Ромки кълнат кмет заради бутнати къщи: Децата ти да умрат!

"На пепел да станеш! Удар да те убие! Инсулт да те повали! Децата ти да умрат".

Обратно в новината

Коментари - Ромки кълнат кмет заради бутнати къщи: Децата ти да умрат! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на кмета, кефи ме!Аз бих правил същото с това животинско стадо!Да й се отрежи езика на свинята дето кълне така!мръсна циганска паплач!

Само така, браво на кмета, а идиотите роми и бхк да го духат. Нямам нищо против нормалните роми, но тези примитивни говеда трябва да разберат че така не може и да видят и другия край на листото.

Строят къщи без да си платят съответните рушвети на кмета, за да им ги узакони, неможе така.

Не може да сте само кърлежообразно образувание в обществото ни, а в същото време да искат права. Няма такъв филм господа цигани. Няма да го позволим!

Bravo na kmeta.

Ромки ли, цигани собствено производство на държавна хранилка.Плодовете тепърва ще берем.

моито хасан да е.... жена ти кога е на три мастики дано!!!

СРАМ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА! ХОРАТА СТЪПИХА НА ЛУНАТА,ПРАВЯТ ЧУДОДЕЙНИ ОПЕРАЦИИ,НАУЧНИ ИЗОБРЕТЕНИЯ,А ТЕЗИ ПОЛУЧОВЕЦИ КЪЛНАТ И СЕ БИЯТ СЪС СОПИ! СРАМ ЗА ВАС,БЕ,МАНГАЛИ!!!ВИЕ СТЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ ЗУЛУСКИТЕ ПЛЕМЕНА В АФРИКА БЕ!!!

Право е писано, но се оказва , че приматите надделяват - защитават се единно, лъжат единно ...... а ние , какво правим - само си говорим. Какво стана с момичетата от Асеновград? С битите в Добричко? С ....... !? списъка край няма , а ние си почваме с поредния случай на гавра с нас. Това и от медиите идва и от нас и от ....... (вече не знам)....

vasil

Единни са и в рамките на родата,когато се бият с друг цигански род.

наричай ги както искаш, това са избирателите на ГЕРБ.

ЗАБРАВИ ЛИ?!

Циганите цял живот са минавали нахално между капките ,крайно време е да се научат на ред и законност ,защото има и такива и те не са малко !

Бай ви Тошо беше поразмахал сопата и ги беше очовечил поне малко.

хай какво става само, не може така бе бате, законите да важат и за сиганите...........

Само см*рт за мургавите!!!!!!!!!!!!!!!

A прегорелите кво шъ ги праим?

АрманИ махала........

Браво и да им се връща на тея цигански кенефи клетвата стократно. Евала на кмета. Като сте миризливи човекоподобни никой не ви е длъжен мръсни хлебарки да ви търпи и все да искате и да искате. Ако българин иска разрешително за строеж на своя земя чака по 5 години за пуп и още една за разрешително. А в случая мангалите строят на чужда общинска земя.

те това го имат в кръвта си, да кълнат, да се кълнат, да, те кълнат децата си, кълнат внуците си, кълнат всеки и всичко, и затова са потънали в проблеми

Кълнат щото са научени да вярват, че действат. Ако и ти вярваш, и теб ще те хванат...

между другото, такива клетви не са безобидни, но хващат само ако са заслужени, и то понякога.

Тия подживотински изчадия, най ме е яд, като викат: "Не ни ДАВАТ домове, а бутат сегашните!" Абе, мамицата ви джагалска, изкривена, отде-накъде някой да е ДЛЪЖЕН да ви дава каквото и да е!? На българина някой дава ли му, като на вас? Кои сте вие, бе, ваш"та мамица нагли, мръсни цигани? Тая държава да не ви е хранилка, с НАШИТЕ данъци, ние, работещите българи, да издържаме сган като вас!? Правилно е постъпил кмета, само за тоя си акт на справедливост трябва до живот да го избират на тоя пост! С тия изроди само с твърда ръка се действа, нямат друга оправия!

Чочолу .......... къде си, трябва ни Командир.

Често се повтаряме, до баналност, но фактите са си факти - при оная власт преди 10-ти циганин само да гъкне, комунистите му разкатаваха фамилията до девето коляно! Така беше, защото властта наистина беше власт!

Бутай смело :) Клетвите ще се изпълнят върху родата на клеветника :) Нека и мрат чаветата !

"Къде ще отида с това бебе", пита млада жена.  За нея кметът на района казва, че й дали апартамент, но тя го продала и се върнала в махалата. Тя обаче казва, че един апартамент не е нищо." Това е от link , така че тук може и да не казват всичко за наглостта циганска.

Понеже са те цензурирали и аз да кажа - от Vesti . bg е, и аз го четох там

Благодаря.

На едната и дали апартамент а тя го продала и пак се върнала в гетото! После казала:какво е един апартамент-нищо! Боже боже каква наглост!

Едновременно публикувахме, не знам как може да се обясни такава наглост.

Законът е за всички,браво на кмета. Все пак мисля, че действа доста меко спрямо жиганската сган,не багери а танкове срещу гнидите,това ги оправя! Все пак браво на него ,защото е почнал с пприлагането на закона. Да му кажа, да не се притеснява от клетвите,когато си прав те не те хващат. Давай кмете,ние сме с теб!!!

Кмет за пример!

Браво на кмета, при следващото бутане на други незаконни постройки да заведе един поп, който да размаха хоругвите и да напява "Анатема, Анатема", когато циганките започнат да кълнат.

Ето това много ми хареса

да идат и на Софийското околовръсно в полето между младост и симеоновско шосе да видят какви колиби са заформили, цял колибарски квартал... да идат депутатите да се разходят по тротоара вечер ако им стиска...

Браво на кмета. Дано това е заразно.

Без да омаловажавам решимостта на кмета. Много ми е интересно, ако не минаваше път /съгл. план/, дали щяха да разрушат тази незаконна къща?! А другите/неразрушените/ всички ли са законни?!

Ами не я омаловажавай! Щото сега го правиш. Той е кмет и приоритизира управленските си цели. Тази къща е бутната заради път. Другите ще им дойде редът по друга причина. Проблемът е стар и отведнъж няма да се реши. Но трябва да не се спира.

А дано! Но решителността трябва да бъде по-голяма /за всички, които имат отношение/ и по-бърза, защото няма да могат да насмогнат. Процесите ще бъдат необратими. Виждаме какво се случва с някои квартали в последните 20 години.

vasil

"Господин полицай,ако те лАжем,с гомн да ме ПЛЮВАШ!" (Анонимна циганка)

d4

а БХК що се спотайва? той законен ли е????

В България от дълго време живеят и други малцинствени групи освен циганите, като арменци, турци, евреи и други, как всички те спазват българските закони, а само циганите не искат да ги спазват. Това значи, че политиката спрямо циганите е сбъркана и те трябва да се научат, че законите важат и за тях.

танковете да дойдат с една кашишка рота,ама само Чочоолу имаше здрави гащи да го направи.

тоз' пък !!!откъде рота откъде танкове???

и танкове има и кашишки роти,няма здрави гащи някой да командва....като те чета и барут не си мирисъл....сополанковци.

Браво! По-често такива гледки да виждаме... :)

кърлежи :))) пасмина!!! :))) диви свине :))) що кълнете човека МО !!! ае кмета да отпусне малко пари за оркестър кебапчита и пиене и ше забравят за бутнатите къщи и ще се лепнат другаде нейде

Всяко чудо за три дни. Когато в Ямбол бутнаха прочутия блок 20, реваха, пищяха, клеха, спаха на поляната и заплашваха кмета със Стразбург. Не че и той е цвете за мирисане, нищо че е ГЕРБ-ер, ама не им се даде и те си събраха катуните и се изнесоха. И там твърдяха че живеели от 30 години. А преди това къде бяхте бе, по селата и бачкахте, щото имаше Народна милиция. Сегашната полиция е само за украса, дори не за респект.

Това не е точно така. Тия, които живяха 30 години в този блок и бяха собственици, никога не са излизали на палатки, а бяха обещетени. На палатки излязоха мангалите от селата, които се бяха самонастанили. И ситуацията е коренно различна - едно е да събаряш законно построена постройка, друго е да събаряш незаконна такава. И като имаше народна милиция какво? Да не би тя да ги караше да работят? Имаше работа- работиха. И сега има много цигани, които работят и не се различават от българите - дори някои са доста по-образовани. Просто медиите ни занимават с тия, затова се остава с впечатление, че всички са такива.

Планетата на Циганите. Трябва да направим филм как 200г в бъдещето циганите управляват света и всички живеят в колиби, яздат магарета и стрелят с копия, щот те повече от това не са способни да измислят!

В родината на циганите - Индия - още ходят по нужда на улицата.

в Израел в закона е опоменато че можеш да уринираш абсолютно навсякъде...

Има такъв филм, дори реалити - в Индия, Пакистан, Бангладеш, Шри Ланка и още няколко. Да не създавам казус бели, но особено Бангладеш е много добро демо за такава планета.

Това е начинът с тях - непрекъснат тормоз на законно основание. Клетвите отделно: Неопазено желязо да не намерят, дано! Питбули в чуждите дворове да ги посрещат! Киловат неплатен да не видят! В чуждите чанти скорпион да ги ухапе! Крадената реколта гъгрица да им я изяде! .... .... и ние можем

Най смешната клетва за която знам е , пак циганка. "Да ти увисне уиндоуса"

Браво на Ральо повече такива кметове.

Дирници , проблеми с алкохола ли имате ?!!!! Какво е това" ромки " , не е ли малко рано за високоалкохолни напитки ?!! Става въпрос за цигани , нали ?! Подкрепям кмета с две ръце ! Навсякъде трябва да се съборят копторите на смрадливия електорат . Повсеместно ! Няма една законна циганска постройка , всичко е построено на държавна или частна земя , собственост на Българи. Решение е просто : Циганите се настаняват във фургони , за които плащат наем и нямат право да се задържат повече от три месеца на едно място . Така е в Италия , водят ги номади и нямат право да гласуват. Добър ход на италианците ;)))

В Редута : Ром се пие, циганин се бие!

докараме я до там, че смрадливите, според теб цигани, избират кой да управлява България, те избраха ГЕРБ. Нещо против?

AntiHOmanis

Ей, стОдентке, в Мюнхен сигурно са те върнали в първи клас, затова си неграмотна.

Браво на кмета. А който каквото кълне - на него ще му се случи.

Вън мангустите от България! Откъдето са дошли - там да си отиват! Никой нито ги е канил, нито ги е искал тука, че и да ги храним и да им плащаме образованието на чаветата!

Къде трябва да отиват:))) Само в п*тка на маката.. Незнам как ще стане това :)

В подножието на планината Синган в Индия, откъдето са ги изгонили собствените им сънародници преди няколко века.

някой съображения: 1. постройките не са ромски, а цигански, използвайте точни термини. знае се, че сте неграмотни и ибрикчийски медиите, но все пак положете усилия 2. 90% от постройките на циганите са незаконни 3. поради 2. и липса на разрешителни и един ферман книжа, постройките не отговарят на никакви изисквания и следователно незаконосъобразно черпят блага, в т.ч. ток, вода, сметоизвозване 4. неизправната страна е известена преди 4 г. пита се в задачата, кои българин, непедераст, би бил чакан от органите 48 месеца да се натута, преди целият ресурс на циганската и мафиотската псевдодържава му се изсипе на главата 5. кога тези цигани ще бъдат принудително заставени да възмездят направените разходи за премахването на нелегалните коптори, финансирани от данъкоплатците в района 6.-100. всеки само може да продължи извод. всеки само може да го даде за държавата, обществото, гражданите и стандарта, но само с дращене по клавишите не ста'а приятен ден

трамвай да те реже на Константин Величков! 100 години да живееш - 50 недикел, 50 сакат! рак да те фане на черните дробове! ....................... като малък живеех близо до махалата и съм се наслушал на безкрайни и безумни цигански клетви. тези по-нецензурните ще ги пропусна... но най-важното - браво на кмета! светъл пример за градоначалниците в София, Пазарджик, Сливен, Стара Загора и др. :)

vasil

На цигански "сляп,кьорав" е "корО".

недикел = да не виждаш

Специално срещу циганите, Тиквата няма как да скочи срещу своите. Боко е циганин до "костите на мозъка си" - черен е като истински мангал, венците му са сини, поведението му е типично циганско, произхожда от бедно семейство, затова е вербуван от ДС, изучен е на държавни разноски и досега работи като агент. Например по този път е минал и Алексей Петров, само че той е помак от Тетевнско, а Тиквата е циганин от софийските баири.