17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и Шварценегер да беше щяха да го свалят ненадейно отзад с удар.

момчето и то толкова жестоко. Това си е неосъществен опит за убийство

Цигани пребиват елитен командос. Предлагам да разтурим отряда на командосите и да направим нов, съставен от цигани.

Веднага да бъде наказан за уронване презтижа на БА командос пребит от два мангаля

Служителите в такива елитни структури по правило имат голямо самочувствие,в повечето случаи без покритие и ако към това се прибави алкохола,ето ви мотив да го пребият.Каквото търсил,го намерил,не е за жалене.Дано си е взел поука,да е станал по-добър и земен човек.

кара пиян, спира да псува някакви недорасли цигани, те го смазват от бой, и вместо да го уволнят, те го произвеждат в младши сержант! ако го бяха и нае.....сигурно щеше вече да е лейтенант!

1.Всеки военен по света напуснал пределите на родината си с униформа без да е под егидата на ООН със синя каска трябва да бъде убит! 2. Какво е това обучение щом двама те смилат в ръкопашен бой, без да са състезатели? 3.Защо го повишавате? 4. Не забравяйте, че циганизиращите се егн-та са 7 млн на българска територия, а ромите са само оправдание пред плебса, за да има винаги 240 проститутки на мафията в българския парламент , стотина в МС и 2 отсреща им. 5. Ще се радвам, ако намерите достатъчно лекари да го възстановите според съвременната медицина, а не според полевата ситуация!

Абе рибо не опържена, много дълбоки философски изводи си направила. Нещата са ПРОСТИ! Бог Изпитва чрез страдания своя ИЗБРАН НАРОД. Който член от него по-дълго издържи на напъна, толкова е по-ценЕн и цЕнен за Бог. КНИГАТА НА ПРОРОК ИСАИЯ ГЛАВА 1 1:7 Страната ви е пуста, градовете ви изгорени с огън; Земята ви - чужденци я пояждат пред очите ви, И тя е пуста като разорена от чужденци. Циганите са едни декори в "СВЕТЪТ Е ТЕАТЪР", които съвсем скоро ще се види как изчезват от сцената. Във Войводино беше стартиран такъв един процес. Нека доживеем до изборите на пролет и есента, ... за да видим с очите си.

Това,което си цитирал се отнася за народа израел,неправилно го пришиваш към едни езичници като българите.

Защо не е счупил от бой мангалите, що за командоси са това....не следя случая но съм доста учуден

Може наистина да е снайперист - не биткаджия. След като го изпишат, ще се види - снайперист ли е наистина или просто .... фуражка.

Сега разбирам защо българина нямал загубена битка,а сме все прецакани.Тоя е насран отвсякъде,обаче комрлексарите викат неее аслан е.

Ако щете и хиляда минуса да ми сложите моето мнение е, че случаят показва как отново циганите повишават рейтинга на сегашното правителство. Ако този ,,командос,, е бил пиян защо е седнал да кара кола? Ами ако беше прегазил дете или друг човек? Целият случай е постановка от герберастите. Без такава постановка, такива като Каракачанов нямат смелост да въведат ред в държавата и гласно да кажат, че се прекалява. А и така се отвлича вниманието от скандала за фалшивите паспорти- удобно за господата от НС.

Гледаш много филми.Действието тук е пред много хора,за да е постановка.

Виж им репликите.. всичко е театър!

AMA GOLQMA RABOTA SME ...CIGANITE...NIE SHTE GO POVISHIM OT SUPERMAN V .....SUPERMANGO...

Дано пак да те пребият, животно камуфлирано! Търсил си го, намерил си го!

Командос - пребит от двама мангала. Смях!

Не съм бил на мястото но още в началото ми се видя странно командос да го бият 2 циганета и въобще целият повод за случката.Едеинственото обяснение е командосът се прибира пиян от вадене на кръста и с приповдигнато патриотично настроение.Вижда циганите и им подвиква нещо от рода-ей мгали м де ба, те му отвръщат и той спира с колата.Циганите първо се разбягват но виждат че е пиян и едва се държи един го издебва отзад и го събаря на земята а другите го обработват-останалото е вече известно.

Държавата нищо няма да направи. Нито ще съборят още незакони постройки в други села и градове, нито ще погнат циганите да учат и работят. Всички министри си траят, не им изнася. От ЕС не дават циганите да се интегрират. Те ще пратят от западна Европа и бежанците и България ще стане един голям катун. Ама като решат, да кажат та да се качваме на терминал 2.

Аз предлагам да наемем всички цигани за командоси в българската армия.

Да е жив и здрав... и с точен мерник!

Е ПОНЕ КОЛЕГИТЕ МУ ЩЕ ИМА С КОГО ДА СЕ БАЗИКАТ.....ПИШМАН БАРЕТА...

Простият български народ 30 години плю и псува милиция и ДС. Е, ликвидира ги. Сега когато го бият, изнасилват и убиват циганите ще си трае. Ще търси този задръстен народ 100 г. милицията и ДС на Тодор Живков но няма да я намери. На какво направиха армията ? Командос е бит от 2 циганета. Той не очаквал ? Какво да очаква бе той е командос ? Да очаква мингяните да го целуват ? Ега ти и армията и командосите и мисиите. Те ходели на мисии ? Ако на това събиране бяха пуснали чалгии, всички щяха да маат кючеци и да хвърлят гюбеци.

Затова и биячите на гребците от Асеновград получиха такива присъди ( условни ). Спиране на всички помощи и парите се насочват към затворите - поне там да ядат безплатната храна.

Само и само да овладеят справедливия обществен гняв, ще изритат момчето по-рано от болницата недолекувано.

Генерал Матеев да наеме циганите за командоси, явно са добри бойци.

Самобитни таланти са,а тия мамини синчета с детските личица като този Матеев да ходят в трудови войски като ги възроди каракачана.

"В селото ще продължат мирните протести" Мястото на протестите отдавна трябваше да е пред парламента! Всеки ден, докато не се гласуват мерки за вкарване на ред в държавата. Ето някои мерки, които аз предлагам за начало: Военно положение - разполагат полиция или военни във всяко село с над 200 цигани вечерен час за безработни цигани, за да има спокойствие, особено по селата. Строят се нови затвори Строят се Трудови лагери Трудова повинност за всички безработни над 18 години Всички под 18 години на училище Спиране на социални помощи при регистрирано престъпление При трето тежко престъпление трудова каторга доживот Социалните помощи се дават само под формата на данъчни отчисления към заплатата Детските също се изплащат само под формата на данъчни отчисления Събаряне на ВСИЧКИ незаконни постройки и то не защото са "опасни", а защото са незаконни. Спиране на детските на непълнолетни родители Забранява се изкупуването на метали от граждани, за да се спрат кражбите с цел пари от метал Време е за среща пред парламента братя и сестри! Не искам държава на "стабилността"! Искам нормална държава!

И моята вила на морето ли, искате да съборите?!

evra52k

Има видима истина. Има и скрита истина.Видимата е срам . Бил съм в такова положение. Ако имаш дух неизбежно след време си отмъщаваш,а аз го правя винаги понякога с превишена жестокост,да не дава Господ. Според мен скритата истина е че този военнослужещ е снайперист ,а не барета,преносими войски,десантчик . Той е обучаван да бъде убиец от разстояние в бойна обстановка. В ситуацията имаме провокация на екстрасенси от бившето шесто с цел предизвикване на гражданска война и незакупуване на самолети независимо от кой,най-вероятно САЩ.

Не е виновен командосът! Долита от културен Афганистан в постгангстерска РБ. Началото бе дадено по филма "Кръстника", мутрите бият и рекетират. Но...Настана време разделно. Циганите започнаха контраатака. Например гангстерът помак Крушата, човек на Нора Ананиева, бе пребит в селска кръчма от цигани и турци, два пъти му чупиха челюстта, преди двама братя българи да го пребият в центъра на Ловеч. Оттогава мутрите се пренесоха в София и Банкя.

Бой и онождане не се връщат. Така са казвали старите хора. За награда е бащата на нинджите, дето е спасил нашио освен от последни военни почести ами и от онождане, на където са били тръгнали нещата .

Този е за наказание и уволнение,но заради политиката и публичността на случая с участието на етноса цигани,сега ще го награждават и повишават.1.За да генерира такава агресия у биячите спрямо себе си,значи с нещо ги е подразнил и предизвикал.2.Връщал се е от вадене на кръста на йорданов ден, вероятно е употребил и алкохол,нещо,което не се коментира от военните,нека го опровергаят.

Не е лошо да се изследват всички връзки на двамата престъпници и специално- дали не са започнали обучение за извършване на терористични актове. Обучението по което и да е било бойно изкуство в България, НЕ ВКЛЮЧВА действия като техните. Дори при военните НЯМА такова нещо- да се издебне жертвата и да й се заметне якето върху главата, за да бъде частично обездвижена, след което да й се нанасят удари в главата. Такива действия са “достижения“ или на терористично обучение, в което за назидание се действа така, или тези лица се обучават със специалната цел не да се бият, а умишлено да убиват.

що за хора сте ? как може да се присмивате на опита за убийство на едно невинно момче, попаднало в махала, пълна с извратени ползващи помощи ?? не бил барета, какво можеш да направиш срещу една освирепяла тълпа ??? освен това, има ли изричен закон, който да ме задължава да наричам циганите - цигани ??

Като нищо не може да направи да не слиза от автомобила да се прави на мъж,а да се изнася с мръсна газ.И не е вярно,че е бит от други извън зодържаните,другите или са гледали сеир,или като бащата на тези двамата е опитал да ги разтърве,иначе задържаните щяха да са повече.

НЕЛЕП ОПИТ... да практикува стила....ПИЯНА БАРЕТА...ама циганетата били от манастира ШАО ЛИН....

Така ли не разбрахте ,че господинът е бил на мисия и е изпълнил задачата си на 100%.Нарочно е предизвикал чернокожите животни и те като добитък какъвто са на момента са го нападнали.В следствие на което се предизвикват етнически размирици и това е удобен повод за събаряне къщите на мангалите и прогонването им от селото.Така ,че са го наградили по заслуги,днес е това село утре някъде другаде.Няма значение болшинството цигани живеят в незаконни къщи.Показват им ,че ако не си траят и не са послушни ще спят на улицата.

Тая мисия българите я изпълняват успешно вече 30 години,но тях вместо с звания и повишения,направо му смъкват кожата от гърба.

Не командоса,да наградят бащата на циганчетата и бабата,които му спасили живота,иначе сега щяха да го погребват с военни почести.

САМО ЕДНА НИНДЖА....МОЖЕ ДА НАПЕРДАШИ...ДРУГА НИНДЖА....НАПРАВО ДА ВЗЕМАТ ЦИГАНЕТАТА В СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ.....ДОКАЗАХА СЕ.

Ял бой, като тъпан от двама никакви и ще го награждават!За кое, бе?Награден е затова, че е станал рлезил и уронва престижа на боец?Не бил очаквал, та го изненадали...Излязъл да се разправя, ама не очаквал.Какво е чакал, може би да го поканят на гости? Не награда, а наказание трябва да има и всички останали служещи да ги спукат от гонка и учения, докато не се научат и насън да ги изненадат, как да се бранят!Защо иначе я храни народа тая войска, та и квартирни, и дрехи , и дневни за храна им се плащат, свят нещо държавна пара, а те да са балерини!Или да се стягат, или да си разменят местата с манговците, ония поне се доказаха, че и непълнолетни са боеспособни.

Защото са го били на улицата, докато не е бил на служба и ще го повишават? Българска простотия!

По български ''обичай'' званията се дават не по заслуги а срещу молби както при боко или срещу побой както ще е при този.. За това няма да имаме армия каквата трябва да бъде:((((( Какво общо има това че се е случила случката със званието господине дето се перчите с ''военна чест''????

Този командос,ако не беше комикс не трябва да чака да го уволняват,сам трябва да напусне от срам.Какъв авторитет ще има сред колегите си оттук нататък? И защо не се опровергае категорично съчнението,че е бил пиян?

Какво да се направи...КАРМА....Добре дошли в страната на абсурдите.....Аман от пишман ....БАРЕТИ.....Старите са го казали...Бития и Eб..я ....насита нямат.

Айде стига вече... Първо командосът не е бил кашик, а снайперист! Плюс това щеше и той яката да ги опуха, но щом не си на война НЕ ОЧАКВАШ агресия ей така. Наблизо е имало камера и всичко се вижда - циганетата му слагат качулката и почват да го ритат. Ако това беше станало във военни условия човекът щеше да извади бойния си нож и вероятно темата нямаше да е "Командос пребит от цигани", а "Роми брутално убити от командос" и "Командосът учил роми на военен съд"... Но трябва ли на своя земя да очакваш такова нещо?

Поправка "Командосът уБил* роми на военен съд"...

Ако беше станало във военни условия тоя нямаше и да е жив, защото е толкова ''командос'' щом две пичлемета му ''сложили'' качулката на главата и го пребили....

Вероятно така са произведени и всичките тези генерали които имаме в нашата ,,армия,,.

А ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА"....две невръстнi орки та млатят като прани гащи в дувар и сега ще го повишавате.....за какво??...Че се е напил ,направил се на страшен,начупили му капацуната.....НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ...МОЛЯ ВИ.

Доста от коментарите са от сорта "Какъв командос е като могат да го бият две циганета". Според мен : 1.Военните не са ММА бойци, а дори да си световен шампион по ръкопашен бой, пак няма гаранциия, че няма да пострадаш - тук има много фактори - числено превъзходство, изненада, случайно попаднал удар на слабо място и т.н. 2.Основната подготовка на военния не е ръкопашния бой, а стрелковите умения. Само в малоумнте американски екшъни и в селските кръчми главния герой раздава юмруци. Професионалистите обичайно стрелят. 3.Да си подготвен за ръкопашен бой и да имаш прихологическа настройка да приложиш на практика уменията си, са две много различни неща - предполагам, че в случая военния е бил спокоен, неконфликтен човек, който не е имал намерение да упражнява насилие в конкретната ситуация. Обичайно хората, който не са насилчески настроени , не очакват и към тях да бъде приложено насилие. И лесно могат да бъдат изненадани.

Трябва също да се отбележи че, според разказа на свидетелка не са били двама а повече цигани. Но това не знайно защо се омаловажава.

Това не може да се приложи за военен. Военен да не е насилнически настроен и да не очаква насилие?! Звучи смешно. Пък и той е излязъл от колата, за да разреши някакъв конфликт. Това ако не е ситуация, в която да очаква насилие, не мога да си представя кое е?

Истината е следната- ЕДИНСТВЕНОТО малцинство в България, което масово НЕ ЖЕЛАЕ да спазва законите на България, са циганските племенни групи! Вижте арменците- хората са се установили като бежанци в България, и в момента, в който НС на Царство България е гласувало да им се даде земеделска земя, хората са започнали да я обработват, масово си спазват законите, измежду арменското малцинство в България са излезли едни от най- видните ни архитекти и строители! Как пък не се намери поне един такъв кадърен циганин, чието име да стои на паметна плоча, поставена в знак на уважение от гражданите , заради приноса му към обществото, а?

Ами сега да си хваща ротата и по тъмно да направят едно СРБ - ФП.

Е, какво е това? Пребиха го и сега следва повишение. Още колко боя трябва да изяде, за да стане генерал?

Тия с генералските пагони правят дузуци,тях не ги бият.

за да стане генерал трябва да изкара г.щ.академия

Когато бях дете по Комунизма цигаите бяха примерни граждани,дори работеха,не смееха да нападат българи,ходеха на училище и кварталите където живееха не приличаха на гета. Това се дължеше на БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ. Днес нямаме бг власт, БГ отдавна я няма,и сме част от някаква глобална система,където сме нечия колония. Под турското робство циганите са били използвани от чуждата турска власт по същия начин срещу бг.Така стана защото си загубхме държавата пак.

Престанете да пишеше глупости. И други си спомнят за комунизма. ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА УЧИТЕЛКА ВЛЕЗЕ В ЦИГАНСКАТА ПАРАЛЕЛКА С ПИСТОЛЕТ!!! БЕШЕ ГО ВЗЕЛА ОТ МЪЖА СИ ВОЕНЕН. НЕ СЕ ВЛИЗА ОТ ДОБРО В УЧИЛИЩЕ С ПИСТОЛЕТ!!! Престанете да лъжете тези, които не помнят социализма!!!

Ха ХА хА хА Това ли ни е армията??????????? Две години бях в казарма. Първата година в ШЗО Хр.Ботев. Ако някой цивилен направеше такова нещо на школник малеееееееееееееееее а ако и циганин НЯМАШЕ ШАНС! целия звод щеше да се погрижи! Сегашното не е армия а вземащи пари дебалаци! НАБОРНАТА СЛУЖБА трябва да се върне за 9 или 12 месеца!!!!! Щом една жена може да бъде 9 месеца бременна и един мъж може да изкара 9 месеца казарма или 12 месеца! Циганите също в казарма- трудовите войски може да не са РЕПРЕСИВЕН род войски а военн ач аст даваща занят и обучаваща персонал! Абе НЯМА България! Защо Борисов не коментира нищо за ЦИГАНИТЕ???? Цв.ЦВ. нищо не каза за циганите??? Нинова нищо не каза за циганите! Каракачанов каза за циганите - може да се гласува за него! ЖЕНАТА НА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ каза ясно, право куме в очи истината за ЦИГАНИТЕ!!!! Жена му на Дончeв е ПО МЪЖ от мъжа си!!! НЕ МОЖЕ ЛИ НА МЯСТОТО НА ТОЗИ ПЛЕШИВЕЦ да сложим жена му - красива, смела и казва като са си нещата! ЖЕНАТА на ДОНЕЧВ е походяща да го ЗАМЕНИ!!! Страхливци не ни трябват!

Нямамясто за сравнение между бременността на една жена,и вкарването на млади здрави мъъже в азармата,и подготовата им за участие във войни в полза на едрияглобален капитал. Не може да се убиват хора,дори когато войните са облечени в красиви иделаи. да защити родината,да си върнем земите,и други такивалъжи.

Mnogo lajesh i as byah 2 godini nigoga ne sme bili civilni

Не лъжа пич! Не лъжа! Бяхме ЗАДРУЖНИ! ШЗО-то в Плевен един да пострадаше и му помагахме! Ако си от СДС г-н Панев дойде 1 година след мен в ШЗО-то питай го. Ако си от БСП г-н Добрев дойде една година след мен в ШЗО-то питай го. И сумати нормални и обикновнни момчета... питай и тях. ЗАЛАГАМ СИ ГЛАВАТА ЧЕ тогавашния набор ако го изправим срещу сегашните воиници ще ги пометем. НЯМАТ шанс! м дааа.... СРАМОТАТА си ходи по хората! а сега е срам срам срам

Вижте бе хора.Циганите нямат вина за това положение.Ако закона се прилага с еднаква строгост към всички, бъдете сигурни, че нито ще се плодят, нито за помощи ще реват, нито ще са толкова нагли.Който е ходил в казармата знае какво е "Гонка по устав".Там е заровено кучето.За това са виновни политици, магистрати и лидери на партии.Прилъгването на която и втническа група, да се смята като копуване на гласове.Или както оня пияния циганин или възрастната циганка които гласуват за номер, без да знаят-да се сърдят на себе си.Но най-главното е всичко да е по закон.Малолетни родители- "Бойчиновци", ТВУ и затвор за малолетни и родители.Никакви допълнителни помощи за бедни.Беден значи мързелив(не говорим за инвалиди).Доктори издали фалшиви телкове-пандиз.Пак казвам, ако търсим вината само в циганите, нищо няма да се постигне, освен, злоба,трагедии и губене на време.И другото важно е, че който заяви желание за законен живот да не бъде по никакъв начин дискриминиран

“.....Циганите нямат вина за това положение..“ Имат- онова, което те умишлени неглижират, се нарича ПРАВОСЪЗНАНИЕ- т.е. съзнанието, че в България има ЗАКОНИ, които са правни правила, задължителни ЗА ВСИЧКИ, и че не е нужно човек да бъде заставян с държавна принуда да ги спазва! Ако българите постъпим като циганите, и започнем да ги трепем под път и над път, циганките няма да имат време да забременяват толкова бързо, колкото в момента...Номера не е да ти завардят дома с БТР-и и танкове, за да ти покажат, че си ДЛЪЖЕН да спазваш законите на България- номерът е САМ ДА ОСЪЗНАЕШ, че си длъжен да ги спазваш БЕЗ да ти завардват дома с бтр-и и танкове! Как това сами го осъзнават и евреи, и арменци, само циганите не могат, а?!

Какъв е този командос дето яде бой от 2 непълнолетни мазни циганина ? Такива ако са командосите ни значи циганите ни са нинджи.

командосите ни са професионалисти те не са обучавани да бият граждани по улиците ни,но явно на мангалите това е позволено и така

След всеки изяден бой ли ги награждават командосите ? Ам'чи циганите да вземат да поступат и останалите командоси.