Пиян стреля между блоковете в оживен квартал в Лясковец

Кръвната проба на мъжа показала впечатляващите 4,28 промила алкохол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни, като препият, виждат гяволи, други - извънземни, при трети идва катеричка... Ама да се натаралянкаш до крадци на гумаджийница, при това оставайки в кондиция да стреляш с карабина... това е нещо ново. Интересно сега осихиатъра, подписал изследването при издаване на разрешителното, кварталния, дето е трябвало да проучи кандидата за оръжие и председателя на ловната дружинка, дето му заверява членството в ловната дружинка, дали ще отговарят по някакъв начин, че са подвели КОС-аджията да подготви документите за подпис от началника на местното РПУ? Защото без тази верига - законно оръжие ще види дтуг път.

Жалка картина е по нашите ширини! Много жалка! На 42 години ми е набор,алкохолик и с оръжие.Бащата ,може и да е нобор на баща ми.Играел на машинки....още по-лоша комбинация. Тотална деградация.... Това пак казвам,ако напшсаното в статията е вярно,защото на мен повече ми пасва,синковеца да е искал пари за машинки.Клетия човечец не му е дал и оня се е напил и взел да стреля.

Адамс?Нееее, те са симпатяги. За действителността в новината няма думи.

А бе драскачи коя е тази Даниела? Имам жилище в същия вход.От къде ще вземе пари че пък да дава на баща си?Ами е искал пари на баща си и той не му е дал. 2

42-годишният мъж често халюцинирал, като пийнел, че неизвестни нападат гумаджийницата му, която се намира под неговия прозорец. Но пък има законна карабина.

42-годишният мъж често халюцинирал, като пийнел, че неизвестни нападат гумаджийницата му, която се намира под неговия прозорец. Ха ха..голем! Ми брани си гумаджийницата човека.

В Лясковец е така. Почти весеки има законно или незаконно оръжие. Хората в Казанлък ще ме разберат.

На тия ченгета откакто бай Петко им разказа играта им държи влага и си вършат работата! Въпроса е, защо трябва да се стигне до там, че неподготвени полицаи да ходят при психично болни хора все едно ще ходят да вземат булка на сватба, а не взимат всички предпазни мерки! И резултатът да е зачернени семейства - и на психично болния, и на вдовицата! Защо? Защо шефа им не понесе наказание? Явно му е било казано, че ако това се повтори е аут и вече ги е стегнал, но тя цялата ни работа е такава - разпасана команда, и чак като видим дебелия и се стягаме! Слава Богу, в случая никой не е пострадал, но е хубаво всеки да си върши работата съвестно и отговорно. А това зависи от началството!

Бащата комарджия, синът алкохонавт. Не им е лесно и на тея.

Те тия от Ласковец са все "стрелци". Преди време имаше един де стреля по деца от двора на училище. Много шум му вдигали...

никога, ама никога не натискаяй спусъка,ако не си сигурен, че ще улучиш! иначе само похабяваш дивеча!

Огииин!

Тременс