Правителствата на България и РСМ със съвместното заседание, четирите работни групи също се съвещават

Кирил Петков и Димитър Ковачевски ще разговарят на "четири очи" на 25 януари, президентът Радев също ще се срещне с министър-председателя на югозападната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кире, ти кога най-накрая ще започнеш да работиш? Севермаците не ни интересуват.

на 28 януари ще се вземе решение държавата ни да се преименува на Стара Македония ли? Чудесно.

България да престане да се унижава и да преговаря със србските мекерета, има международен съд в Страсбург, ние трябва да заведем дело срещу Македонските сърбомани за кражба на историята ни, за омраза, поругаване на наши паметници и светини, за избиването на хиляди българи през 1945 година и геноцид, за превръщането на тази част от България в коминтерновско чудовище. Правото е на наша страна, имаме огромен доказателствен материал.

Браво, Кире, изпълни перфектно молбите на нашите евроатлантически партьори!

Упоритото мълчание на Петков по темата СРМ Е ОГЛУШИТЕЛНО!!! Още по-странно е поведението на Радев, Борисов, Нинова и т.н.... Предадоха ли вече България? ПИТАМ! Сигурно питат и 90% от Българите. Виждаме безпрецедентна намеса във вътрешните ни работи с искането за смяна на комисията по историческите въпроси. И какво ще си говорят на четири очи утре? Темата е болезнена за българите и всичко трябва да е видно! БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! СТИГА ПИСАНЕ, ИСКАМЕ ОТГОВОРИ!!!!

предателя си е предател! кирооооо предателюююююю