Проф. Радка Аргирова: Пандемията върви към приключване

Но все още не е дошло времето за приравняване на ковид пандемията с грипната епидемия, както направи Испания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изродите глобалисти бият отбой и глашатаите им също изроди поднасят промяната хахахахахахаххаха. Следва съд и присъди за тези изроди!!!

Како радке, грешиш! Вие, глашатаите на тази измислена пандемия вървите към приключване! Ние въобще не сме вярвали и за миг на тия измислици!

А какво ще правим с милиардите поръчани произведени и още толкова непроизведени “ваксини”? Препоръчайте четвърта игла и пета -последна. ( нека думата ПОСЛЕДНА не ви плаши)

Сертификата трябва да отпадне моментално, не само за България, а и за цяла Европа. Няма смисъл преболедувалите да се ваксинират. Вие ако искате си забивайте 100 игли, но не принуждавайте преболедували здрави хора, да си слагат тази субстанция в телата!

Радка дъртия Бухал за наказание да и отнемат всички титли и звания и да бъде осъдена до края на живота си да е санитарка в ифекциозно отделение да бърше кенефите и коридорите!

Предлагам бустерите да се бият вече само в задниците на навелите се. Да си спомнят с умиление, експериментите с тях

Трябват ни само две седмици да подготвим здравеопазването и после всичко ще е както преди…

А, микрофона на снимката ми се видя като брада. Помислих си че това създание си възвръща първичният пол.

В България специалисти по темата няма. Това най-добре личи по броя на починалите. В България се правят мизерно малко тестове, което означава, че ние дори не знаем колко са болните, рално. Другият проблем е ваксинацията. Кирчо, Кокорчо и Радев седнаха да агитират за ваксинация, чак когато взеха властта. Преди това Радев не каза нищо, за да не изгуби някой глас на изборите. В България медицината и по-специално вирусологията, микробилогията и генетиката са най-малко 40 години назад. Тези като баба Радка са разни, дето седят по университетите и събират заплати. Питайте я, като професор колко труда в престижни списания има и колко пъти са цитираи статиите и. Но да не се отклоняваме от темата. Та така, пазете се и не вярвайте много на тия шамани, щото и те са специалисти колкото леля Пенка фризьорката. Говорят политически и хвърлят прах в очите на хората. Сега очаквам някоя статия за любимите торти на Цар Киро.

"В този смисъл не е ясно и колко бустерни дози ще са необходими". Как да не е ясно!? Поне 10. За да могат шефовете от БигФарма да си купят не просто самолети, а космически кораби . .и от милиардери да станат трилиардари.

написаха изцяло нова медицина последните две години,отхвърляйки основни постулати като естествения имунитет(благодарение на който човечеството е оцеляло досега)...И сега с цялата си наглост твърдят,че все още не се знае колко бустера??? ще трябва да си инжектира човек срещу сезонен грип???Хайде сега,като не искате да давате за пример Испания,дайте за пример Израел-набодени по 4 пъти и накрая стигнали до извода за масов имунитет чрез преболедуване!Гадни продажни копИлета,въобще не ви пука за живота и здравето на хората,а само за джоба ви...

"Ще има, може би, , а може и да няма...." В тези две години разбрах едно - по-големи гащници от родните професори и доценти няма.

Кой ще ги гроби всички ваксинирани?

А тъй ли? А да кежеш на киро простото, че във Великобритания махат зелените простотии в края на месеца.

Всички "ваксинирани" с течностите да им бъдат белязани по челеото за да са пример за малоумщина и дебилщина на бъдещите поколения и малките деца ...Те ще са в учебниците за дебилщина и простота. Нито умни, нито красиви еле пък здрави.

Пуснете децата в грипна ваканция, има много болни в момента в училищата, уч.материал се наваксва, и не обвързвайте училища с брой интензивни легла, плашите така децата ей.

Скоро нищо няма да отпадне..те ни говорят за пускане на нови ваксини...въпроса отдавна не е свързан със здравето на хората..

БЪЛГАРИЯ трябва даде Пример на останалите страни в Европа и САЩ, и да ИЗГОНИМ всички Китайски ВИРУСИ. Да Изгоним всички китайци, виетнамци, корейци, японци, които МОЖЕ да ни ЗАРАЗЯТ с ВИРУСИ.. Трябва да ЗАТВОРЯТ и ЗАКРИЯТ всички Китайски Ресторанти и Китайски Магазини... Тия с ИМЕНА- Сун, Мун, Лио, Вун, Пун, да бягат обратно към Китай... А ако сегашното правителство НЕ си свърши работата, трябва да ЗАПАЛЯТ Парламента.... ИМА много други проблеми, които трябва да се решат, за да започне да РАСТЕ България като население и да расте БРОЯТ на българите.. Но заради Китайските ИЗМАМНИЦИ, от две години се занимаваме с техния китайски ВИРУС и харчим пари за МАСКИ, Сертификати и ВАКСИНИ.. Като НЯМА китайци, няма да има и ВИРУСИ,

Надявам се скоро да излезе торента с имената на фъкцинираните, ще е полезно като се назначават нови служители или се търсят балами за директен маркетинг.

Бреййй... Само троловете са на работа и в почивните дни, и то от доста рано... Има ли бонуси а? Ама да знаете, че не ви се брои за стаж при пенсиониране ..

Катран и патешка перушина за тая. Ще има почовешки вид.

Веднага зелените фалшификати да отпаднат за всички хора, а който иска и е във филма, да си го носи и да се гордее на робския си документ.

Само идиоти могат да вярват на твърдението , че антителата нямат значение (Кацаров) ,а когато антителата спаднат трябва да се ваксинират.

Сутринта един друг пишман професор Кунчев обесняваше как сега боледували по 70000 на ден, повечето леко и нерегистрирани. Щом е така, вече сме над 70% преболедувалите, спрете да мъчите хората с тези пишман ваксини и се скрийте някъде пошлувковци неграмотни. Никога няма да се ваксинирам, след като имам изграден имунитет, разбра ли, тъпа бабушкеро, ти се боди всяка седмица!

Наборе а пък в магазина хляба поскъпнал два пъти.

А дано,но надали!

Ами вместо да си бил офффца можеше да кажеш няма и тия увисват като прани гащи. Една шепа мърши какво могат да направят срещу народа.

Пандемията ще приключи като има наказани за психическия и физически тормоз (хора с намалени доходи, отказ от планово лечение). Иначе нищо не пречи следващата зима да излезе “по-опасен” вариант/болест, а медиите и политиците да запеят в хор познатата песен. В името на обществото, когато малка група “експерти” решават самосиндикално какво е добро за него е опасен шлагер. Надявам се, че събитията от последните две години са ви припомнили защо тоталитаризма не е добра практика.

Лично тя смятала. :) То целия свят разбра лично тя смятала. :)

Ковчезите нямат джобове, бабо Радке! Дали и тази година ще изкараш...

Ей, и баба Радка почна извъртането. До дни ще стане, че вече с омикрон е минало и няма нужда от ваксини и хартийки. Да оставим Испания, ама и англичаните им разказаха играта с отпадането на сертификата от края на януари.

Абе, баба Радка е вече врачка "тука има, тука няма..." Е, това вече минава всякаква граница на некомпетентност и на общи приказки. Но не е за чудене, след като баба Радка е с опит ш знания от миналия век, закърмена с директивите на БКП. А и на Кирчо какно му трябва, та той самият е свободен електрон в думи и дела, и точно такъв съветник му трябва...

Пандемията отминава но ние ще слагаме дози за да не останат капо фармацевтичните фирми, които регистрираха огромни печалби . Нещо ми намирисва че някои хора няма да си получат комисионните и за това народа трябва да се боде с бустери докатато не си съсипят имунната система окоателно

2022-01-16 11:14:46 ....... (нерегистриран) Веднага зелените фалшификати да отпаднат за всички хора, ---- ЩЕ ОТПАДНАТ, КАТО ИМ ИЗТЕЧЕ СРОКА, КОЙТО КАКТО ВИЖДАМЕ ГО НАМАЛЯВАТ ОЩЕ ...

Чудесно, како Радке - само пиши и на Урсула и борда на Pfizer - да знаят и те, че се не спря тоя лобизъм през СЗО, МВФ, ЕК, Бил “ГейЦ” и так дале :-).

Айде Радке! От твоята уста в Божиите уши.

КАКВО Е ВАКСИНА. КАКВО Е КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ. КАКВО E ПАНДЕМИЯ. ЧРЕЗ ПРОСТА СМЯНА НА ДЕФИНИЦИИ И ЕТО - "НЕ ВАКСИНА, ВЕЧЕ Е ВАКСИНА. НЕ КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ, ВЕЧЕ Е КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ. НЕ ПАНДЕМИЯ, ВЕЧЕ Е ПАНДЕМИЯ." "Преди да диагностицирате у себе си депресия и ниска самооценка, първо се уверете, че не сте заобиколени от идиоти." Зигмунд Фройд Шепа "хора" - "гении" за няколко месеца промениха медицинската наука, като промениха няколко дефиниции на медицински термини, определенията за: "вакcина“, "колективен имунитeт“ и "пaндемия“. Сега тези "гении" обмислят и промяна на определението за "напълно вакcиниpaн“. Преди 2009 г. официалното определение според медицинската наука за пaндeмия е: "Когато се появи нов грипен виpуc, срещу който човешката популация няма имунитeт, което води до няколко едновременни eпидeмии по целия свят с огромен брой смъртни случаи и заболявания.“ След това, през 2009 г., шепа "хора", те премахнаха критериите за тежест и висока смъртност, оставяйки неясно и неопределимо определение: "Световна eпидeмия от болест.“ Според медицинската наука ваксина е: "Продукт, който създава имунитeт, следователно защитаващ тялото от бoлeстта.“ Шепа "хора" промениха дефиницията според медицинската наука за вaкcина на: "Препарат, който се използва за стимулиране на организма за отговор срещу бoлeсти.“ Ключовата промяна е, че "вaкcината“ вече не произвежда имунитeт. Колективният имунитeт според медицинската наука е: "Достатъчно хора са придобили имунитeт, по естествен начин или чрез вaкcинaция, така че бoлeстта вече не може да се разпространи широко в общността." Шепа "хора" промениха дефиницията на медицинската наука за колективен имунитeт през октомври 2020 г. на: "Колективният имунитeт, известен още като популационен имунитeт, е концепция, използвана за вaкcинaция, при която популацията може да бъде защитена от определен виpуc, ако се достигне прагът на вaкcинaция.“ Според тази шепа "хора" - "гении", вече не съществува естествения имунитeт, въпросът е защо. Шепа "хора" официално заявиха, че в бъдеще животът на всички останали ще представлява: "Поддържане на вaкcинaционния им статус“. Ясно се вижда чрез факти, че целта на шепа "хора" - "гении" е, те да превърнат останалите в ГМО (genetically modified organism) изкуствен продукт. Чрез така наречените нови ИRNA "ваксини" и "пандемии", шепа "хора" умишлено и принудително (физически, ментално и емоционално) заличават естествения имунитет на всички останали и го заместват с изкуствен имунитет, а той трябва постоянно доживотно да се поддържа чрез дози от новите "ваксини". Вече има нов ГМО изкуствен продукт, наречен: "Служебен човек". Той е създаден чрез генна терапия с новите ИRNA "ваксини", следствието е генетично занулена естествена имунна система и лична карта - временен и с възможност за подновяване на всеки 3 - 6 - 12 месеца "зелен сертификат".

КАЖЕТЕ ЗА ЛЮБИМАТА ТОРТА НА ПРЕМИЕРА. МАНЕТЕ Я БАБА РАТКА, ДЕТО ЛЪЖЕ, ЗА ДА ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.

Интересно защо търсят плазма от преболедували а не от ваксинирани? По радиото всеки ден пускат реклама че търсят преболедували за да спсят живот

Ландемията върви към приключване", защото в края на април или месец май МЪЛНИЯВИРУСЪТ ще прибере Божите Вересии от алчните, хипохондриците и езуитите политикани. С края на психозата КОВИДАР, ще дойде и краят на ПРОДЪЛЖАВАМЕ измамата на статуквото за кардинална промяна.

Ей, нямате милост към хората с тоя тормоз за ваксини и сертификати. Не ни стига облъчването от екрана, че и вие ни я натрисате тая Радка с брътвежите и в почивен ден. Наистина някой май трябва да бъде осъден за тоя психически тормоз, упражняван вече две години и да се приключва с тоя вирус. Че ни писна да гледаме и слушаме как ни плашат разни математици, коремни хирурзи, ортопеди и представителя на СЗО за България доц Кунчев.

Не ви вярваме професорке

Брей, гледай каква хубава новина и казали да каже, цяло чудо е , че и е излязла от устата!

Съветник на Киро Лъжата . Как да и вярвам?

Баба Радка като е пенсионерка защо работи и защо и се дават едни значителни пари за да казва това ,което всеки знае.Защо Киро Харварда не направи някой млад и способен лекар свой съветник ами този бабушкер.Няма такава държава.

Радке, на тебе ще търсим отговорност от внуците ти, че ти си ходиш с некролога в задния джоб.

Пандемията може и да приключи, но не и ваксинацията и зеленият паспорт. Все пак хората трябва профилактично да се ваксинират всеки месец за да не се повтори чудовищният апокалиптичен ковид 19.

Ваксинацията е пътят към свободата.

А, не. Онзи пъпчивия палячо, каза че не. Идел армагедон. Ама и той е професор. Ха, сега. На кого да вярваме? Кой е по-професор от двамата?

Не разбирам тази статия. Моля за пояснение.