Microsoft откри руски хакери, атакували политици в САЩ преди изборите наесен

Засега опитите им да откраднат пароли на свои жертви в мрежата не се увенчават с успех

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открити са руски хакери да хакат Мелани!!!

10 хакери я хакат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Савушкински мажоретки, Какво последно - ще отричаме до дупка или ще се гордеем? Няма как и 2те. Иначе - да са ви сладки санкциите и да са ви все така весели искандерите :)

абсурд да са руснаците, те живеят в 19-ти век, в комнати и деревни, дето няма интернет ! Как ще хакнат американските компютри ?! Абсурд !

Как разбраха че са руски? Само това ми стига да науча. Как?

Еее, много искаш. Това го може само БОГ. Може те да говорят с БОГ.

Ще трябва да те ….

Абе, модераторе, тука нали има уж правила бре! Писането на латиница не се толерира, а несвързаното писане на един "умен" и "красив" трол - TedyBear - ака Дървосекача е по-зле и по-неразбираемо и от това ако някой напише нещо на латиница :) Вземай мерки овреме :)

Пишете ! : -> Дир.бг - Е Центърът-наЦентъра на ИТ Хибридната из Нашето интернетПространство. И ! - поради Систематично СвръхВисокото Недопустимо ниво на Всякакви Свинства (Включая НоНесамо цитираните в Този материал) -> Е под Стриктен мониторинг от Всички Уважавани структури&платформи. ...та Усетихтьи уи Аканчатеуну СЕ СамоНатаковахте ?

Хапчетата !

Вижте, С.Коте... --> Предостатъчно СЕ отаковахте за днес ! ...т.е. изчакайте ден-два и Пак Опитвайте.

Микромеките не могат сами и задника да си намерят, камо ли хакери да хванат, че и да докажат от къде са.

Ние вече се сближихме много с турци.

Brad Smith руснаците биха прочели като Бред Смит, а ние, българите - като Брад Смит.

Що още според специалният прокурор Робърт Мюлер се говори - възможно е, предполагаме, ние мислим, че са.... Та нали и бука, гугъла, истаграма и пр. в самия сенат представиха данни, че руските набези са достигнали до 0,0025% от гласувалите... А в английския парламент доказаха, че руснаците са отделили за Брекзита колосалните 97 ЦЕНТА... А когато БРИТИШ АНАЛИТИКА се пофали, че са избрали ТРЪМП с въздействие на 25% от избирателите и че са докарали Брекзита на Мей ... НЯМА СПЕЦПРОКУРОР за разследване..

Американските гниди от ден на ден все по-големи глупости ръсят...

Гаварите Български ?! - пачемуТогава НЕ отговаряте на Въпроса-ми ?

Така&Така Тук очевидно Е "елита" на "наште" интернетчики - та позволете да потърся Отговор ! : - Считате ли че тези СистематичниБезобразия на Кремъл/Късака е Възможно да Продължават да Нямат Съответни контраМерки ?

:) САЩ: Руски хакери - професионални шпиони, хакват компютърните мрежи и влияят на изборите в САЩ. Ние: Дайте доказателствата! САЩ: Няма такива, щото действат много професионално! Това е на майтап. А на сериозно - след Vault 7 на ЦРУ и по специално инструментите по Marble Framework (676 source code files), с които хакванията на ЦРУ се маскират като оставят следи за хакери от други държави - руски, китайски, арабски и т.н. НИКОЙ от САЩ НИКОГО вече не може да убеди, че даден опит за хакване е правен от Русия, Китай, някоя друга страна, а не от специалните служби на САЩ. Още повече, че вече по другите разследвания в Конгреса на САЩ вече се доказа пряката намеса на ФБР и ЦРУ в изборите, за което нееднократно прави изявления и Тръмп.

Мада ?! ...мадаВиУашъ уи уа ?! ... ТА ! - Глупоствате. АбсолютноВсички СоециалниСлужби на Всички Водещи Държави СА в Симбиоза. Китай - НЕ е Активен в Действията, но Участва. ...нататъка - Можете И Сам.

"..",. който по-рано се подвизаваше под ника "Дървосекачът", много моля да си пиете хапчетата по-редовно или ако вече го правите - да се консултирате с предписалия ви ги лекар, защото очевидно не ви действат вече.

Си извадете плъстчиту от контакта. ...а с ТриРублята - гаДано Ви стигне за палавина-кисмлеката !

Уря, тавариШити задунайшкие дирбегейские ! - Продължава да "съществува" този "форум" на Доказано#Кой . ------ Ви търсят Седалището, Дир.бг. ... Отдавна. - та Се поподготвяйте да Си "изпеете"Всичко .

Пази си своето - дашното, ще им е по лесно с него.

Абе то майВярно Сте пееуас ... - та Дир.бг - СА от Френската...демек ХедОфис ил ХедКуартър - Е Седалище бре, И.Л.Итератзадунайшки !

Абе помня как на иранците - центрофугите за обогатяване на уран спряха безвъзвратно от едно вирусче...ама при безаналогова Россия това няма как да се случи просто.

В мадатаУашъ на Вси"наште" - Отдавна Всичко Е спряло . ...т.е. Е В Нулевото "броене".

Абе и ние не сме много умни че избираме най-глупавите и крадливи на власт, ама тея кравари още по-тъпи от нас, след като позволяват някой друг да избира вместо тях, па после пищят като ощипани госпожици.

По вероятно е да са открили руски дръжки!!!!

хора, може ли да се преведе на английски: държавна админисрация? За тази, която се страхува от вездесъщи и непобедими руски хакери.

Ако колата не върви, кой е виновен, производителят или комшията на водача, руснак?

уф, аз чета "комшията на водка - руснак" И си викам отде водка у руснака? Мислех си че кара още на соли за вана ;)

Ти - на ГМО.

Виновни МС и Специалните ?! ...за това че НЕ предполагат НЕпредполагаемото ?! - ама Откъде&#Кой Ви ги "хрумва" тея, Колега ?

леле-мале, колко са беззащитни тези американски политици и цялата им система и цялата им държава! Какви некадърни хай-тек специалисти имат горките американци! Каква мизерия! Че някои си хакери могат да диктуват своето на уж велика - не - о, на Велика, със заглавна буква, - държава. Направо се подписват, че руснаци ги победили. БРАВО!

НищоЛошо да Си вярвате, Колега... --> ама ОтдеНакъде Искате И-Ние ?!

знаете ли какво е ирония?

знае ли къде се пускат молби към всесилните руски хакери? Ще е добре да ги помолим да ни отърват от полуграмотната измет дето е яхнала властта.

Май има готови опции по поръчка примерно за ДДОС атака. Просто си плащаш, задаваш адрес и готово. То си вървят скриптове дето хакват сайтове на стандартни фреймуоркъри (работни раки). Примерно днес хакват няколко хиляди сайта. После през такива осъщетвяват атака.

Браво на Майкрософт! ВеднЪга разбрали, че хакерите са руснаци, както и че са свързани с руското правителство! Ако могат да кажат /само на мен/ и числата от тотото за следващия тираж - цена няма да имат! Само дъвки се дъвчат по цял ден! Вместо да дърдорят, да вземат да свалят Тръмп от власт, щом е спечелил с помощта на руснаците! Ама не искат да признаят, че една озлобена, измамена от мъжа си жена, каквато е Хилари, е още по-лош вариант за президент!

Руската измет много се вълнува нещо.

Ти си се развълнувал, като ти гледам предходната публикация - връх на душевната полюция и фетиш към ковчезите! Лапай си хапчетата и лягай да нункаш!

не разбрах ти защо се вълнуваш толкова.

Руските педераси заедно с българските си колеги могат да ме чакат на попа,заедно с ковчезите си.

А стига, бе! Тука няма място за всички български педераси. Идвай сам, и ти стигаш да осмърдиш околността.

Въпросите тук са: 1. Дали наистина са руснаци? 2. Ако са отличава ли се броят от на други националности? 3. Дали не са от другата политическа партия в САЩ? 4. Дали не са от засегната, представяни като атака? 5. Дали ако са руснаци, са свързани с управлявищите там? 6. Как цялото това обяснява нанасянето на мръснишки удари между "демократите" и републиканците, с изготвяне на досиета, манипулиране на новини в социалните мрежи, прецакване на другият кандидат от "демократите" Сандърс и така нататък? 7. Не оплюваха ли ЕС политици Тръмп и това не е ли намеса? За намесата на САЩ в други държави, може да се напишат романи. Включително се хвалят, че са помогнали за избирането на Елцин в Русия. Това което описват се нарича "фишинг" - имитация на чужд сайт. Така например пращат по пощата, че трябва валидация да кажем в ПейПал и дават линк. Целта е там да се опитате да се логнете, тоест да си дадете логин акаунта, с което те да осъществят такова и например да прехвърлят пари другаде. Чисто криминално. Реално може да се направи и с електроното гласуване, като могат да променят по места и ДНС-ите - накъде сочат адресите на сайтове. Могат да го направят например при местният провайдер. Така че може дори на оригиналният адрес да отваря друго.

Оставете Вие фишинга, Колега ! ...то И тук "има" ФБлинк ;-) - Сериозното е това с Отвличането. Защото е нещо ала Маймуна когато Пипа ЯдренаУстановка.

Американците трябва непрекъсбнато да им се внушава че Русия и другите искат да им нарушат ''благоденствието'' и за това вече толкова време тръмпчо само това прави...

Очевидно Владеете "гледането" през КуифМакауон....

Всъщност - да Благодарим на Мрежата, МС и АчикЗадунайщинките (ДемоТолерирани от Дир.бг) които Изясняват Всичко ! ----- 2018та. Интернет форум. Чийто празник Е посетен от Държавната Администрация. И ! - БашТози форум Нонстоп Толерира Директни Заплахи, та дори И Физически . ... Шибана. ...задунайска. ...незнамквоси.

компилацията трол-модератор - кога ли ще синхронизираш ръката на клавиатурата с мислите? Щото ръката май все е на по-висока честота. А защо ли?

ЕдърЧенгезлиъ си Е ВсеТака "нал"До... --> КъдеТака бре, Ченгесар Задунайшкин ?!

А забравих бе да поздравя руските тролове..ха.ха "Любимый праздник москвы. С праздником москва праздник ислама - Курбан-байрам...Курбан-байрам в столичном регионе соберет четверть миллиона человек."..ха.ха

Ех, Щерев, Щерев. Пак си седнал на компа, без да си пил хапчетата. колко пъти ти казвам: "Когато станеш и първата ти работата - хапчетата. След това прави каквото искаш"

Четвърт милион при два пъти бройката на българите? Май гледаш в грешното огледало, тук милионите са два.

в други структури и не се нарича ГРУ - но едно си баба знае, едно си бае. важното е да се намират виновни. това за неуспешните опити да откраднат пароли на свои жертви верно ли е? ами изтичането на стотици писма на Хилъри Клинтън, поместени в мрежата от Фенси Беърс какво беше? апропо на нея, и на секретарката й, дето и мъжът й е имал инфо с гриф "секретно" направиха ли им нещо?

Да ме светнеш в какви точно други структури се трансформира, че не се сещам? Аз все си мислех, че след 2010г. вместо ГРУ се казва ГУ ГШ ВС РФ.

сложи си очилата. и аз знам, че е Главно управление към Генералния щаб - какво ми се ерчиш?

"Microsoft откри руски хакери, атакували..." - чак сега се светнах, че и тия се намесиха в борбата за Нобеловата награда за мир.

Демократите спечелят ли - Тръмп си отива

Ако бяха заложили на Сондърс, сега ситуацията щеше да е съвсем друга. Но зора беше да е Килъри...

СтриктноТехнически. ...а Оттам - И-Изобщо. - ВсеПовече става въпрос за Отвличане трафик. Реално това НЕ Може да се Различи от рерутинг. ...като а. НЕ е ясно дали ИзобщоМогат да се ползват Реално отвлечените неща б. съответните подател-получател - Невинаги разбират Станалото, т.е. Ниска вероятност за авизиране Службите ...а 100% Контрол - ясно че Невъзможен ..,та Неслучайно от Доста места Се запитват отн. Менталността на Късака/Кремъл...

Дрисня, днес изми ли си гъза, преди да ти го сцепя?

ама те руснаците са неграмотни подчовеци и вечно пияни, как така ни хавкат? Нима имат компютри? Не разбирам, Козяк, помооощ!

Ние, евроджендърите ако трябва д... ще дадем, но ще спасим САЩ от хакерските атаки.

Руска измет!!!

Мангал, лично ще ти счупя вратлето с една ръка, копеле недоибано.

morskivalk73

Ха-ха-ха.Много кще ми е интересно да се срещнем.Носи си памперси за резерва.Ти си толкова българин колкото всеки анадолец или мужик.

Чакам те на Попа в събота в 10, пикльо. Ще ме познаеш по белите маратонки и черен анцуг адидас. Майка ти ще иба докато изстине.

morskivalk73

Педерас,влачи си ковчега.

Руски хакери ми звучи като руски рокери ..ха.ха некадърна пасмина имитираща (поне се опитва) точно "вражеска Америка и Европа"..ха.ха

Ха-хааа! Дървеният Задунайски днес е на смяна. Приятно четене на простотии с полуразбираем "правопис". Хайде, лек ден и да живеят Майкрософт - пазителите на Демократичните щати :))))

"руските хакери се опитват неуспешно да проникнат в компютърната си мрежа в Сената." Преводът ли е калпав, или почти цяла Америка е под руско влияние. Дали пък реснаците не си налагат санкции сами използвайки формално американските власти?

Путин пак ще им избере когото трябва. САЩ са една скапана държава, която едни избори не може да организира. Всеки се гъбарка с тях. Щом с десетина хиляди долара Путин президент им сложи. Ха-ха-ха...

Грешите. - парите - Дори Само ОфициалноДоказаните са В-Пъти Повече. - Няма "слагане" на фигури от Късака. ...просто СА Саботажи

Саботажи, ама ги направи разногледи и демократите, и републиканците, и либелално ориентираните пудели на хранилка барабар с Шорош и с-ие.

Вижте, П.Р. Ъднязадунайска... - Говорите Тъпизъми. ...въпросът е че когато някви Пишлемета Редовно се Пъчат ---> НайНакрая Си получават "заслуженото" .

Хахахаха, явно ти 10000 долара си ги изшмъркал на еФтин кокаин-много си "умен" явно!! Няма такива парцали про3ти като нашите "русофили" на заплатка!!! Всички сте наркомани, алкохолици и спинозни-досущ като истинските руснаци!!!

и меки - последните пазители на демокрацията на Хилърито и съдружие. Ама как няма - това да са ти дали възможност кажи речи всяка година да "иновираш" и продаваш простотиите си.

"хакерска група, обвързана с руското правителство...' . Микромек - така наричаше компанията един колега преди годиним искайки да покаже познания по английски. Ама ми е интересно как уцелиха че групата е обвързана с руското правителство, а не с някоя друга също така мощна структура.

Понеже това е поведение ясно насочено срещу американската държава и нейния народ, следва да ги опукат като за саботаж с най- тежки наказания и като наложат и санкции на Русия да видят дали да не искат и един импийчмънт на Тръмп, защото това минава всички граници на нормалното поведение на републиканската партия и нейния президент. Все пак това е саботаж срещу демокрацията в САЩ и той ползва единствено руското правителство, което има за цел да унищожи цялата американска държава като всее вражда между самите американци и ги доведе до истерия помежду им. Струва ми се, че руснаците имат много неадекватно поведение напоследък и изглежда технологиите са им трън в очите.

туй рушняците много тъпи били бе.......,кой какво направи все те,хамериканците ,цвете за мирисане,сигурно за това посолствата им са бункери под земята навсякъде по света и пълни с морски пехотинци ,да ги пазяат от световната "любов "!!!

Поредното доказателство, че ПутлЯристан се превръща все повече в една клоака-подобна на друг кенеф: Сев. Корея!! В един момент обаче, Женя Поварчето ще обърне каруцата на Путя-всеки един момент може да заповяда на хакерчетата си и тролчетата да започнат да работят за сваляне на Путянчо от власт! Още повече, че скоро Женя може да се окаже неофициален господар на Центр. африканската република-почти е вземал властта там с неговите работливи джудженца със зелени дрешки, именуващи се ЧВК....а Путя скоро ще виси от някой мост за да порастне на височина!!!

по скоро са превълнали сащисаното африканско гето и неговите остатъци от няколкото олигархо мафиотски клана в заъвършен бананон слон на дървени трупчета.Щото клетите хорица населяващи гетото с дървените бараки нямат вина за това.Те просто всеки ден се стреля по градовеи паланки от "хубавият живот" осигурен им мафиотите управляващи гетогто.

ЗАЕ... ! - пишущий абезян !

.....а аз все казвам, че русофилите са неграмотни и про3ти-ама никой от тях не взема поука! Та затова ето още едно потвърждение на твърдението за ниската култура на феновете на руския кенеф!! Поредния неграмотник е драскал.....

Майкрософт и Гугъл да реват срещу хакери е все едно вълкът да се запише веган. Малкомеките се опитват да заработят на чужд гръб, но това рязко може да се обърне срещу тях. Както на всички досади американската наглост в политиката, така на всички е дошло до гуша от постоянните им промени и "нововъведения" и не поддръжката на старите системи. Дългото царуване им се отразява зле.

Непродаваемо. - МС и Гугъл са ОтдавнаГлобални.

и САЩ отдавна са глобални, ама взеха да стават регионални. И да плачкат.

Трол и гений-атакист: Аз смятам, че Майкрософт са тъпаци! Кой си ти бе, въшка на въшка?! На Гейтс айкюто му е, колкото на 3 поколения въшки, като теб комбинирано! В Майкрософт работят едни от най-умните хора на света! Вие сте просто едни нагли идиоти!

Най-умните хора едва ли биха направили такива творения.

Я проверете КОЙ срина бг. регистри!?

Ну да-ж ! - Очен вероятна ТожеСамай груп "наших" .

Не думай!

Те от ЦРУ и ФБР нямат хакери със сигурност, и не са в целия свят! Егаси смешниците!!!

Речника, Колега. ...Ви Е Obsolete.

Дискретно : Нали Всички знаем песня-про-индейтсеф и защо-"биете"-нег...тиит (които Обилно се Тиражират на задунайкаю) ?! - та Казват - Би било възможно да ги Пуснат на Късака/Кремъл. Олинклузив. БезРесто.

Фалшиви домейни имитиращи някого под път и над път. Правят се по най-различен повод. А що се отнася до Майкрософт - смятам че и задника си трудно намират, камо ли пък връзки с посолство да открият. Но пък не пречи да се присъединят към стадото дето плюе Русия.

Това ви е основният проблем, на глупаците-тролове, смятате, че това, коео смятате има някакво значение. Няма!

Това самокритика от Ваша страна ли беше?

Явно много напред са с материала руските хакери, щом вече и собствена компютърна мрежа в американския Сенат си имат (четете внимателно предпоследния абзац)... В същото време странно звучи как такива страшни хакери не могат да проникнат в собствената си мрежа там...

Струва ми се Е време да Престанете да включвате Вашия компютър виа Бъркане в контакта...

Ето това е бисер на пропагандата. Хакерите били обвързани с руското правителство. Това не би ли трябвало да е дълбоко пазена руска държавна тайна? А руснаците умееят да пазят тайните си, много добре знаят какво е това секретност. Бих казал значително по добре от "западните си колеги". И ГРУ не съществува от 1992-ра.

Направи се на храстче с абревиатура ГУ ГШ ВС РФ :)

Те рашънските хакери ядат ряпите с вагони... Да беше АНС или някоя друга от бранша, може и да се вържеш. Ама Майкрософт, дето шпионират за правителството - стига бе :):):) Това да не ти е Скайп, дето откакто е техен, никой не ползува? Или хакерите са на машини с Уиндоуси, лично закупен от Путин? Това последното е най-вероятно :)

Тия най-накрая ще изтеглят късата клечка от истинските хакери....

Клечката е русия