Председателят на партия "Средна европейска класа" се оттегля от политиката

Досегашният председател Георги Манев отрече да е преговарял с Кирил Петков и Асен Василев, но заяви че са добре дошли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя в дясно на снимката кърти с интелигентна физиономия. Такива политици ни трябват!

Юююююю ..допълнете Бо-Клу[email protected]и...долни

Не живея в Българиа от 10 години, но го познавам (от ТВ) и знам, че води голяма борба с отчуждаването на парк Росенец - голяма далавера е. Заинтересуваите се. При Сашо Диков беше преди няколко дни.

Партията дето мошеника и канадеца си купуват за да участват в изборите? С парите дето изчезнаха от банката за развитие от магистралите и от бюджета? Защото честно казано за първи път я чувам.

Отегля се защото премина във висшата европейска класа!

Момче, това за средната класа го говорим от тридесет години. Ама на Вожда Тиква му трябваха 3-4 години да и види сметката!

Че ти си некадърен мияч на чинии не значи че няма средна класа. Именно средната класа тая дето в момента си купува апартаменти купува си автомобили и ходи на почивка извън България. Именно средната класа е тази, която задръства кпп-тата.

Според чичко гугул тия били коалиционни партньори на коалицията – Обединени патриоти от 2017 до юли 2020, но също така изглежда че никога не са имали свой представители в НС. Пък и отделно за първи път чувам да ги споменават, въпреки "работата" им по отношение на бизнеса!?

Продявам партия, регистрирана, с офис, с данъчен номер и Булстат, с внесена регистрация по ДДС, със застраховка Гражданска отговорност и минала на трхнически преглед. Остава само винетка да и се вземе .. онлайн. Има си всичко. Само плащаш кеш, мяткаш се се и извозваш електората на 14.11.

Тия дебили даже не съм ги чувал.

Кви да тея? Вероятно червени чугуни.... спяща руска клетка.

Ех... Палячо !

в което никога не си участвал? Български мистерии...

Ако не се беше оттеглил, никой нямаше да чуе името му.

Мунчовците са ги напазарували. Започвам да си мисля, че събитията последната година са предваротелно обмислени и режисирани. Да има хаос и Бкп да управлява без избори. Сега мунчовците ще правят и БКП-2.

Тоя па кой е?? Знаят го само в неговия блок на неговия етаж. Какво занимавате хората с г-н Никой. Такива с лопата да ги ринеш...

Г-н Манев и широко известен сред своите близки роднини по права линия. Някои негови втори братовчеди твърдят, че не го знаят кой е, но това са клевети. Щото имат да делят една къща с външна тоалетна в с. Злокучане.