Проф. Константинов: Чака ни суша и безводие

През 1994 година София остана на сухо, защото някакви идиоти източиха водата на столицата, твърди той

Обратно в новината

Коментари - Проф. Константинов: Чака ни суша и безводие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Професоре много си прав И тия са пълни идиоти !

Аман от говорещи глави. Като няма избори, ще говорим за водснабдяване. Този сега какъв е - математик и анализатор на избори или хидроинженер или политик може би? Ако не мисли да става нещо ново, да не се обажда там където не му е работа. Аман.

Айдеее! Професора почна да разбира и от управление на воддите.

Този и от суша, и от безводие ли разбирал?!

Все едно чета новина по татово време. Толкова вода има земята ,толкова под повърхността ,толкова над нея и тн. Естествено казано от някой чиновник с авторитет все едно космоса ще рухне. Абе алкохолици

Има ли нещо от което не "разбира"...

Ама това статистически ли бе тъпенддр герберски? Щото сега например в Австралия сополът на индийския океан се обръща в положителна посока и следващите 3 години ще но удави... Ама де акъл в дедо герберски?

Професоре може и да подготвяте специалисти и да са много добри зад скамейката , без практика резултати са видими ! Хората в министерството имат съответният ценз , но нямат никакъв опит и резултата го показва !

Точно така всичко е от климатичните промени - ГЕРБ нямат вина. От 2025г като останем и без ток пак ще е виновен климата.

Глашатая на герб!!!!!!!!!!!!!

Прокурора да го прибере че паникьосва хората. Баси пияницата

Точно този „всезнаещ” отвратителен травестит ли намерихте да показвате?Престанете с тези отвратителни „личности” или разни продажни продуценти ви нареждат това?Нацията едва го търпи доста години,а вие продължавате да ни го навирате в очите.Този е тъп и нищожен антипатичен продажник и измекяр е готов на всичко за 30 сребърника само и само да го показват по телевизиите.На него никога и през ум не му е минавало,че ще стигне до тук. Благодарение на слугинския нагаждачески нрав се намъкна в управлението заедно с цялата мръсна,неука,некадърна пасмина след 89-та година и не допускат около себе си знаещи, можещи, реализирани и неопетнени хора, за да не ги застрашават,а само такива,които слушкат и папкат.Накрая ще го пратят някъде посланик за да могат да му се отблагодарят за продажната му и предателска дейност спрямо народа си.Човек може да напусне селото,но селото никога не напуска човека”.

Офффф, още един затоплист! От една по- мека зима направи генерални изводи! А предишните няколко зими като бяха свръх влажни? Що мълча тогава? Покрай магистралата се бяха оформили езера с тръстика и водни птици в тях!

Това кукуригу и от хидро-метериологични прогнози ли започна да разбира ? Възможно е ...нали е математик...На времето ,колегата му Архимед така е открил и свойствата на относителните тегла на телата ,докато е лежал в басейна с водата...

Водоснабдяване с фалшифициране и манипулации не става бе "професоре"... :::))) Но пак добре че поне в една мутромилиционерогерберастка кратуна ("професорската") едната мозъчна клетка е дала "връзка"...!!! Ха, ха, ха... :::)))

Министър е нямал експерти и вещи лица ли? Ама, сериозна ли?

хапчетата .....пиѝте си редовно лекарствата....иначе пенкилер....

Кои са били влажни, че не се сещам? Имаш ли идея, че ако нямаше изкуствен сняг, ски курортите ни нямаше да отворят?

кой продаде тръбите на напоителни системи за скрап, а сега без тръби докарайте вода!

Хайде стига сте плюли по Бойко. А да взимаме да се обединим и да оправим кризата! Борисов е оважаван извън Балгария и е най-добре да остане а ние да запретваме ракави и да работим за да не се черви човека в чужбина

Оправихме изборите ,дойде ред и на водата. Човек когато не си знае мярката се получават такива ми ти недуразумения. Ако беше читав нямаше да се показва не по ТВ , а щеше да си стои на едно място там където е професор и няма държавна хранилка , няма договорчета и парички , а после международното положение и ХАН АСПАРУХ затова че основал държавата на това място виновни.

Щом дори един ГЕРБ-аджия признава, че ни чака безводие какво да кажем? ОМуртаг - воден режим от 30 години. Бтовевград и Ловеч вървят по стъпките на Перник В София Област се очаква скоро да се въведе воден режим Перник има вода за 25-30 дни И всичко това защото Стомана Перник и заводът за машиностроене в Радомир не искат до употребяват водата от промшиления язовир Пчелина който е построен специално за тях и е препълнен, защото трябва да плащат водата. Как е възможно Герб да няма кризисен план? за какво се дават пари?

Много е Оважаван, цел свет му се радва.

Този математик изглежда е компетентен по всякъкви въпроси . Фсезнайкото да не се кани в медиите.винаги открива Америка на карта.

След анализ, че нивото на черно море ще се повиши с 60 метра, очаквам рязък спад на цените на имотите по чдрноморието и масова миграция на Варненци към Добрич и Шумен

Кухи червени кратуни, можете само да му лижете подметките на професора. И на изборите пак ще ви го ... осем ката! Щото вие сте социалистически мазохисти и от по малко сте недоволни. А Кури ще гледа властта през крив макарон, докато сина и не дойде от Ню Йорк да работи за тази България, дето майка му сънува...

A изкуственият сняг се прави от изкуствена вода?

Палячо и метеоролог ли е? Съвсем се е отървал горкият...

Как кой ,наряза ги ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ после ги е изпил,изшмъркал и похарчил за анаболи и стероиди за големите си ръце дебел врат и едро телосложение

един да направи смислено изказване България има огромен проблем с водите и ВЕЦ-овете трябва да бъдат спрени незабавно! Навлизаме в сух период. Няколко години ще е огромен проблем. 80-те години беше подобен период и цяла България включително София бяхме на режим. Земеделието тогава гризна дръвце. Два пъти за 6-7 години фалира държавата заради сушата и заради изселването на турците по същото време. Земеделието ще удари голяма греда. А имаме и в предвид, че разрушиха много от напоителните системи последните 30 години..... България е от най-сухите европейски държави с най-малко реки и водни източници. Дори тия дето имаме отиват в голяма част в Гърция, Турция и Сърбия. По международно право не можем да спрем водата към тях. зора ще е голям следващите години. Тая зима е суха, преди това беше сухо лято и есен. Следващото лятото и есен ще е бедствие.

Споко, Мишо, като изтрием мъртвите души от списъците водата ще стигне за всички. По оправяне на изборите може да се специалист, ама за другото не се изказвай

PEYTSCH

България е далечко от Панама, професоре. Ама водата в Панамския канал намаляла и затова вдигат таксите за преминаващите кораби...Източили са им водата...

Докъде стигнахме с тоя пенкилер. "КАЖИ МУ МАТЕМАТИК и не го обиждай повече"... Представяте ли си какъв оксиморон е този "математик"?

Този БО"""К, се изперчи и като ИДРОИНЖЕНЕР, а ???

Той този анализира, че е съвсем в реда на нещата в два поредни тиража на 6/49 да се изтеглят едни и същи числа, че нивото на морето с някакви си 60 метра ли няма да повиши прогнозно.

Ясно е,че у нас всеки може да коментира всичко,но защо медиите пробутват коментара на Михаил Константинов като много важна новина - освен ако не е поръчково изпълнение,не ми хрумва друга причина. Той откога стана експерт по водите?

За мен бонусите, за Вас суша, безводие и професор Константинов

Тъпанар, ако имаше и 1/3 от интелекта на посредствен математик, нямаше да се занимаваш да драскаш по форумите за стотинки.

Специалистите по всичко любители на финикийските знаци щом се появиха работата става сериозна.

И този взе отношение към проблемите с водата. Теоретично скъса язовирната стена на язовир "Искър" и заля София. Защо трябва да се плаши населението.

Аха , а в нап работят цвета на супервайзорската гилдия и всички умни и успели..

И от това ли разбираш, бре професоре! Ти си направо академик на n-та! Един си отиде, но ще си достоен заместник!

Мишльо напои и таЗи тема. Не му се ядосвам, момчето просто не си носи звънчето.

Че невалидните бюлетини ще са 400.000 на изборите. Герб ни подготви за маниполацийте!

Аве, щом казваш о най-учен сред учените професор по АБСОЛЮТНО всичко от слеската долчинка с 20 попови лъжички до международните финанси, демографията, екологията, броенето на несъществуващи хора и т.н. и т.н.

Късно е, пенкилер майсторе по изборни резултати, да зовеш за изриване на калинките и калинчовците! Калинковият каламитет е налице, сега ни чакала и суша...

Сутринта Мильото, следобед Харизанът?

Тома Биков и аз го чакам, той е дежурният полит комисар на Герб. Ей сега ще ни обясни как язовира го е пресушил Орешарски.

Миналата година, през месеците май,юни и юли се изля огромно количество вода от небето. Но тъй като през последните години на "свобода" и "демокрация", и особено по времето на управлението на богът слънце, държавата на абсурдите се ръководи от абсолютно 'компетентни" екземпляри, се е разпоредило повсеместно яко източване на огромна част от язовирите в Абсурдистан. Източват ги, понеже на 400 язовира се нуждаят от спешен ремонт. За въпросният спешен ремонт има отпуснати огромни парични средства, които средства обаче са яко "усвоени". Като добавим и абсолютната неадекватност на тема ВиК мрежа, като добавим и поголовното изсичане на дървета, и още ред подобни факти, стигаме до тази ситуация, че в държава в която винаги е имало огромно количество вода, която дори е била стратегическа отбрана от "братята" турци, които 500 години са присъствали в чужда държава (България), ей тъй от добри комшийски намерения, да няма вода. Ей това са видими резултати, и всичко е точно...

Влажна зима не означава непременно снежна! Почвата беше подгизнала, подпочвените води бяха необичайно високи. На много места в равнините се бяха образували истински езера!