Полицейски оставки след убийството на цветнокож от бяла полицайка в САЩ

Портър погрешка е сграбчила огнестрелното си оръжие вместо тейзъра по време на проверката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За дебилите, които пишат, без да знаят подробности: полицайката е малоумник, който вади пистолет, вместо тейзър по грешка. На видеото се чува, как крещи истерично "tase, tase, tase", докато държи пистолет, след което се чува изстрел и "oh my God, beep beep beep, I just shot him". Колегата й не може да повярва. Шефа на полицията обяснява колко абсурдна е грешката й, при положение, че пистолета е от страната на доминантната ти ръка, а тейзъра от другата. И вие защитавате тази неадекватна и безптговорна убийца?

Защо трима полицая се налагоа въобще да вадят каквото и да е било оръжие , тизър или розови белезници срещу една черна щека!!! Туй хамериканския полицай требва яко сменя на чипа!!! Даже ще помоля Файзер да направят ваксина срещу тъпотия, много по-нужна е в днешно време!!!!

И подробностите какво променят? Тях можеш да ги кажеш на онези мирно протестиращите, тоест да им обясниш, че това не е полицейска бруталност, а грешка на малоумник, та да се кротнат. Ама надали ще ти обърнат внимание, а може и да те линчуват. Иначше както и с Флойд ситуацията е win-win. Хем се отърваха от една отрепка, хем ще се отърват и от една малоумна полицайка, очевидно непригодна за тази отговорна професия.

Спрели го защото нямал номера на колата и не знаели дали не я откраднал. След като разбрали от проверка че има заповед за арест онзи хукнал към колата си и опитал да избяга! На няколко пъти бил предупреден да спре и че няма къде да ходи, но добрият работещ на две места да издържа детето си, вече съден за въоръжено нападение не се подчинил и го отнесъл. Само ако се научат чернокожите да изпълняват нарежданията на полицията при проверка или арест и веднага ще се реши проблема с "насилието и расизма към черните от полицията".

А никога ли чернокож полицай не е убивал бял човек?Сред чернокожото население нима също няма престъпност?Не ги разбирам техните вопли.Има правила и закони , които важат за всички.

Защо така с лошо? Бялото от кога не е цвят? Полицайката не е ли "цветнокожа" и тя?

Бах маа му! Пак се подчертава цвета на кожата ,вместо да се подчертае ЗАЩО СА ИСКАЛИ ДА ГО "ЗАКОПЧАЯТ" !!! Пак нарушителят е по-прав от полицая? Какво ли бъдеще имат щатите ?

Интересна ми е ситиацията при убийство на бяла полицайка от цветнокож. Тогава се премълчава. Това сигурно ще е етническа особеност....

Спират го ! 1.Опитват да го проверят-той се СЪПРОТИВЛЯВА ! 2.Има изтекла регистрация на колата ! 3. Има валидна заповед за арест ! 4. Предупреждават го ТРИ пъти, че ще го гръмнат ! 5. Той пали и бяга с колата по време на проверката! Е какво се очаква да направи почицията ?

Те негрите са природно глупави същества, същите като циганите и мюсюлманите. Може изобщо да не е разбрал какво се случва и къде се намира.

Ако не е разбрал ,щеше да стои ,а не да бяга!

бягането е базов инстинкт. а и на тая възраст - се смятат всички за безсмъртни. без значение от цветът на кожата. а полицайката съвсм правилно е хванала пистолета! как точно електрошок ще спре маймуна в кола?

Браво на полицията. Не подчинение, опит за бягство и оказване на съпротива при арест. Трябваше да го пребият, после да го ебът и чак тогава да застрелят черната маймуна.

те си имат красивата традиция - да украсяват дърветата с подобни твари... повисят няколко дена - маймунте почнат да схващат намека..

Що е туй тейзер и как може да го сбъркаш с пистолет? Айде сега полицайката на съд, най малкото за това, че отново ще има яко протести.

Тейзъра изстрелва две пластини и при контакт с тялото получаваш електрошок. Води се безопасно оръжие.

Нямаше такива демонстрации и за роднината на Гала, убит от полицай в Америка?

майката е бела...другото....ако некой гледа как вият със подкрепата на добре облечени черни костюмари....сещай се....цирк...гледах го по телевизията ....застанал до тия добре облечения манго и се прай на опечален и той...с едната мисъл колко мангизи може да завлачи от цялата тая история... цирк.....

26 год опит и сбърква пистолета . Ебати опита , ебати полицайката . Едно време в казармата със затворени оби за време разглобявахме АК 47 и ние не служехме 26 години . Баш май си го е очистила ?????

Добро дело. Свобода за полицайката

Като няма един с топки да удари по масата и да каже "При съпротива срещу арест имаме пълно право да ползваме смъртоносна сила" все така ще е.

един наркоманизиран боклук по-малко!

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

са им законите... акцента кой с какъв цвят е бил боклук и кой си е свършил законно работатта е друга работа...

САЩ е пълен Боклук. Бака с помия.. Но за да имаш държава, всеки трябва да застрелва африкански негри- ДЯВОЛ- маймуни.. А за тоя който писал че искал- "" нов Хитлер"".. Ами вземи и ПРОЧЕТИ История на България на на Първата и Втората Световна война.. Хитлер НЕ е водил война срещу негри, а е водил война срещу- руснаци, англичани и французи... Хитлер е като българскяи цар Фердинанд. И двамата са били тъпи и алчни и затуй са свършили ЗЛЕ.. В България, почти не се пише за Фердинанд. А за Хитлер приказват лошо- евреите и съветските комунисти... Може да се каже че евреите с ИЗМИСЛИЛИ комунизма, да са РАВНИ хората в една държава, щото до преди 1914 г, богатите Евреи, където и да отидат НЕ са ги смятали за нищо... А съветските комунисти, са имали САМО една война- срещу Хитлер.. И след като нахлуват в Източна Европа, след 1945 г, слагат свой хора да управляват ДОРИ и в Германия и да приказват за лошия Хитлер.. Та тоя, който е писал за ""Хитлер"", ако НЕ обичаш комунизма, НЕ означава да се представяш като тоя , когото комунистите мразят най- много( щото са имали САМО една война ) ... Гледай как Великобритания, Франция, Испания и Германия са завзели Азия и Африка до 1914 г... НО заради АЛЧНИТЕ сърби, ( които нападнаха България дори и при Съединението на България и Източна Румелия, 1885 г., а после ни ОТКРАДНАХА Македония), тия огромни империи започнаха да се бият помежду си, до пълно изтощение и разпадане... Араби и негри чакат точно това- да се сбиеш с приятелите си, за да ви ОГРАБЯТ и двамата.. До 1948 г, земята на Израел е била част от Великобритания и евреите са били като Роби на англичаните... Евреите са чакали да се сбият Германци и англичани за да ги ОГРАБЯТ и ДВАМАТА. Държавите от Европа ОТНОВО трябва да завземат Азия и Африка и да си РАЗДЕЛЯТ земата там.. А за сърбите, тъй като са тъпи и алчни, най- малко. САЩ могат да помагат, но ПЪРВО трябва да изтребят и изгонят всякакви негри, араби и китайски ШПИОНИ, в самия САЩ..

божкеее на колко различни препарата си? личи си, че всичко което си избълвал е писано между инжекциите и шмърканията

Абе полицайката няма да стреля ей така за нищо. Просто черните напоследък си навириха носа и нарочно дразнят и провокарат. Сигурно е бил и дрогиран.

Ами има го на видео, на църния искаха да му сложат белезници, а той ги разблъска, качи се на колата си и тръгна да си ходи, по принцип такива там преди ги застрелваха без да се церемонят много много, но сега няма как ако е църен. Полицайката наистина се обърка, преди да го думне поне три пъти му извика да се спре, че иначе ще използва тейзъра, който се оказа патлака

В щатите полицията застрелва всяка година и бели и латиноси. Защо само за печките се реве?

Модерно е. А и много пари се правят от единиците, които стоят зад цялото реване и тръшкане.

Без коментар.Че се обиждат някои прослойки.А иначе, дай боже нов Хитлер

има ли някой черен дето са го спрели за контрол и да е уред или да не е ,издирван

Какъв уред по-точно? Бяла техника за вграждане, черна техника? Има много видове уреди.

те прави да не си у ред. А за това цяр и уред да те цери няма Сега ясно ли ти е?

Дарвин

Странно в западната преса майката се оплаква че той бил толкова добро момче....каква е тая заповед за арест...не може да бъде...

Ааа, не казват нищо за това, защото убийството щеше да е още по-фрапантно!!!

то ако питаш - и майката на Ханибал Лектър ще ти разкаже какво добро и ученолюбиво дете е бил... даже психология завършил! а ако попиташ майката на някое камикадзе, което се е взривило в тъплата - и тя ще ти каже колко добро дете е бил и как е правилно онова,което бил правил...