересно е да сме черногледи.

неприятна черта на тези по тези земи, които я притежават. И убива всичко подред. Сега да убие и носителите си.

Там има прекрасен плаж. Някой наистина е копал здраво. Албена и номенклатурата Станев, който е собственик на Албена. ГЕРБ са зад тях. Затова са безнаказани.

Нека и аз да кажа ,още преди проверката на прокуратурата---няма унищожени дюни и никога не е имало.Там най-вероятно е била ня нивата на нечий дядо ,цели 5 километра навътре в морето.Тези водевили , които се разиграват, вече не са атрактивни

Вече като чуя, че нещо г опроверява прокуратурата, ми се досира. Разликата между мен и прокуратурата е, че поне от моето сране нещо ще излезне.

Приватизацията на Албена е най престъпната кражба на държавна собственост. Дълги години от страх, че някой може да ревизира сделката, ръководството не впагаше и лев В базата. В последните години обаче, яко се работи, не плаж ами и остров ще направят.

Багера на комплекса е част от природния процес, както и необезопасения ток дето е пуснат през водата и моста в неизвестна посока Кранево!!!

то им аедин хотел на мутра цопната на среда на плажа наоколо само пясък и 5 експертизи доказваха че пясъка после е навят от вятъра