17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руменчо, ти си боклук! Изпърцан си!

Голям кариерист ,няма що.Откъде ли взема морални сили да върши толкова глупости.Отговора е само един!

Радев все повече заприличва на Борисов, с такива призиви към "независимите" ГЕРБ уцелиха с този компромат и още дълго ще го дъвчат. Факт е че той се отказал преди да стане министрър, драмата е дали отказа му е бил обработен навреме от чужда страна ... Еми мерси ГЕРБ за зрелищата ама хляба поскъпна ...

Как може такова нещо, Румен Радев вече тотално се е самозабравил, за да се постави над Конституцията на страната, опитвайки се да оказва натиск върху съда!!!

Браво бе рапон! Подал декларация Кирчо, ама дали е вярна, вече няма значение. Това ли искаш да ни кажеш?

Решенията и действията на това правителство? Ако съда се произнесе че е противоконституционно, всичките ще са незаконни. Радев се опитва да "избяга"..

Този савсем опропасти правовия ред.

Всичкото българин прависти, еле пък гърберастите - от всичко разбират, всичко знаят.Абе вземете си погледнете вашия човек, 12г му прикривате далаверите, а сега тръгнали Радев да обсъждат. Айде молим, чакаме първо другаря Борисов да отговаря за всичките си мутренски дела и източването на хазната.

Аман от малоумни оправдания. Ничие престъпление, не се оправдава с това, че друг също извършва престъпление. Схванете го най-после, за да спрем да имаме престъпници на власт. Дайте да си държим престъпника Радев, щото сме имали и други престъпници на власт. ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА БЕ МИЗЕРНИЦИ???

Stanko е прав, че дира не пуска коментари извън БГ-то,явно Станишко удря рамо на приятелчето си борисофф,и шеаф си Джо Байгънов, щото от чужбина само ги критикуват, та направо не ги пуска да пишат. И аз от сащ не можех да пиша. Сега съм у БГ-то и няма проблем. Цензорите са най-гнусната паплач, дано си получат заслуженото.

Радев пак се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Да, К. Петков в момента не е служебен министър. Но... беше. По думите на самия него, официално той не е канадски гражданин от 20 август 2021 г. Никой още не е видял официалното уведомление от Канада, но това не е важно, важното е, че в момента на назначаването му в първото служебно правителство той все още е чужд гражданин. И това Радев го е знаел много добре. Въпреки това е нарушил Конституцията и е подписал назначението му. В това е проблемът. И фактът, че статусът на Петков е променен не променя обстоятелството, че един човек, призван да пази законността и Конституцията, за пореден път я нарушава и търси начини да оправдае пред обществото това нарушение. И тази толкова неприемлива императивна форма "трябвя дя отклони". Абе, съветниците, няма ли сред вас поне един грамотен, който да му обясни значението на думата "трябва" и изискванията на официално-деловия стил, по които се пишат молби и писма до официални институции. Това се учи в средното училище.

от'съ мъчиш бре, има си правен отдел, има институции, те ще решат, какво тук го мислите казуса все едно някой се интересува.

Ама Кирето, по българските закони още си е канадски гражданин, за това не го допускат да е кандидат за НС. Защо не съди ГРАО, след като толкова е уверен, че е прав, а се примирява?

Браво, чудесна интерпретация на случая. А това че той е депозирал отказ и нотариално заверил, преди да стане министър е удобно изпусната подробност. За това си има съд. Радев не е прав да им дава наклон по този начин. Единственото право е да ги покани да се размърдат и да вземат решение преди изборите, че да знаят хората. ГЕРБ уцелиха с този компромат, "независимите" ще се туткат още месец, два. Вместо програми и обещания, ще слушаме за гражданството на Киро ..

Това е стандартна процедура, Президента Радев прави това, което закона изисква. А герберските идиоти гледам са нападнали форума и квичат ли, квичат.Я изкоментирайте как Борисов се спазари с ЕНП ако го докарат на власт да им пусне макетата у ЕС, те така се прави - ти на мене, аз на тебе, а БГ-то кучета го яли, те това е мутрата от Банки, а сите дет му се клаят са прост матр'ял, нагаждачи и мижитурки.

Т.е. ако един крадец писмено се откаже да не краде от днешна дата, ако утре го заловят, че е крал вчера, то няма да може да бъде наказан ... Щото нали, равенството на закона ...

БРАТЯ! Да помогнем на ПИЛОТА ДА ОТЛЕТИ!

Четете за офшорките на другия "почтен" Кокорчо. И си отговорете на въпроса "защо Радев не преназначи "най-успешните" си министри във второто служебно правителство

Просто е,Кирил Петков е следващият премиер.

Интересът на ГЕРБ и ДПС не е отпаднал!

До "разбирачите". КС не е към съдебната система. Това е един паразитен и безполезен орган нищо не правещ, но с огромен бюджет.

това че се самозалъгвате в сайта на ГЕРБ.... нищо не значи. Радев пак ще спечели убедително

Никакъв шанс няма! Дори до белотаж няма да отиде.

Я! ама това е мунчо :)

В момента на писането на този коментар си мисля че Радев е лайно. Но утре не може да ми се държи сметка за минали неща.

Всичко подписани от Киро Ментата докато беше служебна калинка е невалидно И ще падне в съда

Защо бавеха делото ? На кого слугува КС ?!

Склонен съм да му простя всичко на тоя ако на изпроводяк свърши нещо толкова полезно като да зададе въпроса тоя конституционен съд защо се бави 3 месеца за казус от огромно значение! Отнася се за всички съдилища. Шокираща неефективност. Лозан Панов има 20 години в системата ... тая система няма нищо общо с изпълнителната власт. Взимат си заплатите топло и светло им е. Трябва само да организират работата си и не го правят.

Гледам тая снимка .. това президент ли е или Чичко Тревичко. Знам много долнопробен коментар ... ама не се сдържах.

Не коментирам ЗАЩО на КС му трябва (не се знае колко време), за да се произнесе по един толкова ЕЛЕМЕНТАРЕН казус - дали към момента на попълване на съответната декларация лицето К. Петков е бил И гражданин на друга държава - САЩ, Канада, Тонга или Малдивите. За невярно поднесена информация се носи съответната наказателна отговорност. Наглият вдигнат юмрук му е в шише, че може и той да го отнесе: той е знаел за тази нагла документирана лъжа и въпреки това го назначава за министър???!!! По съвет на Майстора (шефа на стратигическия щаб, ченге, доносник на ДС) пРезидента се опитва противоконституционно да се меси и в работата на НЕЗАВИСИМАТА съдебна система!! Да спрем гаврата с Конституцията, законите и вмешателството във всичко от страна на пРезидента!!!

Какво очаквате от фатмак със зелен чорап!

Мислех, че Радев е достигнал дъното, но се оказва, че винаги може повече...

Първо си помислих , че Радев е пиян , да говори тия глупости. Не беше , остава неразбираемо защо се простреля в крака...

Президентът има отличен правен екип и искането му до КС е правилно, но решението естествено ще бъде на съда. Все пак ако делото продължи ще е от полза, КС да се произнесе, кога едно лице загубва чуждото си гражданство – в момента на отказа от него пред властите на съответната чужда държава или от момента на решението на тази държава. Според мен е вярно първото, по съображение, че никой не може да бъде заставен да бъде чужд гражданин и престава да бъде такъв, след като е направил всичко необходимо за освобождаване от чуждото гражданство. Ако беше меродавна волята на чуждата държава, в някои случаи тя може въобще да не се произнесе – означава ли това, че човекът ще остане неин граждани до края на живота си? Друго значение решението на КС не може да има. Първо, защото правителството, в което Петков е бил министър вече не съществува и на второ място поради законовото положение, че решенията на КС имат действие от момента на постановяването им и за напред.

Аз като пусна фиш за тотото, по този начин изказвам лична воля, че искам да спечеля джакпота.. Това означава ли, че вече съм го спечелил???

основните права на гражданите не са джакпот, а нещо, закрепено от конституцията.

Ха ха в сънищата ти е отличен. Като е толкова отличен защо допусна тоя гаф с канадеца и защо сега не го посъветва да не се бърка в работата на съдебната власт и да нарушава Конституцията. Толкова е добър, че вместо втори мандат ще му осигури импийчмънт.

Пълен с шапки и кокарди правен отдел не може да бъде отличен. Гола вода е.

аз пък искам да стана канадски гражданин - значи заверявям една декларация нотариално и готово

Ало чакай сега как преставаш да бъдеш гражданин на една страна само с желание и подаване на документ за отказ ми понтвойта логика утре всеки един българин ще се събуди и ще каже край от днес не съм вече българин ме искам подава една молба в съда и готово вече не е българин много си прост нали се сещаш че по тоя начин както го казваш ти някой българин ще дължи пари на държавата и с устният си отказ вече няма да ги дължи то бива простотия ама чак пък да се излагаш пишеики глупости аре недей

След като по българските закони, Кирето вече не бил канадски гражданин, защо не го вписаха, като кандидат за народен представител, точно заради канадското му гражданстово? Как така пред ГРАО не важи просто едната бележка, че се е отказал?

Точно тук грешите! Отговорът на КС не касае само това, дали Петков може да бъде министър и след като не е, то питането отпада. Отговорът касае документна измама и КС е длъжен да отговори, кога точно Петков е спрял да бъде канадски гражданин, за да се разбере, дали има документна измама, или няма. И това деяние, не зависи от това дали е още министър, или не. Т.е. КС е длъжен да се произнесе по казуса. А на Радев екипа, се чудят как да избегнат произнасянето на КС, защото им пропада проектчето партиино. Излезе ли, че Петков е извършил документната измяна, го грози дело и дори затвор.

Радев уплаши ли се? Ако конституциония съд каже, че твоя Кирчо е заемал поста незаконно! Знаеш ло какво следва? Всяко негово решение или заповед може да бъде атакувано в съда. Такъв хаус ще настъпи, че ти е бедна фантазията. Честито!

Пламен Узунов е приготвил торбичките......

Неприятно ми но се налага да съобщя констатацията че дир.бг трие или блокира коментари без оглед дали нарушават или не някакви правила но най вече на хора пишещи извън България,болшинството пишещи от Европа,САЩ,Канада.Практически е невъзможно да не бъде изтрит коментар ако изобщо мине на пишещи от Северна Африка,ЮАР.За сметка на това от Дубай,ОАЕ.

След като САЩ махнаха Борисов от власт, сега ще помогнат да се махне и Радев. Време е измислените герои да си ходят.

Когато човек е в паника започва да прави най-големите тъпотии. Точно това направи днес и Радев. В паника от пълната изолация , в която постепенно сам се вкара и както изглежда на изборите митът за неговата предизвестена победа ще се срути за няколко часа. В паника от факта, че Кирчо Канадеца го вкара в пълна безизходица с казуса с гражданството си. В паника от това, че се появиха све доста силни и превъзхождащи го във всяко едно отношение кандидатури. Изобщо - паника и пълна липса на идеи за решаване на проблемите, в които неговото служебно правителство набута цялата държава. Та, в тази ситуация Радев вече действа напъно безумно. Днешното му писмо до КС е доказателство за безсилието му - знае, че е осрал всичко, знае, че няма оправия от това осиране и прави някакъв отчаян и нелеп опит да замаже нещо....Уви, няма да се получи. Освен, че ще обере пасивите от лъжливата декларация на Петков с всичките му законови последствия, днес Радев си заби и поредния пирон в политическия си ковчег - както дойде на този пост - с парашут - така и ще си отиде - с шут отзад. Само с това писмо днес той изгуби между 5 и 10% от тези, които все още смятаха да гласуват за него. По мое скромно мнение, днес Радев окончателно загуби изборите.

Ха туй е добро: дойде с парашут отива си със шут. И да е доволен, ако е само шут, щото може и да е съд. Даже вече си мисля, че някой му скрои шапка с тоя канадец.

Гешев няколко пъти е заявявал, дори на официално изявление, че ще чака фатмака да спре да бъде президент и ще образува веднага дело срещи него. Т.е. фатмака драпа за втори мандат и полудява от това, че му се изплъзва, защото ще е първият осъден политик в тази държава. А ще е такъв, защото си позволи да изгори мостовете и към БСП и към ДПС. Мега тъп е радев, просто мега тъп и за това прави все по мега тъпи неща

Пак няма да се спи от притеснение покрай това двойно гражданство на Кирчо! Не ми се мисли, какво щях да правя, ако беше с тройно!

Така от шест месеца не съм спал зари шкафчетата на боко, не знам какво щяхме да правим ако и хора беше ял

Действаща офшорна компания, регистрирана на Британските Вирджински острови, е 100% собственост на бившия финансов министър и настоящ лидер на новосформираната коалиция, подкрепяща президента Румен Радев - “Продължаваме промяната”. Офшорката Акселберт Лимитед (Akselbert Ltd), Асен Василев притежава целия капитал от 50 000 акции.

Не му се ядосвайте на Мунчо,все пак е Мунчо.Може да е решил да назначи руски гражданин за министър,та ако стане врътката с канадеца ,ще стане и с руснака.

Това са резултатите от поамериканчването на доброто до преди 30 години българско образование- опростачване до дупка.Простаците,които пишат подигравателно за Мунчо,откъде да знаят,че това е главния герой на най българския роман-"Под игото",менторът им отдавна се хвали,че е чел само Винету..А близачите му-още по малко.

На Мунчо му тропа дъската, нищо че е герой от Под Игото. Май ти не си го чел и образованието преди 30 г., поне в твоя случай, също не е било много читаво. А и в случая с пРезидента също.

Ха ха Мунчо бил главния герой на Под игото. Ако с това твое образование даваш за пример колко било добро по тошово време, то американците са последните които имат отношение към углупяването на нацията днес. Ти специално и сега и преди 30 год. си бил прост.

Накрая не го ли обесват?

Мунчо, няма да ми стигне хартията да записвам простототията, издънките и наглостта ти.

Г-н Президент, загубихте моят глас.

Неграмотните юридически съветници на Радев са го подвели много лошо! Олекна изключително много с това становище! Кирил Петков трябва да бъде незабавно арестуван!

Който гласува за Радев Убива Декорацията !

В Европа само Путин , Лукашенко И Радев си позволят да заповядват на съда какво да прави .

СЕЛСКИ ХИТРЕЦ-НАГЛЕЦ.

Мунчо иска и Конституцията да играе по свирката му. Скоро нема да е фактор вече :)

Щом подхвърления от Москва и руския ген. Решетников Румен Радев подкрепя Кирил Петков така борбено, значи има нещо брутално гнило около Кирил Петков! По-лошо от това, да те подкрепя Ахмед Доган, е да те подкрепя подхвърления от Москва и КГБ Румен Радев!

Да знаете сега може да декларирате декларации с неверни данни без проблем и да цитирате тази декларация на Петков като основание. В съда

Моля ви не гласувайте повече за това недоразумение! Той ни прави нас-целия български народ на малоумници! Баси наглеца!

С този коментар Радев признава, че декларацията на Кирето е била лъжа. Видя няколко коментара на конституционни съдии, които потвърдиха неофициално, че указа на президента за назначаването на Кирето за министър е невалиден и побърза да даде на КС предложение за решение, което да замаже ситуацията. Значи за Кирето може, а за другите е забранено. Жалко Радев, с това загуби доста избиратели, по-добре да си беше замълчал. Много жалко! А политическата кариера на Киро умря!

Юмрук, прозрачност, почтеност ….. да те еба в президентската курва.

Служебното правителство Кирил Петков с конституционен скандал протеже на Прокопиев от кръг „Капитал“. Асен Василив крадец интелектуален кокори се още от екрана нахален. Румен Спецов навярно е спец, но само като бюджетен крадец. Бойко Рашков имотен магнат скромно спестявал за палат до палат. Стойчо Кацаров ваксини дарява, а иска за нови милиони да дава. Виолета Комитова спря магистрали строители хиляди без средства остави! Велислав Минеков гаври се със свободната преса обещанията за свободното слово, питам: Къде са? Страната тресе се от скандал след скандал президента се прави на ни чул , ни видял. На целия хаос всички се смеят страхливи мисирки да питат не смеят. Тока, цените растат главоломно расте във страната недоволство огромно! Обещаха на всички ред и сполука, а вместо това са орел,рак и щука! Обещаха на всички нови закони, но само надуват стари балони! Бежанската криза на вратата ни чука от талибаните търсят спасение тука! Кризата идва, няма съмнение но от талибаните наши , няма спасение!

Хора мислете. ИМА два избора: ЗА парламент и за Президент. И АКО НЕ ИСКАТЕ ДВАМАТА ИЗМАМНИКА-ПЕТКОВ И РАДЕВ ДА НЕ СА В ТАЗИ ПОЗИЦИЯ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ.

Румене , осра се жестоко!!! А мислех да гласувам за теб. Даго духаш!!!

Радев гледа да замете преди изборите, че току виж се окаже че съзнателно нарушили конституцита

Отвратена съм от показното и нагло газене на Конституцията от тия двамата мижитурки Радев и Петков!