Коментари - Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша | Днес.dir.bg

Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша

Важно е да спре разрушаването на репутацията на Варшава, заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя и Кристалинка (Сталинка) Георгиева са си лика прилика. И двамата са готови на всичко за пари! Бивши комуноиди, а сега видни демоКРАДИ.

След като поляците имат право да внасят у нас каквото си пожелаят и ние нямаме право да им наложим каквито и да било ограничения е РЕДНО ДА СПАЗВАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАВИЛА. Общия пазар е може да действа без всички да спазват определени стандарти във всички области. Абсолютен цинизъм е полското правителство да обяснява, че не е против Обединенан Европа, да изисква да се спазват правата на поляците из целия ЕС, да протестира , когато се нарушават правата на поляците във Великобритания и в същото време да обяснява, че съдът си бел тяхна работа. Или си за ЕС или против.

ЕС иска държавите членки на съюза да правят това,което им се налага от Брюксел.Да,ама НЕ ! Поляците не са като българите! Те държат на честа си!

,,...която се състои в това властта да бъде над закона, а не законът над властта", добави Туск, цитиран от Франс прес....,,??? това не се отнася за нас...нали???

Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС срещу Полша Автор: Гласове

Съдбата на Туск няма да е по-различна от тази на ген. Ярузелски. В Полша го считат за предател, за чужда маша!

От известно време започнах да се замислям какво точно е Европейския Съюз - Обединение на Суверенни Държави изповядващи общи ценности или просто организация за гарантиране изкупуването на произведените от ЕС стоки (основно Германски, Френски и Италиански) т.е. гарантиране на печалбите на старите членки (печените демокрации. След като една организация може "елегантно" да заповяда на суверенна държава какъв закон да приеме за да удобен в смисъла на "общото благо" не виждам смисъл от съществуването на национални парламенти, дори и от национални съдебни системи. Нека суспендират всички действащи Конституции на всички държави членки, приемат си една обща (подобна на онази от Лисабон) и си изберат Велик Император на цяла Европа за парлама, просто да кажат че си има глава това образувание от държави. Доколкото знам тези които управляват Полша в момента са спечелили и то с не малко мнозинство изборите и мнозинството им е гласувало доверие изхвърляйки на боклука преждеуправляващите чието представително лице е г-н Туск. Арогантноста с която Брюкселската Бюрокрация все по-често започна да се меси в националното законотворчество на суверенните държави членки ще докара много повече беди на съюза отколкото ако се даде повече свобода на страните членки да решават вътрешните си проблеми. Говорят за Брекзит а никой не казва че една от основните причини Великобритания да напусне съюза е точно тази тенденция за постоянно вмешателство на Брюкселската Бюрокрация и опитите има за диктат в националното законотворчеството.

ЕС е съюз между държави. Уникален в исторически смисъл на думата. За да действа такъв съюз е нужно държавите да спазват доста общи правила по които се договарят. Веднъж като се договорят си изпълняват ангажиментите докато не се предоговорят. След като се разберат за нещо се предполага, че то се спазва. Европейските институции съществуват за да следят ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА, ПО КОИТО ДЪРЖАВИТЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ. Приема се, че отделните държави имат ПРИЕМСТВЕНОСТ в политиката. Всяко следващо правителство спазва ангажиментите на предишното. Систематадейства по този начин и не е възможно да действа по друг. Тук вие искате при смяна на всяко правителство в ЕС останалите да разрешават новото правителство да си избира какво да изпълнява. Не е чудно, че феновете на такива идеи са сред най-бедните слоеве от населението - хора, които в работата си НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ, смятат, че не са длъжни да изпълняват поетите ангажименти и поради тази причина имат ниски доходи.

ЕК ще налага глоба, т.е. лишаване от право на глас Полша защото "ИМА СЪМНЕНИЯ, ЧЕ ГЛАСУВАНИТЕ ПРОМЕНИ В СЪДЕБНАТА ИМ СИСТЕМА БИХА МОГЛИ ДА НАВРЕДЯТ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА" Ако само заради съмнения могат да ти покажат тоягата - е..ти шибаната организация. Европейски Съюз = РАЗВИТИЕ В ЗАСТОЙ, това е бъдещето й за жалост.

Светът се управлява от същества, наречени "Доналд" -Съдърленд, Тръмп, Туск, Дък..... /уупс, това последното си дойде от само себе си/.

така е но бъди по кратък

Поляците винаги са били свободомислеща нация. Същото важи и за Унгария. Олигофрена Туск не може да разбере че на хората масово им се повдига от извратенящината и гнусотията на брюкселските глобалисти-дебили. Забележете соросоидните тролове в този форум: Тези същите които в миналото пишеха доноси за ДС и възхваляваха СССР, угодничейки на комунистите, сега се опитват пак да са актуални... подкрепяйки глобалистите и техните свинщини. Нагласника е винаги нагласник и О, ако ви е убягнало те всички са смели анти-комунисти сега. В техните очи това им дава някакъв статус и затова трябва да го афишират навсякъде и във всичко. гледайте КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - мюзикъл отпреди повече от 40 години и ще ги видите там... нищо ново под слънцето

Още утре всички да излезем на гей-парад! За да покажем на поляците, че евроантлантическите ценности нямат алтернатива.

щерьо млъкни, едно пипи си и ти

Хем се натискаме да сме ЕС хем после им даваме акъл. Като не ви харесва ми да излезем от ЕС..ама после да не се натискате пак да работите "на Запад" и да обикаляте красоти и да цъкате с език колко е хубаво... ходете в СССР и други подобни страни...

Има дежупни тролове и агенти от двете страни на барикадата! Егати тъпнята, чакат някоя рибка да се хване ...

ТЪСКИТО Е ГОЛЯМОТО ЖЕНСКО КУЧЕ НА МЕРКЕЛ ??? ... ЗАЩО ??? ... АМИ ДОКАТО БИЛМИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПОЛША ПОДПИСВА ДОГОВОР С ГЕРМАНИЯ С КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ПОЛША ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ РУСИЯ .... 30 МИЛИАРДА КЪБ.М ГАЗ / ГОДИНА :))) ПОЛША ЗАРАДИ ТЪСКИТО ПОЛУЧАВА САМО ПО 6 МИЛИОНА ДОЛАРА/ГОДИНА ЗА ТРАНЗИТА :))

А аз си мислех, че Германия използват Норд Стрийм 1 за руският газ.

полШяците, винаги са били предатели... не вЕрвайте на Хенрик Сенкевич :) в последните години ги видяхме... боклук с боклука нееден !

Германия се замогна. САЩ не я харесват защото не слуша и инвестират в Полша. Цел, Полша да стане много напред в ЕС, дори да изпревари и Германия. Полша слуша САЩ. Въпрос на време, какво ще излезе.

германия се замогна? ама това кога? тези дни? или още преди войната а?

Правителството ще надвие над ЕК законите. Трябва.

Унгария вече заяви, че ще блокира каквото и да е решение насочено сещу Полша. Нито ще има санкции, нито и дума за изхвърляне на Полша. Просто Туск върти интриги срещу управляващите във Варшава.

Сега трябва и Бойко да направи същото.

че влезш ли веднъж в ЕС не можеш да плавиш каквото си искаш. Приемеш ли закон какъвто в ЕП не им хареса - санкции. Защото е Полша, а не Германия или Франция. Свърши със суверенитета. Това трябва да е ясно на всички малки и нови "членове". Командва големия "член", той рашава кое е право и кое е криво, и туй то. Точно като в маймунското стадо - най-силният маймун командва и винаги има право. Комуто не харесва - "...екзит" с последствията.

свърши суверенитета е добре казано, НО... в българия например, това се случи, когато съветските войски премахнаха суверена. за полша не знам, чак толкова не ме интерсува. но за суверенитета си прав - няма суверен - няма суверенитет :) затова UK излиза, имат си суверен

Струва ми се, че Туск трябва да бъде разкаран.

да не се кахъри за репутацията на Полша! По-добре да помисли за репутацията на Германия, Франция и Италия-те канят и внасят африканци и азиатци.

Сега е времето пановете да си върнат полските земи, заграбени от мужиците и ..останали в Покрайната. И маджарите ,и мамалигарите като си върнат своето - нещата там ще се понаместят справедливо!

Колко жалка е брюкселската подлога Туск, работещ против суверенитета на родината си и продал съвестта си за тлъстата заплата на евробюрократ.

Аве тоя Доналд поляк ли е? Или е национален предател?

Всеки поляк смята Туск за кученцето на баба Меркелица.

LOL, като се подписа с различно и си нацъка всичките тия плюсове голям агит успех отбеляза, ей. Отде ви изравят все такива гении за руски агит слуги бе.

Мноо си тъп бе, ДП (дърт педал?) Каква Русия ти витае в кухата тиква? Поляците и Русия не се понасят, кухий, вземи попрочети малко история!

Второто.

Този ако отиде в Полша ще го пребият като куче. Туск е считан за национален предател, нещо като Горбачев в Русия.

Горби не е предател, а беше оставен сам и ..западняците го преебаха! ?

Познавайки добре поляците мисля, че е въпрос на половин година да си намерят нов Валенса и да направят кръгом марш. Кое ги прави силни?- когато през 70 години щяха да се вдигат цените и имаше големи протести, всички полски студенти в чужбина се завърнаха за да протестират, всички артисти отмениха турнетата си в чужбина и се завърнаха и т. н. Техният принцип е- когато става нещо лошо в държавата ти всеки трябва да е в нея за да не бъде съборена и покорена.

Ама натравиха лустрация, ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! А вие, направихте ли лустрация, АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Защо се чудите, че от балХар, нема кой да се върне, като ЛУСТРАЦИЯ НЕ БЕШЕ НАПРАВЕНА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Роксанче, те не направиха лустрация, но те направиха ИЛЮСТРАЦИЯ на това как официално можеш да се подмажеш на задокенските си приятели. Що се касае до българите за което намекваш- ние никога не сме били солидарна нация- причините за това са много и една част от тях са исторически.

И откога Полша има репутация ...

+10 Кратко и абсЕлютно точно! Не може да се спаси нещо, дето не съществува. Дори само заради факта, че поляците избиха повече евреи от немците през ВСВ.

...... промяна, която се състои в това властта да бъде над закона, а не законът над властта", добави Туск, цитиран от Франс прес. Щото в България "законът е над властта".

те поляците градят една друга репутация, и той май се е закахърил баш заради нея

Викай видния незаменимия единствения флагман международник, който оправи западните и не само западните балкани европата близкия изток света и галактиката -Суджук бей паша ефенди за кратко Баце.

Коментари - Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша | Днес.dir.bg

Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша

Важно е да спре разрушаването на репутацията на Варшава, заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск: Да спасим репутацията на Полша | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя и Кристалинка (Сталинка) Георгиева са си лика прилика. И двамата са готови на всичко за пари! Бивши комуноиди, а сега видни демоКРАДИ.

След като поляците имат право да внасят у нас каквото си пожелаят и ние нямаме право да им наложим каквито и да било ограничения е РЕДНО ДА СПАЗВАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАВИЛА. Общия пазар е може да действа без всички да спазват определени стандарти във всички области. Абсолютен цинизъм е полското правителство да обяснява, че не е против Обединенан Европа, да изисква да се спазват правата на поляците из целия ЕС, да протестира , когато се нарушават правата на поляците във Великобритания и в същото време да обяснява, че съдът си бел тяхна работа. Или си за ЕС или против.

ЕС иска държавите членки на съюза да правят това,което им се налага от Брюксел.Да,ама НЕ ! Поляците не са като българите! Те държат на честа си!

,,...която се състои в това властта да бъде над закона, а не законът над властта", добави Туск, цитиран от Франс прес....,,??? това не се отнася за нас...нали???

Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС срещу Полша Автор: Гласове

Съдбата на Туск няма да е по-различна от тази на ген. Ярузелски. В Полша го считат за предател, за чужда маша!

От известно време започнах да се замислям какво точно е Европейския Съюз - Обединение на Суверенни Държави изповядващи общи ценности или просто организация за гарантиране изкупуването на произведените от ЕС стоки (основно Германски, Френски и Италиански) т.е. гарантиране на печалбите на старите членки (печените демокрации. След като една организация може "елегантно" да заповяда на суверенна държава какъв закон да приеме за да удобен в смисъла на "общото благо" не виждам смисъл от съществуването на национални парламенти, дори и от национални съдебни системи. Нека суспендират всички действащи Конституции на всички държави членки, приемат си една обща (подобна на онази от Лисабон) и си изберат Велик Император на цяла Европа за парлама, просто да кажат че си има глава това образувание от държави. Доколкото знам тези които управляват Полша в момента са спечелили и то с не малко мнозинство изборите и мнозинството им е гласувало доверие изхвърляйки на боклука преждеуправляващите чието представително лице е г-н Туск. Арогантноста с която Брюкселската Бюрокрация все по-често започна да се меси в националното законотворчество на суверенните държави членки ще докара много повече беди на съюза отколкото ако се даде повече свобода на страните членки да решават вътрешните си проблеми. Говорят за Брекзит а никой не казва че една от основните причини Великобритания да напусне съюза е точно тази тенденция за постоянно вмешателство на Брюкселската Бюрокрация и опитите има за диктат в националното законотворчеството.

ЕС е съюз между държави. Уникален в исторически смисъл на думата. За да действа такъв съюз е нужно държавите да спазват доста общи правила по които се договарят. Веднъж като се договорят си изпълняват ангажиментите докато не се предоговорят. След като се разберат за нещо се предполага, че то се спазва. Европейските институции съществуват за да следят ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА, ПО КОИТО ДЪРЖАВИТЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ. Приема се, че отделните държави имат ПРИЕМСТВЕНОСТ в политиката. Всяко следващо правителство спазва ангажиментите на предишното. Систематадейства по този начин и не е възможно да действа по друг. Тук вие искате при смяна на всяко правителство в ЕС останалите да разрешават новото правителство да си избира какво да изпълнява. Не е чудно, че феновете на такива идеи са сред най-бедните слоеве от населението - хора, които в работата си НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ, смятат, че не са длъжни да изпълняват поетите ангажименти и поради тази причина имат ниски доходи.

ЕК ще налага глоба, т.е. лишаване от право на глас Полша защото "ИМА СЪМНЕНИЯ, ЧЕ ГЛАСУВАНИТЕ ПРОМЕНИ В СЪДЕБНАТА ИМ СИСТЕМА БИХА МОГЛИ ДА НАВРЕДЯТ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА" Ако само заради съмнения могат да ти покажат тоягата - е..ти шибаната организация. Европейски Съюз = РАЗВИТИЕ В ЗАСТОЙ, това е бъдещето й за жалост.

Светът се управлява от същества, наречени "Доналд" -Съдърленд, Тръмп, Туск, Дък..... /уупс, това последното си дойде от само себе си/.

така е но бъди по кратък

Поляците винаги са били свободомислеща нация. Същото важи и за Унгария. Олигофрена Туск не може да разбере че на хората масово им се повдига от извратенящината и гнусотията на брюкселските глобалисти-дебили. Забележете соросоидните тролове в този форум: Тези същите които в миналото пишеха доноси за ДС и възхваляваха СССР, угодничейки на комунистите, сега се опитват пак да са актуални... подкрепяйки глобалистите и техните свинщини. Нагласника е винаги нагласник и О, ако ви е убягнало те всички са смели анти-комунисти сега. В техните очи това им дава някакъв статус и затова трябва да го афишират навсякъде и във всичко. гледайте КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - мюзикъл отпреди повече от 40 години и ще ги видите там... нищо ново под слънцето

Още утре всички да излезем на гей-парад! За да покажем на поляците, че евроантлантическите ценности нямат алтернатива.

щерьо млъкни, едно пипи си и ти

Хем се натискаме да сме ЕС хем после им даваме акъл. Като не ви харесва ми да излезем от ЕС..ама после да не се натискате пак да работите "на Запад" и да обикаляте красоти и да цъкате с език колко е хубаво... ходете в СССР и други подобни страни...

Има дежупни тролове и агенти от двете страни на барикадата! Егати тъпнята, чакат някоя рибка да се хване ...

ТЪСКИТО Е ГОЛЯМОТО ЖЕНСКО КУЧЕ НА МЕРКЕЛ ??? ... ЗАЩО ??? ... АМИ ДОКАТО БИЛМИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПОЛША ПОДПИСВА ДОГОВОР С ГЕРМАНИЯ С КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ПОЛША ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ РУСИЯ .... 30 МИЛИАРДА КЪБ.М ГАЗ / ГОДИНА :))) ПОЛША ЗАРАДИ ТЪСКИТО ПОЛУЧАВА САМО ПО 6 МИЛИОНА ДОЛАРА/ГОДИНА ЗА ТРАНЗИТА :))

А аз си мислех, че Германия използват Норд Стрийм 1 за руският газ.

полШяците, винаги са били предатели... не вЕрвайте на Хенрик Сенкевич :) в последните години ги видяхме... боклук с боклука нееден !

Германия се замогна. САЩ не я харесват защото не слуша и инвестират в Полша. Цел, Полша да стане много напред в ЕС, дори да изпревари и Германия. Полша слуша САЩ. Въпрос на време, какво ще излезе.

германия се замогна? ама това кога? тези дни? или още преди войната а?

Правителството ще надвие над ЕК законите. Трябва.

Унгария вече заяви, че ще блокира каквото и да е решение насочено сещу Полша. Нито ще има санкции, нито и дума за изхвърляне на Полша. Просто Туск върти интриги срещу управляващите във Варшава.

Сега трябва и Бойко да направи същото.

че влезш ли веднъж в ЕС не можеш да плавиш каквото си искаш. Приемеш ли закон какъвто в ЕП не им хареса - санкции. Защото е Полша, а не Германия или Франция. Свърши със суверенитета. Това трябва да е ясно на всички малки и нови "членове". Командва големия "член", той рашава кое е право и кое е криво, и туй то. Точно като в маймунското стадо - най-силният маймун командва и винаги има право. Комуто не харесва - "...екзит" с последствията.

свърши суверенитета е добре казано, НО... в българия например, това се случи, когато съветските войски премахнаха суверена. за полша не знам, чак толкова не ме интерсува. но за суверенитета си прав - няма суверен - няма суверенитет :) затова UK излиза, имат си суверен

Струва ми се, че Туск трябва да бъде разкаран.

да не се кахъри за репутацията на Полша! По-добре да помисли за репутацията на Германия, Франция и Италия-те канят и внасят африканци и азиатци.

Сега е времето пановете да си върнат полските земи, заграбени от мужиците и ..останали в Покрайната. И маджарите ,и мамалигарите като си върнат своето - нещата там ще се понаместят справедливо!

Колко жалка е брюкселската подлога Туск, работещ против суверенитета на родината си и продал съвестта си за тлъстата заплата на евробюрократ.

Аве тоя Доналд поляк ли е? Или е национален предател?

Всеки поляк смята Туск за кученцето на баба Меркелица.

LOL, като се подписа с различно и си нацъка всичките тия плюсове голям агит успех отбеляза, ей. Отде ви изравят все такива гении за руски агит слуги бе.

Мноо си тъп бе, ДП (дърт педал?) Каква Русия ти витае в кухата тиква? Поляците и Русия не се понасят, кухий, вземи попрочети малко история!

Второто.

Този ако отиде в Полша ще го пребият като куче. Туск е считан за национален предател, нещо като Горбачев в Русия.

Горби не е предател, а беше оставен сам и ..западняците го преебаха! ?

Познавайки добре поляците мисля, че е въпрос на половин година да си намерят нов Валенса и да направят кръгом марш. Кое ги прави силни?- когато през 70 години щяха да се вдигат цените и имаше големи протести, всички полски студенти в чужбина се завърнаха за да протестират, всички артисти отмениха турнетата си в чужбина и се завърнаха и т. н. Техният принцип е- когато става нещо лошо в държавата ти всеки трябва да е в нея за да не бъде съборена и покорена.

Ама натравиха лустрация, ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! А вие, направихте ли лустрация, АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Защо се чудите, че от балХар, нема кой да се върне, като ЛУСТРАЦИЯ НЕ БЕШЕ НАПРАВЕНА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Роксанче, те не направиха лустрация, но те направиха ИЛЮСТРАЦИЯ на това как официално можеш да се подмажеш на задокенските си приятели. Що се касае до българите за което намекваш- ние никога не сме били солидарна нация- причините за това са много и една част от тях са исторически.

И откога Полша има репутация ...

+10 Кратко и абсЕлютно точно! Не може да се спаси нещо, дето не съществува. Дори само заради факта, че поляците избиха повече евреи от немците през ВСВ.

...... промяна, която се състои в това властта да бъде над закона, а не законът над властта", добави Туск, цитиран от Франс прес. Щото в България "законът е над властта".

те поляците градят една друга репутация, и той май се е закахърил баш заради нея

Викай видния незаменимия единствения флагман международник, който оправи западните и не само западните балкани европата близкия изток света и галактиката -Суджук бей паша ефенди за кратко Баце.