17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЩЕ ОБЯВИШ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ЩЕ НАЗНАЧИШ ВОЕННО ПОЛЕВИ СЪД ЗА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА , МИ СЕ РЪКУВАШ С БОКО , СТАНИШЕВ ГЕРГОВ И ПИРИНСКИ ВСЕКИ ДЕН ?

Единият червен толуп прави PR с джипката, другият червен толуп прави PR с дежурните, комунистически, изтъркани фрази! И двамата са за боклука, барабар с централите им!

"Днес мнозина избират да слугуват на лъжата..." Наглия и безцеремонен Парашутист не пропуска да плюе и да подбужда елементарната и неудачна част от електората, но Тя се топи с всеки миг и Той увисва като с.... на ромче...

Колко взе за грипените тоя продажник?

Тъп, по-тъп, най-тъп, гумен радев.

Двама трима Трола пишат , еднакви фрази и обиди ! Вашия Тулуп това ли ви каза да пишете Мисири и Мисирки начело с Албанката с големия задник ? ОСТАВКА НА ГЕРБ И БОРИСОВ ! Обяснителен режим в СЦЗ !

Браво на Президент Румен Радев , пак е с Българския Народ ! А онзи с Джипката обикаля като цветарка и Лъже Народа ! Сега не е в Обяснителен Режим , Барселона и Васил Божков ! Оставка на Правителството и Борисов ! Виждате ли как уважително го наричам Премиера ! Троловете на Борисов и Пиарката Албанка използват Нецензурни думи и псувни към Президента Румен Радев , избран от 2,5 милиона Български Граждани да служи на Българите !

Този продажен лиценер да говори за достойнство, е като циганин да ти разправя че не краде.Нищоправеца е срам за България и колкото по-скоро си замине толкова по-добре за бъдещето на страната ни.

Добре е че имаме умен, образован, ерудиран Президент, който да придава европейски вид на държавата. Говори чужди езици, говори грамотно и с уважение.

Едно сложно изречение не може да изговори без да се запъне.Прост та дрънка.

Декламира комунистически речи като партиен секретар.

щом за тебе тоя галфоне умен, образован, ерудиран, говори грамотно и е с европейски вид, направо неискам да си представя какъв си ти и колко си умен!

Не мога да си представя ти какво интелектуално дъно си да говориш по този начин, добре е човек от време на време да се залива с помия, но ако му стане навик , тогава вече е симптом, а това е деградация, т.е. оскотяване. И най-непредубеденият ще види, то е като греда в окото, разликата с Плевналиев, помни как изваждаше листчето и започнавше да срича, изглеждаше жалък до кмета на Панагюрище...

Имам въпросче? Защи другарят Рублен не обяснинна селакия синелеккторат каквоне достоен живот? Че това не е да живееш на чужд гръб с помощинот държавата ибдъртите, а да имаш образование, развит мозък и да се САМОиздържаш, а не всеки съб и нед да пълнкш багажника приндъртите дебили?

Много неграмотно пишеш, да не си на 2 - 3 ракии ?

Не, глупако, пиша от 6.9".

Този няма да се кандидатира за втори мандат.Вече е неизбираем.

Почитането на празника е супер, но защо този зелен чорап, известен като ф-ат-м-ак Генерадев ос.ра всичко, до което се докосне? Къде беше два месеца, докато правителството се бореше с вирусни кризи? Колкото и да има кусури Борисов, ето вчера в Сърбия, строежите продължават, днес се финансира Рилски манастир и т.н. конкретни неща! Къде е тоя изтърсак Румбата? Само голословни про-руски приказки! Най-тъпия президент в новата история! До него Стоянов, Плевнелиев, че дори и оня агент Гоце, са като академици, сравнение с него! Национален предател и чехлю на Деса П-роста-кеса!

Защо му викат Грипен на човека, от пресцентъра на президентството нали казаха, че още не си е взел комисионната за Грипените!

Другари дружно да громим демокрацията ваш ББ-Бибитко

тази "новина" не трябва да е в рубриката политика, а в хумор, сатира и забава!

Днес в 12 часа, когато пуснаха сирените, видях само 5-6 човека да спрат на тротоара, колите си вървяха, дори една жена спря, но веднага се чуха клаксони и тя тръгна. Толкова е уважението към Ботев, а пък се очаква уважение към държавен глава - това са хората.....

Уважението не е в позата, а в душата.

Яко ги стяга плужеците от думите на Президента, я как са умирисали форума. Що не коментирате 11-те милки дето са ги лапнали Бойко и Владко от Черепа.

- грипени нет - аец нет - да набият канчето на лукойл и газ и нефт нет - газ от Азерите и Американците - все повече червени мутромилионери в панделата или зад граница :) - денги нет! мумио за теб ;)

ходи гледай бостана в Хасково и не разваляй европейския образ на БЪЛГАРИЯ !

Изгуби всякакъв авторитет и вече,освен твърдия електорат,никой не му обръща внимание какво приказва.

След като никой не му обръща внимание и не го търсят за нищо, като види камери нищоправеца ще си счупи краката да заеме позиция за да го видят хората, че е жив. Успява и да наизусти по няколко изречения, които са му написали. Ако има въпроси, които не са му дадени предварително за да го подготвят се врътва с достойнство за да не се излага.

Така е, трябва да му се отдава нужното уважение, защото говори умно. А не - "Тука президенти, а аз ,едно малко премиерче, ама като си направя тръбичките, проектчето... "

Ако Плевню с неговите листчета, от които сричаше ти е издеала, с такива мизерници не е нужно да се говори, жалко че някая ви е пръкнала в пространството, просто бройка...

Проблемите на България и Борисов са индеферентно колектуали другари и се крепят на основни базисни компоненти ! Днес е е вторник а утре ще стане сряда другари и тогава щу го бутнем от власт ! Айде че Деска ме чака купил съм и нова фуста

от теб нищо не зависи, разбиишли.

Зависи,зависи,но не може да си изиграе правилно картите,които има.Преследва фикс идеи.

Какво е фикс идеи - Президентът говори за достойнство, за свобода, посочва грешки, всичко е в защита на хората - той е единствената опозиция, добре, че го има.

не вдена години наред, че не му се получава,

Когато този тулуп си отвори вонящата уста и цветята повяхват. Бедния народ му дава 12 хиляди лева заплата не за да слуша заядливите му глупотевини на селски клюкар. Глупендера така и не разбра, какво трябва и не трябва да прави на този измислен пост.

Прочети малко преди да употребяваш тази диагноза - има поне 10 симптоми, на които отговаря друг човек - нарцистична логорея.

за КУРНЕЛА говориш

Речите му са инфантилни, на нивото на десетгодишно дете, изпълнени с фалшив патос и патриотизъм.

За тебе Плевню с листченце в ръка, вземи огледало и виж кой е там, еднокнижник, полукнижник или приматос неандерталос, жалко, от наторяващи Земята няма нужда...

Зависи от нивото на този, който ги слуша. По лесносмилаемо е да ти казват " булки, ей как сте, кво праите работите ли, я какви нови машини... "

И на тези, коИто пишат.

Другари, да го изберем пак, за да ни дойде акъла....ура

Той - акъла, вече трябва да ни е дошъл, минаха 10 години в унес и транс.

Грипен Радев намери поле за изява и се изходи и в деня на Ботев. Съветниците и пиарите са му написали някакво слово, което от неговите уста излезе като монолог на старшина на рота пред новобранци.Тия, които са служили войници знаят за какво става дума. За съжаление нивото на президента на БСП е такова.

Ти май харесваш Плевню с листчето, за цял манда една реч не научи, ако той ти е критерия - жалко е, че си си губил времето да ходиш на училище

Президентът говори умно, с подбрани думи, а не с уличен език. Говори като за умни и образовани хора, и те го разбират, а другите - го плюят.

Наричаш селяците с голфовете и 0-та книги умни? Хахахахаха

Ами хайде, де, другарю, действай, направи нещо, каквото и да е, стига само си плямпал като селска леля! ..ама не е лесно, нали? Искат се идеи, усилия, работа! Друго си е да критикуваш чуждата работа с празни приказки! Типичен социалист-некадърник.

Какво да направи? ...сега може да говори. Има трибуна... ама е тъпо да води политическа кампания като президент. Както още Първанов каза и след него Борисов а и други политици - главата президент в конституцията е тотална глупост. Трябва да се реформира тази институция. Отделно е главата за Съда и Прокуратурата която е сталинистки памфлет, еманация на неразбирането на демокрацията от офицери на КГБ и ДС.

Омръзна ми да слушам от устата на този човек бавно и напоително поучения и неща до болка предъвквани през годините на комунизма. За герой, предатели, борби, родолюбие, патриотизъм, достойнство, апатия... Хайде, стига сме воювали. Да почетем празника, като се хванем за ръце, да друснем едно хоро и да хапнем и пийнем, като нормални хора !

Хапнете и ега се задавите, та да се вдигне малко средното ни IQ.

Мушморок

Да не би планът ви за справяне с демографията да е под кодово име "смърт за враговете на Партията"?

Какво пък зависи от този глупендер!!!

Засега апатията около 2-3 пъти е надмогвала достойнството на БСП. Нормално е тяхното желание да си го върнат.

Трудно се вдига нещо, което е на сто и кусур години.

Мушморок

Малко двусмислено се е получило. Имах предвид, че искат да си върнат за резултата 0:2. Поне 1:2 да стане.

ПРАВ Е РАДЕВ ЗА АПАТИЯТА, В КОЯТО БГ НАРОД ИЗПАДНА И НЕ ВЗЕ МЕРКИ ВСИЧКИ ПРИБРАЛИ МИЛИОНИ ОТ БАНКИТЕ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ И ТАКА ФАЛИРАЛИ 16 БАНКИ И ДЪРЖАВАТА ДА ВЛЯЗАТ ЗА ДЪЛГО В ЗАТВОРА- ПАТИМ СИ ОТ ТАЯ АПАТИЯ. ТАЯ АПАТИЯ НЕ НИ ПОЗВОЛИМ ДА ИЗХВЪРЛИМ БСП СЛЕД 1995 Г/1997 Г КОГАТО ДОКАРАХА МИН ЗАПЛАТА ДО 5500ЛВ, А 1 ДЛ - 2965 ЛВ- ТОГАВА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ЗАПРАТИМ ЗА ВИНАГИ В ИСТОРИЯТА ПРИ ПАРТИЗАНИТЕ ЛЮБИТЕЛИ НА МАНДРИ И ЧУЖДИ ИМОТИ...ТА ПРАВ Е ЗА АПАТИЯТА...

СПРАВКА ЗА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И МИНИСТЕРСКО ПОСТАНОВЛЕНИЕ- ОТВОРИ НА КИК МИН ЗАПЛАТИ, СПРАВКА ЦЕНАТА НА ЛЕВА КЪМ ДОЛАРА ОТВОРИ НА БНБ- 12 ФЕВРУАРИ 1997Г- 1ДЛ- 2965ЛВ, А СРЕДНАТА ЗАПЛАТА БЕШЕ 3ДЛ- НЯМА ПО ГОЛЯМ ПОГРОМ НАД БГ НАРОД, МОЖЕ БИ САМО ВЕНЕЦУЕЛА ЩЕ НИ ИЗПРЕВАРИ- ТОГАВА УПРАВЛЯВАХ ДРУГАРИТЕ ЧЕРВЕНИ ОТ БСП, А МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ВЕЛИКИЯТ ФИНАНСОВ ГУРУ- РУМЕН ГЕЧЕВ.

Хубави думи.....Но.........този толкова се е компрометирал,че......каквото и да издекламира е празно пресъхнало буренце. Няма вино, няма ракия,няма пиянството на един НАРОД! Той си е виновен,а не ние....

С какво се е компрометирал???!!! Достоен президент. Но нали гербавите платени тролове трябва да изкарат нещо и на този паметен ден! Нещастници!

Достиен. Може. Не става за политик. Сигурно защото не се е облагал толкова колкото другите. Сам се провали.

ГОЛЯМА КУХАРА Е

Я пъ тоя!

Едно време имаше книжка "Приключенията на Незнайко". Та там се разказваше за един глупак дърдорко.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

така и баба знае,ела си в София и си разкажи брътвежите !

Дъра-бъра два чадъра...Другарят Гоце има достоен ученик!

Ако Ботев беше видял партията на Радев какво предателство направи....македонска нация,16 република на СССР, сега предават национални интереси в полза на Путин, Ограбиха държавата и хората на няколко пъти...

Ако Ботев беше видял как днес, по време на сирените трафикът си вървепе, все едно че нищо, и само тук там имаше спрял на място гражданин / в гербаджийския Пловдив беше така!/, щеше да разбере, че се жертвал напразно!!!!

Ботев доста остро се изказвал против Русия. И още повече към тези, които работят в нейна полза от България

от нас зависи да те разкарваме и да се научим най накрая че на БСП-то власт не се подарява

вместо оратория за вируса,Нашия намекваше в скудоумния си стил за други вируси както винаги анонимни ! Така е най-лесно и безотговорно,никой не може да ти потърси дметка! Кажи нещо адресирано бе човече!

Сега не разбрах - Бойко ли е виновен и за Ботевата гибел?

И паметта на Ботев ли оскверни бе , Льотчика !? Нямаш спирка и чувство за благоприличие !

клепоухия шапкар-злобар, не пропусна да оскверни и този празник.

БОЙКО ТВ Преди десетина години издателство „Ентусиаст“ издаде книгата ми с миниатюри „Мъгла от тамян“. Стотина от „Кеворкизмите“ са предизвикани от Бойко, включително и тези, посветени на отношенията му с медиите. Ето някои от тях: - Когато й гостува Бойко, Цветанка е толкова развълнувана, че й трябват две сърца; - Този водещ се държи толкова слугински, че сякаш Бойко тайно го е чифтосал с някоя от каракачанските си овчарки; - Бойко седи в храстите и дебне като бракониер някой да каже нещо срещу него. И веднага се обажда. Той вече не иска да се хареса на всички, той иска да се хареса и на себе си; - Бойко им казва: „Приятна събота!”, и те благодарят - нищо, че е понеделник, вторник или четвъртък. „Благодарим ти, ах, колко хубав е съботният ден!”; - Никой досега не е успявал да зомбира по подобен начин телевизионното стадо. За него той е Свети Бойко; - Почти след всеки по-обширен разговор, Бойко спокойно може да каже: „Мерси, откраднах ти шоуто”. Повечето водещи изглеждат жалки в негово присъствие, но това сякаш ги прави щастливи. На тях им е достатъчно да наблюдават отстрани собственото си предаване, обсебено от Б.Б.; - Бойко написа кървавото си писмо до шефовете на централните медии – попита ги, дали има случай да ги е притискал по някакъв начин. И всички любезно му отговориха: „Не, Велики, никога, за нищо на света”. И се отзоваха препарирани в хербария му – там, където събира най-преданите си мушички; - Всяко нещо има начало и край. В отношението на Бойко към медиите личи, че той още не може да проумее това; - Бойко трябва да внимава, когато се нахвърля гневно върху репортерите - някой може да се парализира публично; - Бойко е буквално навсякъде в медиите. И често участието му в телевизионни предавания е като „Платен репортаж”; - Очерта се цял медиен отрасъл „Масажи за Бойко”; - Накрая Бойко ще поиска да разговаря сам със себе си – и ще бъде прав; - Боли ли го понякога главата Бойко, когато гледа непрекъснатите телевизионни славословения по негов адрес?; - Някои от интервютата с Бойко наистина са уникални. Те трябва да се изучават задължително във Факултета по журналистика. В раздела „Какво никога не бива да правите по телевизията”; - Трудно е да бъдат опазени нашите политически първенци от телевизионните поцелуйковци. Например, Бойко целият е олигавен от целувки. Направо си е влажен непрекъснато; - Бойко все повече се превръща в обитател на собствените си медийни отражения; - Когато човек е толкова ухажван от медиите, по-късно със сигурност ще стане доста кръвожаден към тях; - Той така е обгрижван от медиите, че има опасност скоро да загуби представа за себе си. А тази представа е единственото свястно нещо в един политик... Днес, десетина години след като са писани тия миниатюри, в доста отношения Бойко си е все същият: продължава да дебне всяка фраза, която не е по вкуса му. Тия дни нарече американската телевизия Би Ти Ви „Божков телевизия“. Нищо чудно на бъдещия собственик Келнер да му надпишат по този повод сметката. Това е знак към големите телевизии да не шават без нужда – напълно излишно предписание, като се има предвид, че те дори не дишат прекалено видимо. Всички телевизионни лица, до най-дребните буболечки, продължават да са му на мушката: по-рано, за да ги зомбира, сега – за да ги поучава/плаши. Живков би бил смаян от мащабите на медийното обгрижване на Бойко. Той обаче няма насита в това отношение – и се старае да спечели и последната медийна цаца. Няма значение как си го ругал преди време – важното е сега да се търкаляш в краката му. Неуморим е: не поучава репортерите, покрай инспекцията на някоя магистрала – а инспектира магистралата, защото трябва да им говори, защото това му е нужно. Дори вече не се интересува, дали са го разбрали. Важното е неговият глас да боботи над всичко. Навремето съм се питал, дали накрая няма да иска да разговаря сам със себе си – отегчен от другите; по някое време това се случва на всеки Властник/Самодържец. Вече го прави – със собствената си телевизия във Фейсбук. Един джип, който кара сам, и една телефонна камера, толкова. Никой не го дразни с излишни въпроси. Никой не му се пречка в краката. Говориш си, колкото си искаш – и то на живо. Кеф и лайф. Доколкото мога да преценя, ФБ телевизията засега му носи успех. Който го харесва, ще го има в неограничени количества. Който не го харесва – също. Да си се оправят помежду си. Кеворк Кеворкян

започна да мъкне навсякъде със себе си разплетената дамаджана...за декор и уважение към партията си...

Кощунство е тоя мръсен отпадък "преЦедента" да говори за Ботев!!Тотален нещастник, а цялата му реч е едно словоблудство и е съставена по отвратителен начин-говори за него така, сякаш е бил свидетел на събитията?!?! Пълен абсурд е тоя човек!!

Голямо дрънкало... Излишник.

ги боли гербавите когато Радев им говори за чест и достойнство! Калинките и слугите,троловете и мисирките на шибаняка нямат такива!

днес пак му се смъкна рейтинга с няколко процента!