Предизборно: Путин обеща на руснаците милиарди и издигна Лавров и Шойгу за водачи на листи

"Едно проспериращо и солидно семейство с деца е бъдещето на Русия", заяви президентът на партиен форум, от който изненадващо отсъстваше Дмитрий Медведев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ни освободиха от съветско робство, но от руско още не сме се освободили. Да видим дали Борисов с помощта на Байдън ще успее да изгони веднъж завинаги руския окупатор без да се пролива кръв.

Руснаците са най-зле в Европа .. даже и след нас са а уж имат богата на ресурси окупирана територия на 140 народа.

Аз със старите обещания ко стана? Да припомня: - Русия трябваше да открие 25 милиона(!) високотехнологични работни места (Савушкинските тролове не се броят); - Всяко руско семейство трябваше да разполага с жилище от 100 кв; - Средната руска заплата трябваше да стане $2700

Ти виж програмата на герп от 2009 г, после от 2013 г. и т.н. да видиш какво се казват лъжи!

Когато човек чете полуистини и премълчани факти, неизбежно си прави грешни изводи. Ето малко конкретика: 1) Обещаните пари са от фонда за възстановяване и развитие, в който всяка година се трупат част от доходите, получени от газ и петрол. Така че не става дума за "печатане на пари", както си мислят много хора, така направиха в САЩ и ЕС, но не и в Русия. Между другото, с цел избягване на влияние върху фонда от флуктуации във валутния курс, "доларовата компонента" беше елиминирана от него. Останаха средства в Евро и Юани. 2) Вярно е, че има спад в рейтинга на "Единна Русия", но аз не мога да си представя европейско правителство, което след пенсионна реформа като в Русия (а тя трябваше да се проведе, защото законодателството не беше променяно десетки години) щеше да има поне половината от подкрепата, която тази партия има. 3) Не знам какво са гледали коментаторите, но аз видях с очите си Медведев говорещ от трибуната. Мога да продължа и още, но според мен и това е достатъчно за да се разбере как ни водят за носа.

Триолионът завлечен по частни офшорни сметки ще бъде ли също разделен с мизерстващите му сънародници? А известни ли са ти загубите за Русия от обръщането на доларовите активи в юани? Малко след въпросното събитие Китай обезцени валутата си без много да се консултира с кремълския комплексар.

Путин е президент на Русия и на света.

Минетчийков, ти ли си? А потвърди ли, че не си робот?..?!

Той копейката е "възхитен" от звонка на копейки и затова ги ръси такива :)))

България и Русия - винаги заедно против световното зло САЩ

Само че ЛЕВСКИ, РАКОВСКИ И ЗАХАРИ СТОЯНОВ МИСЛЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО !

Те са соросоиди, за това :D Всеки, който не целува задника на Путин, е гаден соросоид. А после се чудят, защо хората ги презират... путинофилски истории..

Както и 7 000 000 Българи които мразят рашка говняшка от сърце а рашките подлоги като копейката са едва 13 000 :)))

Герберските тролове бяха разколебани и доста оцапаи (отзад) през последните дни. Сега виждам, че пак са наети и разпръскват обилно фекалии тук ...

Вовата да намали цената на водката...

Руснаците започват да схващат какво е ционист, но въпроса е дали реакцията им към това ще изпревари темпа с който ги съсипват и редуцират. За съжаление и в Бг не сме цъфнали никак, даже сме си 1:1 с тази разлика, че наще по върховете не са ционисти по кръвна линия, а са само прост слугинаж.

Не мога да разбера, защо не вярвате, че Путин може да раздаде на руснаците, милиарди рубли? Ми я вижте, как през 96-та, социалистите от раз ни направиха нас милионери? Желание като има, всичко става :)

Предизборно избираш между Путин и Путин, другите са в затвора.

Русия отново е нашето българско спасение

Спасение от свободата, прогреса, българския език и традиция.

Някакви смахнати гейове пишат идиотщини против нашата освободителка Русия

Зарабоваш ли копеките, еничар тролски?

И от де ще дойдат тези милиарди бе, хипофизо? И досега защо не им ги даде ако си можел.

Дал е много, може да се видят поименно десетината получатели.

А и след това си ги взема обратно - към 90%.

Жалка картинка, братчта....

В България няма условия за евроатлантизъм и либерастия. Това са неприемливи понятия за българите. Ние сме русофилски народ. Има само малка част продажници и негодници с либерастки и гейски наклонности

Какво значи русофил като политическо убеждение? Либерал е ясно.

Бъдещето е на Русия. Ние пак сме застанали на грешната и вредна страна - САЩ и НАТО. И пак ще свършим с национална катастрофа, за съжаление

50 години бяхме от тяхната страна, насила. Резултатите бяха плачевни. И сега искаш пак.

Всеки руски успех радва българите. Русия е велика страна и наша надежда за освобождаване от колониалното робство на САЩ и ЕС

Ние българите обичаме братския руски народ и мразим САЩ и НАТО

Вие еничарите копейкджии, може, ние българите не.

Добре, че я има Русия. Ако я нямаше, нямаше да има и България ....

Глупости.Щеше да я има. Румъния,Сърбия,Гърция,Черна гора,Македония....също бяха в османската империя и сега ги има. Русия ли ги създаде? Просто нямаше да е през 1878.

Тъпчо, чети история. Всичките тези балкански държави са получили независимост с помощта на Русия

Бил съм на националния празникна Гърция, по случай освобождението им от Османската империя. Такъв празник в Гърция не може да започне без руския посланик ! Те, гърците също считат руснаците за техни освободители - въпреки вродената им "хитрост" и пресметливост (ане мъдрост) присъща на древните народи. Не пишете глупости и не лъжете срещу центове !

Глупости. Нямаше да е 1878,но и без Русия османската империя щеше да се разпадне.Гърция,Сърбия,Румъния,Македония има ли ги?Русия ли ги освободи? Най-голямата заблуда е,че нямаше да я има България.

Жорка, много си тъп и неук

Президент Путин винаги изпълнява обещанията си. Затова е най уважаван и популярен политик и държавник на Земята

Абсолютно!! Под неговото управление рассия стана най-приятното кътче на Земята. Даже смятам, че там няма ден в който да не изгрее слънцето. Аз лично нямам възможност да живея там (в рассия), но съветвам всеки който може да се премести. Ние пък със семейството ще страдаме и ще се мъчим в Люксембург и Монако.

Твоя си работа. Можеш да си мечтаеш и измисляш.

В Люксенбург и Монако ти и твоето семество можете да миете чини, тоалетни, коли и т.н. Особено в Люксенбург, нещата са като в Саудитска Арабия. Местното население е каста, която по рождение има привилегии, а останалите нации са просто обслужвщ персонал. Да не говорим за българите. Всички реакционни и унизителни предложения по международните договори за България от Берлинския договор до сега идват от херцози, принцове и министри на тези изкуствени държавици....

Руските тролове даже не са чували, че в ресторантите на запад , дори в домакинствата, ползват миялни МАШИНИ, хора не мият чинии на ръка.

Да управлява от днес, да обещава и да му вярват. Ама при положение, че управлява от 15 години и до сега не го е изпълнил, не виждам как ще го направи в следващите 15, 30, 50 или 300 години.

Тоц до сега толкова е изпьлнил, че бедна ти е просташката фантазия. Такива ограничени като теб нищо не знаят и не се интересуват, типичната рожба на властта на ГЕРБ си, дето нищо не са направили за интересите на България и българи. А продадоха интересите на тази нещастна територия с просташко население от цигани и чалгаджии.

Донесе целия прогрес на Русия с анексията на Крим, Донбас, Южна Осетия и Абхазия. Такова социално благо е да знаеш, че живееш в държава с мощна армия, която не се колебае да я ползва в своя полза, за да имаш благополучие, докато съседа ти мре и се гърчи. Много православно е това. В руската библия на 1 страница пише - в началото беше Крим и Крим беше наш.

Да обещаеш е джентълментски, да го изпълниш е пълна простащина.

Обещания, обещания, обещания, само обещания! И бой и отнети свободи по клетия руски народ! А олигарсите се къпят в разкош и злато. 500 руски олигарси притежават 90% от богатствата на Русия. Путин е най-богатия човек в света. Има и 6 незаконни деца. Голям глупак излезе! Колко още ще управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огнената геена и преизподнята! Пъкен идиот, крадец и убиец!

Много сме добре! Имаме умен и уважаван в целия свят президент, А вие имате фуражки, които дори не могат нормално Да се изразяват, като нормални хора, конкретно нищо не правят за народа си. Тръгна той, балканско недоразумение мизерно да вряка за великата страна, велик президент и великия народ. Подлого фашистка

Който не харесва Путлер е фашист.

Тъпанар просташки

Добре де, да речем, че са 50 милиарда (няколко десетки), това са почти 7 милиарда долара. кочината е 140 милиона, т.е., като ги разделиш на всички, евроазиатските маймуни ще си разделят по 50 долара. Гооолям скок, няма що! Браво! Путиин, Лавров и Шойгу - молодци!

Хановете ви Аспарух и на него подобни.

Русия става все по-силна, модерна и красива. РФ има 18 града с население над 1 милион. Градове - красавци ...

Скучно ти е в рашка говняшка, пишеш си какво мечтаеш?

Ние българите сме на страната на нашата освободителка Русия. И против историческия враг - САЩ

Какъв Българин си ти бе рашка подлого !

Ти луд ли си, бе? Американците ни освободиха от руско робство! Как може да съм за руския поробител! Ти си руснак! Бе може да си българин. Пак пишеш от името на сънародник.

Рейгън ни освободи от севетско робство. СССР не е Русия

Русия набира скорост. Опитите на САЩ и ЕС за сдържане не дават очакван резултат. РФ е мощен световен фактор и велика сила, с която се съобразяват всички. Даже Байдън приклекна на руския президент и започна преговори по много въпроси. Вътрешната политика е насочена в полза на гражданите, за което се отделят огромни средства. В Русия се живее все по-добре ...

:))) ебати вица :)))

В онази страна нещата вървят винаги по дивашки руски начин. Путя няма да се откаже лесно защото ако напусне политиката ще го разстрелят като Чаушеску. Иначе пари си има, в чужди банки, той е най богатия човек на земята ама за какво са му, къде ще бяга, кой ще го приеме? Има и друго, онзи народ се нуждае от цар който да ги мачка и да ги лъже с външната опасност, така е било винаги защото руснака иска да е лъган. Ако не е Путин ще е друг дивак, там са така.

" ..... президентът Владимир Путин обеща на руснаците отпускането на милиарди рубли...... " Може, може. Ама някога ! Няма да е в близките години, защото някой трябва да му ги даде. Пък ако наистина някой му даде милиарди, няма гаранция, че ще отидат за руснаците. Те са си свикнали и нямат големи очаквания или претенции. Само водка да има, другото няма значение.

"Едно проспериращо и солидно семейство с деца е бъдещето на Русия" Де е твоето бе Шаломов?

в загниващата чужбина

Ужас. Тази страна е загубена за демокрацията и евроатлантическите ценности. Вече и гей парад не може да се проведе там

им остане парада на ръждясалите железа на 9 май и на ветераните от Наполеоновите войни

Споко. Няма да го отменят... Как наричаш парад на 50 кг-ови "мъже" в униформи и без топки да се изрепчят на един еврей????

Фактите те опровергават комплексирано тролче пишещо под ника на Щерев! На 09.05 си се проведе традиционният гей парад в рашка говняшка ! Що деминирани калхозници се лигавеха уста в уста пред камерите......

Еми да са им честити на руснаците още 5-10 години минимум тоя и бандата му. То на сила хубост не става.

Путин готви Шойгу за Президент... то е ясно. Той е може би най одобрявания политик в Русия а и е доста лоялен.

кого е лоялен не разбрах ?

и Хрушчов е бил много лоялен на Сталин ама му свети маслото

Докторите са му подобрили здравето на Сталин в последния му ден

олиото и захарта ? още ли им определят цените административно, или минаха на принципа има захар и олио- има проблем, няма захар и олио -няма проблем

И аз обещавам милиарди... Да открадна. И издигам Храстов и Шайбу за водачи на листи...

Комунизъм, комунизъм…. Мечти, мечти….

и глад ...и мизерия...

Путин вор и убиец Долой царя - под ТРИБУНАЛ Свободу Навальному Россия будет свободной Моя Россия сидит в тюрьме

Разбирам те напълно приятел, Ава най- вероятно Путин ще се царува докато е жив!

Работя в много специфична телеком компания в Канада. Един път се излъгах да им помогна в едни разговори с руски организации(не казвам фирми) и оттогава решиха че аз трябва да се занимавам с тези контракти. Три години обикалях почти само из селски райони. Не издържах повече на тази мизерия. Толкова бедни и окаяни хора съм виждал само в Куба. Като се понапият яко псуване почва по Путин,ама и много ги е страх хората. За нищо ги пребиват по полицейските управления. Толкова са отчаяни и загубили надежда . Дано намерят някога смелост да се отърват от тази напаст дето ги мачка векове наред.

Сега гледай как върлите фенове на Путин ще те нарекат соросоид, джендър и т.н.

и соросоид да ме наричат тя руската мизерия няма да изчезне и посещенията на руснаците в сайтовете за имиграция в Канада няма да намалеят

Десетки милиарди рубли са горе долу 1 млрд евро. Ако са 70млрд. Ако са 30, то ще е под половин млрд. Нашият толуп Боко само за 1 година опраска 2 млрд и пак е гладен, а какво е половин млрд за цяла Русия? Путьо раздава от сърце подаяния!

Хах гнома пак "обещава" как с цената на олиото :))) Друг е въпроса , че "десетки милиарди" рубли реално са десетки милиона евро а това на фона на сто и педесет милиона крепостни са си "повишаване на жизненият стандарт " с кило удобрение и стаканка бояршник на ватенка и то преди поредния срив на рублата :)))

Той не е гном, а джудже.

А, забравих да изкоментирам, че Медведев беше на форума, даже говори от трибуната....но може би от Франс-Прес не са го познали, те разпознават само Путин и Навални.

И защо изобщо обещава, кой друг могат да изберат крепостните??? Жалка клоунада! Противницте са пребити и убити, простолюдието трепери и тъпее... И магаре ще изберат... Или са... Троловете му чак тук се потят да му лъскат ...... Из цял свят тролят простотии... Горките руски баби едва се изхранват... Гротеска!

Гола вода си.

В огледалото ли го констатира бляд ?

Гледам изпълнените със злоба коментари срещу Русия и се сещам, че дядо ми казваше: "Кучетата си лаят, а керванът си върви"

Няма злоба, има тъга. Не си умен колкото дядо си.

Не трябва да бъркаш великия руски народ к един убиец и диктатор!

Лавров е ДИПЛОМАТ НОМЕР 1 в света. ... Байдън-а ПОИСКА СРЕЩА с Путин. А Путин е НАЙ-ОДОБРЯВАНИЯТ държавник от НАРОДА СИ. И не само. ЦРУ- то още му прави ПСИХОЛОГОИЧЕСКИ портрет :) СВРЪХ концентрация в комбинация със СВРЪХ НЕРВИ, комбинативност, стратегическо мислене и търпение е недостижимо за лицемерните заПАДНи еднодневки...

ВенсеремУс скъпа! Скоро ще е на 100 % одобрявана единна Проссия когато забранят и няколкото останали други партии а шаломов аятолах докато не полегне до илич :)))

Тъй като в България няма кой да разбере какво се казва на руски, ще имаме "....предаде Франс прес, цитирана от БТА". Прочее, това няма значение. Знаят, не знаят, ще пишат каквото им е спуснато като опорни точки. Задъхващи се от благородно негодувание "защитници" на човешките права ще пишат за онова нищожество Навални по всякакъв повод, било свързан с икономиката, било със стратегическите въоръжения. И после човек ще гледа с изумление "коментарите" на хората, чели тези "новини".

Какво значение имат тия избори, като опозицията е в затвора? Какво значение имат тези обещания, като няма истинска опизиция, да потърси сметка за неизпълнението им? В България, поне се търси сметка на политиците и ве повече българи изплуват на повърхността. А си нямаме несменяем самолюбен чичак и неговите приятели...

Зоро, напиши нещо за Мексико, може би за тези неща знаеш повече. Не ти се удава да пишеш за Русия.

Само на рашките хибридки и подлогите им се отдава да пишат за рашка говняшка казваш тавариш?

Щом изпълняващият длъжността президент е обещал, че руссияните ще получат милиарди рубли, това означава само едно - девалвация и инфлация. Помня как по времето на Комсомолеца Жан всички станахме много бързо милионери. Той пак иска да ни направи всички милионери.

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Те това е положението,Минке, честито на путлеристите и на нашите „полезни идиоти“,рубладжиите!!!Да си го закачат до портрета на путлер!!! Опознай раззия ,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Драсни сега как Русия го прави без еврофондове .. и какво направихме ние с тях.

Русия ползва инвестиции от ЕС дори в момента.

Би ли подал един линк да видим и ние откъде ги имаш тези данни.

Защо "минус" - ти не искаш ли да видиш откъде са тези фейк нюз?

Колегите в Русия са по добре от нас. Знам го от първа ръка.

Добре, добре, колко да са добре като пенсиите им са 200 лв. (8 000 руб.) Как сказал дедушка: Я последнего хуя без соли доедаю а вы „нравится ли елочка”. Вот тебе из первой руки долбоеб склеротичный.