17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така със съдебни дера се скъсява живота на на нувинния човек съболезнования

ПОчинала от А1 (ЕМтел ), ВИиваком или подобна фирма ???

Бог да я прости!

Жената е имала кьсмет, че е спечелила делото за дьщеря си и е успяла да прекара с нея последните години от живота си. Бог да я прости!

Горката жена! Жалко и за детето.

Бог да я прости! Да бди над дъщеря си отгоре и помага!

Бог да я прости!

Боклук до боклук и ти си един от тях

един ден ще си върнем македония и тогава ще стане страшно там. сърби мърби

Ние хубаво ще се грижим за македонците с българско самосъзнание,ама утре Ердо ако каже същото за нашите българи с турско самосъзнание

Та в реда на мисли...ако някой македонец с българско самосъзнаие се чувства българин,да заповяда и да живее в България. Същото се отнася и за българите с турско самосъзнание - ако се чувстват турци...да си одят у турция

Боже, Боже, милата жена. Какъв живот. Да почива в мир!

Живота го скъсяват разни мъже- боклуци.

са разрешени коментарите? Клетата жена се е поболяла от тези дела... твърде скъпо е платила... Много жалко :(

Бог да прости, всички болести са от стрес, приказват за цигари и алкохол, но никой не казва, че стресът убива. Трябваше да си остане в България, дадоха и жилище и работа, но тя остави всичко и се върна.

кат станете албания сигур

Лека му пръст на момичето. Така си отиват хората, все едно е нищо. Днес те има утре те няма.

Лека й пръст на майчицата !

А защо е напуснала България?

Лека й пръст на жената! Дано е намерила покой!

Завалиата, труден е бил живота и. И при макетата, пък и в БГ. Явно не и е харесала наща кочина, щом не е останала. Ама не я вина, знам що за кочина е.

Мир на душата й. Но мисля, че житейската й история и личната трагедия на семейството й нямат много общо с политиката. А политически бяха и се експлоатират и сега. Дали Спаска е била българка наистина или е използвала българския паспорт, за да получи подкрепа за родителските права - само тя си знае. Факт е, че немалко уж осъзнали се българи от Вардарско бързо забравят българшината щом се доберат до удобно място за препитание на запад. Във всеки случай е грозно такъв тип лични трагедии да се използват за политически цели. Жалко за Спаска, много млада си отива...

Много тъжто ..от стреса е

Бог да даде мир на душата и Справедливост за душманите и и много сили на детето и близките и !

Бог да я прости!

Болестите идват от ядове,а ядовете от гадове! Факт!

За какво са ми тия чукари и селски тарикати

Докато държави, правителства и вутрешни държавни кръгове си мерят ония работи, използвайки за параван обикнояени хорица - така ще е. Тъжно е това, което се е случило с таьи жена, и то на толкова ранна възраст. Очевидно несправедливостта и невъзможността да видиш собственото си дете са отключили тая неизлечима гадост. Съболенования на близките. За съжаление когато бъдеш използван за маша в битка за дипломатическо надмощие, психиката ти много често се уврежда до такава степен, че последствията са неопратими. Нека си спомним Сергей Антонов или българските медици в Либия. Или на световно ниво Скрипал и Сноудън. Каквото и да е, след подобни катаклизми в живота им, надали всичко минава без последствия.

С паметта на тази светла душа,ма простакесо боклуджийска!!! Не те е срам,майката ти да еба долна!!! Мършо

Тука чета че някакви ДИРЕКТОРИ на тия фирми- ЕМтел, ВИиваком писали че хората НЕ се разболявали от заради фирмите им- ЕМтел, Виивкаом.. Значи, трябва да сложим един Директо на тия фирм в пластмасова кабинка на покрива на някой блок, да 20 метра от тяхната Облъчваащ Радиоактивна Разболяваща антена( станция). Ще го храним и поим цял месец, БЕЗПЛАТНО за 500 лева.. Правим му снимки как изглежда в началото и после как ще изглежда, след като стои един месец пред тая Облъчваща Разболяваща антена.. Ако, след един месец, оня почне да изглежда с 20 години по стар, ще вземем един чук и ще размажем на Пихтия.. Тоя е Сериоен убиец, разболял от РАК и Левкемия над 50 хгиялди Българи. ПОсле може да сложим главата му на еедин кол пред руския паметник в Пловдив, в средата на България.. ДИректорите на А1( ЕМтел) и Вииваком са убиици както турците, коит озтребихме при Осовбождението

Да почива в мир милата! МАКЕДОНЦИТЕ мразят БЪЛГАРИТЕ. ТОЛЕРАНТНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ДОВЕДЕ ДО ТАМ НЕЩАТА ДА СЕ МРАЗЯТ. АКО ИКОНОМИКАТА НИ БЕШЕ НА НИВО И ДА ПОМАГАМЕ НА МАКЕДОНИЯ, НЕЩАТА ЩЯХА ДА СЕ РАЗВИЯТ ПО ДРУГ НАЧИН.

А какво ще кажеш на теб да ти осигурим хапове за 500 лева на месец? Облъчваща Радиоактивна Разболяваща антена ... ненормалник радиоактивен ...

Жалко - борбена жена беше светла и памет. Дано Захариева да си удържи на думата и наистина да се бори за правата българите извън днешна България дори и след този министър.

RIP

Но защо никой не се разтревожи за детето й?! Сега бащата остава единствен настойник. Къде е сега Захариева, за да се погрижи за девойчето?! В най-опасната и беззащитна възраст е!!! Всички жалите майката. И това е правилно. Но кой ще пожали детето?!

Тони, овцете няма как да осъзнаят въпроса ти. Колкото и елементарен да е. Преди години гледах една нашенка, избягала от някаква африканска държава как се оплакваше. Омъжила се за студент чужденец и докато оня завърши, всичко било прекрасно. Пари бол, купои... Ама завършил и я отвел при седемте си братя и деветте чичовци. Там, като я почнали - не слизали от.... сещай се. Традицията била такава. Братята, бащата и чичовците имат право да.... когато я хванат свободна. А тя - хубавица. Направо я съдрали. И не само отпред... След 5 години успяла да избяга и да се върне. И сега се оплаква... Ние с теб ли я карахме да яде черен.... Ние с теб ли я омъжихме? Та за това ти казвам - няма да те разберат!

Правилен въпрос, къде е държавата в този труден момент, за детето на Спаска Митрова? Или строежа, на Алепо, който не е строеж е по-важен, за госпожа Захариева и съпругът й.

Как бе - не знаеш ли че Бил Гейтс във всеки Windows слага по един G5, който ни зомбира?

България първа призна Македония с името, което си искаха, с езика, който си измислиха. Гърците нищо не им признават, но все като видя македонец все Гърция му е по-сладка, тъй че... колкото по-зле се отнасяш с тях, толкова повече те уважават. Сега нека да станат още една албанска махала....

Дано накой се погрижи за девойчето!