Коментари - ”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция | Днес.dir.bg

”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция

Френският в. „Л’Експрес” коментира скандала с министъра на инвестиционното проектиране Иван Данов, за който излязоха данни, че е получил неправомерно 15 000 евро за безработица във Франция. Но и във Франция, и в България никой не се интересува, коментира изданието.

Обратно в новината

Коментари - ”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция | Днес.dir.bg

Коментари

Ама и Вие много ни притеснявате, Господин Министър, ама много...

Каква е разликата между един български циганин и този, за съжаление действащ, български министър ?

Скъпи съотечественици, докога ще търпим подобен нагъл мошеник да излага и се подиграва с България и целия български народ пред Европа. Ако имаше поне малко морал, този персонаж, с доста неприятна външност впрочем, отавна щеше да си е подал оставката. Но не му се изпускат тлъстите комисионни, които той и кликата, която го е настанила на този пост ще получават от всяка сделка. Защо е създадено това Министерство на корупцията? Защо нашите политици ни считат за глупаци?ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

Ако беше направил тази измама в Германия или Холандия, щеше отдавна да е в затвора там. Нямаше да му простят. Хора с превилегии и такива лигавщини няма в тези страни. Интересно, защо Франция не го е осъдила за данъчно престъпление и измама, независимо, че ще върне парите и то насила, би трябвало по закон да плати и тлъста глоба и въпреки това и да лежи в затвора. И такъв измамник е министър в България!!! Какво може да се очаква от него...

Експерт до експерта. Прозрачност безкрай

Вижте какво правителство претъпкано ,като никога до сега от крадливи експерти ,роднини и празнодуми кухи лелки.

НЕ ме знимавайте повече с ТАЗИ МАЗМАНТИЯ на снимката . Имайте уважение към вашите потребители!

Този Данов е истинска криминалинка. Даже международна ... Такива в правителството на тройната коалиция, колкото искате.

Вижте какво правителство претъпкано ,като никога до сега от крадливи експерти ,роднини и празнодуми кухи лелки.

Уважаема редактор г-жа/це Мишева, Да запитам, В днешната статия четем ..... "Вписване като търсещ работа след уволнение по икономически причини, ........... коментира днес ЛЕкспрес, цитиран от "Фокус" и "Биволъ". В Биволь от 03 Юни 2013 - четем... "Имахме рязък спад в поръчките и го освободих" - спомня си собственикът на бюрото арх. Жувенeл, потърсен от Биволъ по телефона за коментар. "Г-н Данов работи две години при нас и беше добър професионалист, много добър в информатиката" - отбеляза той. По надолу четем.... "Общо за времето, през което е получавал помощи като безработен, той е пребивавал във Франция само 17 дни. " тези дни са описани съвсем точно, в четри пътувания до Париж от дата, до дата. До тук става ясно, че Г-н Данов е добър професионалист, мн. добър в информатиката уволнен по икономически причини. Не е ясно само едно, защо в Подробните описания на "Биволъ" липсват взетите официалните Заплати на г-н Данов за периода от Октомври 2004 до Юни 2005. По просто от това няма господа Журналисти и господа платени списвачи от Биволь. Вие цитирате и показвате копия на оригинални Френски документи и извлечения от банкови сметки на г-н Данов (...?...?... моя адвокат до сега да ви е питал....и не Само), а най-простото не правите. Не показвате заработените официално пари в България или където и да е другаде, за този период. Ако няма официално заработени пари, значи си пишем празни приказки и дигаме пушилка, присъщо за ГЕРБ ерите и сие.

Какво "четеш" днеска, какво си "чел" вчера, какви са тия брътвежи? Изнасят ти се черно-бели факти, а "ама аз не съм знаел", "те насила ми ги даваха", "аз исках да ги върна, ама те не ги искаха" и прочие глупости, какъв "Биволъ" те е патил, какво общо има биволът с помощите... Данов е отрепка, както всичките му колеги...

ето това е лицето на новия бг политик от прехода. мазно лице на гнусен паразит и лъжец. това е модерният бай ганьо в момента. и как няма да има корупция, когато такива мазни келепирджии, закриляни и поощрявани от комунистическата халтура, биват спускани в разни правителства и министерства, без никой от обикновените гласоподаватели да е гласувал за тях

Поредният "честен", "трудолюбив", "родолюбив" и "достоен" българин от четата на доган ага! Как при този "опит", който е натрупал, да не му повериш европарите за кадастъра?

Ама вижте го на снимката какъв сладур невинен!!! Направо сладолетче да му купиш!! И каза че не са му ги искали обратно парите,затова не ги е върнал!!!!Батковото той....... Да батка ама сега трябва да докажеш че не говориш празни приказки.`Щото познавам едни 7.000.000 българи `дето краденото си го искат обратно. Кога да доидат да си го получат бе батка?????????

Що не оставите човека на мира? Взел парите от французите, да речем 25000 евра, ама ги донесъл тука и ги харчил тука, помогнал на БГ бизнес. Нали не е взел от вас и не ги е изнесъл? Вие ако увиснете без работа, ама сте си внасяли осигуровки, няма ли да си вземете полагаемото?

Пишете си тука, ама на кой ли му пука.

Данов или Бай Данов ?

Защо не върне парите, за да излезе от положението? А така излага и държавата - все пак й е министър.

Тая статия 10000% е поръчана от Пашата!

Вариантите са 2: 1. Той е измамник който без да е безработен е прибрал 15 хиляди евро 2. Той е бил продължително безработен и най-накрая си е намерил работа като министър. Заедно със своя заместник кинезитерапевта мъж на секретарката на Доган са ядрото на експертното правителство готово да инвестира 1 милиард в консултантски услуги.

Пропуснах министъра на транспорта който е на път да получи нобелова награда за съчинението си на тема "Какво ми каза г-н Хан."

Друг министър отново експерт е министърката на спорта, която няма нищо ама нищо общо със спорта.

Усещането ми, че това лъжливо правителство, което дойде с "големите си обещания" назначи за ЕКСПЕРТИ, изпечени мошеници и повечето от тях с криминално минало? Само заради това, че Франция е наясно какъв министър сме назначили е достатъчно да се махне този нахал и нагъл тип, а не да ни се смеят и да ни се чудят какви боклуци се назначават? ОСТАВКА!

Гад долна алчна.

Спортната министърка чака от Данов да направи стадион за 100 млн. евро, при положение че IMG са готови да го направят за 40 млн. евро. Има няма някакви 60 млн. евро разлика. А вие за 15 000 евро сте се захванали

За разликатс отговаря кинезотерапевта,зам.министъра.

Моля? Колко скандала има в еврокомисията, европарламента и най- вече във Франция на тая тема. Какво чудно и у нас. Нали сме европейци. Това значи мошеници. Време е девствените форумци да се замислят.

Смятам че е редно съответните инстанции да вземат отношение и да го задължат да върне неправомерно придобитата сума от 15 000 евро на Франция ! Ясно е той доброволно няма да го направи, понеже няма член на БСП, който да има морала и съвеста да извърши подобна постъпка.

А аз пък смятам, че Президентът Оланд трябва да помогне по соц. линия на Министъра ни. Първо този вестник трябва да бъде обявен за клеветнически и герберски. Второ веднага му се прави една пълна данъчна ревизия от 1789-та когато е създаден до днес и се търсят нарушения, които да доказват, че статията е лъжовна.

Предлагам за свидетел да бъде призована кралицата на Франция Мария Антоанета.

напълно подходящ за министър в българия:)))

ха-ха, макар и във франция, данов си е един бай-ганьо:)) е, като министър тук ще му е доста по-лесно да краде пари..

Имал желание да ги върне?? ми защо не си ги върнал бе хайдук с хайдуците!!

ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ КОМУНОХИЕНА, КОЯТО ДА НЕ Е С БАНДИТСКО ВЪЗПИТАНИЕ?? СЪМНЯВАМ СЕ. АКО СЛУЧАЙНО СЕ РОДИ ТАКЪВ, ТОЙ СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ОТ СВОИТЕ ЗА УРОД. ДА МИ НАПОМНИ НЯКОЙ ЗА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ТАКИВА ДА НЕ Е ПРОПАДНАЛА,ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ!!

И тези торни бръмбари ще ни говорят за калинки.....

Ооо, не, моля ви, това ми идва в повече.. Поредно доказателство,че управляващите в България са престъпници, без оглед на партийна принадлежност-шайка престъпници! Имам горчивото усещане, че. ...чашата на търпението на мислещата част от народа преля! А докъде ще доведе това..един Бог знае! Боя се, че здраво ще хвърчи перушина!((

много циганско бе, а се сърдим ,че като чуят българин казват циганин не ром циганин.

За съжаление заради такива като този неприятен и безморален екземпляр, във Франция не се прави разлика между цигани и българи. Какъв срам.

Данов обаче е прав - тогава не сме били член на ЕС, съответно френското законодателство за нас не е било валидно. Плащал е осигуровки там, получил е обезщетение за липса на работа във Франция. Нашето социално законодателство също не е трансгранично.

Експерт в точенето и кражбите! Идеален за министър на инвестициите.

Направо да си подава оставката.Затова заради такива като него на българите им излиза лошо име.

Ей, как са се разшавали герберите, бе! Я кажете, лумпенизирани продажници такива - по-добре ли щеше да ви е да ви управляват Министри, които не знаят как се източва държавата без да ги хванат? А?!

Партийните експерти са на европейско ниво! Този човек знае как се източват европейски средства, при това без да бъде санкциониран - никой не може да отрече колко е полезна тази дарба на фона на това, че настоящият ни Премиер не може да крада, без да го хванат и вече му спряха веднъж парите!

+10 Само така! Червените помияри освен от крадене, от друго не рабират...

Когато си търсиш работа имаш право на обезщетение за безработица, но когато си намериш работа си длъжен да съобщиш на съответната служба че вече работиш.Тук не се говори за морал а за нарушаване на закона.

Цялото правителство е съставено от тарикати в бели якички. Никаква полза от тях.Цял живот смучат от където могат: помощи за безработни,социални помощи,помощи за инвалиди,от ДДС,спестяване на данъци,командировки,от клиенти,от държавни поръчки,европеиски програми,консултански услуги и т.н. Ама имат право-нямат право,законно- незаконно,морално-неморално,справедливо-несправедливо няма значение,щом се предлага като възможност лъжат,мамят,фалшифицират документи и вземат.Даже се хвалят по-между си кой как е изцедил системата.Нямат срам,нямат морал,нямат съвест,нямат достойнство.Но опитай да им вземеш нещо.Ще ти изкълват очите,ще те разпнат на кръст.Такива хора ни управляват сега.ТАРИКАТИ! Е г-н Гл.Прокурор,защо не разследвате този случай?Или и Вие сте от тарикатите.

Сега разпродават държавни длъжности.Всяка длъжност има определена цена.Който плати,негова е.Няма значение кой е,има ли ценз,има ли опит,има ли чисто минало,има ли криминално минало и т.н.

Ами те си купиха министерските постове и сега трябва от някъде да избият парите.

Бахти гнусната физиономия! Отврат!

ЩОМ ОПРЯХМЕ ДО ТАМ,ЧЕ СОЦИАЛНО СЛАБИ,ПРОВАЛЕНИ,НЕКОНКУРЕНТНИ, БЕЗРАБОТНИ НЕУДАЧНИЦИ ДА СА НИ МИНИСТРИ, СМЕ ЗАГУБЕНИ! КАК НЕ НАМЕРИХА ЕДИН РЕАЛИЗИРАЛ СЕ, КВАЛИФИЦИРАН И ДОКАЗАН КАДЪР?

Крадците и измамниците, които са на власт сега, са именно от БСП и ДПС, това го знаят вече не само в БГ, но и в Европа....... ОСТАВКА!

всички са от един дол дренки.от наи големят до наи малкият.те зсщо не пускат кокала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Очевидно, един от "достойните " министри в това измислено "правителство". Типичен лъжец и крадец - точно подходящ за лице на новата Тройна коалиция.

Тоя е най-свестен от цялото правителство. На него макър и неправомерно са му давали пари докато другите просто са ги крали с различни машинции.

Ето откъде са се научили циганите да взимат само помощи!Всички мошенници в България идват!Бандитска сган!

Ето такива хора се назначават по високите етажи на властта -експерти по крадене.Няма един свестен.Не се накрадахте.Кога ще дойде най -после възмездие за вас?

Възмездието сме ние Българския гласоподавател.

Ти какво прави през изборния ден на последните избори? Ако не си се разходил до изборната секция, ще стискаш зъби и ще търпиш безмълвно.

а бе приятел ти знаеш ли колко хора отидоха до изборните урни, а сега и те стискат зуби и ги е яд.. а кажи ми ти сега честно ли е това ??? аз като не искам такива лица да диктуват политиката какво друго мога да направя? писна ми вече и сум тругнал кум терминал 2, пук да отива по дяволите тая дурява, вече вдигнах руце.. поздрави. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тогава е бил тарикат на дребно и малко е крадял.Сега на този пост ще стане чешит и ще краде на едро.

Тоа с тия мижави парички, ако го разобличат, ще е измиване на ръцете на умрелото правителство. Требе да ги почнат всичките, за много милиарди пари.

Това ако станеше по времето на ГЕРБ щяха да му бият шута със засилка.Но на БСП/ДПС/Атака не им пука - просто поредният катарзис!

"Как де се съсипе икономиката на Америка? Просто, изпратете им Български експерти"

той е традиционен за мандата шмекер

Коментари - ”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция | Днес.dir.bg

”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция

Френският в. „Л’Експрес” коментира скандала с министъра на инвестиционното проектиране Иван Данов, за който излязоха данни, че е получил неправомерно 15 000 евро за безработица във Франция. Но и във Франция, и в България никой не се интересува, коментира изданието.

Обратно в новината

Коментари - ”Л’Експрес” разследва как Данов е взел социални помощи във Франция | Днес.dir.bg

Коментари

Ама и Вие много ни притеснявате, Господин Министър, ама много...

Каква е разликата между един български циганин и този, за съжаление действащ, български министър ?

Скъпи съотечественици, докога ще търпим подобен нагъл мошеник да излага и се подиграва с България и целия български народ пред Европа. Ако имаше поне малко морал, този персонаж, с доста неприятна външност впрочем, отавна щеше да си е подал оставката. Но не му се изпускат тлъстите комисионни, които той и кликата, която го е настанила на този пост ще получават от всяка сделка. Защо е създадено това Министерство на корупцията? Защо нашите политици ни считат за глупаци?ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

Ако беше направил тази измама в Германия или Холандия, щеше отдавна да е в затвора там. Нямаше да му простят. Хора с превилегии и такива лигавщини няма в тези страни. Интересно, защо Франция не го е осъдила за данъчно престъпление и измама, независимо, че ще върне парите и то насила, би трябвало по закон да плати и тлъста глоба и въпреки това и да лежи в затвора. И такъв измамник е министър в България!!! Какво може да се очаква от него...

Експерт до експерта. Прозрачност безкрай

Вижте какво правителство претъпкано ,като никога до сега от крадливи експерти ,роднини и празнодуми кухи лелки.

НЕ ме знимавайте повече с ТАЗИ МАЗМАНТИЯ на снимката . Имайте уважение към вашите потребители!

Този Данов е истинска криминалинка. Даже международна ... Такива в правителството на тройната коалиция, колкото искате.

Вижте какво правителство претъпкано ,като никога до сега от крадливи експерти ,роднини и празнодуми кухи лелки.

Уважаема редактор г-жа/це Мишева, Да запитам, В днешната статия четем ..... "Вписване като търсещ работа след уволнение по икономически причини, ........... коментира днес ЛЕкспрес, цитиран от "Фокус" и "Биволъ". В Биволь от 03 Юни 2013 - четем... "Имахме рязък спад в поръчките и го освободих" - спомня си собственикът на бюрото арх. Жувенeл, потърсен от Биволъ по телефона за коментар. "Г-н Данов работи две години при нас и беше добър професионалист, много добър в информатиката" - отбеляза той. По надолу четем.... "Общо за времето, през което е получавал помощи като безработен, той е пребивавал във Франция само 17 дни. " тези дни са описани съвсем точно, в четри пътувания до Париж от дата, до дата. До тук става ясно, че Г-н Данов е добър професионалист, мн. добър в информатиката уволнен по икономически причини. Не е ясно само едно, защо в Подробните описания на "Биволъ" липсват взетите официалните Заплати на г-н Данов за периода от Октомври 2004 до Юни 2005. По просто от това няма господа Журналисти и господа платени списвачи от Биволь. Вие цитирате и показвате копия на оригинални Френски документи и извлечения от банкови сметки на г-н Данов (...?...?... моя адвокат до сега да ви е питал....и не Само), а най-простото не правите. Не показвате заработените официално пари в България или където и да е другаде, за този период. Ако няма официално заработени пари, значи си пишем празни приказки и дигаме пушилка, присъщо за ГЕРБ ерите и сие.

Какво "четеш" днеска, какво си "чел" вчера, какви са тия брътвежи? Изнасят ти се черно-бели факти, а "ама аз не съм знаел", "те насила ми ги даваха", "аз исках да ги върна, ама те не ги искаха" и прочие глупости, какъв "Биволъ" те е патил, какво общо има биволът с помощите... Данов е отрепка, както всичките му колеги...

ето това е лицето на новия бг политик от прехода. мазно лице на гнусен паразит и лъжец. това е модерният бай ганьо в момента. и как няма да има корупция, когато такива мазни келепирджии, закриляни и поощрявани от комунистическата халтура, биват спускани в разни правителства и министерства, без никой от обикновените гласоподаватели да е гласувал за тях

Поредният "честен", "трудолюбив", "родолюбив" и "достоен" българин от четата на доган ага! Как при този "опит", който е натрупал, да не му повериш европарите за кадастъра?

Ама вижте го на снимката какъв сладур невинен!!! Направо сладолетче да му купиш!! И каза че не са му ги искали обратно парите,затова не ги е върнал!!!!Батковото той....... Да батка ама сега трябва да докажеш че не говориш празни приказки.`Щото познавам едни 7.000.000 българи `дето краденото си го искат обратно. Кога да доидат да си го получат бе батка?????????

Що не оставите човека на мира? Взел парите от французите, да речем 25000 евра, ама ги донесъл тука и ги харчил тука, помогнал на БГ бизнес. Нали не е взел от вас и не ги е изнесъл? Вие ако увиснете без работа, ама сте си внасяли осигуровки, няма ли да си вземете полагаемото?

Пишете си тука, ама на кой ли му пука.

Данов или Бай Данов ?

Защо не върне парите, за да излезе от положението? А така излага и държавата - все пак й е министър.

Тая статия 10000% е поръчана от Пашата!

Вариантите са 2: 1. Той е измамник който без да е безработен е прибрал 15 хиляди евро 2. Той е бил продължително безработен и най-накрая си е намерил работа като министър. Заедно със своя заместник кинезитерапевта мъж на секретарката на Доган са ядрото на експертното правителство готово да инвестира 1 милиард в консултантски услуги.

Пропуснах министъра на транспорта който е на път да получи нобелова награда за съчинението си на тема "Какво ми каза г-н Хан."

Друг министър отново експерт е министърката на спорта, която няма нищо ама нищо общо със спорта.

Усещането ми, че това лъжливо правителство, което дойде с "големите си обещания" назначи за ЕКСПЕРТИ, изпечени мошеници и повечето от тях с криминално минало? Само заради това, че Франция е наясно какъв министър сме назначили е достатъчно да се махне този нахал и нагъл тип, а не да ни се смеят и да ни се чудят какви боклуци се назначават? ОСТАВКА!

Гад долна алчна.

Спортната министърка чака от Данов да направи стадион за 100 млн. евро, при положение че IMG са готови да го направят за 40 млн. евро. Има няма някакви 60 млн. евро разлика. А вие за 15 000 евро сте се захванали

За разликатс отговаря кинезотерапевта,зам.министъра.

Моля? Колко скандала има в еврокомисията, европарламента и най- вече във Франция на тая тема. Какво чудно и у нас. Нали сме европейци. Това значи мошеници. Време е девствените форумци да се замислят.

Смятам че е редно съответните инстанции да вземат отношение и да го задължат да върне неправомерно придобитата сума от 15 000 евро на Франция ! Ясно е той доброволно няма да го направи, понеже няма член на БСП, който да има морала и съвеста да извърши подобна постъпка.

А аз пък смятам, че Президентът Оланд трябва да помогне по соц. линия на Министъра ни. Първо този вестник трябва да бъде обявен за клеветнически и герберски. Второ веднага му се прави една пълна данъчна ревизия от 1789-та когато е създаден до днес и се търсят нарушения, които да доказват, че статията е лъжовна.

Предлагам за свидетел да бъде призована кралицата на Франция Мария Антоанета.

напълно подходящ за министър в българия:)))

ха-ха, макар и във франция, данов си е един бай-ганьо:)) е, като министър тук ще му е доста по-лесно да краде пари..

Имал желание да ги върне?? ми защо не си ги върнал бе хайдук с хайдуците!!

ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ КОМУНОХИЕНА, КОЯТО ДА НЕ Е С БАНДИТСКО ВЪЗПИТАНИЕ?? СЪМНЯВАМ СЕ. АКО СЛУЧАЙНО СЕ РОДИ ТАКЪВ, ТОЙ СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ОТ СВОИТЕ ЗА УРОД. ДА МИ НАПОМНИ НЯКОЙ ЗА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ТАКИВА ДА НЕ Е ПРОПАДНАЛА,ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ!!

И тези торни бръмбари ще ни говорят за калинки.....

Ооо, не, моля ви, това ми идва в повече.. Поредно доказателство,че управляващите в България са престъпници, без оглед на партийна принадлежност-шайка престъпници! Имам горчивото усещане, че. ...чашата на търпението на мислещата част от народа преля! А докъде ще доведе това..един Бог знае! Боя се, че здраво ще хвърчи перушина!((

много циганско бе, а се сърдим ,че като чуят българин казват циганин не ром циганин.

За съжаление заради такива като този неприятен и безморален екземпляр, във Франция не се прави разлика между цигани и българи. Какъв срам.

Данов обаче е прав - тогава не сме били член на ЕС, съответно френското законодателство за нас не е било валидно. Плащал е осигуровки там, получил е обезщетение за липса на работа във Франция. Нашето социално законодателство също не е трансгранично.

Експерт в точенето и кражбите! Идеален за министър на инвестициите.

Направо да си подава оставката.Затова заради такива като него на българите им излиза лошо име.

Ей, как са се разшавали герберите, бе! Я кажете, лумпенизирани продажници такива - по-добре ли щеше да ви е да ви управляват Министри, които не знаят как се източва държавата без да ги хванат? А?!

Партийните експерти са на европейско ниво! Този човек знае как се източват европейски средства, при това без да бъде санкциониран - никой не може да отрече колко е полезна тази дарба на фона на това, че настоящият ни Премиер не може да крада, без да го хванат и вече му спряха веднъж парите!

+10 Само така! Червените помияри освен от крадене, от друго не рабират...

Когато си търсиш работа имаш право на обезщетение за безработица, но когато си намериш работа си длъжен да съобщиш на съответната служба че вече работиш.Тук не се говори за морал а за нарушаване на закона.

Цялото правителство е съставено от тарикати в бели якички. Никаква полза от тях.Цял живот смучат от където могат: помощи за безработни,социални помощи,помощи за инвалиди,от ДДС,спестяване на данъци,командировки,от клиенти,от държавни поръчки,европеиски програми,консултански услуги и т.н. Ама имат право-нямат право,законно- незаконно,морално-неморално,справедливо-несправедливо няма значение,щом се предлага като възможност лъжат,мамят,фалшифицират документи и вземат.Даже се хвалят по-между си кой как е изцедил системата.Нямат срам,нямат морал,нямат съвест,нямат достойнство.Но опитай да им вземеш нещо.Ще ти изкълват очите,ще те разпнат на кръст.Такива хора ни управляват сега.ТАРИКАТИ! Е г-н Гл.Прокурор,защо не разследвате този случай?Или и Вие сте от тарикатите.

Сега разпродават държавни длъжности.Всяка длъжност има определена цена.Който плати,негова е.Няма значение кой е,има ли ценз,има ли опит,има ли чисто минало,има ли криминално минало и т.н.

Ами те си купиха министерските постове и сега трябва от някъде да избият парите.

Бахти гнусната физиономия! Отврат!

ЩОМ ОПРЯХМЕ ДО ТАМ,ЧЕ СОЦИАЛНО СЛАБИ,ПРОВАЛЕНИ,НЕКОНКУРЕНТНИ, БЕЗРАБОТНИ НЕУДАЧНИЦИ ДА СА НИ МИНИСТРИ, СМЕ ЗАГУБЕНИ! КАК НЕ НАМЕРИХА ЕДИН РЕАЛИЗИРАЛ СЕ, КВАЛИФИЦИРАН И ДОКАЗАН КАДЪР?

Крадците и измамниците, които са на власт сега, са именно от БСП и ДПС, това го знаят вече не само в БГ, но и в Европа....... ОСТАВКА!

всички са от един дол дренки.от наи големят до наи малкият.те зсщо не пускат кокала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Очевидно, един от "достойните " министри в това измислено "правителство". Типичен лъжец и крадец - точно подходящ за лице на новата Тройна коалиция.

Тоя е най-свестен от цялото правителство. На него макър и неправомерно са му давали пари докато другите просто са ги крали с различни машинции.

Ето откъде са се научили циганите да взимат само помощи!Всички мошенници в България идват!Бандитска сган!

Ето такива хора се назначават по високите етажи на властта -експерти по крадене.Няма един свестен.Не се накрадахте.Кога ще дойде най -после възмездие за вас?

Възмездието сме ние Българския гласоподавател.

Ти какво прави през изборния ден на последните избори? Ако не си се разходил до изборната секция, ще стискаш зъби и ще търпиш безмълвно.

а бе приятел ти знаеш ли колко хора отидоха до изборните урни, а сега и те стискат зуби и ги е яд.. а кажи ми ти сега честно ли е това ??? аз като не искам такива лица да диктуват политиката какво друго мога да направя? писна ми вече и сум тругнал кум терминал 2, пук да отива по дяволите тая дурява, вече вдигнах руце.. поздрави. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тогава е бил тарикат на дребно и малко е крадял.Сега на този пост ще стане чешит и ще краде на едро.

Тоа с тия мижави парички, ако го разобличат, ще е измиване на ръцете на умрелото правителство. Требе да ги почнат всичките, за много милиарди пари.

Това ако станеше по времето на ГЕРБ щяха да му бият шута със засилка.Но на БСП/ДПС/Атака не им пука - просто поредният катарзис!

"Как де се съсипе икономиката на Америка? Просто, изпратете им Български експерти"

той е традиционен за мандата шмекер