ГЕРБ внасят сигнал в прокуратурата за кмета на Мездра

ГЕРБ внасят сигнал в прокуратурата за кмета на БСП в Мездра Генади Събков.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внасят сигнал в прокуратурата за кмета на Мездра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Антон Тодоров не напусна ли ГЕРБ? Не беше ли той авторът на "Шайката". Не ви ли прилича на плъх, току що измъкнал се от помийна яма.

Та в тоя ред на мисли Антон Тодоров може, ако му стиска да попита аджеба къде отидоха едни около 1,5 млрд лева от НЗОК Ама нейсе, к'во толкова е станало !?!?!?

Антончо` който беше кандидат за всички специални служби, се провали на психологическите изпити....

Този Антон Тодоров много изнервен човек изглежда и все нещо му е криво.

Антончо е болен от герберастия,а другия до него е по-зле.

Това е пример за истински фалшива новина. Но все пак е добре да се използва, за да стане ясно как нейния автор - Миро Цифката е ремонтирал крепостта Калето за 3.5 милиона лева и с чии подписи от служители на тази община....

Мирише ми на плъх!

Ай-ай, тука почеркът на Мей се вижда ясно: "...по подозрение" за кражби, а не по доказателства. А кметът на Враца, дето прихожда от дъжд на вятър от Благоевград на работното си място във Враца е ангел, нали, защото е от ГЕРБ. Ха питайте врачани как така си избраха благоевградчанин за кмет?!

Как къде са кинтите ? В техноимпекс , на съхранение !

антон Тодоров фурнаджииска лопата на шайката

А ако беше кмет от ГЕРБ?!Защо не подавате сигнали за вашите крадливи и корумпирани кметове-защо премълчавате?!

Познавам бегло кмета на община Мездра. Смятам, че е изключително ригидно мислещ човек, но също така съм убедена, че е почтен и спазващ закона. Всъщност факта, че този хамелеон /политически, разбира се/ Антон Тодоров го обвинява за мен е вече оневиняващ факт.

да, и ГЕРБ го дава на прокурора, защото има съмнения, а не защото има доказателства. Явно кметът на Мездра с нещо пречи на гербериския кмет на Враца. И какво е нещото - ми кражба на еврофондове за инфраструктурата на северозапада. Моите твърдения тука са чисти съмнения, но много вероятни, а и днес това е на мода. Обвинявай по съмнения и ако намреиш достатъчно влиятелни типове да се съгласят с теб - значи е доказано.

КОГАТО ГЕРБАДЖИИТЕ НАПРАВЯТ ГОЛАМ ГАФ, ВЕДНАГА ВАДЯТ КОМПРОМАТИ.

Този дърт мръсник антончо тодоров ,не го ли изхвърлиха ?? Тази гад дето заплашва от типа изчезни ,че ми пречиш -няма бутане а ???

Не смейте да плюете кмета на Мездра. Той е един много почтен и честен човек. Той завари общината Мездра с много големи дългове и без една стотинка, защото предишния кмет на Мездра беше Георги Аспарухов, които предаде БСП и отиде в АБВ, но се заиграваше в далаверите с местните структури на ГЕРБ. Местната структура на ГРЕРБ подкрепяше Аспарухов, защото си бяха едно в далаверите. Генади Събков наследи общината в много тежко състояние и е поискал безлихвен заем, за да се справи с неотложните плащания. Не, не този човек е изън схемите и каквото и да правите няма да го очерните. Има там в Мездра една ГЕРБАджииска хиена, която печели всички поръчки от ремонт на ЖП линии доОранжерии и ВЕЦ по европейски проекти по-скоро него проверявайте!!!

Депутат! Що за длъжност е това! Що за позиция в списъка на професиите е това! Кой нормален човек ще иска да стане депутат, безсрамници, далавераджий, безскрупулни лапачи, колко ви е дневната дажба кюфтета, долни използвачи! Кой от вас има достойнството да даде полвината си заплата за болни хора? Никой! Кой от вас се е отказал от мерцедесите и уютните депутатски квартири! Кой от вас няма хотел! Кой от вас ходи до магазина в квартала и си купува храна за готвене, безсрамници всички лапате от "държавната софра". Тарикати ниедни, засрамете се, и веднага се махайте от тази длъжност и доброволно я обявете за ненужна!

Много добре е, че сигнализирате. А вас самите кой ще ви сигнализира ? Та това е най-наложително-целият народ вижда и усеща как милиарди потъват като вода в пясък. Моля ви най-учтиво - започнете с най-неотложното сезиране - вие самите себе си!!!!!!

Мнооого ми хареса тази книжка ... ама после ГЕРБ го купиха. :))) има и ШАЙКА 2: Сергай, Гоце .... но явно ШАЙКА 1 по-здраво държи кокала!

От кога Антон Тодоров е член на ГЕРБ и говори и действа от негово име.Ако не е член пой е платен доносник на ГЕРБ.Този велик анализаетор сега говори за съмнения за злоупотреби и благодарение на тези съмнения внася питане в прокуратурата. Чудно защо като след упорит труд ,платен от друга партия, той събра и описа в книга стотици неопровержими доказателства за Мафията Бойко Цецо Плевналиев,не подаде сигнал до главния прокуров. Няма съмнение че е бил купен .За колко се продаде бе антончо??????

За много

Химлер внася сигнали, защото кметовете не са се отчели където трябва.

Задавали ли сте си въпроса защо БСП никога не е печелила в София и Пловдив?! От друга страна комунисти и турци винаги вземат изборите в най-бедните райони. Където човек е по-богат - там е по-свободен. БСП/ДПС нямат сметка хората да имат висок стандарт, защото никога вече няма да бъдат на власт.

и Пловдив никога не е имал добър кмет!! Всичките ни демократични кметове са мразени от пловдивчани, особено сегашния.

Защото тълпата се контролира лесно. А в малките населени места хората се познават.

кметове в страната,петима вече са разследвани за корупция и разхищения.А за кметовете на гр.Павликени и гр.Сухиндол,област В.Търново, нещо няма ли да изнесете.И там е много интересно.

Обаче да видим какво става с разследванията на кметовете на управляващата партия - ГЕРБ (мутри)? :))) или техните кметове не крадат ??? и не са корумпирани ли ?? :))))

Ми то ако крадяха само тези 33ма кметове на БСП (имай предвид, че те са кметове на куп села), шяхме да живеем в красиви градове. Само виж дупките сега в София, и тротоарите, при това по скъпите квартали. А за гнусотията в централната част, няма да коментираме. Позамазха край НДК, и си измиха ръцете. Та, кражбите дето правят държавата ни да става все по-голяма кочина, определено не се влияят от кражби (ако изобщо има) на БСП кметовете, дето са 1% , а Герберските са 99% (или нещо такова).

От ГРОПхунтата засилиха пълзящото и храчещо създание напред в атака.

Нали ? А доколкото си спомням, този с вдигнатия пръст беше написал една книга, озаглавена: "ШАЙКА: Бойко, Цецо и Росен" или ти не даваш нищо да се спомене за кражбите на ГЕРБ ??

Ама доста ще почакаме за сигнал за грабителството на ГЕРБ, защото "ТОЙ си го е избрал".

само дребните риби...община Мездра, община Септември...

Ама там бързо-бързо покриха далаверите на Тотев :)) добра ГЕРБерастка практика

Дори външният вид на Антоний вече е придобил изглед на подлец , знае си го човекът и го яде , но му е изгодно да се продава.

Явно ГЕРБ са развързали кесията, щом А.Тодоров така усърдно лиже.

Откъде А. Тодоров има тези данни - или може би пуска лъжи - важното е да се шуми

Тони Шайкаджията поредното мазно петно на Шлифера Му.

Антон Тодорав се присъедини към шайката по интереси.Сега Цветанов го използва за рупор и атакуваща пионка.

Някои от пишещите предполагат, че кметът може да е комунист. Тогава от коя партия ще да е? Че те май повече са бивши "комунисти" /слагам го в кавички, понеже и едно време повечето влизаха в БКП за облаги, а и сега прелитат от партия в партия по същите подбуди, че са и най-люти/. Няма значение какъв е, ако е нарушавал законите, нека си получи заслуженото. Такива сигнали са полезни, но не само за опозицията, а и за своите.

другарю Х.Х..лер, нещо за кмета на Септември, Пловдив, Варна????

особено Пловдивския.. Няма такова крадене, а от това което се прави , нищо не работи!!

От години се знае защо толкова народ се натиска да управлява общините. Дали 1% от кметовете работят само за хората, които са ги избрали? Щом е тръгнал, Антон Тодоров да кара наред, без значение кой кмет от коя партия е. Ако не бъркат в меда за какво им е тая битка да спечелят изборите с всички възможни /често и непозволени/ средства?

абе, ти луд ли си, прост ли си, от марс ли си паднал, не знаеш ли кой е антон тодоров - този , дето в момента ближе там, където е плюл! Това е най-долното в историята. Хайде не си изкаьвайте мисерното мнение неподготвени

Който и да съм, не споделям желанието на Сашо Диков да го ругаят непознати хора. Но, ваша работа е да си демонстрирате възпитанието. Знам добре кой е Антон Тодоров и се радвам, че изчезна от публичното пространство. Но за другото си държа на мнението.

Без да чета статията, само от заглавието мога да педположа, че кметът е комунист или турчин.

Не позна , не е от ГЕРБ.

Антон Тодоров/Храчката----кога най после ще извади файла за кмета на Симитли?:))))))) ...или ще му се обиди Оня?:)))))

кмета на Симитли заграбва земи покрай ораново и р.струма ,където си построи и резиденция.

Сега наясно ли сте защо Северозападна България е гробница. Който не се сеща - ще му подскажа. Кой е районът на България, където БСП е избирано най-много пъти през последните 30 години?

Тия същите викаха, асфалта не се яде, внасяйте месо!

грешка.през последните 10 години общините се владеят от герб в северозапада.

Плужекът Ант. Тодоров изнася данни за нарушения и престъпления на кметове и други управници. Това добре, ама защо сред изнесените няма нито един от ГРОБ? Защото така битува мнението, че става въпрос за политически поръчки, каквито са си всъщност! А плужекът по този начин си заработва парите, за които е станал най-долен доносник и клеветник. А сигурно и си мисли, че получава някаква индулгенция заради това, че преди време плюеше по ГРОБ и лично по НЕГО!

Къде е президента! Ти чул ли си президанта веднъж поне да се изкаже срещу Антон Тодоров, откакто напусна парламента. Егати войната, дето я води срещу него!

Само това му е работата на президента да се занимава с такива като А. Тодоров. Най-добра услуга се прави на някого, когато за него се говори, независимо какво. Удар е никой да бъде отритнат и забравен.

Този кмет е от БСП. Познах ли?

Нали Румен Радев щеше да води война с Антон Тодоров! С излизането му от парламента Радев буквално го забрави, не съм го чул един път да се изкаже срещу него.

Президентът не може да падне толкова ниско. Високо, високоо е , за да се занимава с такива плужеци, вършещи черната работа на гербавите.

Ей Лай......ри,оправете си първо собствения кенеф и след това се занимавайте с всичко останало!!!!

Политическа Куа на годината - За пореден път без изненади в тази категория печели Тодоров

Някои постоянно са в избрани, но не си казали нищо остроумно и важно, като например: 1. Ако има престъпление, ще има ли затвор за нарушителите? 2. Ако, НАИСТИНА има нарушение, ще има ли най после един осъден и затворен депутат?! 3. Искаме открито дело и предаване на живо от съдебната зала през интернет на пренията.

Кажете името, на фирмата изпълнител.

ГЕРБ внасят донос, пардон, сигнал в прокуратурата за кмета на Мездра

ДА СЕ ГОТВЯТ КМЕТОВЕТЕ НА РОМАН И КАСПИЧАН

Това отклоняване от ЧЕЗ,КТБ,Пирин,ИК и всякакви там мизерии които прокарвате докога мислите ще минава? ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ МИСЛЕЩ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ?

Заповчдайте да видите Перник, един град без никаква промишленост вече как е на челните места по замърсеност на въздуха, от един кирлив тец горящ боклуци и не измит град вече повече от ДЕСЕТИЛЕТИЕ!!!