17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-страшно от самата болест е това, че в тази гадна, циганска псевдодържава, няма институции и кадри за гледане на такива хора. Не дай Боже някой близък за се разболее, драмата е пълна!

У нас ли ще се тества новото лекарство? Понеже в Африка, а и в гетата най-общо, примерно нямат достатъчно голяма продължителност на живота, че да развият Алцхаймер като хората, белите хора, де.

след 7-8 години я камилата я камиларя а дано

А дано, ма надали. Такава новина за практически пълна победа над една болест по-коварна и гадна от рака, да се появи само като коментар на Някойси Никойси, вместо за нея да се гърми по всички световни медии... не ми се вярва. Или човекът нещо не е доразбрал, или нещата още са на етап "абе тука май има нещо".

Спрете Алцхаймера!!! Алцхаймера е новият коварно-мачкащ СПИН в трета възсраст, един своебразно-характеристичен Дамоклев меч, надвиснал застрашително над охранено-лоясалите вратове на мерзки чревоугодници, сланинести дюмбели, нашишкавели политици, пъхтящо-сумтящо-квичащи, тежкогабаритни депутатки и депутати!!! Алцхаймера не пита колко пари имаш, колко бедняшки души си уморил, колко свински кълки си набутал в бездънното си шкембе, колко тона изпражнения си изсрал в ефирни клозети с позлатени дръжки, колко мерцедеса, ролс-ройса, лимузини си карал, колко източно-азиатски вертепа си посетил, колко масажа с хепи-енд са ти направили джобни тайландки и пр. долнопробно-бездуховни простотии и перверзии! Неслучайно най-засегната от тази коварна болест е Западна Европа и Америка!!! Застаряващо население, склерозирало-вампирясали дедета и бабета, дементирали мозъци, маршируващи силуети в ритъма на напреднал Паркинсон, изкривени от Алцхаймер безизразни лица, брутален-старчески вампиризъм, тракащи чейнета в беззъби усти - това е ужасната цена, която плаща с лихви изпадналата в старческо умопомрачение ЕВРОПА за своя висок стандарт, мерзък материализъм, арогантен егоизъм и индивидуализъм. Европейките раждат в напреднала възраст между 52 и 61 години средно по 1,34 деца. Докъде ще я докараме с 1,34 деца в семейството?! Хищни гейове и върли лесбийки дебнат бедните изстрадали мигранти в тъмна доба, дащни травестити и брадясали Кончити с Вурст вилнеят из магистралните потайности и булонски лесове, в центъра на европейските столици по фонтани и зад Катедрали се вихрят групови вакханалии, из потайни гей-сауни върлуват гладнишко-загорели меки китки, въргалящи се в ужасяващи оргии... Поклон пред мъдрите слова на проф. Лъчезар Трайков! Но има и едно друго, още по-навременно и рационално решение на този набилял проблем: Мигрантите! Мигрантите ще влеят свежа кръв в старческите вени и артерии на съсухрената бабичка - Европа... Най-подходящите мигранти идват от ислямските страни, където цари непоклатим Морал и Пречиста Духовност. Нека да ги приемем! Аз съм и моят син, който е гей, сме приютили в моята скромна боксониерка 12 прекрасни афганистанци. Докато съм на работа, синът ми всеотдайно се грижи за тях със своето широко и дълбоко сърце, като задоволява по няколко пъти на ден техните основни човешки нужди и желания по отношение на пиене, ядене, къпане, насапунисване, масажи за изстрадалите им тела, а понякога и с хепи енд... Когато имам възможност аз винаги помагам, като се включвам като активна доброволка и без заплащане в тази хуманна манифестация на Добротата. Нека всяка честна българска жена приеме поне по 5 мигранта в своя дом, сърце, душа или други части на тялото. Нека покажем на мъжете, че сме в състояние да допринесем всеотдайно за бирбата с Алгхаймер и стопирането на демографската катастрофа в Европа и докажем, че сме пламенни радетели на евро-атлантическите ценности!

Сестро, коментарът ти е №1 !

Dr. Paris - С удоволствие прочетох, страстно написаното. Сссъвършено точно онагледен анализ Чудесна работа вършите като наблюдаващ лекар.

Има доста качествени лекарства. Не е момента сега да ги спираш... Спреш ли ги сега състоянието ти ще се влоши драстично. Не се знае каква остра психоза ще развиеш.

За СПИН има вече терапия!!!!!!!!! Някои видове РАК хванати навреме се лекуват на 100%. Други видове.....За съжаление са смъртоносни. Човек трябва да се грижи ежедневно за здравето си и ще бъде по силен физически да пребори болестите. СТРЕСЪТ НИ ПОГУБВА

Това е наистина прекрасно. А лекарство за спасяване и на България дали ще се намери....

Високи дози висококонцентрирано и пречистено рибено масло, богато на Омега-3 мастните киселини DHA и EPA в триглицеридна форма (поне по 3 грама), всеки ден до края на живота.

От Крил е по-добре и по-силно. За инфо.

То това и за СПИН-а го слушаме, и за рака... от има-няма 30 години...