Полицейски оставки след убийството на цветнокож от бяла полицайка в САЩ

Портър погрешка е сграбчила огнестрелното си оръжие вместо тейзъра по време на проверката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно в западната преса майката се оплаква че той бил толкова добро момче....каква е тая заповед за арест...не може да бъде...

Дарвин

има ли някой черен дето са го спрели за контрол и да е уред или да не е ,издирван

Без коментар.Че се обиждат някои прослойки.А иначе, дай боже нов Хитлер

В щатите полицията застрелва всяка година и бели и латиноси. Защо само за печките се реве?

Модерно е. А и много пари се правят от единиците, които стоят зад цялото реване и тръшкане.

Какъв уред по-точно? Бяла техника за вграждане, черна техника? Има много видове уреди.

Абе полицайката няма да стреля ей така за нищо. Просто черните напоследък си навириха носа и нарочно дразнят и провокарат. Сигурно е бил и дрогиран.

САЩ е пълен Боклук. Бака с помия.. Но за да имаш държава, всеки трябва да застрелва африкански негри- ДЯВОЛ- маймуни.. А за тоя който писал че искал- "" нов Хитлер"".. Ами вземи и ПРОЧЕТИ История на България на на Първата и Втората Световна война.. Хитлер НЕ е водил война срещу негри, а е водил война срещу- руснаци, англичани и французи... Хитлер е като българскяи цар Фердинанд. И двамата са били тъпи и алчни и затуй са свършили ЗЛЕ.. В България, почти не се пише за Фердинанд. А за Хитлер приказват лошо- евреите и съветските комунисти... Може да се каже че евреите с ИЗМИСЛИЛИ комунизма, да са РАВНИ хората в една държава, щото до преди 1914 г, богатите Евреи, където и да отидат НЕ са ги смятали за нищо... А съветските комунисти, са имали САМО една война- срещу Хитлер.. И след като нахлуват в Източна Европа, след 1945 г, слагат свой хора да управляват ДОРИ и в Германия и да приказват за лошия Хитлер.. Та тоя, който е писал за ""Хитлер"", ако НЕ обичаш комунизма, НЕ означава да се представяш като тоя , когото комунистите мразят най- много( щото са имали САМО една война ) ... Гледай как Великобритания, Франция, Испания и Германия са завзели Азия и Африка до 1914 г... НО заради АЛЧНИТЕ сърби, ( които нападнаха България дори и при Съединението на България и Източна Румелия, 1885 г., а после ни ОТКРАДНАХА Македония), тия огромни империи започнаха да се бият помежду си, до пълно изтощение и разпадане... Араби и негри чакат точно това- да се сбиеш с приятелите си, за да ви ОГРАБЯТ и двамата.. До 1948 г, земята на Израел е била част от Великобритания и евреите са били като Роби на англичаните... Евреите са чакали да се сбият Германци и англичани за да ги ОГРАБЯТ и ДВАМАТА. Държавите от Европа ОТНОВО трябва да завземат Азия и Африка и да си РАЗДЕЛЯТ земата там.. А за сърбите, тъй като са тъпи и алчни, най- малко. САЩ могат да помагат, но ПЪРВО трябва да изтребят и изгонят всякакви негри, араби и китайски ШПИОНИ, в самия САЩ..

са им законите... акцента кой с какъв цвят е бил боклук и кой си е свършил законно работатта е друга работа...

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

Ами има го на видео, на църния искаха да му сложат белезници, а той ги разблъска, качи се на колата си и тръгна да си ходи, по принцип такива там преди ги застрелваха без да се церемонят много много, но сега няма как ако е църен. Полицайката наистина се обърка, преди да го думне поне три пъти му извика да се спре, че иначе ще използва тейзъра, който се оказа патлака

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

един наркоманизиран боклук по-малко!

Като няма един с топки да удари по масата и да каже "При съпротива срещу арест имаме пълно право да ползваме смъртоносна сила" все така ще е.

Добро дело. Свобода за полицайката

26 год опит и сбърква пистолета . Ебати опита , ебати полицайката . Едно време в казармата със затворени оби за време разглобявахме АК 47 и ние не служехме 26 години . Баш май си го е очистила ?????

майката е бела...другото....ако некой гледа как вият със подкрепата на добре облечени черни костюмари....сещай се....цирк...гледах го по телевизията ....застанал до тия добре облечения манго и се прай на опечален и той...с едната мисъл колко мангизи може да завлачи от цялата тая история... цирк.....

Нямаше такива демонстрации и за роднината на Гала, убит от полицай в Америка?

те прави да не си у ред. А за това цяр и уред да те цери няма Сега ясно ли ти е?

Що е туй тейзер и как може да го сбъркаш с пистолет? Айде сега полицайката на съд, най малкото за това, че отново ще има яко протести.

Браво на полицията. Не подчинение, опит за бягство и оказване на съпротива при арест. Трябваше да го пребият, после да го ебът и чак тогава да застрелят черната маймуна.

Спират го ! 1.Опитват да го проверят-той се СЪПРОТИВЛЯВА ! 2.Има изтекла регистрация на колата ! 3. Има валидна заповед за арест ! 4. Предупреждават го ТРИ пъти, че ще го гръмнат ! 5. Той пали и бяга с колата по време на проверката! Е какво се очаква да направи почицията ?

Интересна ми е ситиацията при убийство на бяла полицайка от цветнокож. Тогава се премълчава. Това сигурно ще е етническа особеност....

божкеее на колко различни препарата си? личи си, че всичко което си избълвал е писано между инжекциите и шмърканията

Тейзъра изстрелва две пластини и при контакт с тялото получаваш електрошок. Води се безопасно оръжие.

Те негрите са природно глупави същества, същите като циганите и мюсюлманите. Може изобщо да не е разбрал какво се случва и къде се намира.

Ако не е разбрал ,щеше да стои ,а не да бяга!

Бах маа му! Пак се подчертава цвета на кожата ,вместо да се подчертае ЗАЩО СА ИСКАЛИ ДА ГО "ЗАКОПЧАЯТ" !!! Пак нарушителят е по-прав от полицая? Какво ли бъдеще имат щатите ?

бягането е базов инстинкт. а и на тая възраст - се смятат всички за безсмъртни. без значение от цветът на кожата. а полицайката съвсм правилно е хванала пистолета! как точно електрошок ще спре маймуна в кола?

те си имат красивата традиция - да украсяват дърветата с подобни твари... повисят няколко дена - маймунте почнат да схващат намека..

то ако питаш - и майката на Ханибал Лектър ще ти разкаже какво добро и ученолюбиво дете е бил... даже психология завършил! а ако попиташ майката на някое камикадзе, което се е взривило в тъплата - и тя ще ти каже колко добро дете е бил и как е правилно онова,което бил правил...

Защо така с лошо? Бялото от кога не е цвят? Полицайката не е ли "цветнокожа" и тя?

А никога ли чернокож полицай не е убивал бял човек?Сред чернокожото население нима също няма престъпност?Не ги разбирам техните вопли.Има правила и закони , които важат за всички.

Спрели го защото нямал номера на колата и не знаели дали не я откраднал. След като разбрали от проверка че има заповед за арест онзи хукнал към колата си и опитал да избяга! На няколко пъти бил предупреден да спре и че няма къде да ходи, но добрият работещ на две места да издържа детето си, вече съден за въоръжено нападение не се подчинил и го отнесъл. Само ако се научат чернокожите да изпълняват нарежданията на полицията при проверка или арест и веднага ще се реши проблема с "насилието и расизма към черните от полицията".

За дебилите, които пишат, без да знаят подробности: полицайката е малоумник, който вади пистолет, вместо тейзър по грешка. На видеото се чува, как крещи истерично "tase, tase, tase", докато държи пистолет, след което се чува изстрел и "oh my God, beep beep beep, I just shot him". Колегата й не може да повярва. Шефа на полицията обяснява колко абсурдна е грешката й, при положение, че пистолета е от страната на доминантната ти ръка, а тейзъра от другата. И вие защитавате тази неадекватна и безптговорна убийца?

Защо трима полицая се налагоа въобще да вадят каквото и да е било оръжие , тизър или розови белезници срещу една черна щека!!! Туй хамериканския полицай требва яко сменя на чипа!!! Даже ще помоля Файзер да направят ваксина срещу тъпотия, много по-нужна е в днешно време!!!!

И подробностите какво променят? Тях можеш да ги кажеш на онези мирно протестиращите, тоест да им обясниш, че това не е полицейска бруталност, а грешка на малоумник, та да се кротнат. Ама надали ще ти обърнат внимание, а може и да те линчуват. Иначше както и с Флойд ситуацията е win-win. Хем се отърваха от една отрепка, хем ще се отърват и от една малоумна полицайка, очевидно непригодна за тази отговорна професия.