Коментари - Пил шофьор, който никога не е имал книжка, блъсна възрастно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицийо родна, събуди се, ма! Уж се наричаш отдел "Пътна полиция", а на пътя те няма! И ето го резултатът - возят се безконтролно пияндури, блъскащи хората. Първо им давате книжки под масата /на който благоволи да плати/, после те вече дори и не желаят да си купят такива, ами си карат урбулешката и няма кой да ги "скива". Мда… родна картинка, жалнаааа…..

шофьор който нивга е нямал книжка!??? ми аз тогава съм професор, доктор на медицинските науки, щото в университет не съм стъпвал, а и ме изключиха в десети клас, та нямам и средно!

Така ще е докато не приемем закон както е в нормалните държави. Навсякъде по света за такива провинения се полага затвор,отнемане на книжката и конфискация на МПС независимо чия собственост е. У нас измислиха 100 не действащи наказания само и само да продължава всичката тази бъркотия и безнаказаност. Та какво значи да ти свалят номерата или глоба 50 лева, това си е стимул за още повече нарушения или карал без книжка 200лева глоба. Ужасявам се при мисълта, че този може да ме срещне на пътя. И нека не забравяме,че за всичко това са виновни ДЕПУТАТИТЕ чрез законите,който приемат.

Много по-лесно е да се забрани вноса на старите МПС или да се внасят само за резервни части !

друго си е да те блъсне нова, лъскава и измита сутринта лека кола! някакси си е поприятно а и риска да хванеш тетанус е по малък

Раздвоен съм. Не мога да определя кое е по-скандалното? Това, че е пил или това, че никога не е имал книжка? Изброили сте всичко - кола, марка, пешеходци на колко години, имат ли нямат ли счупено... но за шофьора нито дума. Защо? Да не би да е от "неприкосновените индобългари"?

Само как целиш в десятката!...

Къв пандиз бе хора, тоя най-вероятно даже глобата няма да си плати! И най-обичам като кажат че никога нямало да вземе книжка, сякаш това досега ги е сприрало тея малоумници.

Защитен свидетел е явно извършителят? или от етноса на ДИра?

Защо? Какво срамно може да има в един етнос? М?

Докато може за 1000 лв да си купиш нещо което прилича на МПС и ако му се направи качествен ГТП няма да го мине така ще е ! Без контрол върху пунктовете за ГТП така ще е !

И в случая точно прегледа на автомобила е причината за инцидента, нали?

Не , но нали трябва да мине ГТП ! Който има хубаво МПС има и СУМПС !

ще се побъркаш от желание "за контрол" бе, момче .....защо си го причиняваш?!

Когато има контрол , има ред , има законност и тогава мангалите се озовават там където им мястото ! В дранголника !

ей точно този трябва да лежи поне известно време, точно щото така ги пускат, после правят по-големите бели, идиот пълен!!!, потроши хората и книжка нямаш и пиеш, кух, ама кух, оправия няма!!!

300 лева без книжка! Аз имам книжка 30 години и глобите в някои случаи надвишава 300 лева!

Циганин камикадзе,пълно е с такива в цяла България!

Нали от вчера шофиране без книжка глобата стана 100или 300лв , а сигурно и старците са пресичали неправилно , та ще може и келипир да изкара от ситуацията .

Хм. Възрастта на извършителя защо не се споменава? За собственика на колата и етноса не питам.

Да изгние в пандиза този отпадък !

Не е толкова проблем, че е пил - навремето беше 0.60 границата, а сега 0.50. Значи в някакъв смисъл 0.54 не е като да е мъртво пиян. С такива промили ако кара внимателно никога няма да направи ПТП. Проблем е, че като знае, че няма книжка и че е пил не кара по-внимателно, та да не допусне ПТП. Не става ясно и старците дали не са пресекли по идиотски начин, но при внимателно каране нямаше да ги удари въпреки това. Не го защитавам, само казвам че ефектът от толкова алкохол не е от основните причини за катастрофата. Карането без да си вадил никога книжка, обаче, го намирам за много сериозно престъпление и се надявам значително да утежнява вината при възникнало ПТП.

Тази нощ на Околовръстното видях само една патрулка, и то беше празна. Сигурно похапват в близкия "Шел".Че сме си тикви - тикви сме, но и такава безпардонна безнаказаност ни идва в повече. Не сме учили да ни мачкат и обиждат полуграмотни, да не кажа съвсем! Не мога да си представя, че утре вместо лично да се явя на работа, взема, че оставя на бюрото само шапката си и това се зачете за трудов ден...И после какво мрънкаме и искаме, кой би инвестирал и цент в такава държава?

Та опитвам се да си спомня а такива случаи преди 1989-та... Пиян "шофъор", и без книжка май нямаше...

в кой сайт си чел тогава, шибаняк

И къде щеше да го прочетеш, в "Работническо дело" ли ??? Няма как да си спомниш нещо, което преди 89 никога не би написано.

Да си чел тогава, че 30 момчета годишно загиваха в казармата? Не си, защото беше Държавна тайна. Но е истина. Има статистика и сам можеш да се увериш... Просто едно време имаше жестока цензура и още по-жестока автоцензура!

Без шофьорска книжка няма как да е шофьор.Нещо друго трябва да е.

Ако колата беше BMW щеше да има повече коментари.

А пък то алфа ромео...

Циганин, турчин или турски циганин?

Да де Турците са виновни..

Ромът Ромео с Алфа Ромео се е проявил !

Нищо ново в Боколандия - държавата на мафията, бедността и простотията. Жалко за възрастните хорица.

циганския барон, разрешил уйдурмата "българина" да има кола без книжка, ще го раирате ли?

Римски работи...

Какви " ромски" работи, Боби. Ромът е АЛКОХОЛНА НАПИТКА. Чисто цигански работи са си :)...

В Боколенд е така.

Не е ли редно като си взимаш кола да ти изискват шофьорска книжка?

няма логика. Все пак голям процент от колите са фирмени.....може да не ме кефи да карам и да си имам шофьор и т. н.......

Невъзможно е. Може да искам да си купя кола за красота. Или пък да си я карам в "задния двор". Или пък просто да не обичам да карам, но да ме возят. Трябва ли да купя майбах-а си на името на назначения шофьор?

Що бе чедо не изкара 8-ми клас,и за една заплатка щяха да те обучат хората и китап да ти дадат.

С всеки ден се убеждавам все повече, че България е най - жалката държава.

Щото на други места такива като тоя няма?

Шофьор без книжка? Лоши шофьори има навсякъде но това преминава всички граници.

така масово.

Конфискация на колата и 3 години в затвора, както и да плати на потърпевшите нанесени щети.

Поредният мангал с половин пръст чело?

Половин пръст?Много даваш.

Полицията си има други по-важни задачи за вършене! Не се занимавайте с тях!

Пак ли?