Морето изхвърли тялото на изчезналата полякиня

Окръжната прокуратура в Бургас съобщи, че тялото, изхвърлено от морето миналата седмица край Лозенец, е на изчезналата полска туристка Йоанна Станик.

Обратно в новината

Коментари - Морето изхвърли тялото на изчезналата полякиня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, хората са го казали, да бе мирно стояло, не би чудо видяло! Жалко за момичето, ама що глупости се правят на пияна глава... всеки си мисли, че е безсмъртен, ама да се напиеш и да влезеш в морето и то посред нощ определено е опасно. Не е нито първата, нито последната, която го е доказала. Дано и приятелят и не е свършил така, ама най-вероятно и неговото тяло ще намерят след някой друг ден.

До всички тъпаци , които са ми сложили минуси имам само един въпрос. Как се давят двама млади , здрави хора едновременно в морето, при положение че са тръгнали да поджапат в него?

Отговорът е, че не са влезли само да поджапат. Алкохолът дава "крила" .....

Абе ше поджапат, само? Ти луд ли си? Решили са да си теглат по една патица, и така - случват се сакатлъци. Мир на праха им, можем само да им завиждаме за финала, колкото и нелеп да е.

Все пак, къде е с.Лозенец, къде са "Златни пясъци"? Течение някакво. Едва ли!

Течения всякакви... А германеца, след някоя и друга седмица, ще "изплава" около Крим. Ти за това не се притеснявай - нека ти е чудно.

Заподозирам криминално- заподозрените лица Ив.Костов, Станишев, и Ахмет Доган !

...манталитета на поляците и полякините,само той може да гради версии от "1001 нощ"... ...Истината е прозаична... ...Пият като за световно,без мярка и ...чалъм... ...Навремето имахме състудент -поляк(знам му и трите имена,както и на жена му в едно с бенките по тялото),винаги на събирания(сега му викат "купони") пиеше 3-4 на екс сле което падаше "геройски под масата,а някои от нас продължавахме да изпълняваме съпружеските му "обязаности" с не повече адекватната му (уж,не сме му гледали брачното с-во,но тя го посещаваше периодично от Полша)... ...Полякините ,уж са ревностни католички,посещават редовно "служения",но когато излязат от Храма ,вършат токива чудесии,че дори и Чочолина би се изчервила... ....Иначе,Бог да ги прости младите,но аз като стар морски вълк казвам...МОРЕТО НЕ ПРОЩАВА,ОСОБЕНО КОГАТО ИСКАШ ДА ГО ЗАПОЗНАЕШ С ....АЛКОХОЛА...

Само за протокола, това преди колко години беше?

И на мен ми се е случвало. Нма ли двама поляци, те задължително са на поне три мнения... . Чети и Хенрих Сенкеевич (велик!!! ) също.

Jeni

Ми преди месец се върнах от Варшава-къркат си яко, по пейките- с маркови костюми и бутилки!

Горките младежи.

Обяснете как така телата силно се разлагат като водата е солена, а солта стяга. Може би рибките са взели да ядат и дрехи. Да не се окаже че морето изпуска вече метан или сероводород което е друг проблем.

Добре бе, какъв е смисълът от тези "новини"? Хората от вчера се давят в морето? Сега ще вземат да спрат? Има за цел да ни оправи настроението? Носи важна или полезна информация? Журналистите мислят ли понякога зашо точно правят това, което правят?

kikuno

Разбира се ,че има смисъл .Някога мислеха точно като теб и за това много хора и до днес кътат илюзията ,че са живели в рая .Колкото сме по-информирани какво става около нас толкова по-добре можем да се пазим .Значи според теб ако се появи акула и почне да разкъсва хора до плажовете трябва да се мълчи за да не се прогонят туристите?Най-страшно от всичко е липсата на информация която поражда най-невероятни слухове които са много по-вредни.

Когато си информиран с полезна информация е едно. Когато просто те заливат с безсмислена информация си е направо дезинформация. От въпросната статия нищо не става ясно. Тя се базира само на предположения. Затова тази статия е информационна пумия, която ако си толкова тъп, че да я наричаш полезна информация, то можеш да си я прочетеш още веднъж и след вечеря за десерт.

Не бе, има за цел да ни успокои - да не се притесняваме, че ги няма, все едно са изчезнали, или че извънземните са ги отвлекли. Просто ни успокояват, че са си там, само трябва да изплуват по списък, кой, когато, каквито телесни процеси го обхванат. То си е строго индивидуално за всеки организъм, пък макар и бивш. Та в природата нищо не се губи, просто преминава от едно състояние в друго.

Добра туристическа реклама на Златни пясъци, няма що!

Ела, пий, е.и, и умри "геройски".

Проверете всички ли органи са си на мястото.да не се окаже контрабанда на органи.

Малко вероятно - хората имат роднини, които се интересуват то тях... колко безпризорни има в БГ, които са много по-лесна плячка ако се тръгне в тази посока... Хайде стига с това студио Х , грозната истина е, че една група туристи идват в големите ни курорти за алкохол, дрога и щур купон една седмица, но просто не си знаят мярката...

Оххххх, да не са ти експлантирали част от мозъка? Само това повтаряш под всички смъртоносни новини.....

Нещо съмнителна работата - 3-ма, все Златни пясъци. Да направят оглед да не се окаже, че нямат бъбреци или нещо подобно.

Я си направи оглед дали имаш мозък

Златни пясъци - Лозенец 200км или за 17 дни по 12км на ден да изминава тялото - нещо мирише работата...

попадне в течението - може, но пък течението не свършва на Лозенец, а завива чак пред Босфора!

Даже не са 17 дни, а 10! Изчезнали са на 7 сеп. Ако наистина са 200 км, то това прави не по 12, а по близо 28 км на ден! Яко течение ще да е!

До модераторите. Къде е пълния член? Морето изхвърли тялото на изчезналаТА полякиня....

До ограмотителя: Къде е пълнияТ член? А поляците... Млади и глупави, забавлявали са се. Те поне знаят как да се забавляват, макар понякога да стават и такива инциденти.

Комбинацията от алкохол и наркотици не прощава....

Версията "удавяне" забодете на пирона в тоалетната. Тръгнали да се разхождат по плажа в два часа през нощта . Ако не са били добри плувци и през ум няма да им мине да влизат в морето , ако е бурно. Ако са добри плувци, не е проблем да си поплуват до брега. Нощем никой не влиза навътре. Децата са нападнати и ограбени за пари, момичето най-вероятно е изнасилено и след това са убити , за да се прикрие историята. Наркоман в нужда убива за 20 лева.

Бягай да си дочетеш "Баскервилското куче" и не се мотай с прецеките си!

Как не добави... и че са изядени ... а, намерили са едното тяло, значи не са изяли двете тела, а само на момчето....

Значи какви неща ти идват на акъла като си пиян си нямаш представа.

Алкохола не прощава,и най вече този на Цар Киро.

Каква ужасна, нелепа смърт, която СПОКОЙНО МОЖЕШЕ да бъде избегната и двамата да се радват още на живота и един на друг. Прекършена младост, сломени родители, опечалени близки. Хора, бъдете бдителни, не сте безсмъртни!

Как ве,в Бг това не може да се случи ...? Убийства,самоубийства,дрога,алкохол,неграмотност,продаване на дипломи,изпити,книжки,човешки органи,...и каквото се сетите....

Тъпанар!!!

Куче недно, такива неща си ги има навсякъде, но само тука изобилстват такива, дето да вменяват на всички българи вина за нещо вършено от определена прослойка хора, дето си ги има във всяка страна. Кой си не знам, но определено си платена със сребърници твар и името ти НЕ Е българско.