Почина актрисата и първа телевизионна говорителка Цветана Гълъбова

Актрисата е бивша съпруга на режисьора Методи Андонов и дългогодишна спътница на актьора Петър Слабаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отиват си, но за жалост след тях не идва никой.

Да почива в мир!

Да бе не идва. Да не мислиш че и те като са били на по 30 години са били нещо по различно от сегашните актриси на по 30 години.

Доста по-различно беше, нямаше такова натискане за роли, имаха си разпределение и осигурен театър, нямаше толкова халтури, реклами, клипове...

Каква красавица е била! Вечна ѝ памет.

Идват роми, много роми.

разбирам че страдаш по отминалата младост и това те кара да си необективен и пристрастен.

Лек път към звездите . Поклон .

Бог да я прости! Отива при мъжете си горе...Помня е от телевизията като говорителка...какво нещо е живота отиваш си все едно не те е имало---всички ще си отидем....

cankab@

Поклон!

Отива си последното читаво и интересно поколение. Остават хиляди нюанси сиво. Вечна й памет!

естествено красиво поколение.

Гледам снимката и си мисля какво излъчване имат хората от онова време. Излъчват щастие.

А с какво е допринесла за икономиката, демокрацията и модернизацията на България? С нищо! Е, значи... къде е причината да се пише за нея по Интнернет!?

Дядо, бих казал хиляди нюанси кафяво. Щото биха били сиви ако поне се опитваха да бъдат, а те просто са “себе си” и това много често е кафяво.

Спомням си на млади години Виолета Гиндева, Гинка Станчева, Невена Коканова и много други. Сега не сме по-лоши, но насила се правят на крокодили - Както каза оня ден по телевизията един пластичен хирург - правят си устни като гуми на велосипеди. Започват един милиметър под носа и свършват на един милиметър над брадичката. Красота!

какво излъчване сме имали по онова време на снимките. Лелче - били сме млади, а и на снимки особено рекламни сме усмихнати, затова преди да щракне апарата се казва "зеле" Предлагам ти да идеш в Русия - мечтата на комунетата - тя нали там изпрати Корни сина си - да учи и работи ха-ха. Шегувам се - изпрати го да учи в САЩ и сега работи там в банка на Рокфелер. И това ако не е американопоклоничество. А ако си стара и грозна - земи се гръмни.

Хубави бяха, с прекрасна дикция, акцент и не провлачваха последните срички. Анахид Цонева, Бригита Чолакова, Гълъбова...В наше време, само Радина Червенова се вписва на тяхното ниво.