17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой е тоя гелосания педал на снимката?

Не ме интерсуват тези правни козметики. Искам комисията да гласува така, че Радев като национален изменик да бъде осъден и да лежи и Борисов като гъмжащ от корупция да бъде осъден и да търка наровете също. Ако, това не се случи, то тогава правната комисия да бъде навряна в кучи гъз поради правната и неадекватност!

ама тази селска перачка още ли се подвизава? Ужас, Бойко, сори, с тази нямаш никакъв шанс при никакви избори!

По общият ред тези дела ще се точат до безкрай, има- няма до кончината на въпросните люде! Как се взимат срс-та, как се преследват и доказват данъчни и ддс измами в крупни размери, как се провеждат акции по задържане, по общият ред изтичането на информация е светкавично...., ама кой ли иска справедливост в тая държава, видно всички харесват измамите и мутрите!

Не с лошо. Пробвай да се сетиш кои "протестъри" са наказателни адвокати. И кой пробута "Ванко 1", а и за Галеви, а пък и Маджо и т.н. Да е честито на електоралните им еденици, но те милите никога няма да схванат колко са пре... ни.

Какъв общ ред, бе, дебили скапани, прости. Вие НПК чели ли сте? "Специализацията" на съдиите, прокурорите и следователите там е в вида престъпления, които са им подсъдни. Сроковете са абсолютно идентични с тези по общия ред. Ако искате да вървят по-бързо гл. XXVII и XXIX, ама тогава ще трябва да се прилагат чл. 58а или чл. 55. Нещо, което Гешеф не иска, щото няма да има доживотни затвори и 20 г. присъди. Дееба скапаните, гробарски тролове. Накарайте работодателите ви да ви образоват!

Само, че пак няма да се пишат своевремонно мотиви към присъди поради претовареност. Така с "общия" ред и сроковете по НПК. А да - и предложенията на Мая/Хаджигенов/Татяна са някак си удобни. Пък колко документи ще изчезнат от делата при преструктуриране, пък колко нови съдии ще се запознават с делото и ще спазват "основните принципи" на НПК. Пиши го бегало - давностни и преклузивни срокове.

Да де, делото срещу Цветан Василев нали приключи своевременно. Благодарение на стрикното спазване на сроковете, хахаха. И той изобщо няма да бъде оправдан от ВКС, гробарски дебили.

Започна обещаната на олигарсите съдебна реформа. На печелившите честито!

Да бяха закрилили Административните СЪдилища и ВЪрховния Административен СЪд.. Тия мошеници СПИРАТ решения на кметове и минситри,а са ИЗБРАНИ с плащане на ПОДКУПИ... Кметове и министри ги избираме и махаме на избори. А съдиите в Административните съдилища НИКОЙ не ги избира... Плащат ПОДКУП на друг по- голям СЪДИЯ и стават административни Съдии.. Административните съдди СПРЯХА заповедта на предишния кемт на Пловдив за ИЗГОНВАНЕ на мобалните фирми- А1(Емтел ) и ВИиваком, да бягат далече от града... И сега тия мобални фирми ПРОДЪЛ:ЖАВАТ да РАЗБОЛЯВАТ Пловдив и цяла Българаи с РАК и Левкемия. А някои хора дори Ослепяват... Административни БОКЛУЦИ !!! А тоя специализиран Съд, нека ПОНЕ осъдят мошениците, които съдят в момента- Иванчева, Цветан Василев, и всякакви мангали... А после да ги правят каквото решат..

ще повториш тази простотия. Иванчева не я съдят. Тя е осъдена. Как без АС и ВАС? къде ще се обжалват индивидуалните и общите административни актове? Всяко решение на кмет, данъчен и прочие ще е окончателно ли?

Мачкай герберастията продажна!

Това пък какво беше?

Това е маямата под псевдонима Спаска. Гледа как да уреди братята и другите си "приятели".

Тези мутри искат да оневинят най-големите олигарси и бандити. С това те стават съучастници на всички техни престъпления. Позор!

Новите боклуци в парламента явно много пари са взели отиздирваните лица извън българия!

Нито са Правна, ното са комисия! Най са били безправна и комисариат!

Мутрите, които викат "мутруте вън", постигнаха една от целите си - оправиха съдебните дела на мутрите, които са им дали парите да разиграват този цирк, наречен 45то НС

"Специализираните" са квази юристи и далеч от магистрати. Все пак при прибързаното "закриване" ще изчезнат доказателства т делата /те никога не знаят какво е изето при акция на МВР/, а и по давност ще бъдат погасени всички дела. Т.е. въпреки, че "специализираните" са идиоти някои наказателни адвокати си оправиха делата. Сами си отгатнете кои са първите трима в спъсъка.

Хайде тези с минусите да се обосноват. "Специализираните" са некомпетентни, но закриването им ще доведе до много изчезнали/подменени докумени и погасено по давност дела.

Schilo

На коляно ги създадоха, на коляно искат да ги закрият. Това, ако не са политически ходове за трупане на точки, не знам какво е. Да, не трябва да ги има, ама има доста неща, които първо трябва да бъдат изчистени. Явно се бърза с оглед краткия срок на този парламент. Че да има за какво да се бият в гърдите в предизборната кампания за следващия. Проблемите са съвсем различни и да се бяга от тях чрез създаване и закриване на структури е меко казано престъпление срещу българите.

Бай Шиле,да доживея и аз плюс да ти туря.

Брех, ще оправят тия съдебната система. Като ги гледам, единия зализан с един тон гел, специалист по спортно право, подвизаваше се в един футболен клуб и той взе, че фалира. Ще ги оправят тия нещата.

Келнерката дани е много в час съ правосъдието.

smirn0ff

и сега всички дела от тия спец прокуратури и съдилища, първо че ще започнат отново, ами и издадените присъди ще ги оспорват :) кой помага на мафията?

Те ли разследват Мата Хари дето снимаше г-н Премиера? Ако са те- да им се вземат заплатите за последните 8 месеца!

Естествено, че трябва да се закрият. Рия паразити взимат по 6 заплати допълнително, а ефектът е нулев. Поне като редови паразити ще взимат само по една повече.

ефектът е огромен, поне почнаха да ги разследват.

А кой ще плаща за незаконосъобразните обвинения? Защото всичките ще бъдат оправдани. Нямам нищо против гробарските дегенерати да го направят, но защо и аз?

Каквото написах.

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ от ИЗВЪНРЕДНО ПРАВОСЪДИЕ ! От един вид НАРОДЕН СЪД ! Вижте резултатите на този т.н.р. съд се убедете сами : обвиняемия Прокопиев, Трайков и Дянков -НЕВИННИ ! Обвинемия Евгени Крусев - НЕВИНЕН ! Чакам и за Бобоков, Божков и Банев да се окажат НЕВИННИ ! И да ни исъдят ВСИЧКИ НАС да им плащаме ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!! И тогава за какво ручахме жабетата ? Колко ни струва този целия цирк ?

За оня юнак от Карноват ще е къде, къде по-добре да го разследва районния прокурор на Карнобат за няколкостотин млн. краден акциз, акциите по събиране на доказателства да ги води местното РПУ. И най-честните и принципни да са тез прокурори и ченгета никакв шанс нямат. Айде в конкретния случай забравяме за кмета, дето синът му май беше съдружник.

Ето това е правната реформа на ДБ на бързо на коленце да обслужим Прокопиев и всички други честни и незначими от БКП бизнесмени. видях колко са прозрачни и колко консултации и обществени обсъждания направиха. Пример за нелобизъм и велики бъдещи борци с корупцията. А иначе да може да няма смисъл но не се прави така къде е анализа на въздеиствиети Тва ли най важно да се реши сега уважаеми господа спасители на народа

ти да не би да си сънувал,че специализираните не взимат под масата? Я им виж " доказателствата" и осъдените лица.

Простотията при специализираните съд и прокуратура е,че няма критерии за назначаването на съдии и прокурори в тях, даже навиват по " дисциплинираните" да постъпят в тези структури.Съдиите и прокурорите в нормалните съд и прокуратура получават с 30 % по ниски заплати от " специализираните", които до момента нямат НИТО ЕДНА ПРИКЛЮЧИЛА С ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА одисея.Фукат се по ТВ, изпратиха на съд сума народ за взривовете, а сега разправят,че рашъните ги взривили- сега кво праим, кой да уволняваме заради немарливост и невежество.Поръчковите убийства на " знаменити" бизнесмени стоят неразкрити, чакат двама комшии да се нафиркат на село и да извадят брадвите заради унуката на попа. В света има специализирани такива структури,у но те са в рамките на редовните законови структури и само специализират по определен вид престъпления.....ама кой да мисли с празната си тиква.

Няма никаква разлика в администрирането

спрях да те чета при "няма критерии". Хайде се напрегни да проучиш колко трябва да е напр. юридическия стаж. А, че юнаците и девойките са специални, а неспециализирани е друго.

честито умен народе ще търкаш билетчета ще се фалират банки ще се вкарват боклуци в българия

Черепът им плати кампаниите. Сега те трябва да му върнат жеста. Новите лица на протеста!

Борисов падна от власт олигарсите и мафията започва да си възвръщат позициите!!! Тежко на българския народ, който за пореден път беше излъган!

Aко някой ми каже каква е логиката да се закрият, ще съм му много благодарна?!? Единствената причина, която виждам е разчистване на някакви сметки. Специализирани съдилища има навсякъде в ЕС. Извънредните са забранени от Конституцията на РБългария, а и на всяка цивилизована държава, но защо да се закриват специализираните съдилища... не разбирам. Вместо да се увеличават, те ги закриват.

Не давам да се пипа спецсъда и прокуратурата. Не може!

Младежите, на които във ФБ им обясняват, че родителите и бабите им нямат пари заради ББ, всъщност нямат пари заради българските "бизнесмени". Окрадоха ни в 90те и след, за да може да имат Черепа, Баневи, Арабаджиеви. Те тънат в Лукс, а родителите ни броят стотинки. За да може олигарсите да имат милиарди. И с тези милиарди да си купуват протести и партии. И една такава партия да прокарва такива закони. Я да проверим в световната история кой от нулата е станал милиардер за 10 - 15 години.. И как.

А Шиши и Боко що ги забравяш ? Колко милиарда окрадоха ?

Я дай дойазате, че ББ има милиарди. Защото за черепа, Баневи и Арабаджиеви има доказателства. Твърденията без доказателства се наричат клевета

Ай спрете дрънка гпупости, щото и аз ще питам къде са 10 млрд. годишно, които Боко крадеше. Айде вече месец не ги краде, къде е тоз 1 млрд. Глупендери празноглави

Това е добра новина. Започва демонтирането с модела ГЕРБ.

на модел Череп.

Божидарчо,... даже не ми се коментира подобно тъпо изявление... но от него личи, че нямаш елементарно познание за съдебната власт. Тъжното е, че много са тези като теб... хем неграмотно, хем и то иска да се изкаже.

със "статукво", "модел и демонтаж". Сложно е. Ай сега, едно ферари с цвят червен. И никой не е казал, че ще закрива чалготеките, споко

Има ли още някой да не разбрал, че ДБ са КОМУНИСТИ?

Мхм, това решение ВЪОБЩЕ не е в услуга на олигарсите, забогатяли съмнително последните 20 години. Мхм, това решение ВЪОБЩЕ не е в ущърб на обществото... Мнееее, никак

БЪРЗАТ ХОРАТА, ТРЯБВА ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ХОНОРАРИТЕ..........НЯМА ВРЕМЕ............ИЗЧЕЗВАТ .......

Ми няма лошо. Нали знаете, че пътят към ада е застлан с добри намерения? И тук уж имаше добри намерения за борба с корупцията, но накрая какво стана? Една поръчкова избирателна политическа бухалка. Оказа се зависим от властта трибунал, удрящ неполсушните. Не казвам, че са невинни, но ги удряше тенденциозно. Да са спечелили някое дело случайно? А колко загубиха и сега ще плащаме? Хвалят се, че били блокирали 3 милиарда, ама накрая колко са конфискували с решение на съда? 3 милиона? Но по 5 години държат запор над парите на хората и им разбиват живота, после гибят делото и не носят никаква отговорност. И като ни осъдят плащаме ние, не каскета. Изобщо в мирно време и за цивилни граждани защо ни е специализран съд? Това е по същество трибунал. Да не говорим колко некадърни се оказаха. Защо да не може норманият съд и нормалната прокуратура да разследват всички? Вече за детайлите не мога да коментирам, но идеята одобрявам.

и тогава дрънкай глупостите, които слушаш от Ицака. С тая разлика, че той поне кешира дрънканиците си.

Не, аз гледам, анализирам и имам достатъчно правна култура за да схвана какво става. А такива като теб са тълпата, която е аплодирала Народния съд и е правила митинги с искане да се обеси този и онзи, посочен им за виновник и осъден априори.

как стигна до извода, че удря непослушните

И викаше дай да ги оставим, а?!? Нашите "бизнесмени", станали милиардери за по 10 години. А, Баба ти на село няма пари за месо.

И кого са осъдили? Дай пример за осъдени. Аз давам само няколко примера, колкото намерих за 5 минути, за нефелната прокуратура. https://dnes.dir.bg/temida/sadat-okonchatelno-opravda-prokopiev-dyankov-i-traykov https://www.mediapool.bg/bivsha-shefka-v-mitnitsite-osadi-kpkonpi-za-chetvart-milion-leva-news315550.html?fbclid=IwAR02SYrSUkLW5RdNSWith_cafXGvdlijI42Tl2-5oQ4BCStmoEKzHYhW4QE https://www.mediapool.bg/vasil-bozhkov-si-vrashta-hazartnite-litsenzi-news315322.html?fbclid=IwAR1OAUhgjNNQyG9LWayHmcDh7RcAuotkeUjB4sgrDItjxS5DrBtEAByXPTQ

на спец. съд и прокуратура от останалите е, че не работят на регионален принцип. Иначе във всеки град, пък дори и областните 20-те съдии, още толкова прокурори и една глутница адвокати винаги са в някакви роднински връски. Примери колкото щеш.

Броят се за по-верни при заповед и по тази причина са компетенти колкото архивар в районен съд

Спец прокуратурата и спец съда кого са осъдили? Само Иванчева, защото е срещу ГЕРБ. Оправдават всички останали ... Това е пералня!

въобще не я гепиха да души мангизите

Не позволявайте да се случи това !!!!!!!!!!!!!

Браво! Това не бяха съд и прокуратура, а бухалки на мутрите! Мутри вън!

Поне плащат ли ти?

троловете си лаят (срещу Слави), керванът си върви... Герб пада все по-надолу

Абе ти до оня ден тролеше в полза на червените, сега за турския патладжан. Много си гъвкав

Божката си е поръчал бял кон, Галеви бял хамър, Василев бял мерцедес, Баневи бял ролсройс, Барбукови бяло бентли :) . ЧеститУ Българи!!! Куфарчетата и мафията заради които сте на това дередже се връщат с пълна сила

Това отдавна трябваше да се направи!

новите избранници са там за да спасяват истинските мутри, тези дето им плащат и дето плащаха лятото

да гласуват за закриване на държавата? Само преди това да пуснем С М в ЕС!

аферим , бравос , платихме им , ама хубавко и експедитивно си вършат рабоата в парламента нашите платени подлоги

Браво другари. Отново в Масква там Путлеряшкин ни чака с разстворени обятия. После да не се чудите обаче като се свием до под 1 млн. население и Турция ни направи отново неразделна част от териториалната си цялост.

Браво ! Започвам да мисля , че ако се състави правителство с този парламент ще е най-добре ! Но явно Славуня иска той да поръчва музиката , което си е стани да седна....

Да подготвяме червения килим за Божков тогава.

Скоро пак ще търкаме талончета, ура галощи.

"Закриването на специализираните съдилища и прокуратури мина на първо четене в правната комисия в парламента. Депутатите от БСП, ИТН, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ подкрепиха проектите за промени в НПК и ЗСВ на Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов от ДБ. Против бяха депутатите от ДПС, а с „въздържал се“ гласуваха от ГЕРБ. Дебатът в правната комисия протече без дори да е искано становище от Висшия съдебен съвет и Министерството на правосъдието, което е прецедент." Какво "ляво", какво "дясно" в тази дупетатница. Всичко е ОЛИГАРХИЧНО.

Присъствала и съветничка на Радев за да се убеди, че всичко е по сценария...

Изпълняват поръчките на Божков.

Тия новите ще създадат такъв хаос във всички области, че държавата ще затъне в блато, от което няма излизане. Не може хора, които не разбират от дадена материя да пишат закони, а точно това става сега. Най-вероятно се търси оневиняване на подгонени от правосъдието богати хора....

Ми що не фанат да закрият държавата

Е, те на там са тръгнали, не виждаш ли! :)

Съд за тези които са приели това решение. КОлко ви платиха?

Видяхте ли езика на тялото, как говори и как се подхилква неадекватно домакинята-шахматистка-министър-председател. Това е максимум капацитета им заедно с Ива фъфъ. Тази като застане срещу Ердоган, Путин, Меркел, макрон, Урсула и още други просто ще я смажат като разварени макарони. Толкова. З капацитета на тия от снимките също се съмнявам. Закони приети за два часа.