17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,точно в десятката!

Петков и василев се плащат повече от избори, особено от Янев, въпреки че всяка нова партия се пълни с кариеристи, изхвърлени от други партии, така че го очаква провал, едно е зад себе си да имаш авторитета на президента и друго да вземаш решения сам, очакват го и предателства.

плашат*

ДайБългария не иска избори,щото гнома,дебелака и бойкикев няма да помиришат повече парламент!

дори това да значи да ебем майката на цялата държава , трябва да се седи на хранилката докрай.

Политолог: ДБ опитва да спаси коалицията, не иска избори заради Янев и Костадинов - не искат избори, защото няма да видят пак парламент отвътре !!!

Тия антибългари не се опитват да спасят коалицията а собствените си задници

Коминтерн Бойкикев, БКП Мирчев, ДС Рабфак Атанасов..... са слуги на Нинова и ще я бранят до смърт!

И Янев, и Костадинов, тепърва набират скорост. Копейкин вероятно е стигнал максимума или е близо до него. Генералът тепърва ще се развихря. Мен вече ме открадна от ГЕРБ, а съкровището, който от зор заман беше от ДъеБъ, защото той не можеше да диша Бойко (простак му бил, то не че моито кифъл и то не е отрасло на улицата като мен и Бойко и затова е станало човек, ама нейсе), а чалгари и комунисти още по-малко може да диша. Сега е направо влюбен до уши в Генерала - ако самата аз не харесвах Янев толкова много и не бях влюбена до уши в една квартална котка, направо щях да ревнувам! :) :) :) Писала съм го няколко пъти, че с тази неотразима визия и цялостно излъчване на интелигентен мъжкар, пък и красавец, Янев има шанс да обере всичко читаво от целия политически спектър. Най-искрено му го пожелавам да се случи! Янев има унисекс сексапил - тоест харесва се и на мъже, и на жени, но вероятно при пе.ераси и пе.ераски няма да се харчи толкоз добре. За възрастова категория за момента не мога да преценя дали и под 40 годишните са му ниска топка, но при тези над 40 годинки би трябвало доста добре да стои.

Май не ти разбират иронията?

Да дойде Путин ли искате, ха-ха?

Янев и Костадинов са неприемливи и ако набират скорост това е заради простия народ.

Народа че е прост, прост е. Но не забравяй че и политиците са от народа! Зорлем бутат България към нещастието.

Да не би да има и приемливи?! Че то от всички най-приемлив изобщо е дон Баце - нарко дистрибуторът на Балканите, но дори той не е чак такъв изрод като Куролацио. При такъв избор Слави Сатанистът да пробва да регистрира отново партия "Няма такъв народ" и под звуците на чалга изпълненията му да си направим едно групово ритуално самоубийство в деня на изборите.

ДБ крепят коалицията на Радев щото са сините комунета. Достойни наследници на Костов/Санкин. "Министрите на БСП са гласували против приемането на плана за въвеждане на еврото" Чакам коментара на "синия" Радан и "червената" Елена... :)

Нормално е да не искат, нали може и да не влязат в парламента .....

Е, как ще искат избори, като знаят, че ще са аут?

Ти си боклук бе.ДеБа да го ду,,,,ат!