17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това и за СПИН-а го слушаме, и за рака... от има-няма 30 години...

Високи дози висококонцентрирано и пречистено рибено масло, богато на Омега-3 мастните киселини DHA и EPA в триглицеридна форма (поне по 3 грама), всеки ден до края на живота.

Това е наистина прекрасно. А лекарство за спасяване и на България дали ще се намери....

От Крил е по-добре и по-силно. За инфо.

За СПИН има вече терапия!!!!!!!!! Някои видове РАК хванати навреме се лекуват на 100%. Други видове.....За съжаление са смъртоносни. Човек трябва да се грижи ежедневно за здравето си и ще бъде по силен физически да пребори болестите. СТРЕСЪТ НИ ПОГУБВА

Спрете Алцхаймера!!! Алцхаймера е новият коварно-мачкащ СПИН в трета възсраст, един своебразно-характеристичен Дамоклев меч, надвиснал застрашително над охранено-лоясалите вратове на мерзки чревоугодници, сланинести дюмбели, нашишкавели политици, пъхтящо-сумтящо-квичащи, тежкогабаритни депутатки и депутати!!! Алцхаймера не пита колко пари имаш, колко бедняшки души си уморил, колко свински кълки си набутал в бездънното си шкембе, колко тона изпражнения си изсрал в ефирни клозети с позлатени дръжки, колко мерцедеса, ролс-ройса, лимузини си карал, колко източно-азиатски вертепа си посетил, колко масажа с хепи-енд са ти направили джобни тайландки и пр. долнопробно-бездуховни простотии и перверзии! Неслучайно най-засегната от тази коварна болест е Западна Европа и Америка!!! Застаряващо население, склерозирало-вампирясали дедета и бабета, дементирали мозъци, маршируващи силуети в ритъма на напреднал Паркинсон, изкривени от Алцхаймер безизразни лица, брутален-старчески вампиризъм, тракащи чейнета в беззъби усти - това е ужасната цена, която плаща с лихви изпадналата в старческо умопомрачение ЕВРОПА за своя висок стандарт, мерзък материализъм, арогантен егоизъм и индивидуализъм. Европейките раждат в напреднала възраст между 52 и 61 години средно по 1,34 деца. Докъде ще я докараме с 1,34 деца в семейството?! Хищни гейове и върли лесбийки дебнат бедните изстрадали мигранти в тъмна доба, дащни травестити и брадясали Кончити с Вурст вилнеят из магистралните потайности и булонски лесове, в центъра на европейските столици по фонтани и зад Катедрали се вихрят групови вакханалии, из потайни гей-сауни върлуват гладнишко-загорели меки китки, въргалящи се в ужасяващи оргии... Поклон пред мъдрите слова на проф. Лъчезар Трайков! Но има и едно друго, още по-навременно и рационално решение на този набилял проблем: Мигрантите! Мигрантите ще влеят свежа кръв в старческите вени и артерии на съсухрената бабичка - Европа... Най-подходящите мигранти идват от ислямските страни, където цари непоклатим Морал и Пречиста Духовност. Нека да ги приемем! Аз съм и моят син, който е гей, сме приютили в моята скромна боксониерка 12 прекрасни афганистанци. Докато съм на работа, синът ми всеотдайно се грижи за тях със своето широко и дълбоко сърце, като задоволява по няколко пъти на ден техните основни човешки нужди и желания по отношение на пиене, ядене, къпане, насапунисване, масажи за изстрадалите им тела, а понякога и с хепи енд... Когато имам възможност аз винаги помагам, като се включвам като активна доброволка и без заплащане в тази хуманна манифестация на Добротата. Нека всяка честна българска жена приеме поне по 5 мигранта в своя дом, сърце, душа или други части на тялото. Нека покажем на мъжете, че сме в състояние да допринесем всеотдайно за бирбата с Алгхаймер и стопирането на демографската катастрофа в Европа и докажем, че сме пламенни радетели на евро-атлантическите ценности!

Сестро, коментарът ти е №1 !

А дано, ма надали. Такава новина за практически пълна победа над една болест по-коварна и гадна от рака, да се появи само като коментар на Някойси Никойси, вместо за нея да се гърми по всички световни медии... не ми се вярва. Или човекът нещо не е доразбрал, или нещата още са на етап "абе тука май има нещо".

след 7-8 години я камилата я камиларя а дано

Dr. Paris - С удоволствие прочетох, страстно написаното. Сссъвършено точно онагледен анализ Чудесна работа вършите като наблюдаващ лекар.

У нас ли ще се тества новото лекарство? Понеже в Африка, а и в гетата най-общо, примерно нямат достатъчно голяма продължителност на живота, че да развият Алцхаймер като хората, белите хора, де.

По-страшно от самата болест е това, че в тази гадна, циганска псевдодържава, няма институции и кадри за гледане на такива хора. Не дай Боже някой близък за се разболее, драмата е пълна!

Има доста качествени лекарства. Не е момента сега да ги спираш... Спреш ли ги сега състоянието ти ще се влоши драстично. Не се знае каква остра психоза ще развиеш.