Президентът Плевнелиев с инициатива за инвестиции от българите в чужбина

През изминалата седмица бяха проведени събития в Сан Франциско, Лос Анджелис и Сиатъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тези излъгани камили на снимката с плевно

Въпреки че съм привърженик на президента Плевнелиев заради принципната му външна политика, съм категорично против иницираната от него инициатива!!!! България в момента е в лапите на посткомунистическа, русофилска мафия, която я изсмуква както и по времето на социализма не е ставало. Успелите българи на вън е много по - добре да инвестират в български диаспори с антируска насоченост отколкото да хранят комунистическите копелета останали в България! Съжалявам г-н Плевнелиев!

Айде само да не ми се правят на големи предриемачи , всичките там Плевенелиев, Прокопиев , ДБЛ , Българския Джеф Безос и т.н. много успешни предриемачи правят първите големи пари от далавери с имоти тип , само ние можем да купим и строим на този парцел защото познаваме правилните хора !!!

Тези ще са най-глупавите нашенци и то в чужбина АКО ти се вържат на ГЛУПОСТИТЕ !!!!

Президентът Плевнелиев /не знам Б-я да е имала такъв президент, но щом казват/ ще бъде най-полезен на родината си, като направи още две-три деца на Десито. Пиша го заради демогравската криза, не че ще може да ги направи.

Явно на редактора не му е известен смисълът на думата "събитие" като я употребява вместо "срещи" или друга подходяща! Събитие е нещо много по-мащабно, а случаят не е такъв Налице е непрекъснато "помпане" на обществото с личносттна най-осмиваният и критикуван президент-Плевнелиев, от страна на медиите, което още повече прави за посмесище този клоун!

Ехооооооо, Плевньо бре, тииииии пита ли ме преди да плещиш тези глупости а?

Ти пък кой си бе нещастник че да те пита теб. Ти си една никому неизвестна въшка и нямаш право на мнение.

Докато тази имет, която ни "управлява' не бъде тотално разкарана, как може и да се твърди, че децата ни от чужбина със своите пари ще променят нещата у нас? Жалък плазмодий - защо не си вложи той най-напред парите в някаква разумна, обществено полезна инициатива? Но като добър комсомолец е усвоил добре издигането на лозунги, а като типичен бълг. политик продължава да лъже и обещава... Не се наядоха, не се накрадоха - опряха и до парите на децата ни, жалки мошеници!

Най-голямата инвестиция за България ще бъде ако Плевнята върне това което е ограбил от България.

е българските обитатели се делят на следните категории „успели„ българи „достойни„ българи и нормални българи

Да подкрепим Плевнелиев с мощен гей-парад! Да покажем какво е истинска евроантлантическа ценност!

Путьо Щерев, теб не те знам какъв си "мъжкар", но Плевнелиев се е доказал като баща на четири деца. Или рублите които получаваш са за да очерняш един достоен Мъж.

Гей характер, манталитет, мека китка, иначе - всеки , който хванеш от улицата , може да ти направи четири деца !

Да се забранят НПО- сектора . Довежда но зависимости и вреди на икономиката Наколко НПО адресирани на едни адрес има поне 150 дела против изграждане на обекти от Икономиката като се почне Южен потокнапример.

Какво да се очаква от такъв нестабилен и неуравновесен човек - циркаджииство.

И как разбра, че Президента е неуравновесен и нестабилен, или това ти беше написано на листчето за днес.

Какво ще е времето утре?.Ще вали ли ?

Абе пак го раздвижиха това недоразумение тоя комсомолски секретар. Президентът !!! Бившият Президент по точно ...

Той винаги ще си остане ПРЕЗИДЕНТЪТ. Единственият който милееше за доброто на България, а не путинолизец като сегашното недуразомение.

Сега стана ли ясно, защо са изкарали Плевела от нафталина? Много просто-на "Америка против България" са и малко парите, та е решила да сурвака и нашите българи в чужбина!

Време е някой да защити страната от откритото нашествие на русосифилистиците, които за рубли са готови и майка си да продадат. Но иначе драпат да емигрират в Америка.

е, да, ама други не щат да дойдат, за да ги крадат бивши и сегашни управляващи. А ти щом си така зажаднял за разкарване на някого, що не вземеш да го направиш сам, ами съветваш другите, селски хитрец

Само не разбрах каква е ЕКСПЕРТИЗАТА на българската общност и кой я е направил? Български тълковен речник :експертѝза мн. експертѝзи, ж. Разглеждане на въпрос, проблем от експерти, за да се даде компетентно заключение. Лекарска експертиза. Извършвам експертиза.

Псевдомодерно използване на думата. Простичко казано - опит

Пак се задъвква мантрата за измислените задгранични българи които Ни хранят с техните измислени хонорари добити в чужбина. Участието на бившия Президент и българолюбиви фондации е напълно разбираемо.

Имайте малко милост към нас читателите! Стига сте ми го показвали това недоразумение. На всичкото отгоре трябва и да чета за този "природен феномен"!!!

Явно на редактора не му е известен смисълът на думата "събитие" като я употребява вместо "срещи" или друга подходяща! Събитие е нещо много по-мащабно, а случаят не е такъв Налице е непрекъснато "помпане" на обществото с личноста на най-осмиваният и критикуван президент-Плевнелиев, от страна на медиите, което още повече прави за посмесище този клоун!

тези хора трябва да са тотално политически неграмотни за да ходят на такива пропаганда.

дошли в америка да станат соросоидо'демократо-либерасти, ти да видиш прогресс. Значи вместо да питат защо този престъпник не е в затвора тия ходят да му го крепят на мижитурката.Трагично...

Аз съм един такъв българин в чужбина.... И да ви кажа - това, че инвестирам единствено в кифлите по чалготеките в София се дължи на факта, че в България няма т.н. сигурност на инвестициите... Правиш проект, изчисляваш, инвестираш - след годинка-две управниците променят закони, условия, правила, изисквания итн. и изведнъж се виждаш в небрано лозе... И ако все пак успееш да се справиш и бизнесът ти достигне определени размери, достатъчно е някой големец на деня да хвърли око на бизнеса ти и си загубен - ще бъдеш мачкан от всички държавни репресивни институции докато не си заминеш изнервен обратно в чужбината и оставиш бизнеса на местните големци....

плевньо търси инвестиции в САЩ, защото ще минава в нелегалност. Мина времето когато брутално награждаваше джебел работещ за гугъл, за да скрие кражбата на технологии. Сега ще легендират центровете за крадене като инвестиционни проекти при това на българи, че комуфлажът да е надежден. Серийният предприемач основал Телерик, го продаде на правилната фирма, свързана с майкрософт. Строителят на дъски щеше да променя световната търговия по патентована българска технология. В наклонената му сграда сигурно не случайно са САП и Софтуер АГ. Хубави трансмисии. Американците си ги обгрижват, странно ми е само как българите в Америка не ги е гнус. Те са прогонени от България точно от тези "другари"

не е познато значението на "екс" и за това пердашат както им скимне! За тях няма експрезиденти и така излиза че в държавата ни сега има действащи повече от един президент, сиреч имаме си не един а повече действащи държавни глави! Хапльовци! Друго какво можеш да кажеш за такава въпиюща журналистическа неграмотност!

С такива приятели нямаме нужда от врагове.Неправителствена организация чийто бюджет идва директно от бюджета на САЩ.Нали знаете че американците не даряват без да имат изгода.Познайте организацията на съдиите от кого се спонсорира.А кажете ми откъде на къде една "неправителствена" организация ще дава пари на една от властите която отгоре на всичко е на бюджетна издръжка.Това и по конституция и по закон е забранено.Само ако си мръднете малко мозъка и ще откриете фрапиращи "демократични" практики, за които в Китай например бесят за корупция.

Ами ако стане като в Китай, такива като теб отдавна трябваше да са обесени.

Тоя мошеник Плевню сигурно е намислил пак да краде от хората! Няма ли кой да го озапти?

"Фондация "Решения за бъдещето" на президента (2012 г. - 2017 г.) Росен Плевнелиев в партньорство с Българска асоциация за дялово и рисково инвестиране, фондация "Америка за България"..." Интереснооо, като напиша името на Р.Пл. до "Америка за България" ми трият коментарите...

са деца и внуци на живковата червена номенклатура, от която произлиза самият плевнелиев. Как хубаво си подават зависимостите си един на друг.

Ами нали управляващите трябва да има нещо да крадат...

Мисля, че трябва да се призоват ирландските овчарки също да инвестират.

Хората избягали от кочината, те събития правят да ги карат да наливали пари връз свинете.

Ама не проумявате ли че това е едно харчене на пари за да лъжат и манипулират защото едва ли тия ''усмихнатите'' около роско и лев са готови да дадът за България след като са достойни служители на америка за америка...

този не е Президент ! Румен Радев е българския Президент. този на снимката е едно недоразумение !

И кой българин в чужбина ще инвестира у нас след рекламата на това недоразумение - хахахах

И кво виждаме на снимката-Чехларската чета! Хихихихихи... Във фокуса му били българите в чужбина. И то забележи- тия в Сан Франциско, Лос Анджелис, Сиатъл! Значи тия в Киргизстан, Молдова, Бесарабия псета ги яли! То е ясно тоя чий вятър го клати, и кой говори през устата му! Ха дано се намери резидент, който донякъде да е фокусиран и към българите в България!

Президент, да кажа, поправям се извинете. Че резидент идва за друг коловоз:)

Не се поправяй...Правилно си го написал!Йес!Даа...Да!

"Тоя", "Тая", "Това" или "другото" мина ли прегледа при психиатър за установяване на половата принадлежност?... Ха, ха, ха... :::)))

Президентът Плевнелиев с инициатива за инвестиции от българите в чужбина Ех живот,здравй,здравей..... - това бих казал за "президента" Плевнелиев.

Ирландската овчарка "размахвала нашарени тапети" по жълтите павета, охранена по "паркинзите" с паричките откраднати от добродушните и наивни балканджии се готви отново да лапа, лапа, лапа, лапа... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

С чии пари е направена тази екскурзия? На експрезидент не му се полагат командировъчни.

""Америка за България"" нпо дето раздава пари на такива доказали се че работят ПРОТИВ България

Президент трябва на България. На следващите избори г-н Плевнелиев ако благоволи да се кандидатира ще бъде следващия Президент. Народа го обича .

Голям смях!!!

Ял си риба! Или дупе те лъже! Кое си избереш!

ти сигурно се шегуваш! Това ..... нещо, беше цели 4 мрачни години прецедент в България. В никоя нормална страна дори нямаше да го допуснат да се кандидатира на президентски избори, а още по-малко и да ги спечели. Радвам се че се махна. Един съвет от мен: Роско, стой си в Америката и си ближи сладоледа, докато още можеш.

Явно имаш много черно чувство за хумор или нещо не си наред с главата.

Бившите президенти са ЕКС!Не са до смърт - президенти.

Прав си, но това недуразумение Плевела изпаднал в делириум бе казал казаал: "Веднъж президент-винаги президент!" Журналята, явно са решили, че щом тоя "титан на мисълта" така мисли и те трябва да повтарят глупотевините му!

За справка президента на България се казва Румен Радев .

Отколкото да финансират във фашисткото дезУправление на гроб, водещо бгто към гроба със страшна сила

Хилещото се идиотче пак изпълзя от дупката...

Президент е генерал Румен Радев !

Това е моя Президент!!!!- и на милиони българи. Можеше да участва на изборите и сега нямаше да се срамим.

Дали Плевнелиев или магаре - все едно. Не аз, гениалния Бойко Борисов го каза!

Браво г-н Президент Плевнелиев. Вие бяхте и ще бъдете моя истински президент. Истински родолюбец. С високо интелектуално ниво с изключителни технически знания. Това е да милееш за България, ане да оставяш просташко червило по хората

симпатизанКА-калпазанка-партизанка... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ще оберат парите на тези млади хора.... Така, както обраха парите от бюджета на България със стиропорирането, грешно наричано саниране...

Преди няколко години Телерик се продаде за около 400 милиона лева. Сега основателите му са започнали нов бизнес. Не изглеждат да са от най-обраните.

А ако е откраднал 4 милиарда, то 400 милиона са БМВ

ДА ГЛАСУВАТ- НЕ МОЖЕ, ДА ИНВЕСТИРАТ ПАРИ- МОЖЕ??? "На събиранието-ДРУГАРЮ, в цеха -твойта мама сиганска"