Полицейска кола удари 14-годишен в Кюстендил

Пресичалото неправилно момче няма счупвания, сочат медицинските прегледи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

или на вас пресече "неправилно" някой човек, ще си ни съдят като попове! Разбира се, в протокола ще пише "несъобразена превишена скорост" !!!!

Не знаех,че в Кюстендил имало плаж.На кое море Кюстендил?

Момчето НЕ е пресичало "неправилно",а е пресичало на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!

То и пешеходните пътеки не са за дебили. Ако не знаеш гробищата са пълни с такива "с предимство". Казано по-простичко, този път циганските номера не минаха...

Много е странно когато някой се удари в друг да правят тестове на ударения. Все едно на улицата някой пияница като се блъсне в друг пешеходец да подозират трезвения че е пиян. Трябва да се гледат обстоятелствата и само този който е причинил удара да го тестват. Не стига че някой е ударен ами и да му взимат проби вече прелива чашата.

Толкова глупости си написал, че е страшно как има такива като хора . Да всички се тестват . И ако можеш сети се защо

Ей преди малко между 4-4:30 един педераст в черно Бмв първа серия първа генерация купе на София мед в квартал Мусагеница в посока кръговото на Четвърти километър настига рейса на Скгт Графски Транспорт номер 280 и вика на шофьора кво ми караш в лентата. Шибан заядлив педераст такива трябва да бъдат вадени от колите и убивани на място

Бг полицай е най голямата пародия.Чадъри,наркотици,курви си викат в побоища участват.Казвам го защото съм го видял.От 5 полицая в стаята 5ма шмъркаха.По едно време един свестен се появи и скриха всичко

На кого е хлапето ако е на наш човек полицая ще го отнесе ,ако не е ще забравим за случая-както обикновено Сталийски Цветков Семерджиев и цяла плеяда сътрудници!

ㅤ

Когато (обикновен, без пагони) шофьор блъсне пешеходец, започват едни журналистически разследвания, заключения, дъвчат го по 3 дни и в крайна сметка, независимо в какво е вината, шофьорът го отнася. Но когато шофьорът е униформен, подлогите, погрешно наричани "журналисти" бързат да се застраховат и още в подзаглавието обвиняват "пресичащото неправилно момче". --- Родната полиция ни ГАЗИ!

И все пак, ако бяха съобразителни, щяха да се досетят, че детето няма как да е запознато с автомобилите, сигнализацията им и специалните режими на полицейската кола. Обаче, понеже имат книжки, би трябвало да съобразят, че следва да са бдителни, когато се разминават с дете, тичащо при това. На времето имаше знаци - децата нямат спирачки. Толкова по-въпроса. Тестове за алкохол и наркотици ще има ли?!