Коментари - Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор | Днес.dir.bg

Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор

Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи в първото правителство на ГЕРБ, пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

бе физкултурник. Много ти разбира главата от математика!

тоя пака изпълзя от дупката.

е невероятно прост и явно не е в състояние да разбере колко е отвратителен. Вместо да нахлузи гументеките и да хукне нанякъде, където никой не го познава, не престава да досажда с непоисканите си нескопосани мнения. Кога ли ще млъкне?

И това миризливо лайно започна да ни "зарибява". Аман от боклуци.

Пъпеша пак изпълзя

Шилo

Цветанов е невероятно тъп, гледах го вчера при Дремджиев, такива глупости говореше, че не е истина. Едно изречение не може да върже като хората, куцат му едновременно логиката, лексиката и граматиката. Типичен гербераст.

използваните SIM карти и техните притежатели и, разбираш ли, някой от участниците ще е там с личната си симка, регистрирана на него си... :-)

Във визитката що я няма ефективната присъда, от която ТОЙ го отърва, за което същият МУ заби нож в гърба?

хахах пак ли гъз-фейс кила изпълзя от някъде

Вчера сийчето обЕсняваше, че вътрешен министър няма достъп до информация, защото така е по закон. А тоя плъх, дето пак изпълзя от незнайна канализация, откъде знае всичко това? Правят ни на луди калинки,а геша на герой.

Какви GSM- ми те тресът, "взривът", боже би( най вероятно,) е предизвикан от някой патуващ в кола?!

Този мъртвец защо ни го показвате ?

И цвичката докараха да лайнори. Мръсни комунистически медии

Цецо, тези неща са ясни, но ги като си тръгнал да казваш “А” и “Б” карай нататък. да те видим колко си свел и си се еманципирал от мафията. Кажи например как бе създадена ГЕРБ. Разкажи за ония “чичковци”, които избраха точно Борисов да стане главен секретар на МВР при доведения пак от тях Симеон, за да свалят Костов и получат пак цялата власт. И за атентатите и убийствата тогава и как поне едно не бе разследвано кокто трябва - а някои бяха в центъра на София пред много свидетели. Цецо, разкажи как Борисов бе избран и лансиран в политиката и урраврението от тези “чичковци”, и понеже то знаеха колко е мързерив те натовариха теб да му направиш партията. Разкажа защо Доган и Пеевски искаха да те смачкат и наредиха на Цацаров да те мачка и как след това като изпълни поръчката им да внесеш контрапроект на закона на Христо Иванов на второ четене за промени в съдебната система бяха мигновено сварени всичките обвинения срещу теб. Разкажи защо Мутрата Юборисов те предаде, за да спаси кожата си и с какво го държаха … Кажи си. Цецо, те ще те разберат, а и ние знаем:)

щом и пъпеша се изходи и заръси мозък, ебати атентата! ташак работа!

Насрах се

Че какво му е на Цветанов -в сравнение с БоБо е интелект направо! Прочел е поне 3-4 книги повече от сикаджията, не е завършил Харвард, висок е, има ченгеджийско в биографията си, хетеросексуален - какво повече може да искаме от политик-народняк? Перфектен гербер, само личните конфликти го изкараха от партията майка.

престанете да ни занимавате с този клоун. дори малоумниците от герб се дистанцираха от него

Разширихме ти д та

Обърнете внимание на това: "Това предполага да се направи засичане на разговорите в района, проведени през мобилните оператори преди, по време и след опита за атентат. Когато от клетките на операторите се извадят проведените комуникации може да започне разплитане на случая през използваните SIM карти и техните притежатели, като потенциални извършители." Ако могат просто ей така да си извадят сърдържанието на всеки един разговор това означава че по-всяко едно време мафията може да разбере лична информация за ВАС. Банкови сметки, пин кодове ЕГН ако сте го споделили. Нямаше ли едно нещо наречено GDPR?! Не помня да съм дал разрешение на мобилните оператори да записват разговорите ми. Не случайно се споменава когато разговора се записва когато се говори с някой например Еконт или каквото и да е.

Разбрах, че се опитва да се докара на ПП-ДГБТ и на покровителите им.

Цецо, кажи истината - защо Пеевски и Доган чрез Цацаров те бяха подгонили жестоко - използвайки, че цялата библиотекарска МОСКОВСКА мафия те виждаше като твърде близък до Вашингтон и искаха “да предотвратят” ПРЕВАНТИВНО “лошото ти влияние” върху Мутрата им Борисов и да не излезе в един момент от контрола им! Кажи Цецо защо дебелият перач на Доган Пеевски си позволи дори открито да те заплашва от трибуната на Парламента, а Борисов те те защити а ке държеше като п.тка! Кажи каква це цената ти до внесеш контра законопроект но този на Христо Иванов за разпитани на Авгиевите обори - прокуратура и съд. Кажи сак и кои, и ЗАЩО избраха точно Катарзиса да шеф на САНС, което бе жесток удар да България и сигурността и суверенитета ни.. Разкажи как тогава ДАНС издадоха допуска на Пеевски - и кои .И как подготвиха набързо промените в ДАНС и натиснаха путьото Плевенллиев да ги приеме, за да паднат точно на Катарзиса. Тези неща ги разкажи, та хората дъ разберат цялата логика и че Гешев като главен прокурор също бе назначен от мафията!

Kalin

И физкултурника се прави на разбирач.И той експертно мнение дава въпреки че е доста близо до това което повечето пора виждат в тая пародия на атентат.

Е, добро утро! Ти чак сега ли го вдяваш!

Гледам снимката и си мисля - Рублен Радев... гледам... гледам... гледам... то било Цицо. От един калъп ли ги вадят тия фуражки? Избирайте си фуражки с една гънка на мозък и после се чудете, защо нищо не се променя и всичко върви в канализацията!

Засичане на разговорите не означава непременно засичане/записване на самите разговори. Означава преди всичко кой с кого е говорил по това време...

Щото сме в светлата атлантическа демокрация, затова върви всичко в канализацията...

Я гледай ти , инспектор Дюдю се пръкна в България! Ползвай си асансьора човек и се радвай на живота така или иначе ползата от теб е вече нулева !

четене с разбиране .. трети клас. неграмотен възрожденски електорат.

Цецо, кажи кои избраха точно Бойко Борисов и ЗАЩО да ги представлява в политиката и да защитава интересите им и да е лидер на партия и те натовариха теб да му направиш партията! Цецо, това разкажи, иначе другото вече е пределно ясно, ако искаш наистина да убедиш хората, че си се разграничил от тази мафия и не си страхливец и зависим още от тия!

Евал съм ги прокурори и политици долни, всички са мафиоти. Аз си сипах трета ракия, а вие?.. Или жените ви не ви дават да почвате толкоз рано? Теглете им по една майна на такива, те трябва да знаят, че не кокошката, а петела командва парада.

защо му държат снимката толкова дълго - играе ролята на публичен плювалник...

Истината е следната ! Това си е чисто предупреждение не само към Гешев,но и към всички които са свързани със вземането на грандовете от САЩ. Очевидно е че ако са искали,не би било проблем за господарите на грандовете.

Каква фуражка?! Този си е цвичка.

Целта е била да оформи общественото мнение. Но милиционерска работа- и затова не става. Колкото и оня дето се прави на луд. Да пази Господ майка България с такъв народ и такива водачи. А президента назначен от Решетников.

Експортът от израел, който дошъл да разследва събитието е пристигнал в България преди събитието...

Престарали са се. И постановката с Иванчева бе слаба.

Имаше истински опит за атентат . Бомбата е сложена както трябва и е била каквато трябва. Малшанс и бързане от страна на организаторите водят до този край. Всичко ще излезе наяве и аз нямам търпение да видя увисналите физиономии на разтегачите на локуми след това ! :)

Не се сдържа накрая една лъжа, да не сложиш или то това е било целта на целият коментар да харесат хората началото с истината и да мине лъжата в края... Много долни манипулатори сте.

Те атентаторите не може да са използвали уолки-толки? Сателитен телефон? Карти на името на Бай Ром? Загуба на време да анализираш мислите на Ц. Цв.

Както трябва били, когато с метални частици се опитваш да юязвиш най-силно бронираната кола на правителството... Пълни глупости, никога са нямали шанс по този начин дори драскотина да му направят. Или целта е била друга или това са най-тъпите атентатори на света.

Я, кака Сийка ли са белязали?

Аре пак тоя...

Тя тази постановка с Иванчева, даже бе заснета с подставянето на "доказателствата", даването на значи, че е направено, които стигат до гешев, да не говорим, че бе направен и тест с детектор на лъжата на Иванчева и показа, че не е взимала подкупи. Заснето бе от телевизия подставянето! Има го показано в предавания на Люба Кулезич и Сашо Диков, всичко, а детекторът е при Цанов.

Цецо, я обясни как мафията си подбира и назначава разни свои хора на високи постове - президент (Петър Младенов, Жельо, Гоце, Плевенлиев), премиери (Луканов, Димитър Попов, Любен Беров, Станишев, Олигарски, Симеон,…, Борисов””), главни прокурори (Мръчков, Филчев, Велмев, Цацаров, Гешев)…, министри на МВР като Румен Венков, Маринов,…и главни секретари (Борисов, Лазаров),…, шефове на служби като Флоров, Сертов, Цветлин Йовчев. Писанчев, Сертов… И КАК ПОСЛЕ ГИ КОНТРОЛИРА за да не направят “грешна стъпка”, как 24/7 ги следиха и подслушваха повечето, и ги държаха (държахте) за топките! Кажи, Цецо , как се подслушва всъщност почти зяла Бългапия (интересната част) и то от риза и структури ИЗВЪН СЪРЖАННИТЕ, но със знанието и дори критично важното помощ за това от шефове в службите и на държавата? Кажи кои чрез банка се опитваха да си прекарат закон за прибиране на всички ЕГН-та “за банкови зери”, или да скандалите в МВР, където мафията открадна не само и просто отделни база данни, а цяла система!!! Кажи си, Цецо, те мутрите а простаци Гешев и Борисов са ясни, не са интересни, кажи да тия отзад!

С асансьор :)

Осемте джуджета? Който не ги знае кои са да потърси в тубата за тях.

Къде изпълзе ти бе, пиле? Явно всеки компрометиран и омазан до ушите в България, чака да бъде позабравен малко резила му, след което изпълзява отнякъде и притига "на бял кон"?! Ти си по-тъп и по- подлога и от шефа си Боко... Пък, доколкото си спомняме, и той те отлюспи, а уж беше "канонизиран" преди това...

На първа страница! Тоя пъпеш/тиквеник! Смрад!

От милиционери за милиционери! Хахахахах

Коментари - Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор | Днес.dir.bg

Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор

Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи в първото правителство на ГЕРБ, пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Подготовка за атентат е имало, но целта не е била главният прокурор | Днес.dir.bg

Коментари

бе физкултурник. Много ти разбира главата от математика!

тоя пака изпълзя от дупката.

е невероятно прост и явно не е в състояние да разбере колко е отвратителен. Вместо да нахлузи гументеките и да хукне нанякъде, където никой не го познава, не престава да досажда с непоисканите си нескопосани мнения. Кога ли ще млъкне?

И това миризливо лайно започна да ни "зарибява". Аман от боклуци.

Пъпеша пак изпълзя

Шилo

Цветанов е невероятно тъп, гледах го вчера при Дремджиев, такива глупости говореше, че не е истина. Едно изречение не може да върже като хората, куцат му едновременно логиката, лексиката и граматиката. Типичен гербераст.

използваните SIM карти и техните притежатели и, разбираш ли, някой от участниците ще е там с личната си симка, регистрирана на него си... :-)

Във визитката що я няма ефективната присъда, от която ТОЙ го отърва, за което същият МУ заби нож в гърба?

хахах пак ли гъз-фейс кила изпълзя от някъде

Вчера сийчето обЕсняваше, че вътрешен министър няма достъп до информация, защото така е по закон. А тоя плъх, дето пак изпълзя от незнайна канализация, откъде знае всичко това? Правят ни на луди калинки,а геша на герой.

Какви GSM- ми те тресът, "взривът", боже би( най вероятно,) е предизвикан от някой патуващ в кола?!

Този мъртвец защо ни го показвате ?

И цвичката докараха да лайнори. Мръсни комунистически медии

Цецо, тези неща са ясни, но ги като си тръгнал да казваш “А” и “Б” карай нататък. да те видим колко си свел и си се еманципирал от мафията. Кажи например как бе създадена ГЕРБ. Разкажи за ония “чичковци”, които избраха точно Борисов да стане главен секретар на МВР при доведения пак от тях Симеон, за да свалят Костов и получат пак цялата власт. И за атентатите и убийствата тогава и как поне едно не бе разследвано кокто трябва - а някои бяха в центъра на София пред много свидетели. Цецо, разкажи как Борисов бе избран и лансиран в политиката и урраврението от тези “чичковци”, и понеже то знаеха колко е мързерив те натовариха теб да му направиш партията. Разкажа защо Доган и Пеевски искаха да те смачкат и наредиха на Цацаров да те мачка и как след това като изпълни поръчката им да внесеш контрапроект на закона на Христо Иванов на второ четене за промени в съдебната система бяха мигновено сварени всичките обвинения срещу теб. Разкажи защо Мутрата Юборисов те предаде, за да спаси кожата си и с какво го държаха … Кажи си. Цецо, те ще те разберат, а и ние знаем:)

щом и пъпеша се изходи и заръси мозък, ебати атентата! ташак работа!

Насрах се

Че какво му е на Цветанов -в сравнение с БоБо е интелект направо! Прочел е поне 3-4 книги повече от сикаджията, не е завършил Харвард, висок е, има ченгеджийско в биографията си, хетеросексуален - какво повече може да искаме от политик-народняк? Перфектен гербер, само личните конфликти го изкараха от партията майка.

престанете да ни занимавате с този клоун. дори малоумниците от герб се дистанцираха от него

Разширихме ти д та

Обърнете внимание на това: "Това предполага да се направи засичане на разговорите в района, проведени през мобилните оператори преди, по време и след опита за атентат. Когато от клетките на операторите се извадят проведените комуникации може да започне разплитане на случая през използваните SIM карти и техните притежатели, като потенциални извършители." Ако могат просто ей така да си извадят сърдържанието на всеки един разговор това означава че по-всяко едно време мафията може да разбере лична информация за ВАС. Банкови сметки, пин кодове ЕГН ако сте го споделили. Нямаше ли едно нещо наречено GDPR?! Не помня да съм дал разрешение на мобилните оператори да записват разговорите ми. Не случайно се споменава когато разговора се записва когато се говори с някой например Еконт или каквото и да е.

Разбрах, че се опитва да се докара на ПП-ДГБТ и на покровителите им.

Цецо, кажи истината - защо Пеевски и Доган чрез Цацаров те бяха подгонили жестоко - използвайки, че цялата библиотекарска МОСКОВСКА мафия те виждаше като твърде близък до Вашингтон и искаха “да предотвратят” ПРЕВАНТИВНО “лошото ти влияние” върху Мутрата им Борисов и да не излезе в един момент от контрола им! Кажи Цецо защо дебелият перач на Доган Пеевски си позволи дори открито да те заплашва от трибуната на Парламента, а Борисов те те защити а ке държеше като п.тка! Кажи каква це цената ти до внесеш контра законопроект но този на Христо Иванов за разпитани на Авгиевите обори - прокуратура и съд. Кажи сак и кои, и ЗАЩО избраха точно Катарзиса да шеф на САНС, което бе жесток удар да България и сигурността и суверенитета ни.. Разкажи как тогава ДАНС издадоха допуска на Пеевски - и кои .И как подготвиха набързо промените в ДАНС и натиснаха путьото Плевенллиев да ги приеме, за да паднат точно на Катарзиса. Тези неща ги разкажи, та хората дъ разберат цялата логика и че Гешев като главен прокурор също бе назначен от мафията!

Kalin

И физкултурника се прави на разбирач.И той експертно мнение дава въпреки че е доста близо до това което повечето пора виждат в тая пародия на атентат.

Е, добро утро! Ти чак сега ли го вдяваш!

Гледам снимката и си мисля - Рублен Радев... гледам... гледам... гледам... то било Цицо. От един калъп ли ги вадят тия фуражки? Избирайте си фуражки с една гънка на мозък и после се чудете, защо нищо не се променя и всичко върви в канализацията!

Засичане на разговорите не означава непременно засичане/записване на самите разговори. Означава преди всичко кой с кого е говорил по това време...

Щото сме в светлата атлантическа демокрация, затова върви всичко в канализацията...

Я гледай ти , инспектор Дюдю се пръкна в България! Ползвай си асансьора човек и се радвай на живота така или иначе ползата от теб е вече нулева !

четене с разбиране .. трети клас. неграмотен възрожденски електорат.

Цецо, кажи кои избраха точно Бойко Борисов и ЗАЩО да ги представлява в политиката и да защитава интересите им и да е лидер на партия и те натовариха теб да му направиш партията! Цецо, това разкажи, иначе другото вече е пределно ясно, ако искаш наистина да убедиш хората, че си се разграничил от тази мафия и не си страхливец и зависим още от тия!

Евал съм ги прокурори и политици долни, всички са мафиоти. Аз си сипах трета ракия, а вие?.. Или жените ви не ви дават да почвате толкоз рано? Теглете им по една майна на такива, те трябва да знаят, че не кокошката, а петела командва парада.

защо му държат снимката толкова дълго - играе ролята на публичен плювалник...

Истината е следната ! Това си е чисто предупреждение не само към Гешев,но и към всички които са свързани със вземането на грандовете от САЩ. Очевидно е че ако са искали,не би било проблем за господарите на грандовете.

Каква фуражка?! Този си е цвичка.

Целта е била да оформи общественото мнение. Но милиционерска работа- и затова не става. Колкото и оня дето се прави на луд. Да пази Господ майка България с такъв народ и такива водачи. А президента назначен от Решетников.

Експортът от израел, който дошъл да разследва събитието е пристигнал в България преди събитието...

Престарали са се. И постановката с Иванчева бе слаба.

Имаше истински опит за атентат . Бомбата е сложена както трябва и е била каквато трябва. Малшанс и бързане от страна на организаторите водят до този край. Всичко ще излезе наяве и аз нямам търпение да видя увисналите физиономии на разтегачите на локуми след това ! :)

Не се сдържа накрая една лъжа, да не сложиш или то това е било целта на целият коментар да харесат хората началото с истината и да мине лъжата в края... Много долни манипулатори сте.

Те атентаторите не може да са използвали уолки-толки? Сателитен телефон? Карти на името на Бай Ром? Загуба на време да анализираш мислите на Ц. Цв.

Както трябва били, когато с метални частици се опитваш да юязвиш най-силно бронираната кола на правителството... Пълни глупости, никога са нямали шанс по този начин дори драскотина да му направят. Или целта е била друга или това са най-тъпите атентатори на света.

Я, кака Сийка ли са белязали?

Аре пак тоя...

Тя тази постановка с Иванчева, даже бе заснета с подставянето на "доказателствата", даването на значи, че е направено, които стигат до гешев, да не говорим, че бе направен и тест с детектор на лъжата на Иванчева и показа, че не е взимала подкупи. Заснето бе от телевизия подставянето! Има го показано в предавания на Люба Кулезич и Сашо Диков, всичко, а детекторът е при Цанов.

Цецо, я обясни как мафията си подбира и назначава разни свои хора на високи постове - президент (Петър Младенов, Жельо, Гоце, Плевенлиев), премиери (Луканов, Димитър Попов, Любен Беров, Станишев, Олигарски, Симеон,…, Борисов””), главни прокурори (Мръчков, Филчев, Велмев, Цацаров, Гешев)…, министри на МВР като Румен Венков, Маринов,…и главни секретари (Борисов, Лазаров),…, шефове на служби като Флоров, Сертов, Цветлин Йовчев. Писанчев, Сертов… И КАК ПОСЛЕ ГИ КОНТРОЛИРА за да не направят “грешна стъпка”, как 24/7 ги следиха и подслушваха повечето, и ги държаха (държахте) за топките! Кажи, Цецо , как се подслушва всъщност почти зяла Бългапия (интересната част) и то от риза и структури ИЗВЪН СЪРЖАННИТЕ, но със знанието и дори критично важното помощ за това от шефове в службите и на държавата? Кажи кои чрез банка се опитваха да си прекарат закон за прибиране на всички ЕГН-та “за банкови зери”, или да скандалите в МВР, където мафията открадна не само и просто отделни база данни, а цяла система!!! Кажи си, Цецо, те мутрите а простаци Гешев и Борисов са ясни, не са интересни, кажи да тия отзад!

С асансьор :)

Осемте джуджета? Който не ги знае кои са да потърси в тубата за тях.

Къде изпълзе ти бе, пиле? Явно всеки компрометиран и омазан до ушите в България, чака да бъде позабравен малко резила му, след което изпълзява отнякъде и притига "на бял кон"?! Ти си по-тъп и по- подлога и от шефа си Боко... Пък, доколкото си спомняме, и той те отлюспи, а уж беше "канонизиран" преди това...

На първа страница! Тоя пъпеш/тиквеник! Смрад!

От милиционери за милиционери! Хахахахах