Пеевски продаде дяловете си в 3 офшорни фирми

Делян Пеевски е декларирал пред Комисията за предотвратяване на конфликта на интереси и парламентарната етика, че е продал дяловете си в три чуждестранни фирми.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски продаде дяловете си в 3 офшорни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ СМЕ БЕДНИ ЗАЩОТО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА А СВИНИТЕ ГИ КРАДАТ В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА

Дебелият плъх напуска потъващия кораб. Очаквайте интересни събития в Бг.

Мнооого богата майка има тоя,дай боже всекиму :)

Държавата това не е народа ! Запомнете го ! Държавата е орган за насилие. Прачетете го в уикипедията. Държавата живее чрез народа, когато средствата намалеят и държавниците огладнеят рекета се засилва. Този от снимката е нещастен мушеник. Този човек не е здрав, Маика му ще си остане с парите и само с парите.

Eh,Peevski,nikoi ne znael kade si ? Mi to e publichna taina tova - V Dubai i sega "zdravei jivot" - kinti mnogo,kvo drugo mu trqbva na nego,slance,jega,partita,macki,koli .......

Те точно там ще си намери майстора и то не след дълго

Майката на Пеевски му прехвърля дялове, той пък ги продава, следователно майката продава дяловете. След като една толкова "талантлива, трудолюбива и кадърна жена", продава дяловете си, човек се пита: "А дали не е поканена от ФЕД за председател?" Йелън и без това не се справя с нищо.

Доган казва на кого и дали делянчо да продава... Полека-лека всички активи на доган ще преминат от ръцете на делян в ръцете на следващия избраник. Въпросът е #КОЙ е той???

ето точен отговор ,на това мое предложение,пълна данъчна проверка 10 години назад,на всеки 1 държавен служител.без значение назначен,или избираем.а защо не и на близките му роднини ,родители сестри или братачичовци,леле, и така до "девето коляно" .какво пречи да опитаме още на следващите избори.а и гарантирам поне 20% по голяма избирателна активност

Кога ще започнат да разпродават Доган и Борисов? Тогава ще е още по-интересно. Продават се белите фирми заграбени от построеното с черния робски труд на българите за последните 60-70 години. Да им приседнат дано заграбените милиони.

явно прокуратурата спинка още зимен сън

Няма ли кой в тая държава...,уж европейска.., да разследва тоя шопарчо за незаконно забогатяване., от къде ги извади толкова фирми ..,тоя е изкупил цяла България..,бре...!?Сега на турчолята ще ги продаде...-като няма държава ,всичко е скрито покрито...!?Има ли управници и магистрати в тая опоскана държава..,или и те са ..съдружници...!?Сега да не потекат инвестициите от офшорките..,с откраднатите милярди на ..българите..,а...!?

Познат номер за изпиране на мафиотски пари, купуваш- продаваш, купуваш-продаваш... Накрая Шопара ще се пресели в някой рай от света, да си харчи милиардите, а ще остави гладните българи да си пеят "Мила Родино, ти си земен рай...", докато се чудят какво да сипят в паничките на децата си и как да плащат дълговете - на държавата и своите собствени.

АМА ВСИЧКИ, КОИТО ПИШЕТЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НАС ИСТИНСКИТЕ АНТИКОМУНИСТИ НИ ПРЕДАДЕ ЗАПАДА, ЗАЩОТО С НЕГОВО СЪГЛАСИЕ НАШИТЕ БКПЕЙЦИ И ОТРОЧЕТАТА ИМ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В КРУПНИ БИЗНЕСМЕНИ И НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ.

Овцете във стадо без кучето, ги ядат мутренски чакали!

Никой не се е поразровил и няякак си не се сеща да свери/провери датите на екзотични посещения на другаря Борисов и последващи регистрации на фирми във въпросните страни То не бе Катар, ОАЕ... И какво се оказва, я да цитирам: "Борисов: Трябва да привлечем инвестиции от Обединените Арабски Емирства За председателят на ГЕРБ е от изключително значение това да стане при следващото управление на партията"... Малко след това Пеевския или други някакви такива светли личности започват да придобиват офшорки във въпросните държави. Офшорки, които не се знае с какво се занимават. Интересно някак си... Най-интересно - дебелият бушон честно декларира такива свои придобивки, а КОЛКО ОЩЕ ИМА като него, които НЕ СА ГИ ДЕКЛАРИРАЛИ???

Понеже всичко в държавата е на прасока, излиза, че пак ни препродават. Купувачите са офшорки, за да не научим, че купувач е пак прасока или господаря Му/Ни/. Ег/б/ати и държавата, къде не може да провери доходите и първия милион на едно коледно меню.

Аз едно немога да разбера,нали е депутат...държавен чиновник....как може да има фирми кви бизнеси кви 5 лева....може ли някой да ми обясни

Той едновременно е държавен служител, следовател, депутат, бизнесмен, крупен акционер и собственик, включително на частната държавна лотария и главен съдебен кадровик.

Шефът на Пеевски реши да смени представителното лице с друго. Очаквайте включване на новата мишена.

Шефът поне да избере някой с не толкова нелицеприятна външност!

добре де , като пишат "пеевски продава", не трябва ли да пишат съответствено за купувачите ?или , когато турците ни изкупуват нямаме право да бъдем дори информирани ...вечерта си лягам мислейки , че съм в BG и сутринта се оказва , че съм в турция !

въпроси, по-добре прочети "Сръбската въоръжена пропаганда в Македония" как "братята" православни сърби по командата на рашия извършват кърваво етническо прочистване от българите в Македония.

Прав си. Може и да не са турците, а хора от обкръжението на ББ или по-лоша ИД. Без информация на човек може всичко да му мине през ума.

Мислим,че за тази лакардия трябва да накажем много силно и с преимущество този путин!!!Айде стига сте скимтяли!

""Не е ясно с какво се занимават компаниите. "" Пране на комунистически пари от 80те и 90те? Прах за пране "червена звезда" Масква.

Шест месеца по-късно. Много по-честен и много по-лек.

Истинската журналистика разследва и дава отговор на въпросите как и от къде е придобил тези офшорни фирми, защо депутат внасящ закони срещу изпиране на пари и офшорни фирми ползва такива, защо НАП, НСБОП, финансово разузнаване и купища държавни контролни органи слугинажки отказват да разследват произход и пране на пари, скрити доходи, недекларирано имущество? Защо Пеевски продава фирми, които не е декларирал, че притежава?

Не ги е декларирал защото когато е подавал декларацията не са били негови а на майка му. Пише го в статията но простите комунисти не умеят да четат.

Намесата на Русия във вътрешните работи на България търпи тотален крах. И няма как да е иначе. Жалки атакисти, изперкали и крадливи комунисти а сега Учиндолеца и Марешки. Жалка история. Време е Путин да уволни шефа на разузнаването,.

Не си в час колега, просто смяна на караула, инак България е под 100% путлерска окупация, само формално сме в ЕС и НАТО, колкото рашистките фирми да усвояват еврофондове, след 2020-та излизаме от ЕС и НАТО.

Пишеш ОТо Скорцени , жив Ердоган си не ни заблуждавай , резан Фес ! Никакви пари на Руската мафия няма тук ,това са народни пари откраднати по най-отвратителния начин ! От КТБ са откраднати няколко милиарда но никой не желае да разкрие това , няма ДАНС , докато някой не им заповяда няма са си мръднат и палеца !

е официално собственик на 30% от ктб плюс на още толкоз под формата на "омански" фонд.

Стига тези заблуди парите били Руски , на Путин и т.н , това са крадени пари от България и от нас гражданите на тази ограбена Държава ! Европа спи латаргичен сън и не обръща внимание какво се прави в България , как като за последно се присвояват милиарди , как едни и същи печелят държавни поръчки , кметови получават милиони от контролирани техни фирми , как милиони умни и трудолюбиви млади българи избягаха от блатото наречено България !

впрочем пеевски е билл 10 г. приди мене вав оксфорт стодент,кадето аз искарах 4 симестера носа прифарлих вав берлин (грат вав германя) понеже тук са зте ми сестрите ми стодентки по право и миждонародни одношеня. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

глупав, а си студент ???? Колко плащаш за студентството, сигурно на умник като теб взимат 10кратна такса ???

Ето заради такъв правопис не искам да уча в "О"ксфор"д" , в"ъ"в , 'Б"ерлин, пр"ехвъ"лих , гра"д", 'Г'ермания, ... уф уморих се , и бай Мангал няма да допусне четрири грешки в една дума....

у благоевград

аз притпочитам чиса го заплашили сириозно даси прудава фирмите и даниса фука повече вав опстесдтвенуто пространството зада ниго обят от засада. оплашен е бая . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не може да има немски университет, който да приеме неграмотник като теб! А от Оксфорд сигурно са те изхвърлили преди да разбереш, че семестър и на английски се пише с Е! Явно и в психото са пуснали WI-FI!

krassikat@

Не се впрягай, това е кодош...

Пояснение - ако някой не е разбрал, стОдентът, който изОчава право вав Берлин, ГерманЯ, бърка думите прИТпочитам и прИТполагам.

продавай маме ще ни трябват за тия алчни адвокати ,и дано остане малко помия и за тебе хубавото ми прасенце

на туземната прорашистка комуноидна номенглатура, която ограби България под контрола на болшевишките си господари и се превърна в олигархия работеща за путлерските интереси, срещу Европейското бъдеще на Родината.

Ако Путин разбере,че е ортак със Певски, направо ща са самоубие!

артуро пу, или как бясната москальска пропаганда и коминтерновските й филиали превърнаха едно незначително човече в кумир за световния прекариат.

На 100% фирмите са руски.

Руското мюре Пеевски се оттегля, ще се намери друго.

И понеже сте големи отвертки на тема Изток-Запад, затова ще ядете калая в България.Путин,мутин, абрамович,потанин,березовски,ходорковски..... те са със други мащаби.Сърбайте супата и не се бутайте там,където ви нямат за нищо!

Няма Господ за тези да ги спре!!!

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ !!!

Мъглата е непрогледна, но и за врабчетата е ясно, че става въпрос за мръсни сделки и мръсни пари. Проблема е, че български граждани са глсували за този индивид и са го вкарали в парламента.

А ББ мълчи!

Нормална търговска сделка, която не противоречи на закона. Какво да ти каже?

На Пеевски дори не му е нужно да ходи в ЮАР при Веска Меджидиева. Спокойно може да си живее в Швейцария. Дори има депутатски имунитет.

колко акъл може да има у един, дето не е способен да контролира собствената си сланина? и 'ше ни разправят, че имал акъл за бизнес тоя крадец на необеспечени кредити в държава без правосъдие и с престъпници с недоказаи доходи в парламента

ли кой да разпореди тотална финансова ревизия на свинята и на свинята майка? Какъв е източника на тези пари? Крадени са от всички нас, спокойно могат да конфискуват имуществото им. Да Бойко, отминахме румънците. "Вярваме" ти.

Руснаците ще ти подарят вила в Катар за вярна служба.

Ало-о-о-о-о,балончетата!Не ни разсейвайте с Русия!Става дума за едно голямо гепене на мангизи във България!Не се правете на малоумни!

Кой гепи в България ако не руската мафия и то от десетилетия.

Тиквата чрез поставеното лице Сталийски

Да се маха от родината ни тоя ръб.Ще ни олекне на душата.

Не е интересно че продава, а е интересно какво притежават в България компаниите които продава и на кого продава, обаче темата е табу защото този който притежава пеевски притежава и цялата журналистическа продажна измет, която не смее да задава въпросите които ние задаваме по форумите. На всички е ясно че Свинеевски е пушечно месо на българо-руската мафия !

Имаше една сентенция в Южна Африка: когато евреите и богатите продават- тогава трябва да се продава и измъкнеш, а когато португалците и простаците продават е много късно. Пеевски очевидно е от първите , а българята от вторите и дори купуват имоти.

Вече го уволняват руснаците.Ама идва друг подобен празно няма.