17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големият брой починали показва само окаяното състояние на здравната система. Това е наследството ни от управлението на Татовия Гавазин.

айде стига вече с тази пандемия

На две ли те разделиха, че от 112 стана 56?

привиждам Ви се вече :)

Някои сигурно ще кажат, че се забелязва слаба светлинка в тунела... Да, така е! Вижда се слаба светлина, но тя много бързо може да угасне след безумното решение за отварянето на училищата, моловете и ресторантите... ...Не бързайте да се успокоявате... Децата ни скоро тръгнаха на училище, а МОЛ-овете едва отвориха... Великден и Гергьовден чукат на портите ни... (Ще си пишем отново една-две седмици след тях!) Затова непрекъснато апелирам да не бъдете стадо, пък било то мангърово, чорбаново или трифоново такова... Просто бъдете дисциплиниран и отговорен за здравето ви народ!

светлинката в тунела ще е далеч, докато не прочистим напълно от герберите и подлогите им

3евзек

Тролче, Подкрепяш ли затварянето на училищата, моловете и ресторантите? От ГЕРБ ги отвориха. А твоето мнение за тях какво е?

Това е добър въпрос - за мерките. Не подкрепям затварянията изобщо. Всички локдаунати страни са с много заразени и изобщо не доказаха ползата от т.нар. мерки, състоящи се от репресии. Полза има само от карантиниране на болните и то истинско, а не - да ходят и да чакат опашки пред лабораториите, та да заразят и други хора. Истинските мерки бяха профилактика - използване на 4-те доказани вирусоубийци активно, поддържане и укрепване на имунната система на цялото население и обучение на ОПЛ внимателно да диагностицират първите симптоми и да ги лекуват адекватно, което щеше да намали много натиска към болниците. герб само си играеха на мерки, целта им беше изцяло политическа.

3евзек

Значи одобряваш мярката на ГЕРБ за отваряне на училищата и ресторантите. Защо все за най-малоумните решения сте на едно мнение?

"едно си баба знае, едно си бае" :) Всичко останало не прочетохте, само това прочетохте :) и си го нагодихте. Хайде сега да видим колко коментара имате Вие против това решение на герб? Колко пъти ги нарекохте малоумни? Изобщо колко пъти ги критикувахте за мерките?

3евзек

Тролче, Винаги съм критикувал отворените училища и отварянето на училища и ресторанти. Не те ли е срам така да забравяш? Намери си ги самичко, няма пак да ви върша работата, некадърници такива!

нещо не си спомням така точно "малоумни решения на герб" :) само, откакто се разговорихме дали сте им трол, взехте плахо да ги прикачате към плюенето по мен :) Пък, като се има предвид, че те ту затварят, ту отварят, значи и Вие подкрепяте половината им решения. Как Ви е от тази гледна точка :)

3евзек

Тролче, За подкрепа на половината решения уволняват при вас. Аз съм свободен човек и мога да подкрепям или отхвърлям каквато част от тях желая. Непознато чувство, нали?

и как не са ме "уволнили" тогава :) Другото защо не коментирахте?

3евзек

Тролче, Повечето от другото съм го коментирал повече от веднъж. Не ми е реабота да ви върша работата и да търся пак. Например страните с локдауни... Много заразени има в тези, които закъсняха, както беше тук през есента. Много заразени няма в онези, които затвориха навреме, атам, където не затвориха никога, умират президент и вицепрезидент в комплект. ом тях не могат да опазят, представи си какво е за обикновените хора. Имате ли в базата ви онзи израз.... "след дъжд - качулка"? Вече разполагате с него, сложете го там, вероятно ще е най-умното нещо от всичко. За останалите теми те оставям да се справиш самичко. Чао засега, че трябва да продължавам с работата! Това в случай че се чудиш защо изпитвам затруднения да ти отговарям. Все пак някой трябва да заработва субсидиите на началника ти.

това не е вярно, просто всички затвориха, без Швеция и положението навсякъде е лошо, но няма с кого да се сравни. Като казахте, че трябва да работите, вчера защо не ми припомнихте какво работите, защото аз си спомням какво ми казахте миналият път. :) Уведомявам Ви, че имате възможност да изкажете мнението си за мерките на герб под статията за минздрава :) Още повече, че и да ги критикувате, и да ги възхвалявате, няма да Ви уволнят :)

Направо що не предложиш да закрият планетата! Че бродят хищници, гъбички, вируси и бактерии всякакви. Давай зда закриваме, да видим къде серат гладните, шалтера на АЕЦ-а и да ви свършва мъката!

А бардаците...пардон "дискотеките" и клубовете отвориха ли ги?

вече имаме над 650000 ваксинирани,а заболеваемоста като процент,пък и смъртността се задържат.Показва,че Кунчев и сие са смяна или назначение в статистиката

Тази бройка ваксинирани са нищо. Капка в морето.

Среден 7 дневен брой починали: 4-и април - 125 21-и април: 106 Кой ти каза, че смъртността се задържа? Вече и НСИ започна да публикува спад, а техните публикации са за десетина дни преди това.

Изборите минаха и тролският натиск намаля. Паниката я преместиха под новините с руска насоченост. За тролче, човек би си помислил, че лежи в някое ковид отделение, където гледа как умират хора и с шанс 50 на 50 да скочи през прозореца, два дни преди изписване... Обаче не. Всъщност, както вчера тролче, сподели, то пише по-малко, но пише повече, защото също като Паниката, се е преместило под политическите теми. И вече не е тролче, ами го повишиха до гнусно тролче,. Макар да отрича всичко, вчера щом прочете името си, веднага отговори с кратка биографична спрвка, в която отрича това да му е името. Да видим дали и днес ще направи така.

вече Ви мързи да мислите и само копи-пейст :) След дългия ни и безсмислен вчерашен разговор, чакам Вашите антигерб коментари, още повече сам наблягате на това, че изборите минаха и доказаха, че ковид истерията е политическа.

3евзек

Тролче, Ти нали не беше тролче,, бе? Защо излъга вчера? Да не би да те понижиха след вчерашните разкрития за теб? Моите антигерб коментари можеш да ги четеш там, където става дума за броя жертви на вируса, който според теб е лек грип с под 5% смъртност. Само че не е ли нагло от твоя страна да искаш антигерб коментар, когато имам антитролче, такъв? А когато репликриам Нексуса ти е забранено да забелязваш, нали? Ама и той мълчи, достойнство има някакво или поне срам. За разлика от теб. Водите хиляди хора към смърт, само и само да вземете властта, а напоследък сте се умълчали, само като ви извикат по име отговаряте, че току виж сте я получили и ще започнат да се трупат на вашата сметка.

я, да ми покажете къде сте го репликирали нексуса :) че това наистина е единственото интересно от тази боза, която сте повърнали отново! Под коя статия? И кой нексус? Чакам антигерб коментари, като доказателство, че не са Ви работодател, през, как беше, няколко контрактора?

3евзек

Тролче, Репликирах нексуса вчера, много близо то репликите ми към теб. Репликирам го тогава, когато политизира. Не винаги. Но вчера го питах как площадните протести са повлияли на ковида, след като преди 7-8 месеца истинска първа вълна все още нямаше. Да си следило, да си видяло. И излгежда изпита срам, защото не отговори. Интересното е, че ме следиш, знаеш на кого отговарям, какви никове ползвам... Обаче в справките ви не присъства инбформацията за репликите към Нексуса. Да не би аз да трябва да ви върша работата, бе? Мързели такива!

изобщо не Ви следя напоследък, вчера случайно реших да проверя дали Ви липсвам и видях, че сте ме приканили към самоубийство, което е наказуемо :) Добре, има наистина такъв учтив пост, не като "Юзъре, на теб специално трябва да ти заврат някоя тръба веднага след положителния тест. Да видиш какво е профилактика и превенция." към противника, нали. Пък и нексусът нищичко не Ви е отговорил в характерния за него просташки стил. Така че това не се брои. Искам пример, като при репликите към мен, гнусно тролче.

3евзек

Гнусно тролче, Защо лъжеш, бе? Кога съм те приканвал към самоубийство? Към обикновен срам не мога да те приканя, пък за самоубийството изведнъж си бил много лесен за навиване. Не се опитвай да изместваш фокуса от лъжите си! Юзър беше съгласен да го лекуват веднага по целия протокол веднага щом се разбере, че е болен. Предполагам си е направил добър извод от моя пост, затова не съм го питал дали го е срам. Обаче как да знаеш, след като в сводката ви за него не пише нищо? За разлика от теб, Нексуса сигурно изпитва някакъв срам и като не знае какво да кажа, по-добре да мълчи. Затова не го броите, нали? Какво трябва да му отговоря още в такъв случай, за да задоволя тролските ви критерии за признателност? Може много да искаш, но първо трябва да се намери някое нагло като теб, гнусно тролче,, заради което умират други хора, за да има такива реплики. Не става така просто по тролските ви прищявки. Намерете си някого, платете му и вероятно ще ви ги задоволи!

и вчера, и днес ми пишете за шанс (не опасност) да скоча от прозореца на болницата, което си е намек отвсякъде. На нексуса колко пъти го написахте :) Като стана дума, защо скачат тези хора от прозорците на болниците? Щом могат да стана и да отидат до прозореца, не са чак толкова зле, а и на ковида най-страшното е да умреш, по-страшно няма. Защо не дочакват смъртта сама да дойде? Не е ли това резултат от истерията, която поддържате? Че имате и наглостта да прехвърляте вината върху нас. А колко е срамежлив нексусът всеки знае :) Няма нужда повече да се излагате, като го защитавате, хем сте били уж срещу него :) Хайде, да видим къде го наричате герберски трол, защото той хич не се крие, и цялата гама обвинения към мен!

Виждам, че се затруднявате. Ще задам по-лесен въпрос: Колко случайно се появихте точно след въпроса ми: "Кой от познатите ни дежурни тролове се подвизава под новия ник "Емото133"?", а емото изчезна :)

3евзек

Гнусно тролче, Може би ти е работа да ми задаваш въпроси от тролската ви викторина, но на мен не ми е работа да ти отговарям, затова може да се бавя понякога. Може би в сводката ви не пише, но Емото133 не съм аз и дори съм го репликирал веднъж, ако можете да броите до толкова. И насреща има мълчание, което според народната мъдрост е знак за съгласие. А вярно ли е, че вчера излъга, че пишеш по-малко? Ето, 112 си било пак ти. Под колко незнайни имена още пишеш уж в темите за политика и други, които уж те интересуват? Може би под 100 или 200? Защо никога не отговаряш конкретно на този въпрос? Защо ги криеш? Да не би да е, защото си гнусно тролче? Сега искам да те склоня към малко срам. Това престъпно ли е? С какво ви наказват за срам? А на подбудители като мен колко се полага? И на това ли няма да отговориш?

репликирали сте го чак в 11:20, когато стана дума за нексуса, и сте отишли да си осигурите алиби и за него. И пак една сексуално-дружеска реплика, няма гнусно тролче, няма да скача през прозореца, даже не го пращате в болница непрекъснато, както мен. Нексусът ли е или съвсем нов? За самоубийците "забравихте" да отговорите. Явно сте зает под политическите статии, но не под този ник :) Обаче за мен е престъпление, при положение, че винаги Ви пиша: Аз нямам ник. Ползвам различни думи, знаци, цифри, каквото реша в момента, защото не съм трол, никой не ме задължава да отчета брой коментари и лесно да ме провери :) 112 го използвах само веднъж. Ако някой го е ползвал, преди мен, е случайно съвпадение. Я, кажете, сетихте ли се какво намеквам с числото 112 :)

3евзек

Гнусно тролче, Не мога да ти отговоря за неща, които не знам, сякаш съм на работа като твоята. А дори да предположа, няма да го признаеш, защото не съвпада с отговора от тролската ви викторина. Но ако ти беше японче, което проповядва твоята пропаганда, тогава след попадане в ковид отделение щеше да е въпрос на чест да изкупиш вината си. Без някой да те склонява към това. Нещо много непознато за теб. Ти просто си друг тип култура. Но за добро или за зло... хора има най-различни. А ти как прие онова 50 на 50 като склоняване към самоубийство, след като не си ти гнусно тролче,? Не е усещаш ли, че най-елементарно се издъни? Или сега вече изкуственият ви интелект също има право на мнение?

112-то място по свобода на словото е и Ваша заслуга, недейте да скромничите :) Не е имало попадане в ковид отделение, написах го поне 100 пъти. Аз не съм японче, ама Вие сте склери. Вчера Ви напомних, че го преболедувах, като лек грип, днес пак ми пишете за болници, очевидно много Ви се иска да се отървете от мен :), но не е хубаво да се пожелават лоши неща, може да се върнат към Вас. Няма как да не се разпозная, след като тъпо и упорито ме наричате "тролче," над половин година :) При това аз рядко Ви наричам Зевзек Мушмороков Таласъмов :)

3евзек

Гнусно тролче, Аз писах, че гнусно тролче, е в ковид отделение. Нали само до вчера беше отрекло вече не помня какъв брой пъти, че не си гнусно тролче,? Сега пък изведнъж се оказа, че за теб ставало дума. Кажете на ръководството да ви ъпгрейдне изкуствения интелект, че съвсем за смях ставате. Поне е похвално за създателя ти, че при всеки коментар символите от картинката ги попълваш успешно, може би не от първия път, но много добре се справяш с таи задача.

очевидно е кой стана за смях - първо ме предизвикахте, сега вече съжалявате. :) Използвате ли изкуствен интелект? Пак ме осведомявате за Вашите вътрешни новости. Не че поисках, ама благодаря :) И пак забравихте, че Вие ме повишихте с обидата - показва, че не Ви издържаха нервите. Това е точка за мен.

3евзек

Тролче, За мен винаги е голяма радост, когато се изкачваш по тролската стълбичка. Затова те обиждам и не очаквам никаква благодарност. Ние не ползваме изкуствен интелект, но се е случвало в миналото да разработваме такъв. Радвам се, че можеш от мен да научиш вътрешни новости за себе си :) Ех... не беше необходимо да благодариш!

на мен учтивост никога не ми е липсвала :) Не обиждам, а Вие даже се хвалите с обидите :) Пак не разбрах откъде ги знаете тролските работи, които уж били вътрешни за мен, пък аз не ги знам :) Все от Вас ги научавам :)

3евзек

Тролче, Защо лъжеш бе? Не било обиждало... Не са ли те учили в първите 7 години, че самото изричане на лъжа е обидно за събеседника. Лъжеш, че от мен научаваш. Занеш много по-добре, но винаги отказваш да ме коригираш, че току виж някоя фирмена тайна изтекла. Само предполагам де.

Аз не лъжа. Вие твърдите, че лъжа, но не успявате да го докажете, значи това обвинение отпада :) Да не мислите, че взимам на сериозно Вашето мнение :) Колкото и пъти да ми напишете: "Защо лъжеш, БЕ?", няма да успеете да ми внушите, че сте прав. Може да има хора, които се влияят, но не и аз. Друга опорка ще трябва да измислите, но не казвам, че тя ще сработи. :)

3евзек

Тролче, Лъжеш като разпрано, и още как. Лъжеш че си изкарало короната като лек грип, защото си изкарало лек грип. Лъжеш, че не си гнусно тролче,, въпреки че точно при споменаването на това име се включваш, така сякаш друго гнусно тролче на този свят няма. Лъжеш, че в Норвегия е като в Швеция, т.е. зле е навсякъде, това е твоя доказана лъжа. Лъжеш, че си намалило писането. Лъжеш, че си увеличило писането. И не на последно място - лъжеш, че не лъжеш. И това не е всичко. Защитаваш лъжците, защото според твои думи и те били имали право на мнение. Да ти търся ли цитат? Естествено, че не мога да те убедя. Стига ми да убедя други, които ще те оценят по "достойнство".

наработихте ли се за 2 часа :) Лъжецът вика дръжте лъжеца и се изнервя, че никой не му вярва :) Ще започне да ми става жал за Вас, цялата глутница герб-тролове сте под голямо напрежение. Точно ви гледам под статията за брифинга на по-висшите тролки, дето се оплакват от Манолова, как сте се изнервили. И Вие сте там. Знам го :) Хайде, тежко дежурство!

Кой от познатите ни дежурни тролове се подвизава под новия ник "Емото133"?

НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ СА ВИНОВНИ ХОРАТА КОИТО НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ. МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА ПОЧИНАЛИТЕ. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ.

ДОБРЕ СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ ШВЕЦИЯ ВЗЕМАТ МЕРКИ. НО УМРЕЛИТЕ ПРИ ТЯХ НАМАЛЯВАТ А НИЕ СТОИМ НА ЕДНО МЯСТО ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗАРАЗЕНИТЕ НАМАЛЯВАТ И ВАКСИНАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА. КАКВО СЕ СЛУЧВА ЗА БОГА.

Emoto133

90% от постъпващите за лечение са като 90% от ония, пишещите по-долу. Заради това. Отива, когато вече не може да диша.

Съсипано здравеопазване, това е отговора. В БГ нямаш ли пари, нямаш достъп до здравеопазване. Живуркаш с хроничните болести и пипне ли те пневмонийката заминаваш.

Вече ти писах: сравнявай Швеция с Норвегия, Дания и Финландия и тогава говори.

всички болници трябва да са частни и само за мързеливите да има общински за бог да прости

ПРИ НИКАКВИ МЕРКИ В ШВЕЦИЯ ПРИ УСТАНОВЕНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В БЪЛГАРИЯ СЪС ВСИЧКИ МЕРКИ ПРИ УСТАНОВЕНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ МЕСЕЦ ЧИСЛОТО УМРЕЛИ В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. ТОВА Е ИЗВОД ОТ ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ПУБЛИКУВАНИ ЗА СВЕТА. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЛАГАТЕ МИНУСИ.

Emoto133

Швеция отдавна взе мерки, защото се убедиха, че без мерки няма да стане работата.

Поради липсата на мерки заразените в Швеция логично са в пъти повече, отколкото при нас, но смъртните случаи са им в пъти по-малко. Ясно се вижда качеството на нашето здравеопазване, сравнено с европейското. Добре, че идва пролетта и лятото, иначе съвсем я бяхме закъсали.

Emoto133

Вируса не го ебе пролет, лято или зима.

3евзек

Лятото си го е*е, обаче и тогава му е кеф, стига да има кой да го осигури.

Южна Корея с мерки1800 починали .Швеция над 13000 починали с полумерки.

Като ще сравняваш Швеция, сравнявай я със съседните и скандинавски държави ( Норвегия, Дания и Финландия ). Близки по манталитет, развитие и климат. Пак тогава ми хвали Швеция. От юли 2020 Швеция е с по-строги ограничения от нас.

За радикална здравна реформа никой не говори. А болниците - търговски дружества. Преди всичко трябва да гонят печалба. Доктори и медици на първа линия - господ да им е на помощ, както и на пациентите. И Тръмп беше прав по отношение на СЗО - чиновници - не доктори! И нашите доктори-чиновници тиражират безполезно листовки, банери, постери и приказки за електронно здравеопазване - трай коньо за зелена трева!

След като разпуснаха щаба, бройките започнаха да падат - значи файда от тях няма :)

Emoto133

Изключително забавен си.

Макар и с не българско име си личи, че ганювщината те е обсебила безвъзвратно. Толкова тъпотии на едно място само изпечен ганювец може да изхрачи. Ганювската храчка е патентована.

И аз Ви обичам.

Кой ще ви лекува без пари! ?

Emoto133

Пари има, не се притеснявай. Ама има и много идиоти, които не ебават ни мерки, ни мисъл.

ПРИ НИКАКВИ МЕРКИ В ШВЕЦИЯ ПРИ УСТАНОВЕНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В БЪЛГАРИЯ СЪС ВСИЧКИ МЕРКИ ПРИ УСТАНОВЕНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ МЕСЕЦ ЧИСЛОТО УМРЕЛИ В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.

Южна Корея с мерки1800 починали .Швеция над 13000 починали с полумерки.

Няма да си тъп ганювец както казват макетата ако не пробуташ политика и в медицината и по-специално в ковид пандемията. Излиза, че макетата са прави. Дерзайте бай ганювци, докажете се!

Emoto133

С кво са прави, че нещо не мога да се сетя? На ония всичко им е политика и анти БГ, т.е. анти ЕС.

"""" Повече излекувани от новозаразени с коронавируса у нас, но починалите пак са над 100"""Мда-а-а-а. Когато Борисов с характерният си гъгниво -троснат глас с провинциално звучене е направил поредният малоумният си коментар ,то той винаги може да ни изненада с още по-малоумен.Може да се каже ,че под "вещото" управление на едноличните правителства на Борисов ,България достигна дъното ,но като допълнителна екстра продължава да копае в него.Браво. В държавата цари спонтанен хаос,организиран от Борисов и шайката му.Дават се инструкции ,които не се спазват ,и изобщо не се контролира спазването им.Преди години едно от правителствата на Борисов и най-вече една счетоводителка ,МенТа Стоянова, със скромни когнитивни и аналитични възможности и умения, надаваха вопли и викове ,колко много болници и колко много легла има в България,колко много лекари и мед.сестри. Приеха активна програма за ликвидация на болниците ,леглата,намаляване броя на медиците.Никой не вземаше под внимание ,че България има шосейна мрежа ,по-лоша от най-изостаналите африкански държави ,че на тези шосета линейките не могат да достигнат бързо до болните, за да ги закарат във високо-технологичната болница.Не взеха под внимание ,че България при нейният пресечен релеф,няма и един санитарен хеликоптер, а са необходими поне 10-12 броя разпределени позиционирани в подходящите региони , колкото до за санитарна авиация не се говори.Трябваше да достави поне 700-800 линейки, от които поне 30%-35% да са с повишена проходимост ,за да могат да достигат до хората в труднодостъпните места ,където в обезлюдени и занемарени селца също живеят хора и те не трябва да бъдат оставени на произвола.Има поговорка "кладенец не се копае по време на суша, той трябва да бъде изкопан"И какво направи правителство ,ами едно голямо нищо.Под некомпетентното управление на правителството на Борисов,държавата пое твърдо и уверено нагоре по ла-няната река без гребла.Борисов нагло лъжеше правителството ,че се вземат мерки ,което не беше истина ,а обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата и бригадирска количка.Ръкуваше се с други еднокнижници като него. Подарява сака ,панталони ,долно бельо ,носни кърпички ,с една дума ,народен човек.Изтеглиха заем ,които ще откраднат както му е редът ,все пак тези чекмеджета трябва да се пълнят.Няма нещо ,за което ГЕРБ да са се захванали и да не са се провалили.За Борисов и заобиколилите го сервилници ,израза ,"Положението е под контрол " придоби нов смисъл.За тях свободното падане се нарича да контролираш падането.Кой гарантира ,че тази пандемия е последната и няма да има други и тогава пак ли ще настане поредната бъркотия,в която правителството или по-точто правителствата на България състоящи се от разни недоучки ,партийни номади, сервилници ,инициативни простаци пак ще се оплетат в кълчищната

През КОВИД-ната 2020 г. СА ПОЧИНАЛИ 16 000 души ПОВЕЧЕ от НЕКОВИД-ната 2019 г. 7 000 от тях ОТ КОВИД; 9 000 от МЕРКИТЕ на Спасителя - ВСЯВАНЕ на СТРАХ; ПАНИКА; ОТКАЗ от ЛЕЧЕНИЕ; ЗАБАВЯНЕ на ЛЕЧЕНИЕТО; ЛИПСА на ДОСТЪП до ЛЕЧЕНИЕ; ОТМЯНА на ПЛАНОВИ ОПЕРАЦИИ... Броят на КОВИД- жертвите също е ПОД ВЪПРОС, имайки предвид профила им - възраст и придружаващи заболявания. ... Както ни успокои проф. Годжи - ПАНДЕМИЯТА в РБ се управлява ПО СЕКРЕТНИТЕ НОТИ на НАТО. На оживелите ЧЕСТИТО! ЖЕРТВИТЕ, вкл. косвените, са само СТАТИСТИКА за архива на ЩАБ-аджиите :(

Emoto133

Това не е вярно, скрий се.

Смръдлив нещастник ,как измисли тия числа.

От Ковид са писани само тези починали в болница. Тези починали вкъщи - не. Така,че и тези 9000 най-вероятно също са от Ковид.

инфо, Прекръсти се на 1/2 инфо. 7000 от ковид са починали с положителен тест. А без положителен броиш ли ги? И пак е добре, защото по протоколите на НАТО умират два пъти повече. Обаче в Русия разликата с общата смъртност е 5 пъти, а в Беларус - 15 пъти, при това само до момента, от който вече не публикуват никаква информация за общата си смъртност. И те ли са в НАТО? НАли до средата на миналата година всичко беше измама бе? Това защо го спестяваш? Акъл ли ти дойде, или какво?

По-точно жертви на неадекватната лечебна помощ и жертви на възрастта- 70+

Emoto133

И Димо ли беше 70+? Майната ти.

Заради кого умряха 15 000 българи, щом до лятото на 2020 бяхме от най-добре справящите се в Европа страни ?? КОЙ идиот омаза всичко наесен ??

Напъните на кръчмите и на безотговорните родители. Избори се задаваха.

То знаеш ли, гледам по кръчмите само хора над 70 години. Всеки ден умират хора. Стотици. Та ще да са виновни политиците. И ако се изкарат труповете от моргата на площада (както се е правело вече, по американски съвет), може и преврат да се направи и диктатура да се установи. Да измряха 15000. Половината по заповед, защото бяха затворени не само кръчмите ами и болниците. И си измряха от болестите. Следвайки указанията на СЗО, нашият щаб затвори болниците за тяхно здраве... Останалите 7000, които освен болестите си са били и с тази инфекция - умряха от недобро здраве. И неадекватна медицинска помощ. Но това е така в цял свят. Средната възраст на умрелите у нас е само два месеца по-ниска от средната възраст на умрелите преди година, когато нямаше грип и няма разлика с годините, когато е имало по-сериозен грип. Всичко останало са разоряващи мерки и теглила, с още неизвестен брой жертви. Наложени от международни институции в полза на една две държави и определено против европейците. Не случайно единствената мярка, която действително помага - грипната ваканция е прокълнати от ООН.

Emoto133

@2021-04-23 09:19:00 Пешо (нерегистриран) Пеше, кръчмите, дето ги гледаш, са по селата. Там те за епидемии и пандемии не са чували, още по-малко ги ебе, докато не кацнат в интензивното. Въпреки всички проблеми и недостиг на персонал, лекарите не изоставиха хората в критична нужда. Все пак няма как да огреят навсякъде. Малко ли отделения затвориха поради заразен персонал? Не вини щабът или лекарите.

Emoto133

В Израел - 62.03% ваксинирани. Вчера - 0 нови заразени. Правете си сметката. Далеч сме още от тези %.

дали е така?

Emoto133

Статистика от вчера.

22.04.2021 г. - 315 нови случаи

аууууу яко ще се мре.

Не е лъжа. От момента н аказването на това изречение, до сега са умрели около 15 000 българи. Основно заради простотията на управляващите.

Той се на "отворения" яко му пари под задните части, че ги чакат ревизии и ще стане много интересно. Та аз се притеснявам да не вземе наистина да отиде при Свети Петър, че Бай Ставри го чака.

Възбужда ли те извратеняк?

Този щаб кога наистина ще го разкарат. Абсолютно безполезен е. Да ходят и да лекуват вместо да дрънкат глу---по--сти по телевизията. Има си министър на здравеопазването да си бере гайлето той, защото това му е работата. И съответно ако не взима правилни мерки да си понесе наказателната отговорност след това.

Emoto133

Това изобщо не предполага разхлабване на мерките.

я ходи се ваксинирай бе

Emoto133

Ваксинирах се вече.

халката.

ВАКЦИНИРАЙ СЕ ПАК, ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ И НАЙ–ВАЖНОТО – НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ ОТ МАЗЕТО

Идиотщината при "управлението" на Ковид кризата, започнала от към средата на септември 2020 ще продължи да взема жертви. Кога ли някой ще разследва разминаването между препоръчаните от НОЩ мерки и решенията на правителството ?? 15 000 българи загинаха заради ЛАСТИКА.

Като говориш за ластика включи и мълчаливия фатмак,Мангъра ,Славун и троловете като тебе .

За да размием отговорността ли ?? Мангъров ли вземаше решенията ? Президентът ли отваряше и затваряше като ластик ? Обикновните хора ли контролираха ?? ТРОЛЪТ си ТИ, при това ТИКВЕН ТРОЛ ....

Само управляващите са виновни, смешник.

Когато умрелите ги докарате до нула и заразените то 100 на ден се хвалете !

я ходи се ваксинирай бе