Плевнелиев: Отказах на Борисов да съм кандидат за президент на ГЕРБ

"Не бива да е партиен кандидат, Цачева беше грешка", смята президентът в периода 2012-2017 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя явно наистина живее в наякава си негова паралелна реалност ;-)

е тоя Плевнелиев.

Плевел,ти си мушморок,за какъв президент говориш...

Да прочетеш в едно изречение Плевнелиев и отказах и ти се оправя настроението. Хумора си е необходим понякога.

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

Смяххххх днес съм много весел. плевню президент-хи хи х и

Мишките първи бягат от потъващия кораб.

А Радев с какво е по-свестен? -За това, че е издигнат и човек на БСП/БКП -комунист, което означава че не е президент на цялата нация. -за това че е в защита на олигарсите-покровител на баш мутрите. -за това ,че подбуждаше хората към бунт и метеж. -за това, че подтикваше за неспазване мерките във връзка с пандемията -за това че укрива и възпрепятства разследването за кражба на пари за апартамент и заплати на любовницата си. Това ли вашият идол- разединителят на нацията?

Този човек наистина ли мисли , че някой ще гласува за него в избори за президент !????

Те не го искат в селото, а той Божеее питал за поповата къща.... И кат си толкоз ербап кандидатирай се и си го премериш с ГЕНЕРАЛА ... да се ВИДИШ що за нищожество си... то не, че сега не се виждаш що за ЧЕХЪЛ си....

Комсомолците пак са тук! Защо давате трибуна на този нещастник!

Дрисок...

Браво на г-н Борисов, и на г-н Плевнелиев когото обичат милиони българи. Явно е уморен нашия Президент и не иска отново да се кандидатира. Иначе ще отвее фатмака като урагана Катрина..

Ще му се плащат на тоя боклук Плевнелиев с нищо не обоснована пенсия, за да може единствено и само да плюе и да плещи глупости.

Мистър Биин №2

Моли се ,че междукрачието на синоптичката не може да говори , че иначе щеше да слушаш приказки за 1001 тъпкача.Пък и не се върти много около огледала , че рогатата ти са просто огромни.

Аз само да кажа, че тая дето го води това предаване е уникална звезда. Искам и аз да ида и да ми подържи микрофона. Не съм опорен, ама поря яко, като риби :).

Отказва се без да са му предложили?Нещо като "полунелегален"?...

Щом и този плужек е отказал на Буци, значи положението не е никак добро. Скоро и Каскета може да се еманципира и тогава ще те трябва да се емигрира към Дубай.

Има ли някой, който се интересува от коментарите на Плевнелиев? Самият той спомня ли си, че е магарето на Борисов! Защо изобщо го публикувате?

Смях, смях смях Ох плювню президент-ха ха ха

Заради такива като него и Ц.Цачева си докарахме Мунчовците да ни разкатават сега!

Kenn1111

Дали Борисов ти е предлагал или не не вярвам.колкото и голям идиот да е му е ясно че ти ама абсолютно никакъв шанс нямаш срещу когото и да е даже да е магаре като вожда говореше.Хората магарето ще изберът но теб НЕ!

Тоя няма никаква връзка с кораба-майка... Още го помня как се беше засилил да обявява война на Русия и да унищожава Путин тоя циркаджия. Най-големият плевел в българската история, заел достойно място на бунището й. В случая, обаче може и да се е усетил колко мразен и ненавиждан е и как никой няма да гласува за него, дори и роднините му...

Отварям Дир.бг и какво да видя - нищо! В с мисъл Нищото, дето ни беше преЦедент цели 5 години...

Да им дам една идея на тия двамата кретени - викнете онзи идиот - Барни Ръбъла, Дани Кирилов, той с радост ще приеме пак да стане за посмешище, че и ръка ще целува, а Плевенлиев може да му стане вицепрезидентка, хем да го наблюдава този кретен и да го спира да говори глупости и пише простотии в социалните мрежи, когато не се упражнява да се мъчи да вдене законите и Конституцията.

Тоя в като Живков, никой не му е предлагал нищо, обаче той отказал :) Тиквата колкото и да е тъп, не би направил това :) Тоя има отрицателен рейтинг :)

То и ситуацията е като при (след) Живков - след дълга прикривана диктатура и разграбена, деморализирана и затънала България досега управляващите представят кражбите и простотиите си за много успешно (много долър го) демократично! управление и колко много народът ги обичал и подкрепял, докато сав паника да не бъдат осъдени за кражбите и престъпленията си и за това битката за властта и да пробутат пак непременно техни марионетки във властта, които те да контролират е НА ЖИВОТ И НА СМЪРТ за тях! На никой не му се ходи в затвора, хеле пък след като се е добрал или са го инсталирали на върха “на хранителната верига” и “разпределянето на порциите”!

Колко ли трябва да си тъп, неблагодарен и с амнезия да ми сравняваш Живковата България с днешната мизерия, хаос, разграбване, ровещи по кофите за боклук гладни и болни хора, с безпаричието и липсата на ценностна система, морал, възпитание, неграмотност... Аман от пишман демократи !!!

И каква беше "ситуацията" при Тодор Живков, бе отворко? Майка ти и баща ти ровеха ли по контейнерите за боклук ? Баба ти и дядо ти мизерстваха ли със символичните си пенсии ? Ти ходеше ли гол и бос ? Лягаше ли си вечер гладен ? Излезе ли неграмотен от училище ? Имаше ли достъп до здравеопазване, като почнеш от училищните лекари и сестри, през селските фелдшери, поликлиники, болници, пътуващите оборудвани автобуси за профилактични прегледи, и стигнеш до евтините и безплатни карти за рехабилитационни центрове и санаториално лечение, които бяха днешните спа, ама за без пари ????? Кажи ни, къде намери прилика между тогава и днешното безвремие, бе лъжлив плъх ????? Колкото и да се пъните да лъжете, все още имаме отлична памет и помним как живеехме тогава като спокойни и доволни , щастливи бели хора. И как живеем днес, като белите роби на Запада...които в собствената си държава едва оцеляват на ръба на безпаричие, мизерия и беззаконие.

Тъпанар си ти, тръгнал да ни сравнява държавникът Тодор Живков, когато родиината ми беше като градина, на челните места в света, с това жалко и безподобно посмешище, което щеше да обявява война на Русия и да ви праща такива тъпанари на фронта да мрете за либерастките му лозунги...хахаха

Спомняте ли си преди колко - десетина-дванадесет години как изглеждаше Борисов и как хората гледаха на него? Как го възприемаха? Той изглеждаше като приятен мъж, симпатично изглеждащ... Е, още тогава се виждаха хъшлашките му маниери и липса на възпитание, още тогава не се притесняваше непрекъснато да послъгва, но тъй като повечето от хората го приемаха като “наше момче” - защото той откровено флиртуваше с хората, му прощаваха. Всъщност истината е, че повечето от хората дори и не си правеха труда да се позаинтересуват малко повече кой точно е Борисов и КОЙ, или по-точно КОИ го избраха и лансираха в политиката и управлението, и ЗАЩО! А това бяха много важни, най-важните въпроси и явно ной-накрая хората си научиха урока - видно колко трудно вече мафията може да им пробута поредната си марионетка. В интерес на истината кукловодита добре си бяха свършили работата - избраха Борисов, защото бе точния за тях профил- с компроментирано минало, много самовлюбен, за да може да изтъква егото си и да прикрива на кого точно слугува,..., впрегнаха цялата си армия от медии-порцали, мисирки-журналистки и коментатори, анализатори, социолози, политолози и прочие същества, облажили се от кражбите на прехода или на хранилка при такива... Вижте го Борисов сега! Вижте го как изглежда! Вижте го какво говори! Почернял е от злоба, погрознял, ошишкавил се, вече една свестна дума не може да каже - хората са отвратени! А фактът, че Плевенлиев се прави, че вижда и не разбира всичко това, и че Борисов - който по принцип си е хъшлак и разбойник, прост човек, сам по себе си говори достатъчно и за него. Отвратителни! Това е точната дума! Недейте само ежедневно да прюете по Радев, бе! Добре, нека да приемем, че Радев е всичко онова, което вие твърдите за тего! Ами явете се на битка срещу него, бе! Един, само един прост въпрос - защо не намерите малко кураж и себеуважение и не се явите срещу него да видим при пряк избор кого ще избере народът! Какъв по-добър и категоричен начин да докажете онова, с което го критикувате и че вие имате широка подкрепа?!? Ел явявате се, побеждавате и въпросът с Радев приключва - освобождавате България от диктата му! Защо не го правите? Не желаете ли доброто за България?!? Или ако искате убедете и Доган, и Първанов да се явят - нали и те били и съ най-големите и успешни политици, бе!

Събрали се двама мошеници и идиоти, които хората ги усетиха, за да мъдрят могат ли пак да излъжат народа! И как. Единият издрънка вчера, че кандидатът на ГЕРБ БИЛ ЯСЕН И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕЛИ, но ... НЕ КАЗА КОЙ Е!?!?! Отново - идиоти и мошеници!

Много са го закъсали в ГЕБР щом и този им е отказал. То и Цецка като им откаже и ще трябва да е доверената ПРка на Борисов с куфарите от Хазартните пари и вилата, че други в ГЕРБ не останаха

и си мисля: Тоя човечец май е осъзнал собственото си безличие и е изпаднал в дълбока депресия.

Да беше приел бре тъпунгер. Така гарантираше че ГЕРБ няма да пипнат президентското място.

Партиите на протеста плюс БСП след изборите ще имат общо около 70 % от депутатските места. Те ще съставят правителство, такава е нагласата на обществото, а и новата партия на Кирил Петков и Асен Василев ще спомогне затова. Мястото на ГЕРБ е в опозиция.

Мястото на тия мошеници не е в опозиция, не е въобще в парламента, а в историята, при това - в пълно забвение! И само в учебниците по история ще пише, че някога, за период то 12 години, е имало такава диктатура, но народът я е отхвърлил категорично!

Плювенлиев отказал категорично на Борисов. Въпреки че упорито не го е канил.

Поканен няма, номинациите продължават и в момента! Това са били сондажи.

Ако се кандидатира Толупа, като алтернатива на Радев и се включи и Марешки, то Толупа ще отпадне на първи тур :))))

Местните структури на ГЕРБ все още номинират кандидати за президент. Има много номинации както на партийни лица, така и на общественици. Добрият избор според мен ще е на изявен общественик, интелектуалец, с десни възгледи, който да обедини цялата демократична общност срещу сатрапа Радев. Достойни хора в България има, въпросът е друг, нашата партия да може да убеди номинирания от нея, че ползата за България от неговата саможертва ще бъде по-голяма от понесената лична щета от оплюването, демонизирането, ченгеджийските атаки от службите, които ще последват! Нека номинираният да не бъде малодушен и да е готов да служи на България въпреки всичко!

"Нека номинираният да не бъде малодушен и да е готов да служи на България въпреки всичко!" У ГЕРБерско немате такивИ бе. Ше има да го търсите още 100 години

Той не трябва да е партийна кандидатура. Президентът поначало след избирането си трябва да е президент на всички българи!

да се слушат дрънканиците на случаен продукт на случаен продукт. Ако имаше поне малко мозък отдавна да се е скрил да папка и спинка.

Мястото на жената на Деси Банова е в кухнята.

Ти направи всичко това за българите : КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

Плевнелиев не би постъпил така, и не би нарушавал констицията за собствени интереси и отмъщение. Много е зле, добре че идват избори, 2в1, та да го оправим, това недоразумение

че въри ма, нали се го хвалиш тулупа, не се отмятай като курва сега.

Той е достоен, Не е от на Мунчо катуна

За чехльо.

Роската , може ли да кара самолет ? Не- не може! Значи- не става ! Иначе, лепи тапети !!

"Говорихме си честно и откровено, казахме си аргументи защо той не може, защо аз не мога" Да обсъжда нещо как НЕ МОЖЕ ДА стане е една от най-лошите черти на българина. Това показва характер на.. мушморок- да се търсят извинения за всичко... Не ставаш...

Аха, ясно 45+.Като не могат двамата, има Трибестан, Виагра и други помощни средства :)

Роско - спуканото дупенце…. Първият духач на Буци!

Всичко е по добре, от колко на Радев. Много долен човек, нищо Правец и унищожител на нацията Българска

Радев унищожава простащината в България и простаците не си намират място. Как ще живеят без простащината си.

И не стана ясно защо Мутрафона не се изправи 1 в 1 срещу Радев. :D

Защото го е страх! Тогава ще се види кой е истински генерал и кой маркучодържач!

Шегуваш се, нали?

Хайде навийте го да се кандидатира, че да му се посмеем мално още

Кой те пита бе тебе Бунак ? Един Изрод изчезна за да се появи от Шкафа със скеляти на Банкянското куче , живеещо в Зайчарник ! ДОЛУ ГРОБ !!!

Плевнелиев го покани при него за да го научи как да бъде Президент на всички българи! Но Радев е дървена глава и отказа

Президент и кукла на конци са две различни понятия. Президента не може да е човек на престъпниците. Запомни го

Мухльо,скрий се някъде и не се показвай никога повече.

Schilo

Вече и аз съжалявам, е не се кандидатира на Президент! Това щеше да е последния пирон в ковчега на гейберите. Щеше да ускори неимоверно много края на агонията им! С други думи- щеше да направи едно добро нещо за България- да се отърсим от утайката ГЕРБ.

Ама, как само се кефеше Черепа от записа, че манипулира тълпата и как се уговаряше с Огнян Стефанов платената прости..утка от “Фрог нюз “ и депутата от БСП да инсценират и подтикват към протести и след това да назначават фигуранти като Радев на ключови места в държавата. Добре че имаше законни подслушвания разрешени от честни съдии и прокурори за да знаем за всичко това.

Плевньо, ходи гледай фустите и остави президентските дела на хората, които не са се направили на посмешище. Ти си клоун, за теб ще гласуват само най-закостенелите гербаджии, а дори и за тях се съмнявам.

Плевналиев е Пич и е прав както винаги!

9 часа стана, ще изтървеш лекарствата!

Те и фустите толкова го интересуват...

какъв Президент може да бъдеш ти бе, абе ти си смешник, ти не знаеш с кой крак да тръгнеш по време на приемане на парада бе....ти може да заместиш мистър Бийн само.... да ме извинява, че ще го обидя! Ти освен за балерина, и за чеп за зеле не ставаш....комунистическа рожбо!