”Южен поток” спрян след призив на ЕК. Има договор по проекта

Премиерът потвърди, че е разпоредил на всички участници да прекратят всички процедури по "Южен поток" след призив на ЕК. Той призна, че е подписан договор.

Обратно в новината

Коментари - ”Южен поток” спрян след призив на ЕК. Има договор по проекта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По темата за троловете- абе олигофрени тази тръба като свърши в Сърбия - какви такси ще събирате? 15-15... То на мен ми е ясно , че вече серГея работи само за да прецака БГ с неустойки по този смрадлив договор, щото да си построиш съоръжение дето в края му няма потребител... ми се вижда малко овча мисъл=червена мисъл...

Какво все на политически тъпотии те избива! Ами след като правиш такива сметки ха кажи колко пъти ГЕРБ е управлявал при тези 12 победи на избори?! И знаеш ли кога пак ще управлява-когато си видиш ушите без огледало!

И какво е общото на това с южен поток?

От Европейскит съюз имат праволинейна политика към България, изпълнихме изискванията за Шенген по времето на ББ, но не влязохме в Шенген щото сме втора ръка, по времето на ББ подписахме договора за Южен поток, но не ни разрешават да го построим, защото искат бедна България, на западните земеделци дават огромни субсидии на нашите земеделци трохи, това се случва при всички правителства, на нас ни намалиха фондовете с 600 милиона на Гърция дадоха 900 милиарда, пълнят и гушката на Украйна без да е член на съюза, САЩ ни баламучкат, че сме съюзници, а ни се подиграват с визи и тук разни писачи небългари ми разправят, че това е голем кеф, няма как да им повярвам!

Я пак, колко милиарда са дали на Гърция?

Това вече никой не знае.

втора ръка - не сме народ а мърша... щом търпим червени боклуци да ни учат на ум и разум...

ПЕЛИКАНИ, не напълнихте ли си гушите?

Комунист и коза наяждане нямат.

За да няма упражнения и нападки има едно единствено лекарство което се нарича прозрачност.Качи всичко на сайта и като се види че всичко е наред ще последва подкрепа, а с тези номера дето са ама то е тайна и не може да се види става само ако парите ги даваха Орешрски и Стойнев с нашите пари прозрачност и нещата ще тръгнат.

Да речем, че Южен поток ще струва 3,5 милиарда лева. Да речем, че 500 000 души го подкрепят. Това прави 7000 на човек. Да речем, че подкрепящите го са три пъти повече. Ами тогава нека всеки подкрепящ се бръкне с 2500 лв и финансира проекта с държавен облигационен заем. Съгласни ли сте? Ако не - защо? :))))))

Спрете с манипулациите руската страна ще кредитира проекта?

Заем, колега, заем. И после 30 години среден пръст за България относно транзитните такси.

Правителството на Орешарски започна един добър проект за България и веднага беше стопирано. Вече 25 години външни сили и политическите им марионетки в страната, такива като РБ, пречат да се осъществи каквото и да е стрaтегическо строителство, което да е собственост на държавата. Разграби се и се разруши цялата икономика и селското ни стопанство. Сега ще продават енергиините ни източници. Разсипаха страната, а нищо ново не се създава. Ние, обикновените хорa, не притежаваме вече нищо, за сметка на няколко големи "бизнесмени" от едрия "бизнес", едрото мошеничество, които контролирaт почти цялaтa мaтериaлнa бaзa, и природните суровини, кaкто и влaсттa у нaс. Този процес на огрaбвaне на държaвите и преминaвaнето на собственосттa им в чaстни ръце тече в целия свят. Целтa е човечеството дa не притежaвa НИЩО и животът му дa зависи изцяло от еднa пирaмидaлнa структурa на финaнсовия елит, нaчело на който седят няколко морaлно и емоционaлно осaкaтени индивиди.

Безплатен обяд няма. Кака Стойна Драгомирова каза ,че няма да похарчат нито лев от Бюджета което значи само едно: Този проет е без никаква полза за държавата или обслужва частни руски интереси. Тогава за какво ни е да строим нещо оето не е т полза за държавата? защо да си съсипваме природата за да се одъпим още по ниско на руснаците. Между другото кака тойна вече приведе 192 милиона евро за започване на проекта ама те били на БЕХ А бех е на държавата все още. Подгответ фалита на НЕК и след време той ще е руски.

Точно тaкивa опрaвдaния кaкaнижaт упрaвлявaщите вече четвърт век: Нямaло никaквa ползa зa държaвaтa, много скъпо било, сегa нямaло пaри, не било изгодно и т. н. Зa крaдене пaри имa, дa прaщaме бългaрски войници някъде си нaкрaя нa светa дa рaзнaсят и те демокрaция пaри имa, зa вноски към ЕС от който сме нa зaгубa пaк пaри имa. Зa държaвно производство и държaвни енергиини проекти обaче средствa никогa нямa. Кaк преди 89 г бяхa построени пътищa, зaводи, почивни стaнции към тях, училищa, болници, поликлиники, тецове, вецове, AЕЦ и язовири? Имaло е политическо желaние зa рaзцвет на Бългaрия и нa бългaрите. Днес имa сaмо aлчност, опрaвдaния и продaжност нa външни сили. След години и ток нямa дa имaме, зaщото и от нов AЕЦ, според политическите мaрионетки, нямaло изгодa.

Единственият сигурен, който има полза от ЮП са руските олигарси. Дали има и друг полза, следете новините.:)

Ползата от южен поток е за 9 страни едва ли целите са населени с руски олигарси.

е, че ще има полза за деветте страни, ако не се осъществи планираната "полза" за руските олигарси! Защото другото е бадитизъм!

АБЕ, ЧЕРВЕНИ ТЪПАНАРИ... ЗАЩО ОТ РУСКА СТРАНА УЧАСТВА ЧАСТНА ФИРМА, А ОТ БЪЛГАРСКА - 100% ДЪРЖАВНАТА БЕХ? ЗАЩО БЕ, НЕМИСЛЕЩИ ТВАРИ? ЩО НЕ УЧАСТВА ЧАСТНА БЪЛГАРСКА ФИРМА С ПАРИТЕ СИ, АМИ НАБУТЯАТЕ НАРОДЪТ ДА ПЛАЩА КРАЖБА НА 4 МИЛИАРДА ЛЕВА ГОРНИЦА ОТКРАДНАТА? ЩЕ ВИ ПРИСЕДНЕ, ЕЙ!

Заради вашите мантри за кражби и митични комисионни България вече почти 30 години буксува и не беше построен нито един структурен проект.

Я ни кажи колко "структурни" проекти се строят в Швейцария?

досега никъде не прочетох за някаква полза за булгарите от това начинание

Ползата на българите е, че този проект ще ни посъживи икономиката, повече данъци и работни места.

ЩЕ СЪЖИВИШ НА БАБА СИ ХУРКАТА. КРАДЕЦ ДОЛЕН.

няма причина да се счита дори и минимум изгодно което и да е начинание, свързано с русия

По-голямата част от света мисли точно обратното на това, което казваш, включително западните "демокрации".

Имаш предвид северно-корейската и китайската демокрации нали:))

ТЪПАНАР.....

Мисля че ако не вземат мерки за поточето да тръгне сега може би ще се окажем и без другото.Ситуацията в украйна се усложнява всеки ден има предупреждение за използване на бактриологично оръжие.Не се знае кой ще владее поточето и какви условия ще постави на ЕСССР.А може би сащ искат ЕСССР без поточета.

Ами да, защото се чудят на кой да си пробутат течния газ.... и работят тъпите украинци. Не напразно наляха тия милиарди там.

Вярно е, че американците не гледат футбол, върви световното, а те пишат ли пишат пропаганда срещу южен поток. Добре, че има време между мачовете да им отговорим: - Южен поток е важен за нас и за още 8 страни и ще бъде построен.

Ама стройте си го, бе, ама с Ваши пари! Защо искате от нас 4 милиарда?

Ти лично, от къде ще извадиш 4 милиарда? Така и не разбрахте, че руснаците ще финансират проекта, затова и ще го изплащаме с таксите.

ЧУК

В Щатите, Боко е търсил инвеститори да копат за газ в находището Хан Аспарух!Казват,че там имало газ за около петстотин години напред.

куб.м., което при потребление 2.5млрд./годишно ни стига за 40 години.

ОКОЛО 600 МИЛИАРДА ПО СКРОМНИ ОЦЕНКИ. 240 ГОДИНИ.

Не е вярно нямаме никакво находище. Вече е търсено многократно на наша територия и не е намерено абсолютно нищо.

ТЕ СИ КОПАТ ОТ ТРИ ГОДИНИ. "ТОТАЛ" И "ОМВ" СПЕЧЕЛИХА ТЪРГА ЗА КОНЦЕСИЯ. ФРЕНСКА И АВСТРИЙСКА. КАККЪВ САЩ ТЕ ГОНИ?

И като копат намериха дедовия............

Ама и тоя ББ от фалирала нация ще търси финансиране. Що "финансиращите" не вземат да си платят дълговете на Детройт или кредитите към Китай, който е най-големият инвеститор и кредитодател на САЩ

Мисля, че тези договори трябва да се огласяват, защото в тях са заложени стратегически национални интереси. Крайно време е да си го поискаме. И са длъжни да го направят! Ако не, да си развиват проектите на собстевени имоти. Като е на държавните, ще са прозрачни договорите за народа.

Националните стратегически интереси отдавна са продадени на запада и никой не ти е търсил прозрачност, та нажраме сте се сетили....

За Южен поток мнението на народа е по-важно от делата на марионетните "български" власти. Докога по цялото медийно пространство и във форумите ще се лее помия срещу тази инвестиция в нашия енергиен сектор?!!! Нека хората решат! Има си референдуми, допитвания и други форми на изразяване на волята.

"Южен поток " е за ГЕРБ и РБ -потоп.

Честито ново заведно дело срещу нас да плащаме неустойки по подписан договор! Честити нови милиарди неустойки, а ал бБелене. Отново да "благодарим" на комунистите- натресоха ни предния мандат Белене, сега ЮП- те си взеха комисионнните, а ние ще плащаме неустойките по договор, който няма да го бъде. Да благодарим и на ГЕРБ, че без тяхното съдействие също нямаше да има ЮП- да припомним как Лилето Павлова ходеше и се подписа на тръбата щастлива, Делянчо ходи уж да договаря ниски цени на газа и също даде съгласие за ЮП.

Ако имахме куража да си построим Белене вече щеше да е изплатен и да си го ползваме и да си прибираме печалбите от него. Същото е вярно и за Южен поток, ако го построим, ще се възползваме и ще печелим от него, ако отново се уплашим ще берем неготивите на страха си.

Пич, не си в час. Как ще я плащаме, кой ще потребява тока? Няма промишленост като едно време, няма заводи и крупни потребители. Дори в момента имаме свърхпроизводство- няма кой да потребява този ток, хората правят икономии, няма заводи. Кой ще я потребява- по закон и договори сме длъжни да купуваме тока от американските централи, незавосомо от цената, от веи-та. Това значи да затворим Козлодуй и всичкото ТЕЦ. Това значи безработица. Значи и по-високи цени, защото построяването й днес е доста по-скъпо от 80те.. На кого ще продаваме- всички край нас, по-големи консуматори- строят централи? Мисли, преди да пишеш. не се излагай така като дърт комунист

И как, бе, младеж, щяхме за една година да изплатим 10 милиарда евро инвестиция в АЕЦ Белене, след като същата мощност в Козлодуй има годишна продукция 400 милиона евро? Не познаваш ли някой ученик, да ти обясни алгебрата!

Защо лайняната цаца не се самосезира !?!?!?! Очевидноо става дума за милиардна корупция !!

цацата изпълнява само поръчки на Пеевски, сигнали от Станишев и анонимни сигнали срещу Цветанов. не се лъжи, че е на поста за да работи на ползу роду. Работи на ползу няколко човека. Все пак оглавява мрежата за проституция- прокуратурата

Южен поток ще се построи изцяло с руско финансиране, ще бъде захранен с руска газ, българите ще го изплащат с таксите, след като го изплатим цялата печалба остава за нас. С други думи без да правим нищо, след време ще имаме редовни приходил

Не ти ли омръзна да тиражираш едни и същи чизмарски лъжи ???

ГЛУПАК! ИЛИ ПЛАТЕН ТРОЛ. А ЗАЕМЪТ, С КОЙТО ДЪРЖАВНАТА БЕХ ФИНАНСИРА ПОЛОВИНАТА? ТО Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ ДАДЕШ АПАРТАМЕНТА ПОД НАЕМ НА БОЯДЖИЯ, КОЙТО ЩЕ ТИ ГО БОЯДИСА ЗА 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА.. И ПОСЛЕ 22 ГОДИНИ ЩЕ СИ ПРИСПАДА ОТ НАЕМА.

Тиражирате лъжи с цел да ни пробутате шистовия си газ. Лъжете, какви големи находища имаме и това не е вярно.

По-добре е не само да не се строи нищо, а и да се руши по заповед на "западните демократи"... Пази, Боже, от мърша из нашето племе!!!

АЙДЕ СТИГА БЕ СИГУРНО НЕ ПЛАТИХМЕ ЗА ВСИЧКИТЕ КРАЖБИ ОТ БЪЛГАРИЯ ! НЕКА НАПРАВЯТ ТОЗИ Ю.П. ДА ОСТАНЕ НЕЩО ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ ЗА 25г- ДАНО ТОВА ОСТАВЯТ ПО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

ВИЖДА СЕ ПЛАТЕН НИК

Казваш, да остане нещо построено, нищо, че ще е собственост на Газпром. Вярно, че и БЕХ участва с 50%, ама ако няма газ по тръбата, както е в Северен поток и в Син поток в момента, няма да можем да изплащаме кредита, и в крайна сметка руснаците ще придобият всичките 100%. На тия същите братушки русофилът Драган Цанков казал преди 135 години: "Не Ви щем ни меда, ни жилото".

Пълни глупости ще си изплатим проекта и ощи как, после тръбата ще си е наша, а и винаги можем да си го национализираме, когато решим.

БЕХ Е ДЪРЖАВНА КОМПАНИЯ 100%. ПАИВИТЕ И ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ. ЛЪЖАТ ВИ И ВИ КРАДАТ КАТО ПЪЛНИ ТЪПАНАРИ, БЪЛГАРИ! РАЗМЪРДАЙТЕ СИ УМОВЕТЕ И ЗАДНИЦИТЕ! БЪЛГАРСКАТА СУХОЗЕМНА ЧАСТ НА ЮЖЕН ПОТОК Я ДОГОВОРИХА 4 ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ НЕМСКАТА ПОДВОДНА. 4 МИЛИАРДА ЛЕВА ВИ КРАДАТ, ТОВА Е.

Добре коментираш! А какво предлагаш?!

МНОГО ПРОСТО. ДОГОВОРЪТ - НА МАСАТА ПРЕД ВСИЧКИ. ИЗБОРИ. СЪДЕБНА РЕФОРМА. ПОТОК - ОК, НО БЕЗ КРАЖБИ ЗА МИЛИАРДИ. КРАДЦИТЕ - В ЗАТВОРА. НАРОДЪТ - УМЕН, НЕОКРАДЕН И НЕБЕДЕН.

Ivan Nenov

СКАЛИТКО СТЕ ИСИЕ ИЛИ ДВА В ЕДИН !!! САМ НЕ ПИШИ РЕПЛИКИТЕ ТОВА СЕ РАЗБИРА ВЕДНАГА!!!

Поредната жалка манипулация на българомразците, пълна с лъжи, иска ви се да се пробвате да заблудите хората, така че сами и с радост да си нахулят въжето. Няма да стане господа! Българите разбират, колко е важен Южен поток за нашата икономика.

ИПАНИЯ-ХОЛАНДИЯ 1:О И ИСПАНИЯ ЩЕ ПОБЕДИ ВЕЛАСКЕС Е ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ТРЕНЬОРИ В СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

1:1 - ТЪП тореадор !!! Ван Перси им го набута здлрав и красив!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan Nenov

А ЗАЩО ТЪП ?ЧОВЕКА СИ ПРАВИ ТОТОТО НЕ Е КОЛЕГИАНО

ТРЕНЬОРА Е ДЕЛ БОСКЕ

сега ко ша каешшш тореадорче 5 : 1

каква демокраця бе само корпоративни интереси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Иначе всяка частна компания в България, каквато е и "Южен поток" (по 50% на "Газпром" и БЕХ), винаги може да бъде спряна по субективни причини, добави той. " А как частната кумпания ще плаща, като е пред фалит! И газот ще го докарат до Булгаристан и къде ще го карат после щом Европата не го ще? Станишев ще пълни балони с него, и ще ги пуска по вятъра? Готино детско забавление!

След като го няма Южен поток, Русия спре подаването на газ, поради проблеми с Украйна, Европа и най-вече България от къде ще се снабдяват с газ, след като шистовия газ още не е пристигнал от САЩ?

Германия не го ще, но Италия го ще и Австрия го ще

Газта я искат поне 8 държави.

когато наступи момента ше трябва да зашем нашата страна от тво чузди агресори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПО ДОЛУ ПИСАХ ЧЕХАМЕРИТЕ ВСИЧКО ПРЕДВИЖДАТВ КОЯ СТРАНА КАКВА СТОКА СЕ ПРИЗВЕЖДА И КАК МОГЪТ ДА Я МАНИПОЛИРА !!! ИТОВА ЧЕ НИ СЕ МЕСЪТ В ГАСТА НЕ Е СЛУЧАИНО!!! ЦЯЛ СВЯТ НИ ЗАВИЖДА ЧЕ ЯДОХМЕ НАЙ ЧИСТИТЕ И НАИ ВКУСНИТЕ ПРОДУКТИ И това което ме учуди е репликата че това е лозунк !!! Ми май месец бях севте в Лондон там е племеницами и тя ми го каза това за което сега пиша в което естествено аз съм соледарен Бях и в Маями там хората са по дебели от нашите междудругото особено жени негарки!!!ТА ТАМ живеят много нации но руснаците са повече даже от кубинците РЕСТОРАНТИ МННГО ЯДЕНЕТО БОКЛУК!!! НАИ ХУБАВОТО Е БИГ МАГ НО ТОВА Е САНВИЧ КАКТО ЗНАЕТЕ А НЕ ДЕЛИКАТЕС

"ЧАСТНА КОМПАНИЯ"???? С 50% УЧАСТИЕ НА 100% ДЪРЖАВНИЯТ БЕХ! БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ. АБЕ, ТИЯ ГАДОВЕ НАГЛИ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ! СЪВСЕМ ЗА ТЪПАЦИ НИ СМЯТАТ. И КАК НЕ КАТО ГИ ТЪРПИМ ДА НИ КРАДАТ БЕЗЖАЛОСТНО ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ?! НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ, НАРОДЕ ПРОСТ...

КАЛИТКО ИЛИ БЕГЕЕЦ КАК Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ТЕБ ? ТОВА КОЕТО ПИШЕШ Е ИЛБЗИЯ ИЛИ СЪН НО НИКАК КАТО РЕАЛНОСТ !!! ВСИЧКИ СМЕ В НЕТА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОНО !!! КАЗАХТИ ПИПЕТО НЕТИ РАБОТИ !!! МОЖЕЖ МНОГО ДА СИ ЧЕЛ НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ООООЗНАЧАВАААА ЧЕ ПИПЕТО ТИ СЕ -ЧЕ!!!

Договор има, ма "Паток" няма да има!

в Бургас има закрити поне 10 големи предприятия и поне 2 пъти по толкова едва кретащи е ако нищо не стройм как да дадем работа за хората явно европа има полза от гладна и мизерна България щом не дава нищо да строим

Що не вземеш кредит и да си построиш нещо в двора, само и само да имаш работа, без да те интересува дали ще можеш да върнеш кредита? Едва ли си толкова тъп!

петър

проека е спрян не защото държавата не печели а защото европа не иска не пиши глупости а виж реалноста а управлението на моя двор няма нищо общо с държавата

АЙДЕ СТИГА БЕ ПРОДАЙТЕ Я ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ! И С КРАДЕНИТЕ ПАРИ БЯГАЙТЕ ПО СВЕТА !!!!СТИГА НИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ИЗБОРИ!! ИСКАМЕ РАБОТНИ МЕСТА ИСКАМЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ! НЕ ИСКАМЕ 50лв ЗА ВОТ !!!!!СТИГА САМО ДА ВИ ИЗБИРАМЕ А ВИЕ ДА КРАДЕТЕ-КРАДЕТЕ.......!

всички геиове и боклуци марш на запад. тука либерална измет не ни трябва. 25 години ви ядем лаината

Всичко е заради шистовия газ, добиван по най-замърсяващата подземните води технология. Икономическите интереси стоят над политическите. Останалото са кьорфишеци за "Материала".

в Украйна от съсипаните от кюмюродобив земи. Ще задоволи напълно нуждите на Украйна, а ще остане и за износ - Полша, Чехия, Словакия, Прибалтика. Х.й за гъзпром.

Ivan Nenov

ТА НАЛИ ЗА ТОВА Е ВОИНАТА !!! НО Е ИЛЮЗИЯ

за сигурност, която 80% се издържа от САЩ. Недопустимо е натовски държави да са зависими и шантажируеми от азиатски чизмаристан, враг номер едно на демократичните, отворени общества.

САЩ имат най-големите вноски в ООН само, че не са ги плащали от почти 50 години. Същото е и с НАТО уж дават най-много на приказки, а в действителност не е така. НАТО никога няма да защити нашите интереси, колкото защити гръцките интереси.

50-те, 60-те, 70-те, 80-те години та да се гавриш с гнусните ти лъжи. Марш в седефчовия нужник.

...........НАТО никога няма да защити нашите интереси, колкото защити гръцките интереси. .........

НАТО е колективна система за сигурност ,която защитава геостратигическите интереси на САЩ.

Всеки който ползва руски газ , да бъде изгорен на клада! А който чете Горки или Толстой , пребит с камъни! Казах --> Москов ,Костов и сие.

Аз пък мисля че си тъпанар.

който в 21-и век да чете толстой, а пък за горки да не говорим. Ти чел ли си животът на клим сямгин ? Със сигурност не, ама пробвай се да я прочетеш и тогава драскай простотии.

Кърт Вонегът: Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен.

Йотингер: Аз ще отмъстя за Хитлер!

Оксиморон или......?

в България от 25 години нищо не се строи а само се разваля още 100 години ли трябва да чакаме за да осъществим голям проект недейте забравя че всичко построено дава работа за хората ако този проект спаси 1000 човека от безработица мизерия и отчаяние значи България е много напред дори нищо друго да не спецели

планините, магистрали, метрото, това нищо ли е ???

реално погледнато, голямо НИЩО

най ми хареса когато построихте планините.

Магистралите изглеждат като 100 годишни, качеството е под всякаква критика.

петър

реално е нищо аз живея на морето там работиш 4 мес и ако ти платят без да те бият си голям късметлия работа има но пари не магистралите вече са построени те не дават постоянна заетост трябват проекти който дават постоянаа работа за Потока енужен постоянен високо квалифициран труд както и за спрените Белене и Козлодуй2 явно не си ме разбрал

Хотелите по морето, планините, магистрали, метрото не са вдигнали БВП на страната и сме на последно място в ЕС по доход на глава от населението. БВП се вдига от работеща икономика/промишленост и селско стопанство/, унищожена след 1989 г. За пример вземете Китай, САЩ и др. страни където не се строят само магистрали.

Ридайте жалко и скимтете по- тихо. ЮП ще го има с вас или без! Това е положението. Чао ,че бързам започва мача.

Радвам се, че все пак сме държава-членка на ЕС и ЕС няма да допусне очевидна кретения, които някои тукашни малоумници всячески се мъчат да направят...

Гладиаторите са се радвали , че ще умрат свободни. А ти се радваш , че ще умреш , като роб. Не те разбирам. или не приемам мазохизма.

Ще стане като тецовете Марица 1 и 2 . За сикретиха ги , защото беше голяма комисионата и сега плащаме скъп ток . Същото ще е с южен поток.

Не пич просто преди американците ни извиха ръцете и ни нахендриха с Мариците, за да плащаме скъп ток и сега пак същите американци искат да ни натресат шистов и втечнен газ, за да го плащаме скъпо и блокират Южен поток, за да не вземем по-евтина газ от Русия.

Като има договор - България го прекратява... неустойките да си плащат Орешарски, Стойнев, Станишев и Болен... нищо фатално не е станало!

България нищо не прекратява. България защитава интереса на народа си на първо място, както всички други европейски държави. Ако не си направим добро сами ще има да чакаме някой да помисли за нас - "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ"

И какво именно печели България от Южен поток? Плаща 3,5 милиарда, а всички приходи са за Русия... еми, стройте си го, ама поне си го плащайте от партийната каса и не тероризирайте и внуците ми да плащат, защото Станишев и Стойнев са си взели комисионните предварително!

Не можем да си позволим да спрем Южен поток, защото е важен и изгоден за България.

бе вие не чухте ли,че пак бойко е виновен?

За това и не го направиха по европейските правила- за да има да папка мръсната червена пасмина. Сега за това народа ще плаща неустойки.

Орешарски, засекретявайте договори между частните си фирми, но когато използвате обществени пари от нашите данъци ще се отчитате пред обществото. Продажници безродни!

"... имало и договор за заем..." И кой ще го плаща и при какви условия?

ЗДРАВЕЙТЕ АМЕРИКанци!!!!!! И ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ ПАК ЩЕ ПОСТРОЙМ - ЮЖЕН ПОТОК !!!!!!! ВАШ САМОТЕН БЪЛГАРИН!!!

като стана евродупетат и начерви гребена ...да не му го отрежат обаче...))))

Червените клептомани винаги са грабили в името на националните интереси!

Остава да си гласуват закон, че не може да им се търси отговорност за нищо....

Договора за ЮП трябва да бъде побликуван с детайлите и не трябва да има ни една секретна част,а подписалите договора задкулисно,корумпирано,без европейските правила,трябва да бъдат съдени за нац. предателство!