"Продължаваме Промяната" няма да внесе искане за оставката на Вежди Рашидов

Няма никакъв проблем да бъда до избрания председател на парламента и да му помагам. Готов съм винаги да му помагам, каза Никола Минчев

Обратно в новината

Коментари - "Продължаваме Промяната" няма да внесе искане за оставката на Вежди Рашидов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости, без такъв модел България не може да просъществува и един ден. Тази държава е обречена на разруха и този модел я обслужва перфектно.

Искате или не, аз ще ви бъда премиер след новите избори. Ще видите тогава! Мислете му! Ние от ПП само ви започнахме. Дайте ни още един мандат за да ви довършим!

Е защо няма да внасят искане за оставката на Рашидов? Те значи се присъединиха към новата коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС.

усетило унижението от поредната неадекватна постъпка и се уплашило :)

Минчо ако не беше Радев теб канадския лъжец и дебелото педи нямаше да ви изберат и за домоуправители на вход.

Аз предлагам една много проста, логична и съвсем постижима конкретна рецепта, с която България много бързо да стане нормална европейска държава и да се пребори до голяма степен престъпността! България Е превзета от мафията държава, и тази мафия си има БОСОВЕ! Които се крият, но управляват обръчи и кръгове, мутри, подставени лица навсякъде, вкл. във властта, прокуратурата, МВР и службите, Парламента и държавата. Някой ще възрази, че не е така, че нямало мафия! Но вижте: Нали всички са единодушни, че на страната са нужни редовно правителство и работещ парламент - така поне всички декларират. И че всички трябвало да се обединим около общи приоритети в името на добруването на народа и държавата! Ами тогава да го направим - ето ви един общ приоритет: Президентът Радев се прочу и получи отромна подкрепа, когато излезе против протестиращите срещу вафията, вдигна юмрук и каза: - Мутри, вън (от управлението)! (Едно напомняне - мутри, тоест престъпници в управлението ИЕ точно дефиницията на … МАФИЯ!) Генерал Стефан Янев пък заяви, че “в обществото има 10-15 личности, които ни разделят и поляризират, ние ще работим за одит на тези хора, който да донесе до обвинения..,” Но и двамата генерали - и Радев, и Янев спестиха имената на тези мутри (хора, босове на мафията) Но не бе толкова отдавна, когато и Кирил Петков, като премиер спомена за тези риза - той говори за 20 Моника!, и за пазлика от генералите ПРЕДАДЕ И ИМЕНАТА в прокуратурата!!! И ето как може всички да се обединим около една идея - за Бългапия! По теорията на множествата като първа стъпка са взимат тези групи риза (извадки), и СЕЧЕНИЯТА им ни дават ВЕРОЯТНИТЕ мутри, кукловоди, босове на организираната престъпност, основни фактори за разделението И ТЕ БЪДАТ МНОГО НАДЛЕЖНО ИЗКАРАНИ ПРЕД ПРОЖЕКТОРИТЕ и надлежно разследвани - богатството им и всички светки, заедно с обръчште и кръговете, подставените им лица и близки и роднини!!! Още повече, че на всичкото отгоре и хората ги знаят в малката ни оредяваща държавица!!! А всеки, който се опълчи срещу това само ще индикира, че принадлежи или е зависим от същите престъпници!! Мафията и организираната престъпност има отровен интерес от нарастване и на масовата престъпност и хаоса и безверието в държавата, за да останат незабелязани и неидентифицирани и несанкционирани.

Лена Бориславова да бъде председател на парламента.

Искайте, искайте , педераси на промяната.

ПростоКиро срещу ПростоБаце...и ПростНарод за тия гласували...... Нищо не можеш да направиш срещу манталитета на местните.....

ПП "Патки на Промяната" няма да внесе искане за оставката на Вежди Рашидов Разгеле, патките пак се смилиха над НС. ама АКУ пак ги ядосали щели да го разтурят. Народа НОО ви "обича" Патки!

Порциите ги раздава Ахмед Доган, нормално да няма.

Мъчно ми стана за киртака и кокорчо, нещо се поизгубиха, завалийките!!!

Виж ти, събрали се 4-5 трола да плят по Минчев. ПП казаха, ние сме опозиция, нека герб управляват, Минчев казва, не искаме оставката на Рашидов, ако е нужно ще помагаме. Кво точно искате бе пичове? Да му искат оставката ли? Хем ги искат за коалиция, хем ги плюят. Хората имат принципи, не искат с крадците от герб-дпс. Лошо ли е това?

"вие" сте една опозиция, пази боже! Хайде на новите избори, другари!!

Що триеш бе копеленце, не ти изнася нещо май?

Дупедавец! Щом ни управляват педали и пияници, крадци и измамници, турци ненаситни- така ще е!

Шибат ме манафи отзад и ми разпориха гъза от ебане.

Минчев иди първо на логопед, моето момче!

А веждито на кво да ходи?

Никаде няма да ходи, баш си е добре.

Веждито, където си иска ще ходи! Той не се натискаше, като този пелтек за председателското място!!!

Абе оня, веждито се разсърди на боко, че не беше депутат в предния парламент. Той ли не се натиска, аре моля ти се. То бива да говориш глупости, ама малко поне се информирай. Спасителя на две шишета уиски, вежди.

Детска градина.Искам ,не искам?

Отдавна си личи че се превърнахте в платена медия на ПП, ама поне си го напишете. Гледах интервюто по бтв и на въпроса от дпс дали са заявили други 5 комисии без спортната за доказателсво за което да покажаат чата, той хъкъта мъката си призна че е така, ама после се били разбрали. Тоест дпс се указаха прави , а той се гърчеше лато червей лак да не каже че неговите шъжат за пореден път. Но това го няма в статията нали ? Ами как ще го има, нали са ви работодатели. А сега изтрийте поста

Точно пък некомпетентния от партия непризнаваща конституция и закони ще помага. Да унищожат държавата ли?

Какво ти внасяне, да се изнасят по най-бързия начин, откъдето дойдоха. Преди да сме ги прибрали зад решетките.