Препоръчаха ремдесивир като първо лекарство срещу Covid-19 в Европа

Американски изследвания доказаха, че медикаментът, използван при лечение на ебола, ускорява възстановяването пациенти с коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случаите днес са с 38 повече от вчера, а тестовете с 240 по-малко. Още миналата седмица ви казах, че връзката е очевидна. Ако утре тестват 6000 души, няма да има нито един заразен. Поздрав за всички пишман статистици :)

166 нови случая на Ковид 19 у нас. С 38 повече от вчера (128).

То доброто и хубавото няма нужда нито от препоръки, нито от реклами- хората бързо разбират кое е добро. Платените организации да спрат да дирижират живота на хората, че от това дирижиране само до гроба стигаме.

а кое 'обявиха' за вредно, дет тръмп спря да го пие, че нещо хептен се обърках с тея 'нови' лекарства, нещо с хлор беше, ама ? и кво стана с евтиния стероид, дето помагаше ?

Всичко трябва да мине реални изследвания. Имай предвид, че тия лекарства, дето одобряват и хвалят имат полза при 02-30% от критично облните т.е. тия 2-3% от разболелите се , дето не е ясно дали ще оцелеят. А при 20% от разболелите се има усложнения разни, които могат да оставят дълготрайни ефекти върху белия дроб и мозъка.... за това в нашите БГ медии не съм чул въобще да пишат. Във Великобритания това вече е голя проблем. Имаш хиляди хора вече, които имат големи проблеми с дишането - не могат да ходят повече то 10-20 метра или да вземат душ без да се задъхат сериозно. Какво може да работи после тоя човек? Да оцелял е слава богу, но имаме проблем като общество ако голям процент от обществото са хора, които имат тежки проблеми........

"Американски изследвания доказаха, че медикаментът, използван при лечение на ебола, ускорява възстановяването пациенти с коронавирус" Много сте зле бе хора! В Германия започнаха тестването на ремдезивир още през МАРТ, през МАЙ германците доказаха, че ремдезивир помага. Чак сега ли разбрахте за ремдезивир? И то от "американски изследвания". Директор на германската програма бе проф. Клеменс Вендтнер, който още през АПРИЛ каза че е изключително доволен от резултатите и че неговите пациенти се възстановяват много бързо! Проф. Клеменс Вендтнер никога не е нитубирал пациентите си, а им е давал високо концентриран кислород! В неговата клиника смъртните случаи се броят на пръсти!

Разработката на едно ново лекарство струва до 1,5 и 2 милиарда долара, като се има в предвид, че инвестицията може и да е на вятъра, ако лекарството се окаже вредно или неефективно! Много ясно, че след тези гигантски инвестиции концерните няма да ти подарят лекарството на тебе! На полуграмотния бай Ганьо тези работи не са му ясни! Той мислил че лекарствата падат от небето! Имай в предвид че става въпрос за частни концерни, които не са длъжни да ти разработват нови лекарства!

Не, не са длъжни, но защо го правят ако не очакват ОГРОМНИ печалби? Да си ги дъвчат тези лекарства - аз нямама намерение нито лекарствата им нито ваксините им да ползвам. Каквото съдбата реши това ще бъде. Да си лекуват те децата с тези отрови.

Ти на работа ходил ли си? Защо работиш? За слава или за пари? Котато ТИ започнеш да работиш за слава и потупване по рамото, тогава и концерните ще разработват лекарства и ще ти ги подаряват!

Печалбата на фармацевтичната мафия задмина печалбата на наркомафията.

Ми откажи се от лечение с ремдезивир като се разболеиш бе тъпак! Не им пълни джобовете на "мафиотите" и умри! Той колхозника от къде да знае че лекарствата не растат по дърветата, а се изобретяват, което струва милиарди и понякога десетки години! Концерните да не работят за червените ти от алкохола очи? Да ти ги подарят ли?

Гледай си кръвясалите очи и гълтай лекарства на корем бе, ольо! Ако лекарствата не ти помогнат, обади се на разкрития специално за Ковид-а телефон за психиатрична помощ!

Е та тъй де , няма да разрешат евтините лекарства я.То какво лобиране, какви фалшификати бяха тези изследвания, та най-нкрая додрапаха за разрешение. Но...това ще струва баая пари. 5000 за курс за лечение - баси как точат пари от здравната каса на щатите.