Прокопиев съди България в Страсбург

По думите му обвинението срещу него за пране на пари е нелепо и никога няма да го внесат в съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокопиев е осъден, въпрос на време е да бъде изпълнена и присъдата.

Напълно в правото си е и обезателно трябва да го направи, но България на ГЕРБ доказа, че пет пари не дава за решенията на Съда в Страсбург и просто вади от данъците ни, за да си плаща разноските. Случаят с приватизацията на "Каолин" от Прокопиев е проверяван нееднократно, прокуратурата беше внесла обвинение, а съдът отсъди, че нарушения няма, така че след такова влязло в сила решение на българския съд, някаква си новосформирана държавна структурка, известна с това, че ръководителят ѝ е протеже на Пеевски (чиито далавери - в т. ч. КТБ, Булгартабак и куп други, медиите на Прокопиев редовно осветяват), си решавасама , обратно на решението на съда, че тази приватизационна сделка е незаконна и запорира имущество му на базата на това свое решение, сякаш е по-висша инстанция от съда... Ако на такава структура ѝ се позволи да се изживя като последна инстанция и да разчиства политическите и икономическите противници на Певски и сие, по-добре нашата държава направо да я закриват и да не се мъчим повече.

новосформирана държавна структурка, известна с това, че ръководителят ѝ е протеже на Пеевски- по скоро интимна прислужница на Шиши

До сега Прокопиев е печелил всичките си дела - както в България, така и в Старсбург. Също така данъчните проверки при прокопиев са постоянни след статията от 2001 година за брата на Филчев и всички знаят, че няма за какво да се хванат! Това ще излезе един скъп ПР на Бойко за няколко милиона!

Не забравяй защо Прокопиев ролкова години се криеше в Сингапур ...

Ако е достатъчно вещ и има добри адвокати,като нищо ще вземе половин милиард евра от българският данъкоплатец.

Не само че я съди, но и почти сигурно, че ще я осъди, само който не се е хванал не е осъдил България.

Може и да не успее да я осъди. Делата там се точат с години, а и това че е подал иск, не означава, че Съдът ще приеме, че жалбата е от неговата компетенция. Докато това - онова и току виж някой у нас го посъветвал, че ще е по-здравословно за него и семейството му да си оттегли жалбата. А ако не се вслуша в добрите съвети, какво ли не се случва на този свят - самолети падат, коли катастрофират, ревниви съпрузи стрелят, кво ли не още... Ние си имаме добра статистика на никога неразкрити знакови убийства, та едно в повече на никого няма да направи впечатление.

И резултата да ви е ясен 1:0 за ....набедения !

Този червенобузко е супер нагъл. Гьон сурат от всякъде.

Пеевски, ти ли си? Или си на Гергов гаргата?

на Свинара интимната играчка съм

Нагли лъжци и крадци - върнете откраднатото на българския народ.

Такива като теб, колко заводи и предпирятия унищожиха? Колко хора оставихте на улицата без работа? Нарязахте и разпродадохте всичко, сега ни съдиш? Колко искаш да ти платят българите, наглец?

Ами няма да съди България за това, че му подариха за 5 лева предприятия за стотици милиони, а! Нинова номер 2.

а защо да го прави? Тая държава прокуратура няма ли? ... всъщност като гледам с какво се занимават - май наистина няма.

Само дето това предприятели за разлика от мнооооого други в момента работи, произвежда и дава заплати. А едни други предприятия дадени пак за 5лв, други подарини за 1$ на братушките в момента или са на скрап или не плащат и лев данък (щото са на загуба).

Този човек съсипа населението на цял един град с отрови.Само за това заслужава да лежи в затвора.

Да, ама това не е заради Иво Прокопиев, а по-скоро - въпреки неговото участие.

Тоя ще се окаже по-хитър и нагъл от другите /Банев, Арабаджиеви и Сие/ . Усетил отрано накъде духа вятъра и съди държавата в Страсбург. Останалите просто зарязват огризките в БГ и бягат в чужбина, а тоя наглият ще съди държавата, след което народа плаща.

той съди България, защото вече е платил за индулгенциите от съда (вързал си е гащите). Баневи са кухари и са давали подкупи за да не ги съдят... сЕти лУ се брато.

За Протокола : "Осъждането" на България, ерго на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът да Плащаме - Е Изпипана СвръхВисока Схема/Кражба виа "нашта"секция в ЕСПЧ/Страсбург. ------- Ако обаче Видим СамиятПрокопиев да поиска Независим и ДоказаноСериозен Наблюдател - Ще бъде JamaisVu.

КОЙТО НЕ МИ ПЛАЩА ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ 10 МИЛИОНА ЛЕВА,НЯМА ДА ЯДЕ ХЛЯБ В БГ! КАЗАХ!

Видяха ,че правителството на Герб натрупаха малко излишъци във бюджета и почват да съдят държавата във Страсбург ,за да приберат милиардите излишъци!

отлична опорна точка за ловене на 80-те процента!

Хъм... Ако Прокопиев е човек на Сорос, как така толкова го мачкат напоследък... Нали Сорос беше всемогъщ и пречи на Путин постоянно...

Други искат да му бземат ЛЕБА РЕКЕТ

Нямат свършване тия комунисти, след тия ще гледаме и отрочетата им, обикновено образовани на Запад.

Не е на добре работата, след като децата на служителите на УБО започнаха да се преследват!

МЕЖДУФРАКЦИОННА ВОЙНА

Щом има усвояване по леееко укорим начин,като нищо ще осъди държавата да му плати милиарди!

" Не е виновен който яде зелника, а който му го дава!". И. Костов разпродаде тези фирми за по левче. Цялата пушилка с тези последни акции намирисва на разчистване на сметки преди избори с потенциалните нови играчи. Чудя се как не са се захванали с куп знакови фигури все още? А Прокопиев ще осъди България и пак трудовия гласоподавател ще плаща за своеволията на съдебната система! От колко години от ЕС ни го натякват, че е неработеща и корумпирана?

А ти нямаше ли левче и да купиш някой завод? Само плямпате...

Така е, Италия е била бордей, бордей и ще.си остане.

Цялата работа е такава, че дори и да са виновни Прокопоиев и всички посткомунета с подарени им кинти, просто много добре са си опекли измамите, а всички знаем, че в държавния апарат не блестят с особен ум и възможности, че да ги хванат!

Ивчо и ти като Баневи си от онези дето образно или буквално им е било казано "Другари, назначени сте за милионери!". Прав си Ивчо - приватизацията трябва да е на светло. Я да почнем от тебе, та да видим. Айде да ни обясниш: Как от беден провинциален студент за две седмици стана собственик на медии и фирми - с какви пари и кой и как (защо) ти ги даде без да ти се налага да ги връщаш? Как и кой ти позволи да приватизираш за жълти стотинки печеливши (фалирани) предприятия и да въртиш далавери с пенсионни фондове? Защо навремето ти се наложи да бягаш чак в Югоизточна Азия? Колко и на кого си плати за възможността безопасно да се върнеш в България? И най-вече - каква е ролята на брат ти (кадровия офицер от ДС) в създаването и разрастването на твоята бизнес-империя?

Всеки приватизатор трябва да бъде проверяван много сериозно, особено онези, които кой знае защо купиха работещи предприятия и бързо им видяха сметката. Ако някой е обидил Прокопиев, нека съди него, да не хвърля вината върху българските данъкоплатци. Относно Баневи - всеки, който живее като Крез, а има на съвестта си разсипани предприятия и хиляди оставени без работа хора, трябва да плаща за действията си. С такава безочлива демонстрация на охолен живот няма как да им е чиста работата. Богатствата, с които разполагат, не са трупани от предците им за няколко поколения, за да са в такова завидно количество. Значи има нещо нередно.

към момента на приватизацията не е съществувало и едно държавно предприятие дето да е работило в пълен мащаб, обем, ефективност и норма на възвращаемост. Тука русофилите се счупиха да плюят по Костов, но истината е, че 99% от предприятията, които Ал. Бож. продаде имаха проблеми в една или друга степен, бяха в тежест на държавата и най-важното - бяха купени за жълти стотинки от комунисти и комсомолци. Щото само такива бяха в РМД-тата.

Повечето от трудностите на държавните предприятия бяха изкуствено предизвикани с цел приватизиране за жълти стотинки от правилните хора. А Иван Костов - ами то това беше и сделката между него и БСП. СДС начело с Иван Костов идва на власт срещу провеждането на "правилната" приватизация от "точните" хора. Реално, имаше съвпадение на интереси между комунистическата върхушка (вкл. слугите й от ДС) с тези на Иван Костов и на стоящите зад него среди в чужбина. Жан Виденов не пожела да се подчини и да направи разграбването и стана неугоден на върхушката на БСП, тогава дойдоха и финансовата криза и Иван Костов под ръка с Доган тръгнаха по Витошка, начело на протестите. Още помня как беше пребледнял, когато излезе да спира протестиращите да не нахлуят в НС и да не линчуват онея вътре...

Като се има предвид, че Прокопиев е един от най-крайните проевроатлантически соросоидни фактори и е сред най-мощно подкрепяните от фондациите на Сорос, ми е чудно що за външен фактор е вдъхновил нашите "органи" за подобна атака. Атаката е 100% вдъхновена отвън. Просто така властта не извършва резки движения.

Една дума само - Козяк.

С три думи: ти си малоумник!

До дегенерата с удивителните - нищо лично, но просто политиката на Вашингтон (съответно - Козяк) леееко се промени. И слугинажът като Прокопиев и ония около него станаха не само излишни, но и неудобни. И съответно - ще трябва да се отдръпнат или ще ги "оттеглят", щото пречат. На медиите на Прокопиев в момента вярват точно колкото на тези на Пеевски - когато някоя от тях пише "Добър ден", хората поглеждат дали навън не е вече нощ. Останалото е за баламирнуци като тебе. Няма какво да им се обяснява - няма с какво да го разберат.

"Големите" в момента са доволни от "прокуратурата"... Така изглежда...

дръжте крадеца!

Купи Каолин за жълти стотинки и го препродаде стократно! Това са нашите богаташи. Интересно кога ще започнат да нищят и другите! Булгартабак например, или не им стиска!!!!

Костофф, Тецове, Нефтохим KОГА,... ще го лапа????

Всичко трябва да нищят! Лошото е, че управляващите винаги го правят предизборно, а не защото са убедени, че така трябва. Когато решат да сложат държавата в ред, опитните политици започват веднага, след като са спечелили изборите и имат властта в ръцете си. При нас това се случва, когато наближат следващите избори с цел "Вижте колко сме принципни, как се борим, затова пак нас изберете за още четири години!".

Смачкай кратуните на мръсните фашистки и продажни институции. В България има свобода на словото само в кенефа

Каква свобода на словото те гони? Частна медиа "Капитал", защитаваща политическите и икономически интереси на собственика си, който е съсвсем законно забогатял :-). И забогатяването му изобщо не е свързано с това, че е внук на "активни борци", с баща от УБО и по-голям брат работещ в службите...

скапан пудел

няма давнос эа престъпленията било то и эа раэбойнескомедета приватиэация

Казваш, че няма давност ли???? Значи и Костофф..ще яде банана, за авиокомпанията, Гад Зееви, Нефтохим на руснаците,Тецовете и.т.н... голямо лапане на комисионки беще там, НАЛИ ???;))

Ммм, света вода ненапита. Че е крал, крал и то не малко. Но крадеца да съди окрадения, това вече е малко в повечко. Защото бил заловен.

безродственик ще съди България. Да му се отнеме българското гражданство и да бъде изхвърлен надалече от нашата страна. Такива не ни трябват, те ограбват държавата ни, те ни дърпат назад, те искат да имат и още, и още, за сметка на всички останали.. Дано такива ги постигне съдбата на цар Мидас.

А тия дето обичат Русия, а се водят българи не сте ли безродници? Отвратителни гадове сте и вие и те, само, че проевропейски настроените българи са за просперитета на родината си, а руските са за връщанто ѝ към азиатския болшевизъм.

Ей заради такива като вас, Прокопиев, всички казват, че годините на Прехода се пропиляха напразно, преход не се осъществи. Поделихте си я България, както се реже баница и станахте милионери за една нощ.

очаквам и баневи да съдят държавата. Заради измислените министри на бойко ще ни осъдят от раз за кой ли път. Исаам боце и калинките му да си плащат ,персонално в тези случаи!

Митю очите ,нали?!

но митю по скоро сам може да зпаочне да раздава правосъдие след като го топнаха.