Коментари - Полиция спасява лекари от линч в Благоевград | Днес.dir.bg

Полиция спасява лекари от линч в Благоевград

Над 5 часа тази нощ Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград бе под полицейска обсада след като над 30-ина роми опитаха саморазправа с дежурните, след като втори член на тяхна фамилия почина в отделението, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Полиция спасява лекари от линч в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

Затова не трябва да ги лекувате безплатно,да им плащате вие всичко!Така те си мислят,че сте им длъжници!Защо на българина му искат пари ,ако не е осигурен,а ромите са безплатно обслужвани?Да не би да са братовчеди на Борисов!Затова нека ви трепят!Вие си го заслужавате!

Загубата е" непрежалима".

алеле,да си жив и здрав мнооого години

Докато беше жива, Индира Ганди (азиатската Желязна Лейди), предложи да прибере всички цигани обратно в Индия. Не й ги дадоха. Всеки изтъкна различни съображения за това. Тодор Живков, например, изтъкна съображението, че циганите му били много скъпи и мили, защото сам той бил наполовина циганин: майка му била влашка циганка от Сомовит. Истината, обаче, за отказа на света да върне в Индия циганите е същото това правозащитно и хуманитарно ИДИОТСКО съображение, което днес се пее като мантра от защитниците на Дивата Природа, като под Дива Природа трябва да се разбира онази част от населението на Планетата, която не е податлива на опитомяване. Те изтъкваха многократно (под сурдинка) безусловната истина, че азиатската Желязна Лейди прилага тихомълком методи на тотален геноцид над некачествения човешки материал в страната си (заради това я и убиха, че убиха и сина й). И този път глупашкото човечество не можа да осъзнае, че Желязната Лейди и синът й се явяваха в онзи момент СПАСИТЕЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

ЗЛАТЕН КОМЕНТАР! 100% ИСТИНА! ЧЕТЕТЕ БЕ, МАНГАЛИ И МАНГАЛЕЕЩИ СЕ българи! И сега някой да ги поиска, нашите основни полит-играчи няма да ги дадат, защото им отиват "прогнозираните" резултати за изборите на кино! Това е "голям" политически бизнес днес!

п.п. Какво пиша аз - глупости! - едните не знаят да четат и пишат, а другите "МАНГАЛЕЕЩИ СЕ българи!."(включва всичките разни правозащитни организации - "богато мотивирани по класическия начин") просто нямат стимул да го четат, камо ли да го осмислят!

Всъщност коренът на циганския паразитизъм се крие в циганската асоциалност, нежеланието на циганите да се интегрират, което разни доморасли антрополози разглеждат /и уважават/ като културна особеност. Само че култура притежават общностите, докато при циганите наблюдаваме фамилии, формирани на принципа на глутницата.

Интересно, тези цигани имат ли здрави осигуровки??? Докога ще им плащаме , а те няма да работят?? Само за прираст на населението ли ще са??? За циганите трябва да се въведе закон- като в Китай:: 1 дете- детски:: 2 деца циганина плаща!!- Ако няма пари АНГАРИЯ!!! Циганина го е страх от работа!!

В никой случай не давай на циганин държава и управление - няма да му стигне и ще тръгне на война с някой

rado_7_6@

В България живеем Българи. Няма значение кой какъв е - важното е да има Закони важащи за Всички. Всеки е ценен и роля на Държавата е да осигури Мирно съжителство и Ясни Правила какво се случва когато има неизбежни конфликти на интереси ПО ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН!!!

rado_7_6@

За цъкащите минуси - еднакви Закони означава да съдят нападателите се едно сте били Вие :)

Дали циганите четат тези форуми? Какво мислят за настроението на Българите към тях!? Коментирайте цигани интересно ми е да знам!

не гледаш ли интервюта по телевизията-те не могат да говорат ти искаш да четат и да пишат. дори и да прочетат или да чуят-все тая, нека да не се заблуждаваме. то с векове мисленето и манталитета им не са се променили, че сега. само закони оправят нещата.

До кога ще търпим МАНГАЛИТЕ с техните мангалски номера????

Абе прочетох ви новината, позачетох коментарите, после се запитах: ами как бих реагирал аз, ако в същата болница, за 2 месеца, умрат баща ми и чичо ми, на 43 и 51 г., все от инфаркт. Плюс тази неясна история за съживени трупове... Не казвам, че трябва да скачаш на бой, но малко не съм сигурен и в болницата. Ако в тази държава има някакви останали органи, да ходят да изясняват. Може и малшанс да е.

и при същия лекар! Сигурно е късмет...

Ако се провжда задължително разследване след всеки смъртен случай със сигурност няма ад е такова положението. Проблема ще е на какъв език биха обяснили на ромите причините за смъртта така че да ги разберат.

просто се постави на тяхно място. Губиш двама близки роднини, в същата болница, при същия лекар, само за два месеца. Аз не бих шамарил никого, но със сигурност бих искал проверка. Мноооого сериозна. Далеч съм от мисълта, че всички лекари са невероятни професионалисти и не са способни нито на некомпетентност, нито на грешка.

Добре де, тези тридесетина мангали, защо за наказание не чукат камъни две години в Кресненското дефиле, като ги принуждават да се къпят по три пъти дневно.

поне пет години

НЕКА НАПРАВЯТ СПЕШНИТЕ ЛЕКАРИ НЕПРИКОСНОВЕНИ КАТО ПОЛИЦАИТЕ ПРЕДИ НЯКОЙ ДА Е ДАЛ ФИРА!

Привиждат ли ти се ? А БежАви КОркордили ? Че и земя вече намери....аман казах от форумни психари...

При инфаркт често най-виновни роднини обвиняват най-невинни. При комисията павлов в тв7 нашия Чирков обясни, че е важен начин на живот. Познавах поне трима малки бизнесмени починали от същото на същите възрасти. Достатъчно богати да си платят добро лечение. един пълен, друг слаб. Някой надъхва съгражданите ни роми срещу държава, която се грижи повече за тях от всяка друга. Май имаше и други бунтчета по този край наскоро.

а сега като се установи кой виновен кой не, ако впъроснте две лица нямат осигуровки циганьорите да БЪДАТ СЪДЕНИ ДА СИ ПЛАТЯТ ЛЕКАРСКАТА ПОМОЩ.

Спешни случаи са безплатни за всички български граждани. Дори и неосигурените.

Колкото повече нетолерантни коментари триете, толкова повече засилвата етническата омраза. Тази криворазбрана толерантност ни направи расисти. А не бяхме. Но продължавайте, може да хвръкне капака на тенджрерата накрая...

Това е целта на занятието, от толерасти да станем расисти, като тях. /господарите на света/

Да им се намери място някъде в Европа?Къде?Някои и без това искаха да е България!!А ние къде ще идем?В Калахари?

Всичко това, което се случва днес с циганите е пряка последица от 23-годишното безхаберие на БСП, СДС, НДСВ и ППГРОБ. Никой нищо не пожела да направи за да се затегнат юздите на циганите, да се насочат към по-цивилизовано съществуване, да се спрат потоците от "социални помощи", да се премахне понятието "Социално слаб" и вместо него да се въведе "Социално вреден", да се спре безразборното им плодене. Докато не се ограничи безразборното им раждане проблема само ще се задълбочава и да не съм зъл пророк, но ще се стигне до взрив на българите. Те няма да ги търпят и хранят до безкрай!

Лекарите защо се занимават с циганските боклуци да ги лекуват? Само трошат парите на българите. Така или иначе мангалите ще пукнат. Има ли значение дали ще пукнат на 5, 30 или 50 години?

Колкото по-рано - толкова по-добре!

докога ще се пречи на работата на лекари от организирани групи? Никой не пише за другите болни в болницата ощетени от грижи от полицейско безсилие и последствия за здравето им. след подобни случаи да се осигурява постоянно присъствие на полицай в болниците да могат лекарите да си вършат работата. а който напада болница и лекар да плаща с имущество разходи по охраната.

и полицая да стреля точно и евтино.

В бургаската болница е пълно с цигани за лечение.Те са на почит.Всичко им е безплатно,докато другите си плащат на общо основание.Напълнили са болницата с бълхи и въшки.В Бургас има доста полицаи цигани.Такива има и на портала на болницата.Така,че циганите си имат и полиция.

Те не са хора. Само външно приличат на хора.

Те и външно не приличат...

Шефа на Полицията в Детройт, както и половината полиция са негри - елате да видите как тия негри бият яко другите негри - няма Хелзинки няма Страсбург - Полицая казва "Легни" и ти "лягаш" , полицая казва " Стой на място" и ти "Стоиш" , щото иначе ще ти завре един пищов 45-ти калибър в гъза , а пръста му трепери на спусъка ... Да не споменавам че понякога ходят и по двама в кола и единия излиза от лунохода с пушка-помпа :)

Само социалните помощи, които плащаме на циганите са 3.6млрд., заедно с детските, тока и водата, се заформят едни 5МЛРД. ГОДИШНО. Безплатно медицинско обслужване, безплатно образование, тези домове за деца "без родители", щетите от престъпленията и издръжката им в затворите. Свързаните с тези престъпления разходи по полиция, прокуратура, съд. Опустошеното дребно селско стопанство. Имиджа, който ни изгражда тази пасмина в Европа и заради която ни отрязоха от Шенген. Така като финансова равностойност циганите ни излизат едни 10МЛРД. ГОДИШНО. Затова и т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност" са толкова загрижени за "правата" им у нас, че чак са първа грижа на Килърито. Защото са много загрижени, да ни би ако българиският народ отхвърли това бреме от врата си, да отложи окончателното си унищожение и виж пак оцелял. Циганите, наред с макроикономическите кражби, обирите на монополите, чудовищната ни "право"охранителна система са един от основните инструменти на геноцида, който се провежда над българския народ.

Боже, Боже . Само Ти и Адолф Х. можеха да спасят света от тая циганска напаст. Друг никой не може. Единият си отиде . Дано Ти ни помогнеш

Той Господ са опитал да им прати месия, ама доктора го убил, не разбра ли...

За защита на Държавата! и без това българите имат по едно, максимум две деца! Да се регламентира две деца! В Китай е така - едно дете, ако искаш второ плащаш много голяма глоба, или си в пандиза! Да се ограничи свободно предвижване т.е да се въведе вътрешен Шенген! Политическите партии да седнат и да се разберат национално-отговорно да не ползват циганските гласове!

България загива, а ние спим. С циганизацията страната ни скоро ще има малцинство българи и мнозинство цигани. А това, циганите да налитат на лекари, полицаи, учители, социални работници, тоест, тези които ги хрантутят, е абсолютно неразбираемо и нетърпимо. Не разбирам също и журналята - абе, тъпанари, престанете с това "роми", ром е напитка, а циганинът си е циганин, циган, джипси, цигойнер и т.н. на всякакви езици. От къде ви хрумват тези тъпотии "роми" и прочие. Законите трябва спешно да се променят в посока защита на българите от циганизацията и от посегателствата на мангалите срещу нас, тези които им осигуряваме съществуването.

Сара съм и не съм моме ни цигане ,но не ми достигна смелост да постъпя като циганите ,за което съжалявам.Скърбя ,защото са минали само 13 дни от смъртта на мама и болката е прясна .Уверявам всички ,които са тук в момента ,че гаврата на тези лекарки с мама беше голяма ,мен не ме смачкаха .Заплашват че ще отидат в чужбина да работят ,но в чужбина точно тези няма да могат да работят по този начин и с такова поведение ,това се отнася и до целия персонал на това отделение -неврология.! А зная че има прекрасни лекари ,но тези не са от тях .

Тази държава докато не обучи цигани на лекари, адвокати, еколози,готвачи и полицаи, циганите няма да се оправят.

Кво им пречи да се обучат, като всички останали

Е как какво им пречи? Пречи им мързелът! А, недостигът на интелект също им пречи! Виж тези, които не ги мързи и не са природно тъпи - стават. Справка - д-р Чирков, Мануш Романов, а и не само те. Ноооо, повечето са страшни мързели и ужасно тъпи!

Гледай сега,какво става.Някои лидери на пп навряха мвр в кучи гъ...Същите тези лидери се коалираха с циганските барони за предстоящите избори.Ще пипне полицая рома......жална му майка после.но понеже ние народа сме овце,ще се сетим за това когато вече е много късно и няма да има кой да ни защити благодарение на скъпите ни ,омразни политици.

Докато не им ограничат раждаемостта, ще става все по-зле в геометрична прогресия. Това е единственото горе-долу хуманно решение. Аз бих въвел изискване за минимум средно образование, за да имат право на бъдещо поколение - вече родените са в заварено положение. Както и финансови изисквания. Орязване на помощи за деца или промяна на типа на помощите - например в учебни принаддлежности. Да са за децата, а не за родителите. И като нарушат в затвора, принудителна кастрация и да бачкат - например на режим да строят приюти за деца. Затваряки си очите политиците ще разрушат познатата ни България. Така че това е въпрос на отцеляване. С тази раждаемост, те реално раждат бедност. Раждат деца с нарушени от родителите им права. А като се поизравнят с нас, ще се стигне до война и България каквато ни е известна, ще изчезне. И това е защото политиците ги е страх да се заемат с проблема.

правото на дете и демейство ВЪЗНИКВА СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ -ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА Е ЗАПИСАНО ! До пълнолетие всеки индивид има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 10 КЛАС,А ОТ 16Г ВЪЗРАСТ -ДА СЕ ТРУДИ ,е право и ЧОВЕШКО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ,+ДАНЪЦИ,ОСИГУРОВКИ. И освен това е ясно записано,че ЗАПЛЩАНЕТО Е СПОРЕД КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВО ТРУД ,ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,а не според наглост,алчност,егоизъм,насилие ,сплашване или броя създадени деца ,защото всеки родител ПЛАНИРА БРОЯ И ИНТЕРВАЛА ДЕЦА ,СЪОБРАЗНО НЕГОВИЯ СИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ ,И СЪОБРАЗНО ОБЩИЯ ТАКЪВ ..ЖИВОТ СЕ ПОДДЪРЖА С ПОЛЕЗЕН ТРУД ЗА ДРУГИТЕ,КОЕТО СЕ ЗАПЛАЩА ,И С ТОЗИ ПРИХОД СЕ ХРАНЯТ ДЕЦАТА,А НЕ ЧРЕЗ КРАЖБИ И УБИЙСТВА,ЕКСПЛОАТАЦИЯ ИЛИ РОБСТВО

Да се зачислят по няколко АК-47 от бившите казарми на всички здравни заведения и да бъде разрешена стрелбата по ГРОЗЕН ДИВЕЧ при нужда!!!!

Аз отдавна пледирам за контролиран отстрел. Както когато се увеличи популацията от диви прасета и започнат да вършат много пакости по нивите.

Сьщото за тебе си мислят европейците!

Българина да бъде толерантен? Как да си толерантен към животни без мозък?

Моля, моля! Да не обиждаме животните! Къде си видял животно да краде, умишлено? А и животните са най-добрите приятели на хората, нещо което не може да се твърди за ман-галите.

Сори! Абсолютно си прав/а! Живея близо до цигани и имам преки наблюдения, та затова мога да кажа, че повечето от тях "не стават"...

ВЪПРОС КЪМ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПЪРВАНОВА- СЛЕД ТОЗИ ПОГРОМ НАД ЛЕКАРИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ В БЛАГОЕВГРАД ОТ ПОБЕСНЯЛА ТЪЛПА ЦИГАНИ- КОЛКО АРЕСТУВАНИ И ОБВИНЕНИ ПО НОВИЯТ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ КАДРИ ОТ МАЛТРЕТИРАНЕ СА НАПРАВЕНИ?????? ЦЯЛА ЕВРОПА МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ И ГИ ГОНИ -ЗАРАДИ ЖИВОТИНСКИТЕ ПРОЯВИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЦИГАНИ-ЗАЛЯЛИ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ С БЕЗБРОЙ КРАЖБИ,ИЗМАМИ,ПРОСЕНЕ ИИ ПРОСТИТУЦИЯ.....СТИГА ЦИГАНСКИ ТЕРОР КЪМ БЪЛГАРИТЕ!!!!

не чакай адекватен отговор от герберастка мастия

Двама братя цигани умират по неясни причини за 2 месеца. Накрая да не се окаже, че трети брат или сестра чакат наследство и помагат на събратята си да освободят терена. Някой дали разследва в тая посока.

и аз това си помислих. нали имаше едно предаване на карбовски за един такъв който даже не беше и за пари ами просто пиянска свада го бяха убили с "манарата" както хладнокръвно обясни едно от малките циганчета момиченца. после го заровили в градината и майка му си садила лук отгоре.

да се криминализира нападението срещу лекари, да видим ромите дали ще са толкова нагли

Защо ме изтрихте, какво значи етнически нетолерантен? България е държава на българите, създадена и възкръсвала през реки от кръв, не държава в която разни малцинства, чието единствено право е да се размножават като мухи, да ни се качват по главата!? Ами не, не искам да съм толерантен!

който и да спечели изборите трябва да се заеме с тоя проблем, защото той нараства лавинообразно. за интеграция не може да става въпрос. дори и да им се откажат социални и здравни помощи пак няма да спрат да се възпроизвеждат. в същото време ние не смеем да раждаме, а това трябва да се промени. бих предложила например да се дават ч000 лева еднократна помощ за първо дете на всяка жена над 28 години. така със сигурност тази помощ няма да отиде при циганка. никакви помощи на майки с над 2 деца, освен ако майката няма поне 5 години трудов стаж. затвор за педофили правили секс с по-млада от 16 годишна.

защо законът не важи за циганите, когато правят секс с малолетна, а законът важи за тях когато искат помощи- били им се полагали по закон. как така в една и съща държава и тако-и вако? значи циганите си избират кои закони да важат за тях и кои не. не са ли те в случая е облагодетелствани и привилегировани, а ние не?

Никаква медицинска помощ за циганите. И престанете с то "роми" и "роми". Няма "роми", а цигани. Ако са плащали медицински осигуровки може и да получат помощ, ако не са баста и толкоз.

Поздравления ДИр.бг! Постъпвате като истински Българомразци! Значи триете коментари против циганите, но оставяте такива против Българския народ! Браво, кирякстефчовци! И все пак няк'во обяснение ще дадете ли на Българския народ, защо правите така!?

Нас ромите/циганите много ни тачат преди избори.... та.. така..

ДИР-а са македонци, бе! Какво трябва още, да ти добавям?

Свеквайте, това е бъдещето на България - нагли цигани, само с претенции и лъжи! Безплатни медицински услуги (ние ги осигуряваме и тях), безплатен ток и вода, социални помощи за това, че са цигани - всимко им е без пари, а ние плащаме и работим за тях!!! Трябва де се вземат крайни мерки за тази паплач!!

Коментари - Полиция спасява лекари от линч в Благоевград | Днес.dir.bg

Полиция спасява лекари от линч в Благоевград

Над 5 часа тази нощ Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград бе под полицейска обсада след като над 30-ина роми опитаха саморазправа с дежурните, след като втори член на тяхна фамилия почина в отделението, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Полиция спасява лекари от линч в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

Затова не трябва да ги лекувате безплатно,да им плащате вие всичко!Така те си мислят,че сте им длъжници!Защо на българина му искат пари ,ако не е осигурен,а ромите са безплатно обслужвани?Да не би да са братовчеди на Борисов!Затова нека ви трепят!Вие си го заслужавате!

Загубата е" непрежалима".

алеле,да си жив и здрав мнооого години

Докато беше жива, Индира Ганди (азиатската Желязна Лейди), предложи да прибере всички цигани обратно в Индия. Не й ги дадоха. Всеки изтъкна различни съображения за това. Тодор Живков, например, изтъкна съображението, че циганите му били много скъпи и мили, защото сам той бил наполовина циганин: майка му била влашка циганка от Сомовит. Истината, обаче, за отказа на света да върне в Индия циганите е същото това правозащитно и хуманитарно ИДИОТСКО съображение, което днес се пее като мантра от защитниците на Дивата Природа, като под Дива Природа трябва да се разбира онази част от населението на Планетата, която не е податлива на опитомяване. Те изтъкваха многократно (под сурдинка) безусловната истина, че азиатската Желязна Лейди прилага тихомълком методи на тотален геноцид над некачествения човешки материал в страната си (заради това я и убиха, че убиха и сина й). И този път глупашкото човечество не можа да осъзнае, че Желязната Лейди и синът й се явяваха в онзи момент СПАСИТЕЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

ЗЛАТЕН КОМЕНТАР! 100% ИСТИНА! ЧЕТЕТЕ БЕ, МАНГАЛИ И МАНГАЛЕЕЩИ СЕ българи! И сега някой да ги поиска, нашите основни полит-играчи няма да ги дадат, защото им отиват "прогнозираните" резултати за изборите на кино! Това е "голям" политически бизнес днес!

п.п. Какво пиша аз - глупости! - едните не знаят да четат и пишат, а другите "МАНГАЛЕЕЩИ СЕ българи!."(включва всичките разни правозащитни организации - "богато мотивирани по класическия начин") просто нямат стимул да го четат, камо ли да го осмислят!

Всъщност коренът на циганския паразитизъм се крие в циганската асоциалност, нежеланието на циганите да се интегрират, което разни доморасли антрополози разглеждат /и уважават/ като културна особеност. Само че култура притежават общностите, докато при циганите наблюдаваме фамилии, формирани на принципа на глутницата.

Интересно, тези цигани имат ли здрави осигуровки??? Докога ще им плащаме , а те няма да работят?? Само за прираст на населението ли ще са??? За циганите трябва да се въведе закон- като в Китай:: 1 дете- детски:: 2 деца циганина плаща!!- Ако няма пари АНГАРИЯ!!! Циганина го е страх от работа!!

В никой случай не давай на циганин държава и управление - няма да му стигне и ще тръгне на война с някой

rado_7_6@

В България живеем Българи. Няма значение кой какъв е - важното е да има Закони важащи за Всички. Всеки е ценен и роля на Държавата е да осигури Мирно съжителство и Ясни Правила какво се случва когато има неизбежни конфликти на интереси ПО ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН!!!

rado_7_6@

За цъкащите минуси - еднакви Закони означава да съдят нападателите се едно сте били Вие :)

Дали циганите четат тези форуми? Какво мислят за настроението на Българите към тях!? Коментирайте цигани интересно ми е да знам!

не гледаш ли интервюта по телевизията-те не могат да говорат ти искаш да четат и да пишат. дори и да прочетат или да чуят-все тая, нека да не се заблуждаваме. то с векове мисленето и манталитета им не са се променили, че сега. само закони оправят нещата.

До кога ще търпим МАНГАЛИТЕ с техните мангалски номера????

Абе прочетох ви новината, позачетох коментарите, после се запитах: ами как бих реагирал аз, ако в същата болница, за 2 месеца, умрат баща ми и чичо ми, на 43 и 51 г., все от инфаркт. Плюс тази неясна история за съживени трупове... Не казвам, че трябва да скачаш на бой, но малко не съм сигурен и в болницата. Ако в тази държава има някакви останали органи, да ходят да изясняват. Може и малшанс да е.

и при същия лекар! Сигурно е късмет...

Ако се провжда задължително разследване след всеки смъртен случай със сигурност няма ад е такова положението. Проблема ще е на какъв език биха обяснили на ромите причините за смъртта така че да ги разберат.

просто се постави на тяхно място. Губиш двама близки роднини, в същата болница, при същия лекар, само за два месеца. Аз не бих шамарил никого, но със сигурност бих искал проверка. Мноооого сериозна. Далеч съм от мисълта, че всички лекари са невероятни професионалисти и не са способни нито на некомпетентност, нито на грешка.

Добре де, тези тридесетина мангали, защо за наказание не чукат камъни две години в Кресненското дефиле, като ги принуждават да се къпят по три пъти дневно.

поне пет години

НЕКА НАПРАВЯТ СПЕШНИТЕ ЛЕКАРИ НЕПРИКОСНОВЕНИ КАТО ПОЛИЦАИТЕ ПРЕДИ НЯКОЙ ДА Е ДАЛ ФИРА!

Привиждат ли ти се ? А БежАви КОркордили ? Че и земя вече намери....аман казах от форумни психари...

При инфаркт често най-виновни роднини обвиняват най-невинни. При комисията павлов в тв7 нашия Чирков обясни, че е важен начин на живот. Познавах поне трима малки бизнесмени починали от същото на същите възрасти. Достатъчно богати да си платят добро лечение. един пълен, друг слаб. Някой надъхва съгражданите ни роми срещу държава, която се грижи повече за тях от всяка друга. Май имаше и други бунтчета по този край наскоро.

а сега като се установи кой виновен кой не, ако впъроснте две лица нямат осигуровки циганьорите да БЪДАТ СЪДЕНИ ДА СИ ПЛАТЯТ ЛЕКАРСКАТА ПОМОЩ.

Спешни случаи са безплатни за всички български граждани. Дори и неосигурените.

Колкото повече нетолерантни коментари триете, толкова повече засилвата етническата омраза. Тази криворазбрана толерантност ни направи расисти. А не бяхме. Но продължавайте, може да хвръкне капака на тенджрерата накрая...

Това е целта на занятието, от толерасти да станем расисти, като тях. /господарите на света/

Да им се намери място някъде в Европа?Къде?Някои и без това искаха да е България!!А ние къде ще идем?В Калахари?

Всичко това, което се случва днес с циганите е пряка последица от 23-годишното безхаберие на БСП, СДС, НДСВ и ППГРОБ. Никой нищо не пожела да направи за да се затегнат юздите на циганите, да се насочат към по-цивилизовано съществуване, да се спрат потоците от "социални помощи", да се премахне понятието "Социално слаб" и вместо него да се въведе "Социално вреден", да се спре безразборното им плодене. Докато не се ограничи безразборното им раждане проблема само ще се задълбочава и да не съм зъл пророк, но ще се стигне до взрив на българите. Те няма да ги търпят и хранят до безкрай!

Лекарите защо се занимават с циганските боклуци да ги лекуват? Само трошат парите на българите. Така или иначе мангалите ще пукнат. Има ли значение дали ще пукнат на 5, 30 или 50 години?

Колкото по-рано - толкова по-добре!

докога ще се пречи на работата на лекари от организирани групи? Никой не пише за другите болни в болницата ощетени от грижи от полицейско безсилие и последствия за здравето им. след подобни случаи да се осигурява постоянно присъствие на полицай в болниците да могат лекарите да си вършат работата. а който напада болница и лекар да плаща с имущество разходи по охраната.

и полицая да стреля точно и евтино.

В бургаската болница е пълно с цигани за лечение.Те са на почит.Всичко им е безплатно,докато другите си плащат на общо основание.Напълнили са болницата с бълхи и въшки.В Бургас има доста полицаи цигани.Такива има и на портала на болницата.Така,че циганите си имат и полиция.

Те не са хора. Само външно приличат на хора.

Те и външно не приличат...

Шефа на Полицията в Детройт, както и половината полиция са негри - елате да видите как тия негри бият яко другите негри - няма Хелзинки няма Страсбург - Полицая казва "Легни" и ти "лягаш" , полицая казва " Стой на място" и ти "Стоиш" , щото иначе ще ти завре един пищов 45-ти калибър в гъза , а пръста му трепери на спусъка ... Да не споменавам че понякога ходят и по двама в кола и единия излиза от лунохода с пушка-помпа :)

Само социалните помощи, които плащаме на циганите са 3.6млрд., заедно с детските, тока и водата, се заформят едни 5МЛРД. ГОДИШНО. Безплатно медицинско обслужване, безплатно образование, тези домове за деца "без родители", щетите от престъпленията и издръжката им в затворите. Свързаните с тези престъпления разходи по полиция, прокуратура, съд. Опустошеното дребно селско стопанство. Имиджа, който ни изгражда тази пасмина в Европа и заради която ни отрязоха от Шенген. Така като финансова равностойност циганите ни излизат едни 10МЛРД. ГОДИШНО. Затова и т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност" са толкова загрижени за "правата" им у нас, че чак са първа грижа на Килърито. Защото са много загрижени, да ни би ако българиският народ отхвърли това бреме от врата си, да отложи окончателното си унищожение и виж пак оцелял. Циганите, наред с макроикономическите кражби, обирите на монополите, чудовищната ни "право"охранителна система са един от основните инструменти на геноцида, който се провежда над българския народ.

Боже, Боже . Само Ти и Адолф Х. можеха да спасят света от тая циганска напаст. Друг никой не може. Единият си отиде . Дано Ти ни помогнеш

Той Господ са опитал да им прати месия, ама доктора го убил, не разбра ли...

За защита на Държавата! и без това българите имат по едно, максимум две деца! Да се регламентира две деца! В Китай е така - едно дете, ако искаш второ плащаш много голяма глоба, или си в пандиза! Да се ограничи свободно предвижване т.е да се въведе вътрешен Шенген! Политическите партии да седнат и да се разберат национално-отговорно да не ползват циганските гласове!

България загива, а ние спим. С циганизацията страната ни скоро ще има малцинство българи и мнозинство цигани. А това, циганите да налитат на лекари, полицаи, учители, социални работници, тоест, тези които ги хрантутят, е абсолютно неразбираемо и нетърпимо. Не разбирам също и журналята - абе, тъпанари, престанете с това "роми", ром е напитка, а циганинът си е циганин, циган, джипси, цигойнер и т.н. на всякакви езици. От къде ви хрумват тези тъпотии "роми" и прочие. Законите трябва спешно да се променят в посока защита на българите от циганизацията и от посегателствата на мангалите срещу нас, тези които им осигуряваме съществуването.

Сара съм и не съм моме ни цигане ,но не ми достигна смелост да постъпя като циганите ,за което съжалявам.Скърбя ,защото са минали само 13 дни от смъртта на мама и болката е прясна .Уверявам всички ,които са тук в момента ,че гаврата на тези лекарки с мама беше голяма ,мен не ме смачкаха .Заплашват че ще отидат в чужбина да работят ,но в чужбина точно тези няма да могат да работят по този начин и с такова поведение ,това се отнася и до целия персонал на това отделение -неврология.! А зная че има прекрасни лекари ,но тези не са от тях .

Тази държава докато не обучи цигани на лекари, адвокати, еколози,готвачи и полицаи, циганите няма да се оправят.

Кво им пречи да се обучат, като всички останали

Е как какво им пречи? Пречи им мързелът! А, недостигът на интелект също им пречи! Виж тези, които не ги мързи и не са природно тъпи - стават. Справка - д-р Чирков, Мануш Романов, а и не само те. Ноооо, повечето са страшни мързели и ужасно тъпи!

Гледай сега,какво става.Някои лидери на пп навряха мвр в кучи гъ...Същите тези лидери се коалираха с циганските барони за предстоящите избори.Ще пипне полицая рома......жална му майка после.но понеже ние народа сме овце,ще се сетим за това когато вече е много късно и няма да има кой да ни защити благодарение на скъпите ни ,омразни политици.

Докато не им ограничат раждаемостта, ще става все по-зле в геометрична прогресия. Това е единственото горе-долу хуманно решение. Аз бих въвел изискване за минимум средно образование, за да имат право на бъдещо поколение - вече родените са в заварено положение. Както и финансови изисквания. Орязване на помощи за деца или промяна на типа на помощите - например в учебни принаддлежности. Да са за децата, а не за родителите. И като нарушат в затвора, принудителна кастрация и да бачкат - например на режим да строят приюти за деца. Затваряки си очите политиците ще разрушат познатата ни България. Така че това е въпрос на отцеляване. С тази раждаемост, те реално раждат бедност. Раждат деца с нарушени от родителите им права. А като се поизравнят с нас, ще се стигне до война и България каквато ни е известна, ще изчезне. И това е защото политиците ги е страх да се заемат с проблема.

правото на дете и демейство ВЪЗНИКВА СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ -ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА Е ЗАПИСАНО ! До пълнолетие всеки индивид има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 10 КЛАС,А ОТ 16Г ВЪЗРАСТ -ДА СЕ ТРУДИ ,е право и ЧОВЕШКО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ,+ДАНЪЦИ,ОСИГУРОВКИ. И освен това е ясно записано,че ЗАПЛЩАНЕТО Е СПОРЕД КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВО ТРУД ,ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,а не според наглост,алчност,егоизъм,насилие ,сплашване или броя създадени деца ,защото всеки родител ПЛАНИРА БРОЯ И ИНТЕРВАЛА ДЕЦА ,СЪОБРАЗНО НЕГОВИЯ СИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ ,И СЪОБРАЗНО ОБЩИЯ ТАКЪВ ..ЖИВОТ СЕ ПОДДЪРЖА С ПОЛЕЗЕН ТРУД ЗА ДРУГИТЕ,КОЕТО СЕ ЗАПЛАЩА ,И С ТОЗИ ПРИХОД СЕ ХРАНЯТ ДЕЦАТА,А НЕ ЧРЕЗ КРАЖБИ И УБИЙСТВА,ЕКСПЛОАТАЦИЯ ИЛИ РОБСТВО

Да се зачислят по няколко АК-47 от бившите казарми на всички здравни заведения и да бъде разрешена стрелбата по ГРОЗЕН ДИВЕЧ при нужда!!!!

Аз отдавна пледирам за контролиран отстрел. Както когато се увеличи популацията от диви прасета и започнат да вършат много пакости по нивите.

Сьщото за тебе си мислят европейците!

Българина да бъде толерантен? Как да си толерантен към животни без мозък?

Моля, моля! Да не обиждаме животните! Къде си видял животно да краде, умишлено? А и животните са най-добрите приятели на хората, нещо което не може да се твърди за ман-галите.

Сори! Абсолютно си прав/а! Живея близо до цигани и имам преки наблюдения, та затова мога да кажа, че повечето от тях "не стават"...

ВЪПРОС КЪМ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПЪРВАНОВА- СЛЕД ТОЗИ ПОГРОМ НАД ЛЕКАРИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ В БЛАГОЕВГРАД ОТ ПОБЕСНЯЛА ТЪЛПА ЦИГАНИ- КОЛКО АРЕСТУВАНИ И ОБВИНЕНИ ПО НОВИЯТ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ КАДРИ ОТ МАЛТРЕТИРАНЕ СА НАПРАВЕНИ?????? ЦЯЛА ЕВРОПА МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ И ГИ ГОНИ -ЗАРАДИ ЖИВОТИНСКИТЕ ПРОЯВИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЦИГАНИ-ЗАЛЯЛИ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ С БЕЗБРОЙ КРАЖБИ,ИЗМАМИ,ПРОСЕНЕ ИИ ПРОСТИТУЦИЯ.....СТИГА ЦИГАНСКИ ТЕРОР КЪМ БЪЛГАРИТЕ!!!!

не чакай адекватен отговор от герберастка мастия

Двама братя цигани умират по неясни причини за 2 месеца. Накрая да не се окаже, че трети брат или сестра чакат наследство и помагат на събратята си да освободят терена. Някой дали разследва в тая посока.

и аз това си помислих. нали имаше едно предаване на карбовски за един такъв който даже не беше и за пари ами просто пиянска свада го бяха убили с "манарата" както хладнокръвно обясни едно от малките циганчета момиченца. после го заровили в градината и майка му си садила лук отгоре.

да се криминализира нападението срещу лекари, да видим ромите дали ще са толкова нагли

Защо ме изтрихте, какво значи етнически нетолерантен? България е държава на българите, създадена и възкръсвала през реки от кръв, не държава в която разни малцинства, чието единствено право е да се размножават като мухи, да ни се качват по главата!? Ами не, не искам да съм толерантен!

който и да спечели изборите трябва да се заеме с тоя проблем, защото той нараства лавинообразно. за интеграция не може да става въпрос. дори и да им се откажат социални и здравни помощи пак няма да спрат да се възпроизвеждат. в същото време ние не смеем да раждаме, а това трябва да се промени. бих предложила например да се дават ч000 лева еднократна помощ за първо дете на всяка жена над 28 години. така със сигурност тази помощ няма да отиде при циганка. никакви помощи на майки с над 2 деца, освен ако майката няма поне 5 години трудов стаж. затвор за педофили правили секс с по-млада от 16 годишна.

защо законът не важи за циганите, когато правят секс с малолетна, а законът важи за тях когато искат помощи- били им се полагали по закон. как така в една и съща държава и тако-и вако? значи циганите си избират кои закони да важат за тях и кои не. не са ли те в случая е облагодетелствани и привилегировани, а ние не?

Никаква медицинска помощ за циганите. И престанете с то "роми" и "роми". Няма "роми", а цигани. Ако са плащали медицински осигуровки може и да получат помощ, ако не са баста и толкоз.

Поздравления ДИр.бг! Постъпвате като истински Българомразци! Значи триете коментари против циганите, но оставяте такива против Българския народ! Браво, кирякстефчовци! И все пак няк'во обяснение ще дадете ли на Българския народ, защо правите така!?

Нас ромите/циганите много ни тачат преди избори.... та.. така..

ДИР-а са македонци, бе! Какво трябва още, да ти добавям?

Свеквайте, това е бъдещето на България - нагли цигани, само с претенции и лъжи! Безплатни медицински услуги (ние ги осигуряваме и тях), безплатен ток и вода, социални помощи за това, че са цигани - всимко им е без пари, а ние плащаме и работим за тях!!! Трябва де се вземат крайни мерки за тази паплач!!