Прокопиев съди България в Страсбург

По думите му обвинението срещу него за пране на пари е нелепо и никога няма да го внесат в съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очаквам и баневи да съдят държавата. Заради измислените министри на бойко ще ни осъдят от раз за кой ли път. Исаам боце и калинките му да си плащат ,персонално в тези случаи!

Ей заради такива като вас, Прокопиев, всички казват, че годините на Прехода се пропиляха напразно, преход не се осъществи. Поделихте си я България, както се реже баница и станахте милионери за една нощ.

безродственик ще съди България. Да му се отнеме българското гражданство и да бъде изхвърлен надалече от нашата страна. Такива не ни трябват, те ограбват държавата ни, те ни дърпат назад, те искат да имат и още, и още, за сметка на всички останали.. Дано такива ги постигне съдбата на цар Мидас.

Ммм, света вода ненапита. Че е крал, крал и то не малко. Но крадеца да съди окрадения, това вече е малко в повечко. Защото бил заловен.

няма давнос эа престъпленията било то и эа раэбойнескомедета приватиэация

скапан пудел

Смачкай кратуните на мръсните фашистки и продажни институции. В България има свобода на словото само в кенефа

Купи Каолин за жълти стотинки и го препродаде стократно! Това са нашите богаташи. Интересно кога ще започнат да нищят и другите! Булгартабак например, или не им стиска!!!!

Казваш, че няма давност ли???? Значи и Костофф..ще яде банана, за авиокомпанията, Гад Зееви, Нефтохим на руснаците,Тецовете и.т.н... голямо лапане на комисионки беще там, НАЛИ ???;))

дръжте крадеца!

Каква свобода на словото те гони? Частна медиа "Капитал", защитаваща политическите и икономически интереси на собственика си, който е съсвсем законно забогатял :-). И забогатяването му изобщо не е свързано с това, че е внук на "активни борци", с баща от УБО и по-голям брат работещ в службите...

Костофф, Тецове, Нефтохим KОГА,... ще го лапа????

Митю очите ,нали?!

"Големите" в момента са доволни от "прокуратурата"... Така изглежда...

Като се има предвид, че Прокопиев е един от най-крайните проевроатлантически соросоидни фактори и е сред най-мощно подкрепяните от фондациите на Сорос, ми е чудно що за външен фактор е вдъхновил нашите "органи" за подобна атака. Атаката е 100% вдъхновена отвън. Просто така властта не извършва резки движения.

Всеки приватизатор трябва да бъде проверяван много сериозно, особено онези, които кой знае защо купиха работещи предприятия и бързо им видяха сметката. Ако някой е обидил Прокопиев, нека съди него, да не хвърля вината върху българските данъкоплатци. Относно Баневи - всеки, който живее като Крез, а има на съвестта си разсипани предприятия и хиляди оставени без работа хора, трябва да плаща за действията си. С такава безочлива демонстрация на охолен живот няма как да им е чиста работата. Богатствата, с които разполагат, не са трупани от предците им за няколко поколения, за да са в такова завидно количество. Значи има нещо нередно.

Ивчо и ти като Баневи си от онези дето образно или буквално им е било казано "Другари, назначени сте за милионери!". Прав си Ивчо - приватизацията трябва да е на светло. Я да почнем от тебе, та да видим. Айде да ни обясниш: Как от беден провинциален студент за две седмици стана собственик на медии и фирми - с какви пари и кой и как (защо) ти ги даде без да ти се налага да ги връщаш? Как и кой ти позволи да приватизираш за жълти стотинки печеливши (фалирани) предприятия и да въртиш далавери с пенсионни фондове? Защо навремето ти се наложи да бягаш чак в Югоизточна Азия? Колко и на кого си плати за възможността безопасно да се върнеш в България? И най-вече - каква е ролята на брат ти (кадровия офицер от ДС) в създаването и разрастването на твоята бизнес-империя?

Една дума само - Козяк.

но митю по скоро сам може да зпаочне да раздава правосъдие след като го топнаха.

Всичко трябва да нищят! Лошото е, че управляващите винаги го правят предизборно, а не защото са убедени, че така трябва. Когато решат да сложат държавата в ред, опитните политици започват веднага, след като са спечелили изборите и имат властта в ръцете си. При нас това се случва, когато наближат следващите избори с цел "Вижте колко сме принципни, как се борим, затова пак нас изберете за още четири години!".

Цялата работа е такава, че дори и да са виновни Прокопоиев и всички посткомунета с подарени им кинти, просто много добре са си опекли измамите, а всички знаем, че в държавния апарат не блестят с особен ум и възможности, че да ги хванат!

Така е, Италия е била бордей, бордей и ще.си остане.

" Не е виновен който яде зелника, а който му го дава!". И. Костов разпродаде тези фирми за по левче. Цялата пушилка с тези последни акции намирисва на разчистване на сметки преди избори с потенциалните нови играчи. Чудя се как не са се захванали с куп знакови фигури все още? А Прокопиев ще осъди България и пак трудовия гласоподавател ще плаща за своеволията на съдебната система! От колко години от ЕС ни го натякват, че е неработеща и корумпирана?

С три думи: ти си малоумник!

Щом има усвояване по леееко укорим начин,като нищо ще осъди държавата да му плати милиарди!

А тия дето обичат Русия, а се водят българи не сте ли безродници? Отвратителни гадове сте и вие и те, само, че проевропейски настроените българи са за просперитета на родината си, а руските са за връщанто ѝ към азиатския болшевизъм.

Не е на добре работата, след като децата на служителите на УБО започнаха да се преследват!

Нямат свършване тия комунисти, след тия ще гледаме и отрочетата им, обикновено образовани на Запад.

Хъм... Ако Прокопиев е човек на Сорос, как така толкова го мачкат напоследък... Нали Сорос беше всемогъщ и пречи на Путин постоянно...

До дегенерата с удивителните - нищо лично, но просто политиката на Вашингтон (съответно - Козяк) леееко се промени. И слугинажът като Прокопиев и ония около него станаха не само излишни, но и неудобни. И съответно - ще трябва да се отдръпнат или ще ги "оттеглят", щото пречат. На медиите на Прокопиев в момента вярват точно колкото на тези на Пеевски - когато някоя от тях пише "Добър ден", хората поглеждат дали навън не е вече нощ. Останалото е за баламирнуци като тебе. Няма какво да им се обяснява - няма с какво да го разберат.

Видяха ,че правителството на Герб натрупаха малко излишъци във бюджета и почват да съдят държавата във Страсбург ,за да приберат милиардите излишъци!

Други искат да му бземат ЛЕБА РЕКЕТ

МЕЖДУФРАКЦИОННА ВОЙНА

КОЙТО НЕ МИ ПЛАЩА ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ 10 МИЛИОНА ЛЕВА,НЯМА ДА ЯДЕ ХЛЯБ В БГ! КАЗАХ!

За Протокола : "Осъждането" на България, ерго на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът да Плащаме - Е Изпипана СвръхВисока Схема/Кражба виа "нашта"секция в ЕСПЧ/Страсбург. ------- Ако обаче Видим СамиятПрокопиев да поиска Независим и ДоказаноСериозен Наблюдател - Ще бъде JamaisVu.

Тоя ще се окаже по-хитър и нагъл от другите /Банев, Арабаджиеви и Сие/ . Усетил отрано накъде духа вятъра и съди държавата в Страсбург. Останалите просто зарязват огризките в БГ и бягат в чужбина, а тоя наглият ще съди държавата, след което народа плаща.

Ами няма да съди България за това, че му подариха за 5 лева предприятия за стотици милиони, а! Нинова номер 2.

отлична опорна точка за ловене на 80-те процента!

а защо да го прави? Тая държава прокуратура няма ли? ... всъщност като гледам с какво се занимават - май наистина няма.

Само дето това предприятели за разлика от мнооооого други в момента работи, произвежда и дава заплати. А едни други предприятия дадени пак за 5лв, други подарини за 1$ на братушките в момента или са на скрап или не плащат и лев данък (щото са на загуба).

Такива като теб, колко заводи и предпирятия унищожиха? Колко хора оставихте на улицата без работа? Нарязахте и разпродадохте всичко, сега ни съдиш? Колко искаш да ти платят българите, наглец?

към момента на приватизацията не е съществувало и едно държавно предприятие дето да е работило в пълен мащаб, обем, ефективност и норма на възвращаемост. Тука русофилите се счупиха да плюят по Костов, но истината е, че 99% от предприятията, които Ал. Бож. продаде имаха проблеми в една или друга степен, бяха в тежест на държавата и най-важното - бяха купени за жълти стотинки от комунисти и комсомолци. Щото само такива бяха в РМД-тата.

Този човек съсипа населението на цял един град с отрови.Само за това заслужава да лежи в затвора.

Нагли лъжци и крадци - върнете откраднатото на българския народ.

Да, ама това не е заради Иво Прокопиев, а по-скоро - въпреки неговото участие.

той съди България, защото вече е платил за индулгенциите от съда (вързал си е гащите). Баневи са кухари и са давали подкупи за да не ги съдят... сЕти лУ се брато.

Този червенобузко е супер нагъл. Гьон сурат от всякъде.

И резултата да ви е ясен 1:0 за ....набедения !

Повечето от трудностите на държавните предприятия бяха изкуствено предизвикани с цел приватизиране за жълти стотинки от правилните хора. А Иван Костов - ами то това беше и сделката между него и БСП. СДС начело с Иван Костов идва на власт срещу провеждането на "правилната" приватизация от "точните" хора. Реално, имаше съвпадение на интереси между комунистическата върхушка (вкл. слугите й от ДС) с тези на Иван Костов и на стоящите зад него среди в чужбина. Жан Виденов не пожела да се подчини и да направи разграбването и стана неугоден на върхушката на БСП, тогава дойдоха и финансовата криза и Иван Костов под ръка с Доган тръгнаха по Витошка, начело на протестите. Още помня как беше пребледнял, когато излезе да спира протестиращите да не нахлуят в НС и да не линчуват онея вътре...

Не само че я съди, но и почти сигурно, че ще я осъди, само който не се е хванал не е осъдил България.