При стар конфликт между ромските фамилии от Павел баня имало и сгазено дете

След боя с кирки и сопи от вчера, днес ще следят училищата, в които учат децата от двете фамилии

Обратно в новината

Коментари - При стар конфликт между ромските фамилии от Павел баня имало и сгазено дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете циганите да се изтрепат и никакво лечение за сметка на българските данакоплатци, те са паразити.

Два рода равно знатни от Павел баня...

Ало, братята от махлата. Като се изтрепете с кирките и брадвите, хвърлете ги на пътя. Моята фирма Романиони металекспорт ще ги прибере и рециклира. Моля полицията да дезинфицира кирките и брадвите, преди да ги предаде на нашата фирма.

че цяла Европа е залята от сирийци, мароканци и афганистанци с абсолютно същият манталитет. Масовите збивания, животинското поведение и смъртните случай вече се превръщат в "новот нормално" за Европа. То това беше и целта от самото начало на беженската криза...

Естествено прочистване !

Монтеки и Каполети ....направо по Швекспир

Нищо ново под Слънцето, за справка - монтекки и капулетти!

Да ги събират както са с лопатите и да почват тунела под Шипка.

Изчакайте големия бой, по жълтите павета, ако Кирчо-Тъпирчев и Асен С-винята спечелят изборите! Вие майко-продавци, дето подменяте генофонда на България. Вън на всички НПО-та! Вън! От 30 години, БХК-то и НПО-та размножават тая сган, дето ''имат възможност, ама няма желание'' за нищо и лежат на гърбовете на данъкоплатците. ''Властимащите'' изгониха 3 милиона българи, да се скитат, немили-недраги, за прехрана, и размножават тези примати. За българчета няма, за тия, винаги има. размножаването са го превърнали в бизнес. Да се изтрепат. Останалите - изселване към Брюксел! ЕС-СССР централата им даде права, те да си ги отглеждат! Пуснете ги да гледат понитата на Урсула Лай-нен! Европа загива, заради дебилни политици. Размножават и радикализират тая сган, без да мислят, за последствията. Останалите минават граници с лодки и корита, през горички и полянки, като диви животни! Кой ще храни тая сган?! Кой?!

Тва за боя верваш ли си? Ниц. Българина го играе Трайчо Китанчев.

Много правилни действия на властите. Да поставят въпросните училища под наблюдение, защото има реално опасност 19 годишните петокласници от едната фамилия да нападнат 18 годишните второкласници от другата...

Аушвиц и един доктор менгеле за мангалите

Циганина разбира само от бой. След като ЕС не позволява тази сган да бъде респектирана от полицията, то тогава когато имат вражда да ги подреждат на полето и да се млатят до който оцелее.

Очакването ми е съвсем скоро големите градове да издигнат висоооооки стени и определени тип хора като манталитет и поведение да останат отвъд стените.

Това вече съществува - нарича се частни жилищни комплекси с ограничен достъп. Сигурно си ги виждал. Целия комплекс е с ограда. Има специални пропуски за коли и пешеходци. Има и денонощна охрана с видеонаблюдение. Вътре има два-три магазина - обикновено аптеки, козметични салони, спа, масажи и т.н. Доставките са до входа на комплекса. Може евентуално някоя kyрвa или дилър да ги представиш за "приятели на гости". Но знаеш ли кое е най-интересното? Всички тук сме извън оградата. За тия в комплексите няма никаква разлика между теб, мен, някакъв ултрас от Люлин или циганин от Факултето. Всички сме една аморфна маса, която трябва да спре на оградата на комплекса.

Ние позволихме на шепа самозабравили се администратории престъпници, да се гаврят с нас, с народа! След което от една средно развита европейска държава, ни превърнаха в посмешището на Европа, за пари, които ''усвояват'' с дилърите и курв ите в затворените комплекси.

и зад оградата се промъкват разни идиоти и хора с не чак толкова големи финасови възмоности. Еденици, но ги има. Все пак истината е, че човек се чуства по-добре. Макар да пътува 1-1,30 ч. до центъра.

Някой виждал ли е циганин да копае нива? Или мръсен циганин да оре? Не! Мангустата знае само да краде.

Около Айтос и в балкана само цигани работят по нивите.

Значи те НЕ СА цигани, а роми!Както има ОГРОМНА РАЗЛИКА между тъмнокож афро-американец и негър от гетото!!

неандерталци

Мда....липсващото звено в еволюционната теория на Дарвин за произхода на човека

която е фалшива, оправдава злото и допуска безотговорност.

Вълнения в електората на ГЕРБДПС.

Разправят колко хубаво било в България и малките селца. А то награмотни швед до швед, с кирки и лопати. Полиция няма, нито съд. Белите стават малцинство

Голям виц умрях от смях.Не искаме да се бием искаме да работим

И отде тошкос мвста в затвора бе.Освен това как така ще ги оставят да се трепат а ми ако наранят друг първи ще цъфнете тука да викате къде е полицията и що боя не е прекратен

Трябва крематориум за тая зган циганска

Те учат?!

Ами айде всички в затвора в една килия инда се изтрепат. Не разбрах само задържани и осъдени няма май. За тях друго законодателсво ли важи? Ще ангажираме една камара хора за лична охранамот парите на данъкоплатците, а в селата всеки ден убиват пенсионери за 20 лева и там няма полиция!

Оставете орките да се тепат бе! Няма човек (орка) - няма проблем! It's THAT simple!

С ромите трябва да се води толерантен мултикултурен и мултиетнически диалог...Какъв бой, какви 5 лева !? Недостатъците на демокрацията се лекуват с още по-голяма свобода и повече демократични права !

Му ха ха

Имаше във видеото заснети всиюките коли и 2 буса. Питам тия БМВ-та М-ки откъде са парите на тия мангали да ги имат? Всеки, който е удрял убития, трябва да бъде съден за умишлено убийство по весток начин и да влезе в затвора. Другите мангали, които гледат са съучастници в убийство. Да ги съдят и да отиват в затворите да трошат камъни с чукове до припадак тия гадни, злобни, грозни, необразовани орки.

и да се разчуе по медиите за ефективните им присъди!

Ми как откъде - ходят по испания, Германия и Франция - работят по полето - връщат се тук и се регистрират като безработни - взимат доста прилични обезщетения и работят на черно.

Ай ся някой да утепа цялата фамилия на почетния сопол и всичко ще е наред.

Глупаво хлапенце 90-те години бяха времето на мутрите. Нямаше нито един спокоен град в цяла България. Следващия път преди да пишеш коментар по поръчка поне малко от малко се поинтересувай кога какво е ставало преди да се родиш.

абе селтак, какво общо имат мутрите? И аз помня Казанлък от тези години - спокоен град. Да, имаше мутри, но нямаше цигани на тумби по всички улици, а вечер скобелевска и центъра бяха пълни с ученици.

Единствените спокойни хора в градовете през 90-те години бяха тия под закрилата на мутрите и работещи за мутрите. Ако ти в момента ми обясняваш че си бил мутра и затова си си гледал кефа и за тебе е бил спокоен град това вече е отделен въпрос. Само че ще поискам и да ми дадеш подобна статия от преди две години-как в центъра на град като казанлък, циганите се бият най-необеспокоявано в центъра на града.

бяха спокойни години, който се е правил на мутра, не му е било спокойно, нарочно се ескалира това нещо - дай на народо зрелища и си гледай далаверата. Прост народ сме, ама много прост - мангалята да ни управляват...

Пак гласувайте за ДБ , ПП и Герб, на 2-ри за да продължи настоящия курс на каквото кажат от Козяк и НПО-тата им ... Такова поведение би следвало да има само в резервати, а не по градовете!!!

Тия неща ги нямаше.

Нас това не ни интересува. Ние борим купения вот.

Вие плащате данъци, но МВР не ходи по училищата да ви пази децата

Получихте промяна. Да ви е честита промяната и да се задавите с нея.

Отворено общество, БХК, Америка за България, ДП, ПП не виждат нищо лошо в това и ще продължават да наливат пари, за да се случва още.

Герб наливат от десетилетия пари, за да си седят нещата в този вид. Евтини купени гласове.

+ Герб, пропуснал съм ги. Всички работят за комфорта и развъждането на гнидите. Избирателите на ДБ , ПП и Герб, да не пишат колко са гневни, защото на 2-ри ще ги подкрепите пак.

Що във варна циганската махала гласува на 100% за твоето възраждане? Абе интересно когато всичките тия изброени от тебе скачаха по площадите и викаха срещу герб-тогава бяха добрите нали?

Ще те разочаровам, не се вълнувай толкова - не е моето възраждане, защото аз не подкрепян никого. Как не разбрахте за 30 години, че всички са една партия. Докато сме разделени на ДБ, ПП., ГЕРБ, Въздраждане, БСП и нз кой още, ще ни доят здраво и ще се карат пред камерите, а бай Ганьо ще се вълнува, че неговия лидер нахранил лидера на опонентите и кво ????? Някои НПО-та нямат място в България, оттам трябва да започне да се разплита терлика. Лек ден

бате, извинямай много, обаче ти си ДИБИЛ Тия може да ги разправяш на старта ми шапка Именно бай ти ТОШО развъди тая напаст в България. И ти давам веднага пример, да не ричеш че съм голословен 1960 година всяко 5 / ПЕТО / дете е умирало. През 1939 всяко 4 / четвърто/ А сега умира 1 на 1000. Всичко това е резултат от ваксиниранито на циганите за детски паралич рахит и шарка и там кот са сетиш. Освен това са умирали и родилките. Поради тая ЕСТЕСТВЕНА регулация преди бай ти ТОШО да почне да ги ваксинира и лекува техният брой се подържаше от самосебе си в поносими рамки. След кат бай ти ТОШО почна да ги лекува ваксинира и ИЗХРАНВА - те се размножиха като ХЛЕБАРКИ Пак ти давам прост пример - в заводът за ЕЛ ДВИГАТЕЛИ в леярната при нас работеха ЦИГАНИ. Тва ти говоря за 80 години- преди ПРЕВРАТА Всички бяха с по 5/6 деца. Един имаше 11. Най-голямото чаве идваше в стола на завода с една детска количка с канчета и готвачката му даваше от дробенето и пържолето БЕЗ ПАРИ за сички тия 11 чавета Баш при комунизъма мангалите получиха отлични условия и са наплодиха кат зайци

То от времето на бая ти Тошо са минали 33 г. И за всички тъмнозелени престъпници ли дето са на по 16-17 г. той ви е виновен? Той ли е "поощрил" жена на 25 г. да има 5-6-7 деца?

Даже имаше медал и държавна награда.

Аз продължавам да се чудя : все още ли няма арестувани?

И двата рода да се изселят а различни краища, без право да напускат « лагера»!

Да ги мобилизират в помощ на украинците, явно знаят тайната на "руската" лопата.

Държанието на тези самки и самци, си беше животинско, каква болница, каква медицинска помощ, да ходят на ветеринар!

По БТВ казаха,че от единия клан се върнали скоро от Западна Европа.Там дали са такива животни?Или тяхната полиция и съд хич не ги щадят.И процедурите по осъждането са за часове.Тук ще се влачат прокурори,съдии,адвокати и след 2 месеца всичко ще е забравено,до следващото цоганско убийство.

Оставете хората да се разберат , както само те си знаят!!! "До крак" да се оправят сами !!!

През 90-те години, когато бях ученик, Казанлък беше красив и спокоен град, изпълнен с хора по улиците, а лилавите бяха държани зад висока ограда и не смееха да излязат от там. Децата се разхождаха и играеха свободно и без притеснения. Това беше наследство от бай Тошово време. Сега навсякъде се движат на тумби, а като се стъмни по улиците не можеш да видиш бял човек. Ама на - нали трябва да гласуват...

Не приказвай глупости, като не си запознат.

бате, извинямай много, обаче ти си ДИБИЛ Тия може да ги разправяш на старта ми шапка Именно бай ти ТОШО развъди тая напаст в България. И ти давам веднага пример, да не ричеш че съм голословен 1960 година всяко 5 / ПЕТО / дете е умирало. През 1939 всяко 4 / четвърто/ А сега умира 1 на 1000. Всичко това е резултат от ваксиниранито на циганите за детски паралич рахит и шарка и там кот са сетиш. Освен това са умирали и родилките. Поради тая ЕСТЕСТВЕНА регулация преди бай ти ТОШО да почне да ги ваксинира и лекува техният брой се подържаше от самосебе си в поносими рамки. След кат бай ти ТОШО почна да ги лекува ваксинира и ИЗХРАНВА - те се размножиха като ХЛЕБАРКИ Пак ти давам прост пример - в заводът за ЕЛ ДВИГАТЕЛИ в леярната при нас работеха ЦИГАНИ. Тва ти говоря за 80 години- преди ПРЕВРАТА Всички бяха с по 5/6 деца. Един имаше 11. Най-голямото чаве идваше в стола на завода с една детска количка с канчета и готвачката му даваше от дробенето и пържолето БЕЗ ПАРИ за сички тия 11 чавета Баш при комунизъма мангалите получиха отлични условия и са наплодиха кат зайци

Преди имаше Скинхедс и биеха. Един кафяв не можеше да видиш в града! Откакто дойде "демокрацията" и навсякъде плъпнаха, като хлебарки, без страх и безнаказано се разхождат!

Имало скинхедс?????????

Трудолюбиви хора, бъдещето на държавата. Те толкова обичат работата, че не се разделят с оръдията на труда и като отиват на дело. Хвала.

А пък децата им толкова ученолюбиви, че чак ще ги охраняват да не им прекъсне някой учебният процес

...говеда се управляват само със сопа... А тези не са по-висши създания от останалите животни. Не подлежат нито на превъзпитание, нито на интеграция. Никой по света не е успял да го постигне! Факт. Паразити, които живеят на социални помощи и кражби и които имат само права , без задължения. Не е ясно, какво точно трябва да е решението на "циганския въпрос", но със сигурност трябва да е радикално. Един от проверените варианти е затваряне в гета. Помощ и съдействие на тези, които искат да учат, да работят и да се развиват и да се интегрират в обществото. А ако се провалят или се правят просто на тарикати - обратно в гетото! Друг по-работещ вариант за сега никой не е измислил. Другото нехуманно действие е принудителна стерилизация, за да се ограничи безконтролното и м размножаване и това, деца да раждат деца. Да, определено е нехуманно, но хората така постъпват и с животните...

Сега ще кажат че сте расист!

Ох, колко е красиво-кирки, сопи, реанимации, кървища. Дундуркайте си ги още ацтеките, накрая със сопите ще влезнат във вашите къщи, неизбежно е.

Много сте Професори май трябва да ти вземат общия знаменател от гилдията? Заради тия ли мангали ,неграмотни ще обиждате циганите ?

кво написа бе кафяв :D

Алоу! Полицията моля да не се намесва в културните обичаи на този етнос! Как така ще им пречите да практикуват обичаите си?!

Движели с кирки и брадви... - що за израз е това?

Кога ще има филми за дивия изток на Европа?

Тези примати не ги плашат глоби защото са безработни и не ги плащат.Затова да си отработват глобите с принудителен труд

Гледам ги всички карат коли.Грамотни ли са и ако не са ,по какъв начин получават свидетелства за управление,не е ли крайно време да се направи ревизия на всички ,които карат моторни превозни средства с купени книжки,не само да се правят фалшиви тестове за наркотици

Трябва ни един Чочоолу да ги "инегрира" такива

Такива случаи ме карат да се замисля дали вселената/материалният свят не е всъщност екскрементите на бога-природа , а ние едни нисши организми живеещи в тях.

Всъщност моята теория е по-скоро за ада и рая, че те са тук и са това, защото май оттатък всички сме равни, където и да е това.

Моята теория е, че човечеството все още е на низш етап от своето развитие, включително т.н. развит запад. Само отделни представители на човешкия род, представляващи малък процент от хората са придобили черти, които ги правят хора.

Бог е личност, а не природа, и който не Го ще - накрая стига в положение като тия - да не зачита живота ни на другия ни собствения - жертва на злия

Е, тия са си за резерват! И там - естествения подбор!