ПП постигна съгласие с БСП за състяване на кабинет, пишат 6-месечна програма

Договиха екипи от по трима души от всяка партия да изготвят управленска програма с конкретна законодателна рамка за 6 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, де по въпросите за гепенето постигнахте съгласие...

По долна мръсница от Нинова няма Мястото и е в Сливенския

А Аз да попитам? Миналияпът, какво бяхте постигнали???

”Intelligence Online”: Ахмед Доган продава яхтата си в Гърция заради санкциите ”Магнитски” 02.07.2022 Медията ”Intelligence Online” съобщава, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е започнал да разпродава активите си, сред които е и луксозна яхта. Пазарът, където той се опитва да пласира лодката си, е в Гърция, подчертава сайтът, цитиран и от BIRD. Според изданието Доган е принуден да предприеме подобен ход след попадането на хора близки от антуража му в списъка "Магнитски". От "Intelligence Online" смятат, че почетният председател на ДПС се опитва да се отърве от имуществото си "възможно най-бързо".

Кризааааа!

БСП се застрелва постоянно. Но изглежда им е платено тази партия да последва СДС в небитието.

Сте с БСП- майката и бащата на мафията, значи сте мафията.

самият факт , чи присъства и онова лъжливо човече кирето, вече ме кара да се съмнявам!

Все едно чета обещанията и пожеланията от преди 6 месеца .

биволицата не пуска голия променлив кокал

Мале, Курнела здраво захапала кокала щото ако го пусне - и директно полита към политическото небитие!

Няма да пуснат кокала без да влезе народа с лопатите при тях...

хиена Нинова знае, че нямат шанс, но ще подкрепя до последно, че не и се изпуска тлъстия кокъл. Както и знае, че друг такъв за нея няма да има.

Ако се смята,че ПП са евроатлантици, задавам си въпроса каква спойка може да има между тях и комунистите,кой ни лъже повече, да им вярваме ли!!????С комунистите никой не трябва да влиза в комбина, нищо няма да се получи, всеки дърпа кокала!

ИТН нали бяха "мафията" и депутатите им бяха просто аватари? Защо искате съдбата на народа за зависи от едни откровени" мафиоти", а?

Пълни смешници погледни ги само

Я, руските петоколонци и прокопиевите соросоиди отново се разбраха! Каква изненада! Вие не бяхте ли врагове?

Нинова в Сливенския!

Браво! Ай ся се разберете и с ренегатите от НТД/ИТН и Продължавайте Промяната с Новото правителство! Да живее България! Да живее България!! Да живее България!!!

боклук до боклука мила моя майно льо

Духай бедняк!

Колкото БСП са социалистическа партия, толкова и другите са Промяната

Кви 8 точки за 6 месеца, кви 5 лева - целта е Кокорчо да докопа в крадливите си педалски ръчички парите от Плана за възстановяване!!!! Дано опозицията не допусне това!!!!

Петоколонник е Копейкин.

ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ. КУРНЕЛА КОКОРЧО И КИРЧО ПРОСТОТО ПРАВО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО. КАКВО НАПРАВИХТЕ И ПОСТИГНАХТЕ НИЩО. ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ. МРЪСНИ ГАДНИ И ДОЛНИ СЪЩЕСТВА.

Колко още време българите ще търпят тези идиоти???? Никоя друга нация не би търпяла тази гавра!

бе другари? Или кокалът е много по сладък,а?!

който се смее последен!!!

Кой е булката? И кой младоженецът?

Кефи ме Курнела, кефи ме! Тя е поставена от Иван Костов да разбие БСП отвътре!!!

Е още една седмица - май за толкова време трябва да съставят правитество

Чета и се чудя, какво е по различно от преди няколко месеца? Едните стари мафиоти ,съюзили се с нови мафиоти ! Разместват картите, които са все едни и същи,а играчите ,все по обиграни лъжци!

БСП е съгласна с предателствата на дрислата с жълто костюмче, на която повече ще подхожда книжка в този цвят?!?

Корни прекрачи всички червени линии: Русия и Македония. Пред нищо не се спира в името на последния шанс за кокала.

Боли, нали

Трай бабо, за хубост! Българска народна поговорка! Ше траеш и оро ше играш!

Ти ако вярваш на всяка "новина " в нета еле па от Bird

И БСП. Тази партия никога не е заемала позиция срещу Москва. Не случайно там са Иво Христов, Гечев и т.н.. Такива като Тома Томов са единици.

Да подкрепя ПП?! Корнелия сдаде багажа. Ще я изритат от БСП.

Русоробите газ пикаят

ще станат милионери май, покрай напъните за съставяне на правителство

Ква е разликата с провалените 6 месеца? Избори.

Курни е готова да продаде и майка си за още малко власт. Ей, ненаяде са тая!

Кви са приоритетите , а? 40% по скъпо парно и топла вода, 5% по скъп ток, дизела е близо 4 лв. Само празни приказки и пазаруване на депутати . Това е . И какво ще измислите до зимата - купони за ток и бензин ? Купони за хляб и олио ? Бабите, дето гласуваха за теб ги няма, те си заминаха ..

Съветския ли?

МНОГО МИ Е СТРАННА ТАЗИ КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ УЖ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА" ПАРТИЯ И МЕЖДУ УЖ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ПРОМЯНА ... НЯКАК СИ ДАЖЕ НА ВЕРБАЛНА ОСНОВА ИМАТ РАЗМИНАВАНЕ /УЖ/ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЛЯДОВЕТЕ ?! ПП. КОГА ЩЕ ВИДИМ ДИРЕКТНО ПРЕДАВАНЕ "НА ЖИВО" НА ИЗЛИТАНЕТО НА САМАЛЬОТА С АГЕНТИТЕ ? ПП.ПП. АБЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, КАКТО АПРИЛ МЕСЕЦ МУТРОФАНОВЕ НЕ ЕБАВАШЕ ДА СЕ РАЗКАРА, КЛЕД КАТО НИЕ ИЗВИКАХМЕ НАШИЯТ В СОФИЯ "ЗА КОНСУЛТАЦИИ", ТАКА И СЕГА МУТРОФАНОВА ДА КАЖЕ - НЯМА НИКОЙ ДА СИ ТРЪГВА , Т.Е. НЕ ПРИЗНАВАТ НИККАВИ "МЕЖДУНАРОДНИ ПРАВИЛА" ? КВО ПРАЙМ ТОГАВА ? ВЛИЗА ЛИ ПОЛИЦИЯ ДА ГИ ВАДИ НАСИЛА ?

Баща ти да не е Иван Костов или Филип Димитров ?!

Колкото БСП са социалистическа партия, а проДАй България не са ДС агенти и номенклатурните деца на ЦК, толкова и тия са Промяната

Не е БСП , а Провала Нинова е готова на всичко само да е министър !

Сго -дих-ме се! Сго -дих-ме се! Малко грис халвичка? Ха честито! Киче,майка донесох поканите ,половината за Ембасито! Значи аз викам тъй да ги подредим на масата -Бесепар, демократ,русофил,американофил,дрогар,джендър, социалист ,леберал, гей,комунист,лесбийка,партизанка ! Да му сберем очите на Бойко! И да им запушим червивите усти на българите! А вземайте си де докато е горещо ,че то курбаня на квотите като залояса,не се яде ! По весело бе,Нинче,за сватбата си требе малко златничко!